63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
zenoka #46510 kezd melegedni a hangulat sracok:P:DDDD -
Geccoka #46509 Nem rossz, koszi, ezzel mar tenyleg lehet kezdeni valamit! -
zenoka #46508 oho teapotba kell vesetni a neved:) nah ezzel tenyleg lehet tovabb haladni:D hol lotted? -
nenad #46507 textura
ezzel lehet tovább haladni. -
zenoka #46506 tutort a nepnek:) -
nenad #46505 10perces melóval tudsz ilyet csinálni -
zenoka #46504 nyert:) dehogy toluk jott vagy valamelyik kooprodukalos emberketol azt passzolom..:D
multkor osszeszamoltam a megbizoimon kivul 5 teamnek van meg beleszolasi joga ebbe a projectbe..es ok nem kommunikalnak..eljen -
#46503 :( sajna nincs, pedig sokszotr kellett volna már, ideje lenne készíteni már egyet. -
Geccoka #46502 Nincs valakinek ilyen texturaja, vagy valami ehhez hasonlo?
-
putyi #46501 dvm? -
zenoka #46500 valoszinu de ahhoz kepest viszont meglepoen jo:)
het eleji fun egy kedves megrendelotol:
"A székek fehér bőrfelülete kapjon egy sárgás-barna árnyalatot, hogy kiemeljük a hátteréből."
gondolatom: nincs valakinek osszefosott kakis pelus texturaja? haatha bevalik:D -
putyi #46499 ez tuti, hogy inhouse. -
zenoka #46498 azt sejtettem hogy nem Ti, az latszodik:P:) csak gondoltam bekerdezem hatha valaki valamit tud rola hisz sokan vagyunk itt:)
nah igen ezzekhez a melokhoz komoly kontaktok kellenek:S baar van egy olyan erzesem hogy a tervezo cegnel valamelyik lelkes fiatal csinalhatta. -
#46497 Egész kellemes. Nem mi voltunk. Sajnos nincs politikai kapcsolatunk, és nem rokon arrafelé senki sem. :D -
Rees #46496 Köszi -
zenoka #46495 emelje fel a kezet:
ki (k) csinalta(k) a latvanyterveket?:) egy-ket helyen furi de gondolom rapidwork lehetett:D -
#46494 Nem elég erős? -
#46493 Az nem jó ! :D -
#46492 nasa.gov?:D -
zenoka #46491 renderfarmoknak hijjak magukat jo dragak:D:D
de beallitani a rendert neked kell:P:) -
#46490 Valami online renderelő progi nincs ,ahol csak feltöltöm a scene-t és valami cég szuperszámítógépét használva megcsinálja nekem a rendert ? -
#46489 hátha valakit érdekel:
online paintshop progi -
zenoka #46488 nekem tok jo napom van salala:D annyira egyszeru dolgoknak kell orulni: elso nap kozel egy het utan laz nelkul szeep az elet:P -
nenad #46487 ez van, én is megkérdek néha olyat amit már kérdeztek.
Egyéblént nekem is szar napom van... -
zenoka #46486 #46484
lol hehehe:D
-
nenad #46485 te meg mit sírsz fiam ;-) Sok a meló ? :D -
putyi #46484 -
#46483 Kipróbáltam, nálam rendesen működik... -
Rees #46482 én a spline ik -ra gyanakszom, mert miden mozgás ami nem azzal készült azt rendesen kirenderel.
Igen azt kezdtem el, de van ahol több 100 frame van:) -
zenoka #46481 pedig ez vlaami basic renderbeallitasi gebasz lesz:S
akkor rendereld egyesevel:P:) -
Rees #46480 persze:D -
zenoka #46479 beallitottad hogy minden kepkockat mentsen el?:P:) -
Rees #46478 Mesterek, az én problémámra nincs valami ötletetek? Nagyon fontos lenne -
#46477 66 hozzászólással ezelőtt volt csak erről szó utoljára... Még ezen az oldaon. -
#46476 Affect Background kapcsoló ugyanott... -
#46475 Hi!
Valaki ki tudna segíteni egy infóval? Berakok egy képet háttérnek az Environment-be. És renderben vissza is kapom ugyanazt a képet,, amit betöltöttem. De csak Linear Color Mapping esetén. Ha Exponential-ra rakom a Color Mapping-ot, akkkor a háttérkép egy vaskos árnyalattal sötétebb lesz.
Van erre valami gyógymód?
Tenkjú előre is. -
nenad #46474 ezt vettem, a megoldás, ami sokszorozható stb, alatta.
Más, rengeteg helyről lehet ingyenes texturákat letölteni, aminek ugye a legnagyobb problémája az, hogy
nem ismételhető, (tileable) erre van egy nagyon egyszerű és hatékony megoldás, a pixplant.
-
#46473 Pont ezaz.... hogy GIben rendesen szerepel, rendes intenzitással. Amikor GI samplernek kell a lookup során, akkor faszán unclamped colort ad vissza, amikor image sampler kéri, akkor pedig clampolt colort dob vissza. Erre nem tudok gombot varrni. Szóval ha pl. PPTvel (csa GI sample) renderelem le a képet, akkor a tűz is faszán unclamped lesz... csináltam is belőle egy tesztet, működik faszán. Csak ugye ki az, aki ppt-vel renderel... :D -
nenad #46472 mi van akkor, ha a materiálnál használs gi multipliert, vagy az objektumnál.
gondolom a materialhoz, csak akkor lehet hozzáférni, ha már a kész az anim, és ugysem könnyen,
de a láng objektum gi multiplierével, talán te is játszthatsz...
egyébként azt hiszem én is erre jöttem rá akkor amikor használtam, és nem csináltam mást, csak elmentettem szekvenciába a lángot és kész... onnantól, ha visszatöltöd bitmap szekvenciába, akkor a kimentet, simán allíthatod. -
Rees #46471 Sziasztok!
Egy furcsa problémába ütköztem: egy hullám mozgást végző farkat úgy animáltam meg, hogy fogtam a geometriát és a Physique modifier-el behúztam egy wave space-warp-al megmozgatott spline mozgását. Ez teljesen jól is ment amíg ki nem akartam renderelni. Scanline renderrel végigrenedereli azt a 20 képkockát és az összes az 1. képkocka lesz. Ha csak 1 framet renderelek akkor minden ok.
Valaki ötlet?