3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ebben csak az a gaaz.. hogy ha eccer vegig olvassa az ember a licensz szerzodest akkor rogton rajon hogy nem adhatja el a meglevo szovftert...(legalabbis ujabban regebbiekrol nem tudom) meg ha viszont elado akkor sem mivel csak a szoftver hasznalati jogat vesszi meg tehat ugyanugy nem lesz legallis szfotvere😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Dos-os 3d studio R4 van eladó!

Free
nah erre csak annyit, hogy a vista és az õ "designes" képkezelése egy eléggé gyewnge utánzata a Linuxon elterjedt vektoros megjelenítésnek ami igen gyors dolog lenne. a szokásos jpg tömörítés és egyéb dolgokkal szembe. Tudjátok sztem a Vista kb olyan átmeneti próbálkozás mint az XP elött volt a milenium. ... sokan dicsérték de még kevesebben használták én magam is 98 ról váltottam XP re a köztes részeket kihagytam mert túl sok volt vele a gond. ami majd a vista után jön ki az lesz az igazi mert enyhén vicces pl hogy kétmagos procinál egy explorrer letétel mellett is fél perc homokórázás van. tényleg nagyon szép és nagyon kézreáll de sajna az alatta lévõ kód eléggé lassú és gyerekcipõben járó dolog. sztem ....

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

KILLER2
Nekem fent van az XP és sokszor gondoltam, hogy visszaállok rá, de nagyon megszerettem a Vistát. Egyenlõre még vannak vele gondok, de sok nagyon jó újítása van. Pl az oldalsávon a processzerhasználat figyelõ, a jegyzetek is jól jönnek rajta, internet használad figyelõ, meg szép is és jó gyors. Sokkal több dolog van rajta, mint az XPn, mégis 3x gyorsabb be- és kikapcsolásban, meg úgy mindenben. Még 1x sem fagyott le. Játékoknál meg programoknál vannak gondok, de elõbb-utóbb már erre fogják írni a programokat, meg kijön az SP1 és én nem lennék meglepve, ha még jobban teljesítene mint az XP.

Töltsük le az internetet!

Boba
Azert vannak nagyon komoly, es nagyon is jo ujitasok Vistaban. De ido kell, mig komplett lesz a rendszer ellatottsaga, kinovi a gyermekbetegsegeket.

Nalam pl Vista sokmindenben gyorsabb mint XP. OGL alatt mondjuk bun lassu, de azon majd javitanak. Meg kell varni az oszi ServicePack1-et, talan onnantol mar hasznalhato lesz. XP-re se kapasbol valtott mindenki.

ThomasGins
amugy mókás h pár design cucctól azt hiszi az ember h mekkora fun a vista,és vagy 5 perc mire kikapcsolod az összest,h ne lassitsa a géped 1%-kal se.

örvénybenézés rulz😊

Al bácsi megvan már?😊

\"So always look on the bright side of death\"

Free
számból vetted ki a szavakat mester.... de próbálkozzunk más megközelítéssel

Vista nem jó, fuj, nem szabad....

XP szükséges roszz, jobb, kell az ,neked való.....

ezt mindenki mormolja el magában vagy 100 szor és mûködni fog :c))))))

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

egyebkent meg minek szivatjatok magatokat vistaval,
miert jo az az eroforras zabalo, bughegyek, drivertamogatottsag hianyos oprendszer?
Nem veletlen a nagy PC gyartok is visszalepnek..
Egyebkent meg google, mindenkinek problemaja van vele, a csilli villi felett.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

newil
Én is erre lennék kiváncsi,hogy Vista-n fut-e normálisan?mNekem a Welcome Screen-nél kifagy a progi.

Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.

Boba
Nekem az nem installalodott... de lehet csak en voltam bena.

KILLER2
A 3D Studio MAX 8 az viszont jól fut Vistán nem?

KILLER2
Legalább tudom, hogy nem egyedül én fogom így csinálni 😊

Evogordon
Fél másodperc lekapcsoni az aerot és fl másodperc visszakapcsolni. Én is így csinálom.

Koszi, en kertem, majd meglesem!!

KILLER2
Nem jön/jött valami javítás vagy esetleg a 3D studio max 10, ami már kompatibilis a Vistával?

KILLER2
Az szar ügy, mert azt nem akarom. Na mindegy, még jó, hogy fent van még az XP is.

Multkor volt szo itt valami camera perspektiva fenykephez igazitasos izerol talaltam egy olasz tutort amit a google leforditott: itt tobb kevesebb sikerel..meg van par egesz jo kis tutor abba a forumba ha erdekel valakit😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Evogordon
Lehet csak elõtte kapcsold le az aerot.

ehehe tudtam hog ratok szamithatok😊)
egyebkent ha lenne valahol lehetoseg mocapolasra lehet csinalnank par regi cimbivel olyan anyagot hogy blade megnyalna jackiechan 10 ujatt😄

...hogy jobban lást a pontokat - tukorben.
ala' RealTime SelF Memorized MotionCap(tm)

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Free
Lehet én is sírva fetrengenék a röhögéstõl, sõt segítenék is mert alkoholos filcel körberajzonlám az izületid, hogy jobban lást a pontokat :c)))

jujj! 😄
akkor vigyazunk am! :-)
az asszonynak jo a humora... ;-)

igen tegnap folytattam a "cuccot" eljatszani nem nehez (uszkve 10 ev harcmuveszet tanulas/tanitas van a hatam mogott) de eleg viccesen nezek ki a lakasban: mozdul..megall...sajatmagam vegignez hogy is alltak be a vegtagjaim..asszony kacag..leull a gep ele..s igy tovabb😊

Én is ezt vettem ki az angol leírásból. De ha már gyakorlatilag egy komplett matematikai processzor van rajta, akkor nekem logikusnak tûnik, hogy egész egyszerûen egy driver segítségével átvegyen bizonyos utasításokat a CPU-tól. Aztán lehet, hogy programozástechnikailag nem megoldható...

Kösz, annyit nem ér, csak mindig feltüzelnek az újdonságok, aztán gondoltam megnézem. Eddig texteditor-ral módosítgattam a sample fájlokat, de abba már beuntam. 😄
Nekem kitekerte mindkét magot.

azt is tudni kell hogy a publikus verzio csak 1 procit hasznal.

nincs, en benazok egy scriptel.
privatba letargyalhatjuk, mondd mi kell.

inkabb erre vessed figyelmed, nemtom mi kell hozza, de nekem meggyozo a realtime GI stb. Sztem hasznalhato lehet.

http://64.34.176.58/ts75_videos/ParvaHouse2.wmv

Létezik publikus tool a jelenetek redqueen formátumba konvertálására? Az oldalán nem sok infót találni.

ha az szoftver tamogatja, egyebkent nem hiszem,
esetleg nekik lehet meg valami buheralt driveruk, de ketlem.
egyebkent meg kerdezni kell

Szerintetek egy ilyen kártyát lehetne használni renderelés gyorsítására is?

http://www.hardwareoc.hu/index.php?p=news&cid=1&y=13055

Árat mondjuk nem írnak hozzá...

lac coo
Sziasztok !
Vray-ben , ha egy objektumra displace módosítót alkalmazok ( nois mappal) és apró fekete pöttyök jelennek meg a renderen akkor mit kell állítani ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

KILLER2
3DS max 9et lehet normálisan futtatni Vistán? Mert nekem elég érdekes dolgokat mûvel.

ThomasGins
fasza volt ez szinesben is😊

csak neked fekete-feher! :-)

ez is egy regebbi alkotas, de ez az eslo probalkozas az uj redqueenel bevilagitani, azt hiszem a jovoben itt is a vrayes eset lesz, ablakba segito-lampa..

Boba
Elso nekifutasra egy tipp. Amit leanimalsz, ha lehetoseged van ra, jatszd el. Konyebb lesz ugy nekiallni a dolognak.

Sorry "mellesleg" a legjobbakat a centenáriumhoz!!!!!
ThomasGins
igazad van,ne kegyen igzad😊

"Képzeld el, hogy felmész a Mattel oldalára, letöltesz egy Barbie-modellt, hozzárendeled a lányod fényképét, kiküldöd a nyomtatóra, és máris kész a gyereknek a tökéletes ajándék!"
"Tökéletes ajándék" ..... alig bírom kivárni LOL.
Tipikus esete a nagy ötletek suttyó felhasználásának.
"a 3ds szakemberek eleteben..tehat meg fog e noni a kereslet a munkaeropiacon...vagy nem fog valtozast hozni...egesz nap ezen morfondirozon..velemeny?"

Itt idióta kis hazánkban tutti semmi változást nem fog hozni. Maximum annyit, hogy hosszú tiltó listák fognak születni, hogy mit "szabad", és mit nem "kiprintelni". Pl fegyvernek látszó tárgyat, vagy Osama-Barbit, ill. népünk akkor aktuális nagyvezéreit, stb. stb. Illetve, egybõl minden TV-proletár 3D-s szakember lesz, ahogy manapság mindenki PS szaki, újjaban meg "szkecsöp" szaki...
De a vásári gagyiárusok biztos szárnyakra fognak ettõl kapni.
Ne legyen igazam!

Artistpub-on latom hozza hozza szologat a dolgokhoz😊 (ehe tiszta munkahely filing nincsenek titkok)

Aldarynnal mivan? El van tunve mostansag..

Off(?!)
cikk az indexen(tudom nem ujdonsag)...tovabb gondolva ha tenyleg olcso lesz s a kis cegek is megfizethetik majd vajon milyen valtozasokat fog hozni a 3ds szakemberek eleteben..tehat meg fog e noni a kereslet a munkaeropiacon...vagy nem fog valtozast hozni...egesz nap ezen morfondirozon..velemeny?
eredetileg az ap-n akartam topicot nyitni neki de nem tudtam hova illene..szo ha akarja Al mester attehetne 😊)

pedig semmi extra...megis mennyire jol sikerult..popec lett!

persze a color modult ugy hivjak hogy BF2 demo.
Ott majd megmutatom milyen szines!
😄
(tegyel mar fel egy tiny xpt, 5 perc alatt fant van, + nehany driver es kesz)

ThomasGins
Fincsi!😊

Free
Jók ezek a monochrom képek... tetszetõs... szineket is tud renderelni ? 😊)))))))

a beleszuras csak azert hogy hiheto legyen hogy szamitogeppel keszult..
<#beka3>

néé

ThomasGins
köszi!
Jöhetnek a potok😄

fle go
A legjobbakat Thomas!

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen