63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• zenoka
    kezd melegedni a hangulat sracok:P:DDDD
  • Geccoka
    Nem rossz, koszi, ezzel mar tenyleg lehet kezdeni valamit!
  • zenoka
    oho teapotba kell vesetni a neved:) nah ezzel tenyleg lehet tovabb haladni:D hol lotted?
  • nenad
    textura
    ezzel lehet tovább haladni.
  • zenoka
    tutort a nepnek:)
  • nenad
    10perces melóval tudsz ilyet csinálni
  • zenoka
    nyert:) dehogy toluk jott vagy valamelyik kooprodukalos emberketol azt passzolom..:D
    multkor osszeszamoltam a megbizoimon kivul 5 teamnek van meg beleszolasi joga ebbe a projectbe..es ok nem kommunikalnak..eljen
  • Aldaryn
    :( sajna nincs, pedig sokszotr kellett volna már, ideje lenne készíteni már egyet.
  • Geccoka
    Nincs valakinek ilyen texturaja, vagy valami ehhez hasonlo?

• putyi
    dvm?
  • zenoka
    valoszinu de ahhoz kepest viszont meglepoen jo:)

het eleji fun egy kedves megrendelotol:
    "A székek fehér bőrfelülete kapjon egy sárgás-barna árnyalatot, hogy kiemeljük a hátteréből."

gondolatom: nincs valakinek osszefosott kakis pelus texturaja? haatha bevalik:D
  • putyi
    ez tuti, hogy inhouse.
  • zenoka
    azt sejtettem hogy nem Ti, az latszodik:P:) csak gondoltam bekerdezem hatha valaki valamit tud rola hisz sokan vagyunk itt:)
    nah igen ezzekhez a melokhoz komoly kontaktok kellenek:S baar van egy olyan erzesem hogy a tervezo cegnel valamelyik lelkes fiatal csinalhatta.
  • Aldaryn
    Egész kellemes. Nem mi voltunk. Sajnos nincs politikai kapcsolatunk, és nem rokon arrafelé senki sem. :D
  • Rees
    Köszi
  • zenoka
    emelje fel a kezet:
    ki (k) csinalta(k) a latvanyterveket?:) egy-ket helyen furi de gondolom rapidwork lehetett:D
  • Aldaryn
    Nem elég erős?
  • lac coo
    Az nem jó ! :D
  • ThomasGins
    nasa.gov?:D
  • zenoka
    renderfarmoknak hijjak magukat jo dragak:D:D
    de beallitani a rendert neked kell:P:)
  • lac coo
    Valami online renderelő progi nincs ,ahol csak feltöltöm a scene-t és valami cég szuperszámítógépét használva megcsinálja nekem a rendert ?
  • repvez
    hátha valakit érdekel:
    online paintshop progi
  • zenoka
    nekem tok jo napom van salala:D annyira egyszeru dolgoknak kell orulni: elso nap kozel egy het utan laz nelkul szeep az elet:P
  • nenad
    ez van, én is megkérdek néha olyat amit már kérdeztek.
    Egyéblént nekem is szar napom van...
  • zenoka

lol hehehe:D
  • nenad
    te meg mit sírsz fiam ;-) Sok a meló ? :D
  • putyi
  • Malakai
    Kipróbáltam, nálam rendesen működik...
  • Rees
    én a spline ik -ra gyanakszom, mert miden mozgás ami nem azzal készült azt rendesen kirenderel.
    Igen azt kezdtem el, de van ahol több 100 frame van:)
  • zenoka
    pedig ez vlaami basic renderbeallitasi gebasz lesz:S
    akkor rendereld egyesevel:P:)
  • Rees
    persze:D
  • zenoka
    beallitottad hogy minden kepkockat mentsen el?:P:)
  • Rees
    Mesterek, az én problémámra nincs valami ötletetek? Nagyon fontos lenne
  • Aldaryn
    66 hozzászólással ezelőtt volt csak erről szó utoljára... Még ezen az oldaon.
  • Malakai
    Affect Background kapcsoló ugyanott...
  • hunkircsi
    Hi!

Valaki ki tudna segíteni egy infóval? Berakok egy képet háttérnek az Environment-be. És renderben vissza is kapom ugyanazt a képet,, amit betöltöttem. De csak Linear Color Mapping esetén. Ha Exponential-ra rakom a Color Mapping-ot, akkkor a háttérkép egy vaskos árnyalattal sötétebb lesz.

Van erre valami gyógymód?

Tenkjú előre is.
  • nenad
    ezt vettem, a megoldás, ami sokszorozható stb, alatta.

Más, rengeteg helyről lehet ingyenes texturákat letölteni, aminek ugye a legnagyobb problémája az, hogy
    nem ismételhető, (tileable) erre van egy nagyon egyszerű és hatékony megoldás, a pixplant.
  • Aldaryn
    Pont ezaz.... hogy GIben rendesen szerepel, rendes intenzitással. Amikor GI samplernek kell a lookup során, akkor faszán unclamped colort ad vissza, amikor image sampler kéri, akkor pedig clampolt colort dob vissza. Erre nem tudok gombot varrni. Szóval ha pl. PPTvel (csa GI sample) renderelem le a képet, akkor a tűz is faszán unclamped lesz... csináltam is belőle egy tesztet, működik faszán. Csak ugye ki az, aki ppt-vel renderel... :D
  • nenad
    mi van akkor, ha a materiálnál használs gi multipliert, vagy az objektumnál.
    gondolom a materialhoz, csak akkor lehet hozzáférni, ha már a kész az anim, és ugysem könnyen,
    de a láng objektum gi multiplierével, talán te is játszthatsz...
    egyébként azt hiszem én is erre jöttem rá akkor amikor használtam, és nem csináltam mást, csak elmentettem szekvenciába a lángot és kész... onnantól, ha visszatöltöd bitmap szekvenciába, akkor a kimentet, simán allíthatod.
  • Rees
    Sziasztok!
    Egy furcsa problémába ütköztem: egy hullám mozgást végző farkat úgy animáltam meg, hogy fogtam a geometriát és a Physique modifier-el behúztam egy wave space-warp-al megmozgatott spline mozgását. Ez teljesen jól is ment amíg ki nem akartam renderelni. Scanline renderrel végigrenedereli azt a 20 képkockát és az összes az 1. képkocka lesz. Ha csak 1 framet renderelek akkor minden ok.
    Valaki ötlet?