63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
tapper #48152 Hali....
1 kicsit hosszúra sikeredett de nem nagy kunszt csak hosszan fogalmaztam meg sorry
Megint lenne 1 kis problémám...... jobban mondva több is.
1: Van videós tutorialom autó modellezésre asszem 13 részes .... elvileg mindent megmutat benne hogy hogy mit kell de van az mondjuk hogy az első részbe megcsináltam a motorháztetőt a másodikba a kasztni elje jött oké eddig jó de aztán mikor jött volna az ajtó akkor annak aki mutatta már kész volt a lámpa előtti rész is vagyis a lökhárito... és fingom sincs hogy hogy tudnám olyanra metgcsinálni.. néztem és minden részt letöltöttem....
Szóval ha valaki tud jobb tutorialt nem videós kell amilyen van... amibe részletesen megmutatja vagy leirja lépésről lépésre. Azt nagyon szépen megköszönném !!!!!!!!
2: Blueprint elhelyezéssel kapcsolatos ez a rész !
Nah akkor ... ugye felszabdaltam a részeket.... amit majd elhelyezek 1 primitiven,.... a blueprintet innen szereztem be : http://www.the-blueprints.com/index.php?blueprints/cars/bmwcars/10983/view/bmw_5_sedan__e60_/
hozzáteszem ha valaki regelve van megjelnik nagyba és nagyon jó minőségű blueprint ez.. szóval a vonalak nem hiányosak stb...
feldaraboltam elmentettem jpg formátumba és amikor ugye létrehozom a primitivet akkor nyomok 1 "m" betűt és bejön az a material.... valami ahol rálehet tenni akkor a következőt teszem :
rákattanok a difuse melletti kis kockára és előjön a material/map browser ott kiválasztom a bitmapot és ott berakom a képet... a primitivet ráméretezem a blueprintre és elvileg minden jó és szép de az a baj hogy csak elvileg és gyakorlatban nem...
ugyanis a ráhelyezett blueprint olyan szar minőségű lett hogy az hihetetlen.... nem lehet vele dolgozni
szóval ez lenne a probléma
A válaszokat nagyon szépen megköszönöm... már ha lesz :D
A helyesirási hibákért elnézést kérek de ahol a hosszu "i" hellyett rövid "i"-t irtam az azér van mert nincs hjosszu "i" a bill.emen
ByBy -
#48151 webeden leltem még,nagyon faszák! -
#48150 Tényleg ilyen anim közbeni kockának tűnik, mert egy képnek a beállítás nem a legjobb, így, hogy az egyedüli világos, kontrasztos résszel a szemet a buborékra viszi. -
nenad #48149 baromira tetszik, hajra vele, remélem meganimálod. -
#48148 Anim lesz netalán? -
kekpolos #48147 Egy újabb képem, ha érdekel valakit, van még.
BREKI -
szeleb #48146 Helloka!
mikor elindítom a studio max 9-et azt írja hogy újra kell aktiválnom a licenst de eddig nem volt vele semmi gond most meg hiába írok be neki újat nem akarja elfogadni.valakinek van valami tippje? -
#48145 Megfogod a biped fő-fő parentjét, és odébbviszed. -
#48144 Skacok!
Ha van egy becsontozott karakterem és rátöltöttem a bipedre egy motion captures-ös mozgást, utána hogy tudom megváltoztatni a mozgás pozícióját és irányát? Mondjuk el akarom forgatni a sétálást jópár fokkal és jópár méterrel magasabban kéne, hogy sétáljon a csóka. -
#48143 Bizony. :) Ezt ki kell próbálni. Ne gondoltam volna, hogy ilyen szoftverekből van ingyenes is. -
#48142 Elég fasza low budget találmány -
#48141 Ő az :) -
#48140 hehe...
http://www.david-laserscanner.com/forum/viewtopic.php?p=5351#p5351 -
#48139 Ez a progi is az, ha valakinek müxik akkor leirhatná a tapasztalatait:
3d scanner -
#48138 Ah, igen, erre emlékszem. Még anno a kenyeres/zsemlés kis speedünkhöz kezdtem el egy szelet kenyeret digizni így tejel, aztán olyan 20 kép után meguntam. :D -
nenad #48137 lego milk scanner - nem semmi -
zenoka #48136 valaki csinalt anno legobol tejbol webcambol 3dscannert:D erdemes rakeresni:D -
nenad #48135 kisebb objektumokat otthon is be tudsz scannelni, texturázva...
van valami jó kis szoftver rá, csak egy forgatható asztal kell hozzá -
#48134 Freedome of teach alapján csinálta úgy tudom: link -
#48133 bodies inspiráció?:) -
#48132 Kijelölöd a plane-t, jobb-klikk rajta, ott Properties, majd a Backface Cull elé raksz egy pipát . -
#48131 Nekünk? Neki :) -
#48130 Wow, van 3D scanneretek? :) Király! -
zenoka #48129 duurva:D -
#48128 Én is egy kis NFR-el jelentkeznék.
A modell Dani barátom érdeme. Gyurma aztán scan. Egy kis HDR panoráma teszt. Természetesen a legrosszabbul sikerült panorámát választottam ki érthetetlen okokból.
Anim [~3 MB]
-
tapper #48127 Kössz de igy az egesz atlatszo lesz na nembaj majkd megoldom igy is jo :D
-
zenoka #48126 alt+x
Nenad: frankoooooo:D -
tapper #48125 Pls vki segitsen nagyon kéne -
nenad #48124 Csak poenbol, hogy ne essek ki a nyelvből, szemét és egyéb generátor script. Egyenlőre néhyán matematikai formula.
Kép
Kép -
tapper #48123 Hali
Lenne 1 olyan kérdésem... hogy :
Létrehozok 1 plane-t és arra rakok blue printet namármost ez mind idági jó is meg szép is meg minden...
De az a gáz hogy ahol a blue print van ott ugye ottvan az amit ráraktam mondjuk az autó eleje de a plane hátulja fekete és én azt szeretném elérni hogy ez ne fekete legyen hanem átlátszó....
régebben valahogy átváltottam de mostanába elfelejtettem
Kérném a segitségeteket
Előre is köszi
Üdv: Máté -
#48122 -
zenoka #48121 jaah felfogtam hogy neem hianyzik:D
oke mara asszem csendbe maradok van valami a levegoben amitol zizi vagyok:D -
zenoka #48120 hehe:
http://webisztan.blog.hu/2009/01/31/megbolondult_a_google
de legalabb 4szer vegig toltam viruskerest meg minden szart a gepen :D ideje volt:D -
zenoka #48119 sracok letezik hogy a google minden keresre ezt dobja ki:
This site may harm your computer. -
zenoka #48118 hogy erted hogy az alljan?
keretezni sosem tudtam:D:D:D
az teny geci nagy lett betu nem akartam ekkorat:D:D:D -
nenad #48117 ne baszd le , illik a stílusához -
#48116 Nagyon jól néz ki a teteje, elég fotóríl. Nekem nem hiányzik az alján a wire megmutatása, meg a keret sem. Szerintem ha rossz a keret sokat tud elvenni a kép értékéből. Meg mivel ez nem tabló stb minek keret? Nem kötözködni akarok, csak szerintem sokkal jobb kép annál minthogy elszúrd ezzel az elég vastag kerettel meg a nagy betűkkel. -
zenoka #48115 Npeter, Nenad koszi:)
nincs vray toon:)
gyaa rosszul linkeltem:)
a masodik crop:)
-
#48114 A második két kép között különbségeket kell keresni? -
nenad #48113 A vraytoont levetttem volna a dekorációról.
egyébként szuppeeeerrr! :D