63012

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• npeter
    Tetszenek a színek :)
    Jó nagy wide monitorod van :P
    A sok ikon között azért megnyugtat, hogy nincs IE
  • zenoka
    msn johogy nem tul sok ember van felveve es nem fogadok el esznelkul:D:D nincs gondom a virusokkal..szedek c vitamint:D
  • youth #48071
    Én megvettem, csak ő nem gondolta így :P
  • Aldaryn
    Hmm... MSN messanger?! O_o És még nem faltak fel a vírusok? Ügyi vagyol. :) Gigamoziszélesség.
  • macleody
    Ejnye, az ikonok nem 3d-sek, ne csináld már
  • zenoka
    muszaaaj megmutatnom:D

uj desktopom
  • Aldaryn
    Ejnye, ez nem warez fórum! Tessék megvenni! :D
  • youth #48066
    Köszi! Aldaryn is ezt ajánlotta, csak a regeléssel volt baj, így valami noname to mp3 program győzött.
  • Aldaryn
    :)
  • macleody
    Sony Sound Forge
  • Malakai
    Ja és a flash player csak stereot tud.
  • youth #48062
    Így van :)

Macleody: hanghoz nem értek, így is vagy fél napomba került, hogy megvágjam premiereben aztán keresni egy progit ami vissza rakja mp3-ba. Persze a legtöbb szar volt, vagy a serial nem volt jó :)
  • Malakai
    Jobb gomb, About Pano2VR Player. :)
  • macleody
    Klassz.. Jó lenne a hangot megcsinálni 5.1-ben. Bár nem tudom hogy megoldható-e.
  • nenad
    ezt a pano lejátszót honnal lehet megszerezni. Nagyon jo kis cucc. Szép a táj is.
    Köszi.
  • ThomasGins
    Ugyis most volt pano téma, idefér:)
    (nehogymá a másik fórumba irjon)
  • youth #48057
    Üdv!
    TG noszogatására:
    Panoráma [~4mb]
    Még nyáron fotóztam, most rakosgatom össze a hdr panorámákat, eddig kész van kemény 3 db 10 000 x 5 000-ban.
    Ja akinek nem lenne bekapcsolva a hangfala, kapcsolja be, mert hang is van hozzá. Bár nem tudom megoldani, hogy újrakezdje az mp3-at a végén.
  • zenoka
    jaja azota mar javitottam:) tudod hogy nem tudok renderelni noh:)

bencsab: igen koszonom a kagylot azt tudom hogy nem stimm csak meg nem foglalkoztam vele.
    FRenkie: eresz mar kesz csak updaterol lemaradt:D
  • Aldaryn
    tényleg nagyon zavaró, hogy pengeéles az árnyék a homlokzaton. Már game enginekben sem divat. :P
  • FRenkie
    Nekem a fa árnyéka fura, mintha egy projektorral lenne rávetíve, nem élethű. Amúgy kellemes lesz.
    Rogyadozó, nyekergő ereszcsatornát a szélére!
  • bencsab
    Hmm..., hát igen, ennek szerintem pár részletét nézd át a helyszínen, akár darabonként teleobjektívvel lefotózzva, mert több olyan részletet is látok a mostani modelleden, ami nem hiteles. (pl, amit te legyezőnek modelleztél, az valójában egy fél kagyló, amely befelé homorú, és bizony kilóg, fölé a boltíves szemöldökdísz).
  • tilbury
    Ezt az AO-t te hogy szoktad használni? Én ha beállítom, pl egy felületre akkor arra már nem tud vetődni árnyék:-( vagy ennek így kell működnie? self illumination-ba rakom a ao mapot, vagy nem így kell használni?
  • zenoka
    itt a kep a homirol
    http://iaro.3dmax.hu/kep/fac.JPG
  • zenoka
    fuu ebben van valami alairom nagyon sok hominal kiugrik ennyire..de ugy vettem eszre hogy ennel (es egy parnal) annyira nem, ugy 25 centivel szamoltam a szemoldokoknel es 30 al a parkanyoknal..de lehet holnap alamaszok az epulet ala es megnezem kozelebrol
  • bencsab
    Nekem nagyon lapítottnak tűnik az egész homlokzat. Ezek a szemöldökdíszek, oszlopok, boltívek, párkányok sokkal jobban kis szoktak állni a homlokzatból.
    Pár példa:
    http://www.terve.hu/a20/_09.jpg
    http://www.terve.hu/a20/_10.jpg
    http://citycentreapartments.hu/pics/dohfront.JPG
    Persze ha tévedek, akkor sorry, de így optikailag fura.
  • lac coo
    Hiszek neked, de beszarok ha életben ilyen távoltól fényképezve enyit látsz csak a szemben lévő épületből mint am iaz ajtó felett van pl ...:)))
    Aztán persze lehet ..:)
  • Free
    Nagyon jó lenne egy kis noise bump az üvegekre. ha már ilyen stílusú a homlokzat mellesleg nagyon kira, nem lenne rossz kis hibát vinne a tükröződésbe
  • zenoka
    16 meter van:D az realis:)
  • lac coo
    Az üvegeken hogy lehet ilyen a szemben lévő homlokzat tükörképe? Mintha két méterre lenne egymástól a két épület :D
  • zenoka
    neem vrayshadow van :D
    mai kviz:
    talalgas meg mi nem stimmel vele:D mit alitottam el (nagyon):D 2 tipped van meg:D
  • Aldaryn
    Napnak area shadow!!! :)
  • zenoka
    nem koszoltam egy AO van rajta pluszba..meg amit tonemappingoltam (ha azt lehet annak nevezni) psben az hozta ki:)
    tuloldal? marmint melyik ami szembe van az epulettel..ott is ugyanez a homi van (pfuj lusta diszno):)
  • npeter
    Egyre jobb. Az ablakok tetszenek a legjobban :)
    Felhő még mindíg sötét (nekem), de tom ezen úgysem akarsz változtatni :P
    Koszoltál is?:) Túloldal az csak 1 plane vagy azt is modellezted vmelyest?
  • zenoka
    nah mai update alakul a szinvilag:D
    tudom ajtot meg mindig gyurjam:P:)
  • ThomasGins
    Elsőre vagy tizszer nyomtam render gombra mert semmi nem történt,procit nem lestem h már dolgozik:)
    Nem tudom már mit bénáztam,de tuti én rontottam el.
  • nenad
    hogyhogy textur'k sem mentek rá.
    minden müködik.
  • ThomasGins
    :)
    Vray igen. RQ-ban nem próbáltam ilyen shadert még,meg az első verziónál texturák se mentek nálam,de hát akkor csak kapkodva néztem.
  • nenad
    fasza render, ez vray igaz?
  • putyi
    jetson vagyok...
  • zenoka
    jo a design:P