63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Aldaryn
    Egy darab map kivételével, ami egy összekaristolt fémlapról készült felvétel, minden procedurális. Három shader , wood, noise, VRayDirt, különböző kombinációkban vegyítve. Speculart, bumpot glossyt mindegyik befolyásolja, elvileg az egészet egy darab wood/noise multiply kontrollálja, ez van instancolva outputokkal, rgb tintekkel variálva, hogy a különböző mapeknek jól funkcionálhasson. A dirt blendel a különböző nagyobb shader groupok között, a dirtöt pedig szintén erőteljesen szabályozza a wood/noise mutiply, hogy a nem egyenletes faanyag keménység által jelentkező kopást sziulálja. Minden map továbbá kicsit módosítva van az említett karistolt fémlemez map által, ezt a hatást nem tudtam sima maxos procedurálisokból összerakni, mivel nem tudnék, csak sok egyenes, egyirányú "karcot" előállítani. Nagyon hiányzik maxból egy olyan noise, ahol nem is a végleges kimenet koordinátát lehet eltorzítani mondjuk egy kétszínű vektor map alapján, hanem a noise shader generálása közbeni koordinátát. No mindegy. Áútót is modellezek hozzá.
  • marcee
    Kurvajó a shader, meg nem tudnám tippelni sem, hogy hogyan készült... ()
  • Aldaryn
    :D Több van héttel.
  • ThomasGins
    Ha jól látom hiányzik egy kereked
  • Aldaryn
    Bár még gesztenyéket is pakolgatok ráérő szabad kétpercekben, ebbe is belekezdtem, kerekeim már vannak. Volt egy szabad órám, összeraktam a shadert, kicsi kocsit is kellene mellé fabrikálni, meg valami környezetet.
  • marcee
    Figyelmeztetéseket hol lehet újra aktiválni? (refine connect-et akartam használni, rákérdezett, hogy új pontot hozzon létre, vagy a meglévőhöz connetctáljon, én meg beikszeltem, hogy ne zaklasson ezzel többet és a rossz választ választottam)
  • nenad
    Ballatines Finest... :D
    A következő speed, játékautó lesz, a többiek arra hajazzanak
  • putyi
    a kettő nem zárja ki egymást!
    helyezd a szőlőt a ventillátorba és kész a must. ha egy kicsit vársz bor lesz belőle, s máris jöhet thomas az 1-2 hónappal ezelőtti borosüveg stb. képeivel.
  • Free
    ha lesz rá még jövőhét héfőig idő akkor én is be fogok szállni csak hogy legyen első 2 helyezet :c)))

meg ügyebár akkor ha ketten leszünk nenaddal akkor elmondhatom majd hogy az értékes második hely lett az enyém míg ő a satnya utolsó elötti lett csak :c))))))
  • kekpolos
    most akkor nem szőlős speed van?
  • zenoka
    megis ugy tunik nyerni fogsz:D
  • Aldaryn
  • nenad
    dogózza vzze. ez tényleg nem volt több tíz percnél.. :D
  • Aldaryn
    Nalátod, nesze: tudsz is mindent, tessék dolgozni. :D
  • zenoka
    ehehe:P
  • Aldaryn
    Nekem ez most nem jön be. Nem komponáltál, nem világítottál, és még csak nem is modelleztél. Szóviccnek jó. Bár tény, hogy ezt komponálni elég nehéz feladat lenne, nekem például épkézláb ötletem nem akadna rá.
  • Aldaryn
    Fakó erőteljes de nyomott zöld... hát ezen vagy öt perce röhögök.

Zeno, zeno... az a festett üveg teljesen egyértelmű. Még a matyóhímzéses szitázitt mintára is lehet kövtkeztetni, ami kikandikál egy pixelben az egyik sarokban, nem tudom, mit problémázol ezen. Felül még az éléből is látsz egy keveset! Azt például simán lekroppolhatták volna, vagy adhattak volna egy homogén színt, esetleg megmondhatták volna, hogy 65%-os festett üveg. :)
  • zenoka
    kerjel preparalt capat:D fako es eroteljes:)
    nesze:
    leather shark green
  • Free
    ez mind a minta?? :c))))

Te figyi nem ugyan azok a megrendelőink ?????

Nekem most a legújabb a "cápa bőr zöld" meghatározás volt. az a" fakó erőteljes de nyomott zöld"
  • zenoka
    jatszunk tippeloset:D
    kaptam adatszolgaltatast:
    uveg, festett:

tipp reflekcio reflakciora:)
  • zenoka
    otletes:D log a levegoben az ajtokeret:D:D
  • npeter
    5letes:)
    tetszenek a szinek, olyan jó ránézni.
  • nenad
    bakker, az előzőt kérem törölni,
  • nenad
    Ventilátor :D
  • npeter
    én meg sokáig CS függő voltam (sajnos), de azért a virtuális gamét is meg lehet unni hálistennek :)
  • zenoka
    akkor csak en jatszok ulyan jatekokkal mint pl a spore...egy kis nyugodt alkotas..bar neha eldobok egy ket atombombat:DD
  • Effendi
    BF-ben engem is megtalálsz mint LSSAH Balthasar, BF2-ben mint PT-6|Effi, Cod4-ban mint Balta.
  • Aldaryn
    A diplomás belsőépítész sem jobb. :P Sőt, ... :D
  • Aldaryn
    Ha valamit sosem tudtam volna elképzelni rólad, az az, hogy gépkarabéllyal hentelsz virtuálisan. :D
  • nenad
    nekem sincs sok, de seargent-et el kéne már érni :D
    alig van. Aztám meg már mind1. Csak legyen még1 jó csuzli.
  • Free
    na jah ha lenne rá időm :c)
  • nenad
    ere jó a battlefield :D
  • Free
    ne is mond mesterem . tele vagyok az építőipar minden gondjával.
    a megrendelők nem tudják mit akarnak. a munkások meg nem tudják hogyan kell megépíteni amit a megrendelő nem tud hogy hogyan néz ki.

A 3D világába meg most kezdek mélyre süllyedni. :c) folyamatosan 12. kerületi és 2. kerületi Villák látványtervét készítgetem de nagyon archicad minőségben mert csak arra hagynak időt. 1 napos látványtervek :(

jah és a ... kivan a "designerekkel" L végez egy tanfolyamot ami max 3 hónap és onnantól azt hiszi , hogy legalább annyit ért hozzá mint egy diplomás belsőépítész pedig csak egy sz.. os lakberendező.

Amikor előállnak olyanokkal hogy 4 mm es üvegből akar 1,5 méter hosszú könyvespolcot mert azon jól mutat a Révay nagylexikon készlet akkor én pofán röhögöm ...
    jah meg a legújabb hogy a gerébtokos ablak sokkal jobban hőszigetel mint a 2*6milis hő és hangszigetelő thermoüveges ablak. :c)) szóval vannak poénok :c)
  • Aldaryn
    Free te is rég errefeél, mizujs mostanság?
  • Aldaryn
    A flash bannertnem én kezelem, csak linkelem tőletek. :D Lehet megköveztek, de ha kiszednénk az összes frissítések, ésatöbbi részt, megnövelnénk mondjuk 20px-l az egészet vertikálisan, oda pont beférne egy dropdown listás szavazógép, és eredménykijelzés.
  • Free
    ha megmondjátok mi az flashban segíthetek :c)
  • Aldaryn
    A flash bannert lehetne fejleszteni, akár egy poll engine is mehetne bele.
  • Malakai
    Al a fejlécbe tud.
  • nenad
    2006-os a cikk, már volt

más, bocs, hogy nem tettem fel a cikkeket, de mér dolgozom, egy másik oldalon, ahol a mayasok meg mindenki be tud majd szállni. Egyenlőre csak egy fórum jellegű dolog lesz. Azon gondolkozom egyébként ide nem lehet beszúrni egy pollt vhogy? nemigen engedi meg az sg engine?

ettől függelenül mehet a speed.
    - ventillátor
  • zenoka
    google translate-tal konyebb mint olasz szotarral:D