63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
zenoka #46150 1,5 sp2 nek is van mar buheramuhera valtozata.. -
Kezdem magam rosszul érezni, hogy ti ilyen hip-hop megtanuljátok, én meg ..... :D -
1. jobb click az aktuális nézeten a "nézet" szövegen--> show statistics és/vagy Customize/Wievport Configuration--> Statistics fül és azon belül már válogathatsz mi szerint legyen kiírva. pl a total+selected az kiírja a tejles scenet+az aktuális objektumot
2. F10-->Setting-->V-Ray:: System--> kb. középen Frame stamp -
ki az az állat aki a bannert csinálja? a végén még valaki hisz nektek és jelentkezik mezőgazdasági gazdaasszonynak vagy növénytermesztő gépésznek :) -
putyi #46146 mi nem az? még a nagyszerű mental is vray klón lett. amúgy melyik vray-jel rendereltél utoljára, mert az 1,5 sp2 fényévekkel előrébb van a legutolsó krekktől. -
Szeki26 #46145 Sziasztok ! Egy eccerű kérdésem lenne : hol tudom megnézni,hogy egy ojjektum mennyi polygon-ból áll ? Az object properties-nél a faces jelenti azt ? Ja és a Vray-nél hol lehet beállítani azt,hogy a renderképbe beégeti a render time-ot ? -
nenad #46144 nézem a cinema 4d 11 advanced rendererjét, és sztem egyfalyta vray clone.
Piszok gyors, talán gyorsabb is mint vray, igaz lightcache nincsen, de nagyon keni vágja.
könnyü beállítani. -
aki kocsikat próbál modellezni annak ajánlom EZT a fórumot, sok mindenre rá lehet jönni az itt leírtakból és sok hibára is felhívják a figyelmet, mindegyik munkából lehet szinte tanulni valamit, (angol tudás nem árt hozzá) -
Harleyta #46142 Hy all.
Én is azzal küzdök amivel Tapper.
Nekem se nagyon megy az autó modellezés vagyis eddig nem is ment.
De mivel sok linket és segítsége láttam Tapper kérdései alapján így már rendben tudok modellezni.
Persze még mindig vannak hibák de próbálom kiküszöbölni is és ha nagyon nem megy akkor írok csak ide.
A segítséget amit nem én kértem én nagyon megköszönöm sok infót találtam benne. :)
További szép napot !
-
bencsab #46141 google 1. találat
http://www.google.hu/search?client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Ahu%3Aofficial&channel=s&hl=hu&q=fiat+500+tutorial&meta=&btnG=Google+keres%C3%A9s -
nekem pedig műxik -
tapper #46139 nemjó alink azt irja ki.... -
Hát igen a nightos nekem is jobban bejön,az a fránya fa meg mintha őszi leveleket kapott volna pedig átállítottam zöldesebbre, élénkebbre 
-
bencsab #46137 nade tényleg, most már nekem is írnom kell. szóval ott van a korábban belinkelt fia 500 tutorial. annál részletesebbet még nem látott it senki. az alapján haladj, és akkor nem kell alapvető egyszerű kérdésekkel bombázni itt a társaságot. -
LOL
Itt nem fényezünk más progikat,szal marad max:) -
zenoka #46135 hat tolem segitseget soha tobbet...megnezed minden egyes nyavajgasodra megadtam a kulcsszot hogy mire kenne eroltetni magad....asszem ignore on!
npeter: nekem is a night verzio sokkal jobban bejon! nappalinal a novenyek szinei valahogy nem az igaziak:S de kifejezetten szep munka..:) -
Neolux
-
Neolux vagy Photoshop ? -
tapper #46132 jah és amit elfelejttem hogy annak a fényező proginak amibe fényezni szokták vagy festeni vagy kinek hogy tetszik az autókat annak a nevét vagy 1 linekt kaphatnék ?
-
az night nekem jobban bejön, valóságosabbnak hat
-
tapper #46130 Nemtudom hogy siekrül-e a képet beraknom de 1 délután alatt ennyire haladtam el a Nívával :)
Tőllem ennyi tellett. Kezdő vagyok elős autóm .... tudom sok a hiba de csak kíméletesen ha kérhetem.
-
1 kis work:
night version -
Bocs, Tapper... -
Érdekes adat: 46125 hozzászólásban nem hangott el még a cigány szó:D
Tappar,maxban az a jó hogy majdnem mindent meg lehet odani legalább 3 féle másik megoldással.Kocsit is lehet csinálni boxbol spline-bol nurbs-ből (na jó az utóbbi csak perverzeknek ha max nurbs) Szóval a saját kreativitásodtol függ,na és a párszáz maxos hülye angol szótól:) -
tapper #46126 zenoka erre csak annyit tudok mondani ami az irásodból lejön az az hogy utálloma cigányokat. -
-
zenoka #46124 nem birom ki....
mibe gondolod magad haladonak 3ds max teren (meg mindig bassza a csorom) es hany eves vagyol (nagysagrandileg)
nonszensz.... -
Kísérletezgess vele egy kicsit, és nem feltétlen úgy, hogy félóránként leírod, mire jutottál. Jó úton haladsz, a cut hasznos tool, de vigyázz, mert lehetne hasznosabb is. (értsd.: vannak kötöttségei, amiket ki kell tapasztalnod)
Ezen kívül kicsit gondolkodj el azon, hogy mi is az a vertex, az edge, a face, a polygon, és ezek milyen viszonyban vannak egymással. -
tapper #46122 most megint ott tartok hogy nemtudom hogy hogy kell bárhová ilyen vonalat létrehozni :(
csak arra a bizonyos pontra :S -
tapper #46121 Úgy vetem észre hogy ez nem igy van de akkor valaki elmondaná hogy hogy van ?
ááááá belekavarodtam a végére :S
nemmindenhova birok rakni ilyen vonalat. de azon a tuotrial ami angol a csávó bárhova tud én meg nem :(
mivel németet tanultam de azt se nagyoin tudom így angolul se nagyon tudok.
esetleg adom h mit irt a csávó amikor 1 uj vonalat huzott a box-ra :
Do the same in left view.
Now we will add the first additional edges using the cut modifier:
máskor meg amikor megint csinált 1 új vonalat akkor pedig ezt :
Now we will add more edges to the model. You can use slice, quickslice or even the tesselate modifier.
a webfordító értelmetlenséget irt ki :S -
"Kis lépés egy embernek, de hatalmas ugrás az emberiségnek." :)
Arra azért érdemes figyelni, hogy lehetőség szerint ügyelj a négyszög alapú polygonokra.
-
tapper #46119 unatkoztam és rájöttem ara hogy hogy is kell pl. 1 ujj vonalt létrehozni a primitíven.
elmondom hogy én mit találtam ha nem jó javítsatok ki.
csinltam 1 box-ot
convert to -> convert to editable poly és ott kiválasztom pl. a edget
aztán katt a box-ra jobb gomb és ott cut és ha rákattintok a box-ra elkezdi huzni 1 ujj "vonalat" amit ugyna ugy lehet mozgatni mint a tobbit.
ha ezt nem igy kelll csinálna vagy nem jó amit mondok akkor kérlek mondjátok el hogy a jó.. én ezt találtam meg unalmamban :) -
nenad #46118 ez a banneres dolog valami vicc? :D
(esetleg kaptatok hírlevelet? :D) -
zenoka #46117 vizsgamunka max2009 es modeleket konvertalni max 7 es verzioba:)) -
...válaszokat a "mekkénedegleni" jeligére pü-ben várjuk:) -
Simán.
Zénókával folytatott szakmai tanácskodás közben, felmerült a hiány, a vertexsrtici, polygonkurva, edgemunkás OKJ-s tanfolyamra.
Kezdős dolgok nem érdekelnek:) -
nenad #46114 lehet be kellene huzni a mayásokat is. ;-)
-
putyi #46113 szerintem ez a vonal nincs síkban. -
zenoka #46112 juhuuu:) akkor contest a fekete lyuk?:)...allhatok neki afroamerikai not modellezni...:P:) -
nenad #46111 A formatervezői egyesület ujra beindulhat, ha mindenkinek van kedve hozzá, addig lehet alakítok az oldalon egy kicsit.