3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
Mintha újságokban már láttam volna ...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
"most nezzuk meg zolddel"
"most sargaval"
"kicsit feljebb - kicsit lejjebb" stb...
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Nenad, bencsab köszi! 😊 Mi meg nagyon jól éreznénk magunkat, ha több ilyen megrendelésünk lenne, amit lehet mutogatni. Persze, az igyekezet megvan, csak ugyebár amikor megkapja az ember az arcába, hogy mi az a fura zöld folt a fémeken (mellette lévõ fa tükrözõdése...) és le kell szedni, akkor ugye a lelkesedés kicsit megbicsaklik.
per aspera ad astra
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Al, faszák a képek!
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
mennyi diot feccoltetek bele?
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Az SP2-vel debütált VrayIES lightokból van bent annyi. Jó kis optimalizált cucc lett az. Végleges renderméretben 4-5 óra volt egy-egy frame, intel q6600 -okon jól túlhúzva. (4K és 9K felbontásban)
per aspera ad astra
Már egész jól megy a program sötét bugyrainak a feltárása. De ehhez szükségem lenne a V-ray 1.5-re. Amit találtam az sajnos demo volt. Tudna adni nekem valaki egy linket, ahonnan letölthetném a komplett V-ray plugint? Elõre is köszönöm.
amit viszont serelmezek es szerintem a tobbiek is..hogy a chaosgroup oldalara irkaltal technikai infot ide meg nem😛 500 ies light (proxy vagy mivefene)? az azert igen baratsagos😊 valami morzsa rendersetup / render ido?😊
Ami eddig megjelent az épületbõl mindenféle médiában, az egy lengyel stúdió munkája volt, nincs közünk hozzá, olyannyira, hogy természetesen nem az õ munkájukat folytattuk, építettünk magunknak egyet az elejétõl. 😄
Amúgy meg, fene se tudja, hogy megéri-e. Most még abban reménykedünk, hogy igen, és van értelme ezzel domborítani idehaza is, de talán ugródeszkának sem rossz. Anyagilag, nos, annyira nem még idehaza.
per aspera ad astra
Megéri ezt (ilyen minõségben itt csinálni?) Igaza van Zenokának, nyomuljatok külföld felé, ott tuti jobban díjjaznák az ien frankó látványterveket.
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
nagyon jók lettek, mégegyszer<#taps>#taps>
<#taps>#taps>
ha meghósz, az agyad az enyém stipistopi<#idiota>#idiota>
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

per aspera ad astra
per aspera ad astra
(a te tubusodra szavaztam volna, csak véletlen elnéztem a nevet)<#szomoru1>#szomoru1>
az eheti csellendzs utánira majd pontozós lesz, ha más nem majd php form lesz a víge.
de a geomtriát megváltoztatni photoshopban csítnek minõsül, (feltéve, hogy észrevesszük 😄)
vray sem max, csak plugíny.
Egyébként én átlalában rhinóban modellezek...
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
Köszi! 😛
(az elõzõ nem mûködött)
COnGratulálunk!

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
És amugy se osztod meg velünk a képeidet olyan soxor😛
\"So always look on the bright side of death\"