3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy egyenes lapból , mondjuk egy doboz egyik felületébõl hogy tudok egy szabályos kör alakú lyukat kivágni ? Boolen kizárva ...
Tudom alap kérdés, de esküszöm nem jövök rá, és tutorialt sem találtam ...
THX !
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
de tenyleg😄 ravan-e mappolva a "lemez"-re rendesen? fenyforras van a jelenetben?szoval hajra😊
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
megcsináltam feket alapon fehér vonalakkal de nem igen látszik semmi
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
"You have been banned for the following reason:
No reason was specified.
Date the ban will be lifted: Never"
Édesek 😊
Youth
esetleg nincs valakinek bakelit és dodge charger modellje?<#zavart1>#zavart1>
per aspera ad astra
peldaul a fotozz.hu-n is van..de tenyleg sok helyen talalhato.

keine Signatur
http://www.spot3d.com/vray/help/150R1/render_params_system.htm#frameStamp
Nem tudtok valami feliratozó plugint max alá? Olyasmit mint a vray frame stamp, csak kicsit kötetlenebb formában, bele lehessen írni projekt nevet, kommentet, frame számot, kamera nevet meg ilyenek.
Amúgy elébe lehet menni mindennek, ha legalább szoftveresen kalibrálod a monitorodat. Sem a világos, sem a sötét gradiens ne legyen elmászva, és akkor már tiszta lelkiismerettel mondhatod másoknak, hogy kérlek, az a kép nem sötét, a te monitorod van rosszul beállítva.
per aspera ad astra
keine Signatur
Mivel új vagyok még a Max-ban, így most gyûjtöm hozzá össze az infókat és a kiegészítõket.
És lenne egy kérdésem.
Melyik render programot ajánljátok ??? Van köztük nagy különbség??
Nem tudom hogy ez az infó jelent-e valamit a render kiválasztásánál , de fõleg jármûvek modellezéséhez kellene majd.
Elõre is köszi a válaszokat.
keine Signatur
hajra hajra szervervaltas😊)
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
per aspera ad astra
per aspera ad astra
A hagyományos értelemben vett intarziát egyenként rakjákbe: egyikbõl kivágsz egy alakzatot és a másikból halál pontosan pótolod ...
per aspera ad astra
Képzeld el, hogy 1mm-es lapokból összeragasztasz egy tömbé váltakozva fekete és fehér fát....
Majd a ragasztásra merõlegesen újból elvágon 1 mm-esre... Kész van a csíkos furnér.
aztán ezt üjból összeragasztod, vágod ferdén, vagy excentrikusan hámozod, beleraksz még vagy 10 féle színt.....
per aspera ad astra
Nem tudja valaki, ha már ennyire fázós a hangulat, hogy mi a fajtája Budapesten a körút mentén ültetett fáknak?
per aspera ad astra
itt egy kép wire pl én valahogy így csatlakoztatnám össze...Arra ügyelj hogy mindig csak négyszög polygonok legyenek lehetõleg,mert ha ráraksz egy meshsmooth-ot utánna akkor az érdekes dolgokat mûvel a 3szögekkel vagy 5szögekkel stb...Boolean-t én nem is szoktam használni...
de nem hasznaltam meg ki kell probalni ingyenes😊
plugin
meg ezt is meglehet nezni..bar ezt sem hasznaltam meg
parametric kitchen