3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem teljesen kontrasztos...

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

ohh baszus meloba a monitoron nem igy nezet ki (levan veve minden kontrasz meg minden szar mert altalaban cadhez nem kell hogy szinhelyes legyen de a szememet nem basztatja) 😊) scenet sem kuldtem haza..noh mindegy ilyen marad😊
thanx😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

fasza ötlet!
jó a render is

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

jah crop

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

hehe gyors ebed utani igy penteken..asszem nekem ilyen marad ez a contest

wire

12346
árat nem írtam, igaz:/ mivel még csak amolyan pályakezdõ féleség, és még csak ismerkedik ezzel a témával, über reaktort nem hiszem, hogy ki tudna pengetni, ill nem hiszem, hogy nagyon kéne még neki. nincs még nagy komolyság😊 én olyan max 100-150-ben gondolkodtam. eddig egy hang hegesztésre való gépbõl indultam ki, ami kb ennyi volt. egy E4500 körüli porcogó, 2g/4g rammal, + ez-az. csak most hanghoz szükséges cumók helyett vmi 9600gt/8800gt, vagy egyéb hasonlóság.

vazze, amikor lesz rá idõm,
vakker, ha fizeted a számláimat akkor azonnal 😄

en rendereim ugyis szarok maradok a modelezesnel csak😊

Free
én benne vagyok ebben dologban...

Nenad a speed.3dmax.hu mikor lesz hasznosítva ? :c)))))))))

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

a poén kedvéért brazil r/s 2 rióva vágok neki, (hogy legyen esélyetek)
most gyött ki. :-)

Atika :o)
En is szivessen megosztom csak hat modellel nemsokat kezd senki mert mas progiban keszult 😊 maxban modellezesben meg amatorkodom tobbet kell hasznalnom 😉

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

fasszzaaa. Na ma én is odaverek a témának.
látom mmgint fel kell kötnöm az agyékötömet.

en minden tovabbi nelkul bar az enyem eleg lepkefing lesz😊

fuu asszem csak nagyon felve fogok indulni😊

Aldaryn
Azon töprengtem, mi lenne, ha a speedekre készült modelleket közkinccsé tennénk? Vagy aki akarja, vagy fene se tudja. Biztos vagytok páran, akik nem szívesen, és akkor már nincs sok értelme a dolgnak, csak azon töprengtem, hogy poén lenne, ha valaki a saját kis modelljét látná viszont mondjuk egy újságban egy lakásbelsõt ábrázoló látványterven. Konkrétan a távirányítóról jutott esezmbe.

per aspera ad astra

npeter
Hi!
Na az én kis távirányítónk. A konyhában van a falon 1 kis 20 cm-es lcd tv, fõleg a páromnak, hogy legyen mivel szórakozni fõzés/sütés közben 😊

kicsit foltos wire 😞

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

elfogadnak egy ilyen tv-t csak nemtudom hogy hova tennem 😄

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Free
A tökéletes távirányító mûködés közben :c))))))

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

wirenek nincs ertelme 😊 modell nem maxban keszult 😊

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

fasza😄
wire?

Joreggelt na latom nemsokan taviranyitoznak mind1 en beteszem enyemet

Meg volna mit rajta csinalni de nincs mar idom ra 😉

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

ThomasGins
Meg a mayás urakat is szivesen látjuk contestre!?

\"So always look on the bright side of death\"

ThomasGins
jövõ heti contestre vmi sörnyitó design? ( és/vagy üditõ )

ThomasGins
"sajatkezbe kell venni az iranyitast😊"
cukortávirányitó?😊

milyen gomb?😊 erinto kepernyo egy sulyesztett lcd panelen meg egy antenna oszt jolvan..
cukrom igy is magas mostanaba sajna..faszomnak halgatok a dokira sajatkezbe kell venni az iranyitast😊

Free
én aktívan nem fogok tenni semmit... vagy ha igen akkor az nagyontré lesz :s

huzzák fel a vérnyomásukat meg a cukrukat is az urak, és dobjanak be egy távírányítót, nem baj ha egy gombja van csak távolról irányítson. Vazz.
:-) Vasárnap estig.

ThomasGins
Én is igy vagyok😊

felek en lehet ezzen a heten kimaradok..vagy valami nagyon viccceset dobok be:S

Aldaryn
Készül, és nem olan vérsz*rgagyif*s mint a fagyim volt.

per aspera ad astra

én ezt kihagyom úgyhogy majd rám nem kell várni nenad 😛
Adok esélyt másnak is <#eplus2><#hehe>

gálya van, de ma még csak csütörtök van..

enyem mar keszul lassan meglesz 😊

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

<#hehe>

Free
nemnagyon látok távirányítókat :c) nah hol vannak a munkák ?....

ThomasGins
Biped ojjekt spline-on hogy mozgatható ugy hogy lépésre kiszámolgassa?
2 db dummyval összelinkelgetve megoldogattam,de elég buzis megoldás,van erre vmi kapcsolóféle?

zsolesz92
köszi :S

Sztem akkor képszerkesztõ, de most valahogy kicsit megbuhertam a képeket, egy kis szines environ ide-oda, és már nem látszik át 😊

Köszi mindenkinek a segítséget, ez volt az elsõ kép, amikor hátteret adtam hozzá, és hozzá próbáltam hangolni a színeket, azért ilyen döcögõs

a tile/mirror nem fogod tükrözni.. <#hehe>
az u/v/ forgatással próbálkozzá, neadjisted képszerkesztõvel.

zsolesz92
akármekkorát fogtok nevetni, nem tudom a spherical environ mapot tükrözni 😊

ott van a mirror, bepipálom, és egy eléggé nonfigurativ cucc lesz belõle...

zsolesz92
köszi, ezt ki is próbálom 😊

261 kep wtf o_O😊

van egy trükkös megoldás erre
csinálsz egy másolatot a hátteredrõl, és megtükrözöd a függõleges tengely mentén. háttérnek beteszed az eredetit screen mapping-al, environment-nek a tükrözött verziót.

zsolesz92
viszont igy meg azt nem tudom megcsináni hogy az eégsz háttér benne legyen a renderben igy csak egy tetszõleges részt dob bele. amikor screenen volt, az egész képet beletömörítette a renderképbe.

valaki segít? 😊

zsolesz92
köszi sikerült, ez volt a gond.

en is csak aldaryn-putyiek miatt fogok internet explorert inditani...azt se tudom mar hol lehet vajon a gepen😊

nem lehet valahogy a google news-ba beírni ezt 😄DD
sztem gyorsan megcsinálnák.. 😄

aki ennyire igénytelen, - tõlem lehet a világ legnagyobb oldala is - az nem érdemli meg, hogy megnézzem az oldalát. Bojkottálok. 😄

igen, sajnos úgy tûnik, hogy egyben bill gates rajongói oldal is.

ohh baszus csak ie alatt megy😄 akkor majd otthonrol mindenkepp😊

http://www.cgarchitect.com/3dawards/scoring/

ha tetszett a CET, akkor szavazzatok!

köszönjük.