63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
zenoka #48072 msn johogy nem tul sok ember van felveve es nem fogadok el esznelkul:D:D nincs gondom a virusokkal..szedek c vitamint:D -
#48071 Én megvettem, csak ő nem gondolta így :P -
#48070 Hmm... MSN messanger?! O_o És még nem faltak fel a vírusok? Ügyi vagyol. :) Gigamoziszélesség. -
#48069 Ejnye, az ikonok nem 3d-sek, ne csináld már -
zenoka #48068 muszaaaj megmutatnom:D
uj desktopom -
#48067 Ejnye, ez nem warez fórum! Tessék megvenni! :D -
#48066 Köszi! Aldaryn is ezt ajánlotta, csak a regeléssel volt baj, így valami noname to mp3 program győzött. -
#48065 :) -
#48064 Sony Sound Forge
-
#48063 Ja és a flash player csak stereot tud. -
#48062 Így van :)
Macleody: hanghoz nem értek, így is vagy fél napomba került, hogy megvágjam premiereben aztán keresni egy progit ami vissza rakja mp3-ba. Persze a legtöbb szar volt, vagy a serial nem volt jó :) -
#48061 Jobb gomb, About Pano2VR Player. :) -
#48060 Klassz.. Jó lenne a hangot megcsinálni 5.1-ben. Bár nem tudom hogy megoldható-e. -
nenad #48059 ezt a pano lejátszót honnal lehet megszerezni. Nagyon jo kis cucc. Szép a táj is.
Köszi. -
#48058 Ugyis most volt pano téma, idefér:)
(nehogymá a másik fórumba irjon) -
#48057 Üdv!
TG noszogatására:
Panoráma [~4mb]
Még nyáron fotóztam, most rakosgatom össze a hdr panorámákat, eddig kész van kemény 3 db 10 000 x 5 000-ban.
Ja akinek nem lenne bekapcsolva a hangfala, kapcsolja be, mert hang is van hozzá. Bár nem tudom megoldani, hogy újrakezdje az mp3-at a végén. -
zenoka #48056 jaja azota mar javitottam:) tudod hogy nem tudok renderelni noh:)
bencsab: igen koszonom a kagylot azt tudom hogy nem stimm csak meg nem foglalkoztam vele.
FRenkie: eresz mar kesz csak updaterol lemaradt:D -
#48055 tényleg nagyon zavaró, hogy pengeéles az árnyék a homlokzaton. Már game enginekben sem divat. :P -
#48054 Nekem a fa árnyéka fura, mintha egy projektorral lenne rávetíve, nem élethű. Amúgy kellemes lesz.
Rogyadozó, nyekergő ereszcsatornát a szélére! -
bencsab #48053 Hmm..., hát igen, ennek szerintem pár részletét nézd át a helyszínen, akár darabonként teleobjektívvel lefotózzva, mert több olyan részletet is látok a mostani modelleden, ami nem hiteles. (pl, amit te legyezőnek modelleztél, az valójában egy fél kagyló, amely befelé homorú, és bizony kilóg, fölé a boltíves szemöldökdísz). -
tilbury #48052 Ezt az AO-t te hogy szoktad használni? Én ha beállítom, pl egy felületre akkor arra már nem tud vetődni árnyék:-( vagy ennek így kell működnie? self illumination-ba rakom a ao mapot, vagy nem így kell használni? -
zenoka #48051 itt a kep a homirol
http://iaro.3dmax.hu/kep/fac.JPG -
zenoka #48050 fuu ebben van valami alairom nagyon sok hominal kiugrik ennyire..de ugy vettem eszre hogy ennel (es egy parnal) annyira nem, ugy 25 centivel szamoltam a szemoldokoknel es 30 al a parkanyoknal..de lehet holnap alamaszok az epulet ala es megnezem kozelebrol -
bencsab #48049 Nekem nagyon lapítottnak tűnik az egész homlokzat. Ezek a szemöldökdíszek, oszlopok, boltívek, párkányok sokkal jobban kis szoktak állni a homlokzatból.
Pár példa:
http://www.terve.hu/a20/_09.jpg
http://www.terve.hu/a20/_10.jpg
http://citycentreapartments.hu/pics/dohfront.JPG
Persze ha tévedek, akkor sorry, de így optikailag fura. -
#48048 Hiszek neked, de beszarok ha életben ilyen távoltól fényképezve enyit látsz csak a szemben lévő épületből mint am iaz ajtó felett van pl ...:)))
Aztán persze lehet ..:) -
#48047 Nagyon jó lenne egy kis noise bump az üvegekre. ha már ilyen stílusú a homlokzat mellesleg nagyon kira, nem lenne rossz kis hibát vinne a tükröződésbe -
zenoka #48046 16 meter van:D az realis:) -
#48045 Az üvegeken hogy lehet ilyen a szemben lévő homlokzat tükörképe? Mintha két méterre lenne egymástól a két épület :D -
zenoka #48044 neem vrayshadow van :D
mai kviz:
talalgas meg mi nem stimmel vele:D mit alitottam el (nagyon):D 2 tipped van meg:D -
#48043 Napnak area shadow!!! :) -
zenoka #48042 nem koszoltam egy AO van rajta pluszba..meg amit tonemappingoltam (ha azt lehet annak nevezni) psben az hozta ki:)
tuloldal? marmint melyik ami szembe van az epulettel..ott is ugyanez a homi van (pfuj lusta diszno):) -
#48041 Egyre jobb. Az ablakok tetszenek a legjobban :)
Felhő még mindíg sötét (nekem), de tom ezen úgysem akarsz változtatni :P
Koszoltál is?:) Túloldal az csak 1 plane vagy azt is modellezted vmelyest? -
zenoka #48040 nah mai update alakul a szinvilag:D
tudom ajtot meg mindig gyurjam:P:)
-
#48039 Elsőre vagy tizszer nyomtam render gombra mert semmi nem történt,procit nem lestem h már dolgozik:)
Nem tudom már mit bénáztam,de tuti én rontottam el. -
nenad #48038 hogyhogy textur'k sem mentek rá.
minden müködik. -
#48037 :)
Vray igen. RQ-ban nem próbáltam ilyen shadert még,meg az első verziónál texturák se mentek nálam,de hát akkor csak kapkodva néztem. -
nenad #48036 fasza render, ez vray igaz? -
putyi #48035 jetson vagyok... -
zenoka #48034 jo a design:P -
#48033 Nesztek