63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
nenad #48272 megjelent a google 5,0... nagyon nagy újítások nincsenek, vizalatt, időben visszafele stb. -
#48271 Nem tudtam, hogy egy ingyenes framework a cucc, azt meg még annyira se, hogy a lumonix-nak köszönhető.
SME-t amúgy nem igazán, továbbra is úgy látom, hogy a node-os gui mellé kéne még pár plussz dolog, hogy az igazán hasznos legyen. -
#48270 Van is pár Heliumos plugin már, ha emlékeim nem csalnak. :D Tényleg, használ valaki SME-t? -
#48269 A max promaterials könyvtárában volt ha jól emlékszem. -
nenad #48268 nemrossz, köszi
-
#48267 Hm, most vettem észre, hogy a schematic material editor egy schematic frameworkön alapul, amit a lumonix-től (shaderfx, skinfx, stb) ingyenesen le lehet tölteni, név szerint Helium..
Esetleg Nenad, ha vmelyik scriptedhez kell egy összetettebb, nodeot kihasználható ui, akkor ebböl ki lehet indulni... :) -
#48266 A fal az textura? Érdekelne hogy csináltad a foltokat rajta .Persze csak ha nem fotó :)))) -
#48265 Ezen a képen nem látszik de nagyon szemcsések az árnyékok még high beállításnál is. Próbáltam a vray shadow-nál a subdiv-et állítani de az sem segített. Tud valaki megoldást? (VRAY) -
#48264 Igen, vagy egy kis direkt fény is csak a függöny nagyon letompította. Majd állítok rajta, de most még mindig a modellezés élvez magasabb prioritást. Az ablak mögött meg fák vannak. Majd csinálni akarok egy képet amit berakhatok, csak sajnos hónapok óta nem sütött a nap :), -
nenad #48263 a belső fény az nagyon ott van, a külső világosságán még állítnék. -
#48262 a lámpa azért nem világít mert nincs madzagja :D -
#48261 Az ablakon kívül nagyon sötét van, ahhoz képest, amennyi fény jön be rajta keresztül. Esetleg nem csak full skylight szórtfénnyel, hanem valami direkttel is? Pilácsok? Nap? -
#48260 Sziasztok!
Az egész úgy indult hogy nagyjánól le akartam modellezni a szobát, hogy nagyjából lássuk ka barátnőmmel hogy nézne ki a szoba ha átrendeznénk, de elfajultak a dolgok és úgy döntöttem megpróbálom egy az egyben lemodellezni mindent. Még nincs kész és ez már az átrendezett szoba. Draft minőségű a render:
-
#48259 Ezt már más is mondta :) -
#48258 Particle flowt istenítik, mióta belekerült a rendserbe, de viszonylag egyszerű esetekben is olyan dög lassú, hogy öröm kivárni, mire lesz belőle bármi is. És egy ilyen rendszernek pont az lenne a lényege, hogy több millió részecskét gyorsan, megbízhatóan mozgasson. -
#48257 Az a gáz, hogyha a max fejlesztései valóban olyan hatékonyak lennének, mint amilyennek írják őket, akkor a világ legjobb programjával dolgoznánk nap mint nap. Az össes cuccról mindig kiderül, hogy tök jó két darab teapottal, de elvérzik valós munkakörnyezetben. -
putyi #48256 egy-két év és a maya xsi 3dsmax csak a kezelőfelület design-jára fog vonatkozni. -
putyi #48255 tök jó.
a legelső sor amit olvasok a graphite tools-ról nekem az xsi legutóbbi újításait idézi -
#48254 Ne a save-t válaszd hanem az exportot. -
#48253 Hi!
Csináltam 3DS max-ban egy objektumot..csak chr vagy max kiterjesztésben lehetett elmenteni.Hogyan tudnám ezt a fájlt átkonvertálni 3DS-be???
Előre is köszi. -
#48252 hú télleg! köszi mindkettötöknek -
#48251 Fiat meg Hunkircsi oldalán -
#48250 nekem megvan, de szerintem torrenten is fent van, úgy keressétek, hogy car4ever -
tapper #48249 a videó nekem is kéne ! -
#48248 a fiat 500 (ami magyar volt) vagy a mustang (ez meg video) autó modellezési tutorial megvan vkinek? mert régen megvolt de már nem találom :S -
nenad #48247 tiszta half - life 2 -
#48246 Oké, namost igen, AO, DOF, és MotionBlur nagyon hasznos dolgok viewportban. Must have featureök. -
#48245 Az AREA-n megvoltak az első életjelek a 3ds Max 2010-ről, mí meglepő.. :P -
#48244 Jó lett nagyon!
Én most ezzel tökölök ha el nem Freezem:) -
#48243 Legutóbbi szöszmötölésem eredménye:
-
#48242 Modonak is elég jó a teljesítménye ezen a téren. :)
Azért ha ezek az eszközök elegendőek egy cégnek, ami modoban van, akkor egész jó választás, kb fele annyiba is kerül, mint a max. -
#48241 Hehe. Az komoly teljesitmeny lenne, ha maxnal bugosabb lenne.:) -
#48240 Csak remélhetőleg nem csak az új fícsöröket pakolják bele, hanem picit stabilabbá is teszik, a 302 elég bugzós, bár nem jobban, mint a max. :) -
#48239 Tényleg pöpec cuccok vannak benne... -
#48238 Elhanyagolhato. -
#48237 En lemaradtam a bejelentesrol, demozasrol, pedig emlekszem, akartam nezni. Csak ma mutatta Putyi. Egesz komoly pakka notte ki magat a modo. -
#48236 köszi
és van értelme piszkálni? -
#48235 Settingsnél-vray:system- render region division -
V-ray rendernél, amikor renderel, lehet állítani, hogy a kis négyzetek honnan kezdjenek vagy milyen irányba menjenek?
Gyorsul vagy lassul a render ha belepiszkálok? Már ha egyáltalán lehet ilyet állítani. -
#48233 Ez igaz. :)
Mondjuk ha a mostani preview oldalt nézted, annál mutogattak már többet is a luxology tv-n.