63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
zenoka #42697 vazz:) dumaltunk rola thomassal..ha egy honap utan nem unom meg bizisten koltozom a 3dmax ala..meg megkenne irni akkor egy mukodo blogmotort es tolem mehet..csak varjuk meg ezt az egy honapot:) mert tenyleg lehet hogy 2 het utan elfreezem;) -
háát egy tips.3dmax.hu címnek jobban örültem volna :( -
zenoka #42695 khm van ertelme?:)
(föleg ha lesz kedvem):)
http://3dsmaxtips.blogspot.com/
-
nenad #42694 nekem bejön,
szép munka,
én is dolgozom egy pot varianson, de nem tetszett a végeredmény,
így hát ujrakezdem.
-
Azt hittem meguszom vraydirt-tel az anyagot,de nem sajna:( -
Nagyon jó lett! Csupán az anyagon, ésa világításon kellene dolgoznod, mert, khm, az így eléggé semmitmondó! Először azt hittem, hogy egy kannamalac. ^_^ -
Lesz az lesz az utolsó:) -
kockacukor nincs?
-
up
-
Oh... Békében, talán ott, ahová mindig vágyott. -
Kis wip kanna...
Érdemes utána olvasni a yixing kannáknak,érdekes multja van:) -
zenoka #42686 bocsi:S
off:
[apró] regebben egy paran azert voltunk akik 20 oldaluval dobaloztak..mehalt Gary Gygax :( RIP
[/apró] -
Ah a csodás banner elvonta a figyelmem és nem vettem észre hogy alatta van egy "Tutoriálok/Linkek" felirat :) -
zenoka #42684 tudom tudom csak megszokas kerdese, de mindig rutinosan nyomom le az egeren a wheel-t es nezek furcsan amikor felugrik negy ablak c4d-ben, de ha max bedoglik nekem tuti az lesz az alternativa:D (modelezes resze tetsz kifejezetten) [apró] nah de ez mar szentsegtores itt:P:)...tehat kannara fel [/apró] -
Geccoka #42683 Mar akinek :D
En pont a max-szal vagyok igy
-
zenoka #42682 hehehe:D valtozott a topicnev:D:D:D -
zenoka #42681 c4d :D csak viewportban mozogni nagyon furcsa benne:S -
Dehogy töröljük! Átnevezzük! -
bencsab #42679 a 3dsmax2009 fogja majd megadni a kegyelemdöfést ennek a szériának (pontosabban kegyelemharakirit).
utána még ezt a fórumot is töröljük. nade mégis, melyik szoftver lehet értelmes alternatíva? -
na nem kapok segístéget? -
Hja, akkor lassan négy éve van a tatyójukban valami. :D Mondom, extrémsport. -
bencsab #42676 na ez mondjuk amatőr. mondjuk lehet, hogy úgy gondolkodnak az autodesknél, hogy van a tarsolyukban valami következő teljesen más szoftver, és már inkább azt preferálnák. csak hát mégsem írhatják le, hogy direkt szar a 3dsmax, hogy mindenki megutálja, inkább ilyen idegesítő dolgokkal szépen elveszik a userek kedvét. -
bencsab #42675 nyilván nem 32 bitre gondoltam -
putyi #42674 nem, a sima smooth and highlight-nál, sőt ha izolálva van egy objektum, akkor is végigszámolja a teljes jelenetet. -
putyi #42673 aha, főleg 32 biten van értelme memóriát venned. -
Sziasztok. Szeretném a segitségeteket kérni. Az lenne a probléma, hogy az ablak ahogy kinyilik nem löki meg a függönyt, hanem átmegy rajta hogyan adjam hozzá a rigid bodyt. Probáltam elöször 1 ablakra, útánna kettöre de átmegy. Hogyan kell csinálni v. beállitani a dolgokat. Elöre is köszönöm. -
Nem feltétlen az a gond, hogy sok memet eszik (de az is, és cseppett röhely, hogy 2008-ra képtelenek egy normélis viewport raszter engine-t írni, vagy a fenébe vennék meg valakik működő megoldását...), hanem a shaded view kérése után eltöltött sok sok perc, amíg mindezt előállítja. És nem egyszer, hanem sokszor. -
bencsab #42670 meg az is lehet, hogy ez a viewport shading-nél áll elő, nem (nálam az off-on van)? én ilyen drasztikus memóriafoglalást nem tapasztaltam még csak a viewport miatt. -
bencsab #42669 amúgy a videókártya memória nem segít bele ebbe a memóriafoglalásba? mert akkor már egyből van létjogosultsága egy 1gb-os quadro kártyának. -
bencsab #42668 gyors is legyen, meg ne is egyen memóriát... :)
én inkább akkor veszek még memóriát, csak szoftver oldalról ne legyen már sánta a dolog -
putyi #42667 aha persze...
nyomsz egy smoothand highlight-ot egy bonyolultabb jelenetnél aztán elmész wc-re iszol egy kávét eszel egy csokit és már kész is van. és még le is foglalt 2-2,5 gb memóriát, ami persze a processz mellett nem látszik, csak a memória foglalásnál látod, hogy valami kiba sok helyet lefoglalt. igaz, hogy utána már tök jól rángatja a viewportot, de bassza meg, ilyen brute force módszereket én is tudok írni. -
Ah, átverés. -
...talán majd ma
-
lenne egy kérdésem:
Tud nekem vki egy olyan Max-os tutorkészítő csapatot mondani mint mondjuk a MAYA-nál van a DIgital Tutors? Aki ismeri őket az tudja mit várok. Színvonalas, érthető, részletes, átfogó, szval minőségi cucc.
Előre is kösz. -
(+küzdősport :]) -
Jaja..mentek 5 percenként mint a kisangyal ...:) -
zenoka #42661 passz nekem random csinal ilyet minap jatszottam a beepitett raytracing renderelovel 3 percre a max megnyitasa utan forgattam a kannat es viszlat..van amikor meg 2-3 napig nem csinalja...mutatni kell neki egy
-ut es mehet tovabb a moka:D bekell allitani az agyat a 10 percenkenti mentesre es nem rabizni a maxra:D:D
ki hany egeret tort mar ossze karrierja soran?:D en eddig kettot b@sztam falhoz:) -
Ez bannerbavaló szöveg!!!:) -
Na ja... Párszor már szemen köptem a monitort ...:) -
Nos, senki nem mondta, hogy a 3dsmax gyenge idegzetű embereknek való. Ez extrémsport.