3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Lehet valami fura mem problema.
Azt is megprobalhatod hogy siman raytrace kirendereled, GI nelkul.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
raadasul felenel felejti abba a textura rendereleset..
teljesen passz a dolog..
Az elkepzelheto hogy a vray elfelejti kirenderelni ha bitmapot adok meg diffuseba..szoval van egy fal azon csempe textura felig kirendereli rendesen de a kep alsofeleben mar nem rendereli a texturat ..viszont a reflekciokat igen..s semmi hibat nem jelez vissza...
nem tudok/lehet kepet betennem sajna:S
Ha errõl beszéltél😊
\"So always look on the bright side of death\"
Elég szépen megfogalmaztam, de remélem értitek 😉
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Egy NFR.
Ha valaki megmondja hogy lehet az unvarp uvw irdalásokat valahogy poly kijelöléssé tenni akkor befejezem😊
A robinson család animfilmet meg megnézni moziba,nagyon kemény😊Meg van benne kanna😊
Igen, a szemevel en se vagyok elegedett, csak meg nincsen kornyezet igazan korulotte, nincs mit tukrozzon. (Par light-plane lett csak bedobva, hogy csillogjon valami.) Ha majd lesznek korulotte fak, bokrok talan elettelibb lesz... remelem!😊
Robinhoodos banditas anim sajna nem lesz, nem birna a gepem. 192 frame az animacio, es 2.5-3 perc volt egy frame kiszamitasa (1024*768ban) szoval az nagyon lassu lenne. De amugy a hangulatot eltalaltad, egy kozepkori fantasy jelenet lesz, suru erdos teruleten. Egy kislany lesz meg mellette (akinek O valami testor, vedelmezoje lesz) es valaki, akik a fak mogul figyeli oket.
A pofaja meg azert olyan, mint aki szarba harapott mert majd a riggeles fazisaban lesz a blendshapek animalasa, amikor majd valami arckifejezest is kap.
sokaig gondolkodtam rajta hogy a szor az most tetszik vagy nem tetszik! aztan rajottem hogy megy az egesz stilusahoz...mert ennek van stilusa😄
a szemei azok egy hangyanyit furcsak..de csak lehet hogy a vilagitas miatt..
ebbol kardozos nyilazos robinhoodos banditas anim kell!!!
Csak egy kis wip a mostani jelenetembol... Elnezest, amiert nem Max es Vray hanem Maya + Mr + DigitalFusion de mivel ide is sokszor bepofatlankodok, hat most is ezt tennem.
A karakter testerol egy render
Egy közeli a fejrõl
Ez meg egy korbeforgo video (~4mb)
Most johet a csontozas, skinneles, majd raterek a kornyezetre (fantasy erdo), es meg 2 karakter lesz a jelenetben. Majd ha azok is valamikor meglesznek, majd bedobom azt is! Addig meg Comments and critics are wellcome!😊
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
Mondjuk realnak ronda , modellnek meg nagyon szép 😉
de talaltam egy olasz ceget, nekik vannak ilyen kepei 😄
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
per aspera ad astra
koszi
Amugy egy ismerõs csinálta utah teapot memorizálása után fél évvel😊
Lehetoleg olyan hogy a fal szemben legyen (klimakat) kene felpakolni.
Koszi
Neten eddig eleg gyeren talaltam.
Én is csináltam egy hasonlót egyszer, csak én még ujjlenyomatokat is raktam a bump térképre ....Mintha összefogdosta volna a fazekas 😊
http://bf1942.gametrack.org/sig_3210436_omaha1_times.png
Egész estémet rászsántam már, de nem találok megoldást rá ...
http://bf1942.gametrack.org/sig_3210436_omaha1_times.png
http://www.flixxy.com/animusic-pipe-dream.htm
mit kell állítani azon h ne sugározza a tányérra a tojás a színét?
Megnyitod max-ban, majd file, export ....
Programozónak tanulok(nem 3d)Van egy .Max kiterjesztésû file-om, amivel sajnos nem tudok dolgozni, mert csak .3ds-t tudok megnyitni. Valaki tudna nekem segíteni, esetleg átkonvertálni?
Ö lenne az!.
Elöre is köszönöm, és elnézést a zavarásért.
Ui.: kerestem már napok óta, de nem találom a GP2-s autót, és csak így lett meg.
sokkal tobb eroforrast pazarol, mint kellene.
per aspera ad astra
(Egy 800*600asat is csinálok mindenképp, biztos ami biztos...)