63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
zenoka #42337 customize->custom ui and default switcher allitsd at darkra aztan ok aztan alitsd vissza normalra ha a dark nem tetszik:) -
Sziasztok!
Adódott ez a probléma.Újratettem a maxot már háromszor, töröltem mindent, amiről azt gondolom a maxhoz tartozik, de még most sincsenek gombok, ráadásul dupla olyan szélesek mint korábban. Mivel lehetne helyrehozni, mert szükségem lenne a maxra, de jelenleg így nem túl felhasználóbarát?
A hiba fellépése kb annyi volt, hogy a max gondolt egyet, és nem válaszolt.Bezárás, újraindítás után meg ez az állapot fogadott. -
Vertigo #42335
az effekt meretevel belelog az objektumokba illetve az atlatszo objectbol vp renderben nehol latszik 1-1 fekete szemet (sima renderben nem) -
Vertigo #42334 effect optionsban affect z-buffer kapcsolo? -
Na ez jónak tűnik márcsak egy dolgot kéne megoldanom, mégpedig azt, hogyha elé kerül egy tárgy akkor takarja ki de az alpha csatornában mégse látszódjon az a kitakaró test... Mondjuk ez is kompozitálással oldható inkább meg... -
Vagy ha külön rétegként ki tudnám menteni, akkor az jó lenne és utána kompozitálva még a világos felületeken is látszana... -
Vertigo #42331 minel vilagosabb a hatter annal kevesbbe latszik gondolom valami screen overlay modkent teszi ra a vp, nem tudom, lehet e valahol ezt allitani... -
Vertigo #42330 -
Tudsz képet mutatni? -
Vertigo #42328 fer=feher
most kiprobaltam, es mar egy vilagosszurkes hatteren is szepen latszik 20-50 size-val 100-as intenseity-vel, a rendertime meg szinte zero... -
Vertigo #42327 ...ha nem tok fer a hatter, akkor egy splinera rabigyesztett akarmilyen object-et azon vegighuzva pathdeformmal, adva neki egy tokatlatszo anyagot, es egy effect id-t, vpost glow-val olyasmi lesz a vegerdmeny amire gondolsz szerintem. (sajna most hirtelenjebe nem taltlam, hogy lehet e a vp overlay mode-jat normal-ra allitani, hogy feher/vilagos hatteren is jol latszodjek) -
zenoka #42326 titkos linkkeszletem egyike:) ez a kedvenc: http://www.allanmckay.com/tut/tut_ObjAB.avi reszecskevel egyik objektbol a masikba morpoholni:) -
Köszi!
Töltögetem... -
zenoka #42324 particle?:) kifejezetten faintos tutorok vannak itten
http://www.allanmckay.com/tutorials.html -
Volna egy olyan problémám, hogy pirossal a meleg légáramlatot kéne bemutatnom kékkel meg a hideget. Hogy lehetne? Azzal próbálkoztam eddig, hogy gömbök egy vonal mentén mozognak, de ez a constraints nem valami jó. Az lenne a legjobb ha véletlenszerűen lennének gömbök és össze vissza kúsznának körülötte vagy hasonló. És akkor mehetne a motion blur és akkor talán úgy nézne ki mintha piros szellő menne erre-arra...
Van valami ötletetek? -
Köszi!
Hehe k*rva jók :) -
zenoka #42321 haat ahogy RelakS kollega mondta a kozepso szekreny hatsofala (mentegozom az rosszabb):) -
ha a jobboldali szekrény így meg van dőlve mi tartja az ajtót hogy ne csapódjon ?
FIGYELEM !!! Free ma olyan rokkant aki futni tanít...
-
nem rossz a render szép a munka szép a kompozíció botrányosan nem tetszik... :( -
most h mondod.... -
Mert a megdőlt szekrények a középső mögött vannak, szvsz azért nem látod ^^ -
Ha az egyik szekrény a másikban akkor mé nem látom?ps?És reactor rossz volt?:) -
zenoka #42315 nah mai szekrenyek..holnap este folyt kov:)
-
-
nenad #42313 szépek a szinek..
:D -
putyi #42312 az építészeti koncepció, ami nekünk is bántotta a szemünket. -
zenoka #42311 En is ezt irtam Al-nak privatba:) de azt mondta nem szamit:P:) gondolom igy legalabb tobbet vannak ott az emberek mig kutakodnak:):) -
GixEr #42310 Pirx pilota legujabb kalandjainak szintere. (a render uberszep, de a piros zig-zag sarkainak lekerekitesnek hivott egyenetlensege bancsa a szemem) -
bencsab #42309 A directory browsing-ot tiltsátok le a weboldalotokon, mert kíváncsi, leleményes emberek így bele tudnak menni a melókba... :)
Amúgy gyönyörű képek! Nagyon látványos a modell is. -
Ez csak ilyen előtanulmány volt,majd hétvégén lehet megcsinálom ha kitalálom h mit is akarok teljesen:) -
zenoka #42307 pszihoszomatikus:)
Olyan jol nezne ki 1440*900 ban zaj nelkul:) naaah please:D -
Emeg mi? -
Na majd egyszer ezt még megprojektálom.
-
Ezeket tettem fel amúgy chaos sitera. Fun volt.
-
bencsab #42303 baccameg :) látom, én már életem végéig a max8-al fogok dolgozni... -
zenoka #42302 van egy olyan erzessem hogy akkor maradni fogok tovabbra is a max9 nel...:S -
putyi #42301 talán mert a max2008 annyira szar, hogy javítócsomag helyett mindegy, ha egy új verziót adnak ki. ja, nem mellesleg a plugin-ek nem lesznek kompatibilisek. -
Mert dréga azt a sok programozót a semmiért fizetni. -
minek?:) -
putyi #42298 tavasszal jön a max2009