3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Free
jah igen .. ez kicsit olyan mint a citromsárga szobába fehér bútor berakva a képen vajszinû lesz és elkezd velem pörölni, hogy õ megmondta hogy fehér legyen és az istennek nem tudom meggyõzni még akkor sem mikor már kész a berendezés hogy egy sárga falú szobában a büdös életben nem lesz fehér semmi akkor sem ha reflektorokkal megvilágítva fotózza le. a poén az volt mikor lefotózta és bescennelve átküldte a képet meg amit én rajzoltam és poénra psben megnéztem ugyan azok a szinéretékek voltak ... de nem lehetett meggyõzni 😞(((

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

lac coo
Ez a Boráros téri balhé ...?
Mintha újságokban már láttam volna ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Vorpal
vizuális analfabéták

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Eljenek a megrendelok, optikai analfabeta a 99%-a raadasul jobban ertenek mindenhez, 0 kepzeloerovel.
"most nezzuk meg zolddel"
"most sargaval"
"kicsit feljebb - kicsit lejjebb" stb...
jol sejtettem akkor😊 csereljetek fotost vagy ki kell menni vele es az orrcimpajara koppintani😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Aldaryn
Iszonyat zajszûrés van rajta, iso 400-on készültek Nikon D200-as géppel, ami nem egy rossz masina, de a Nikonok sosem az alacsony zajról voltak híresek. Éjszakai képet én, kis amatõr, fotózni nem tudó ember is mindig állványról, és legkisebb isoval lövöm, hogy szép, tiszta, és éles legyen. De itt ráadásul külön fonots szerepe is lett volna az élességnek, tisztaságnak... Könnyen elõfordulhat, hogy alkalom adtán kimegyek, és fotózok normális képeket...

Nenad, bencsab köszi! 😊 Mi meg nagyon jól éreznénk magunkat, ha több ilyen megrendelésünk lenne, amit lehet mutogatni. Persze, az igyekezet megvan, csak ugyebár amikor megkapja az ember az arcába, hogy mi az a fura zöld folt a fémeken (mellette lévõ fa tükrözõdése...) és le kell szedni, akkor ugye a lelkesedés kicsit megbicsaklik.

per aspera ad astra

thomas mester egy az egybe kifikkant.. 😄

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Öregem, hihetetlenek a képek, minden elismerésem mindekettõtöknek. Nagyon színvonalas munka, profi végeredménnyel. Jó lenne tõletek több melót látni, mert alig publikáltok valamit.

részeges thomasgins-t ha nem jelenik meg képpel estére szavazásra ítélem! 😄

Al, faszák a képek!

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

npeter

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

kezbol???o_O ez kb 400 as isoval is (gondolom a fele nem ment mert nem latszik zajosnak) legjobb esetben 1/10 masodperc😊 mi a fotosotok koszikla?😊 szep a vegeredmeny nagyon😉
mennyi diot feccoltetek bele?

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Aldaryn
Banner. STOP, look, listen! ( Vagy hammertime. Amit preferálsz. 😛 )

per aspera ad astra

Aldaryn
Hehe, az volt az összvissz tech infó, meg hogy olyan ótvar képeket kaptunk a "hivatásos fotós"-tól, hogy nyelni nem tudtunk, úgyhogy idõ és lehetõség híjján maradtak. Fotós ilyen képeket, különösen további feldolgozásra, nem ad ki a kezébõl. Majdhogynem kézbõl fotózta az éjszakai városképeket... O_o

Az SP2-vel debütált VrayIES lightokból van bent annyi. Jó kis optimalizált cucc lett az. Végleges renderméretben 4-5 óra volt egy-egy frame, intel q6600 -okon jól túlhúzva. (4K és 9K felbontásban)

per aspera ad astra

Sziasztok!
Már egész jól megy a program sötét bugyrainak a feltárása. De ehhez szükségem lenne a V-ray 1.5-re. Amit találtam az sajnos demo volt. Tudna adni nekem valaki egy linket, ahonnan letölthetném a komplett V-ray plugint? Elõre is köszönöm.
remelem szep magasra repit az ugrodeszka titteket😊
amit viszont serelmezek es szerintem a tobbiek is..hogy a chaosgroup oldalara irkaltal technikai infot ide meg nem😛 500 ies light (proxy vagy mivefene)? az azert igen baratsagos😊 valami morzsa rendersetup / render ido?😊

Aldaryn
Köszönyjük szépen! 😊

Ami eddig megjelent az épületbõl mindenféle médiában, az egy lengyel stúdió munkája volt, nincs közünk hozzá, olyannyira, hogy természetesen nem az õ munkájukat folytattuk, építettünk magunknak egyet az elejétõl. 😄

Amúgy meg, fene se tudja, hogy megéri-e. Most még abban reménykedünk, hogy igen, és van értelme ezzel domborítani idehaza is, de talán ugródeszkának sem rossz. Anyagilag, nos, annyira nem még idehaza.

per aspera ad astra

npeter
Fogadjátok õszinte (és 1 kicsit írígy #guluszem1])elismerésemet.<#worship><#taps>
Megéri ezt (ilyen minõségben itt csinálni?) Igaza van Zenokának, nyomuljatok külföld felé, ott tuti jobban díjjaznák az ien frankó látványterveket.

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

MOndjuk annak a zongorás képnek csak az a szépséghibája, hogy Buda szennyvize pont ott csapódik a falnak. Még jó hogy szagokat nem lehet modellezni <#zavart2>
nagyon jók lettek, mégegyszer<#taps>
hát most elõvettem mégegyszer, nem egészen ugyanaz.. Ez hogy lehet? <#nemtudom>
Amikor megláttam az újságban a képeket, azonnal beugrott az a kép amit felraktál ide múlt héten vagy mikor.. amúgy nagyon jól néznek ki<#eljen>
Atika :o)
Hat ez nagyon jol nez ki gratula nektek

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

egy exhibicionismustol mentes muvesz vagy😊 furcsa genallomany😛😊))

ha ez oda tett😊 sok szep komment jon majd ra mindenhol😊 kezdjetek nyitni kulfoldi piac fele mert ezzel a minoseggel kar magyar megbizok utan kajtatni ugysem akarjak megfizetni😊 le a kalappal harmotok elott tenyleg nagyon szep lett!!

Aldaryn
Credit, Putyi és Én, csak hogy tiszta legyen, nem egyedül alkottam, sõt. 😊

per aspera ad astra

Met
baaaaazzzmeeeeeeegg
<#taps>
ha meghósz, az agyad az enyém stipistopi<#idiota>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

<#wow1><#eljen>

Aldaryn
No, NDA vége, CET nektek. Most kipróbálom a "mindenhova felteszem ahová csak lehet, hadd jöjjön a sok komment, meg megrendelõ, meg mindenki" taktikát, amit én annyira utálok, hogy abba is hagytam miatta a képeim postolgatását egy ideje.

per aspera ad astra

Aldaryn
Most mi bajod? Elszórakoztatjuk magunkat... nem verseny ez, csak Nenad készített nagyon kedvesen egy felületet. Régebben is voltak ilyen játékaink, most van hozzá aloldal.

per aspera ad astra

Vorpal
ez már a mélypont

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Ha malakai nincs akkor rád szavazok 😛

Mivel éred el azt a hatást a dugó tetején?
világos.

(a te tubusodra szavaztam volna, csak véletlen elnéztem a nevet)<#szomoru1>
én meg egy pontot sem kaptam a tubusomra <#sir>
az eheti csellendzs utánira majd pontozós lesz, ha más nem majd php form lesz a víge.

szerintem beauldt😄 msn sincs😊 smsre se reagal😊 huzza lobort biztos megint borozott😛😊))

dof oké photoshoppal, meg color correction is,
de a geomtriát megváltoztatni photoshopban csítnek minõsül, (feltéve, hogy észrevesszük 😄)

Photoshoppos utómunka megengedett? Mert én speciel tettem rá egy kis mû dof-et + brightness-contrast-levels kombót 😊

ne izélj, maxhoz legyen köze aszt kalap,
vray sem max, csak plugíny.
Egyébként én átlalában rhinóban modellezek...

npeter
Gratula!<#worship>

Hát nem volt kikötve hogy nem lehet használni 😊

Húúú hát erre igazán nem számítottam!<#hehe>
Köszi! 😛

a képeket feldöftem, thomasra még várunk.

karacsonykor ugye zold lesz:-)

(az elõzõ nem mûködött)

Az 002 Speed Modelling Nyertese: Pauly!
COnGratulálunk!

hé-hé, nem úgy volt hogy ez 3ds max fórum? maxban is lehet normal mapot csinálni!<#ejnye1>
Thomas te nem fagyizól, vagy nem vettem észre a képedet?

Aldaryn
Igen, engem is elsõsorban ez tartott vissza attól, hogy megmutassam. 😄

per aspera ad astra

Free
nah még pá másodperc és lejár az idõ tessék belehúzni :c)

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

ThomasGins
Nincs olyan szabály h csak szép képet lehet felrakni😊
És amugy se osztod meg velünk a képeidet olyan soxor😛

\"So always look on the bright side of death\"

Malakai
Én is implicit fagyival szórakoztam ma vmennyit, de nem lett szép, úgyhogy végül hagytam a francba, úccse lesz ma kész alapon. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )