63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
#48112 -
zenoka #48111 Nah itt a vege mostanra:
Al mester javasolt meg par (teljesen jogosan fene az eles szemet:P ) dolgot de ahhoz ujra kell renderelni es jelenleg nincs lelkierom de egyszercsak lesz..
ket crop az eredetibol:
-
nenad #48110 köszi srácok igyekszem, bár az antibiotikum, szinte teljes agyhalállal fenyeget. Zizz és dizz befigyel.. -
#48109 Jobbulást minden betegnek !
Al. Jó lesz ez majd egy tutort is lehet nyomni hogyan csinálod a dolgot.
Nenad: nem gecizek tiszta szívemből csak segíteni akartam :c))))))))))))))))))))))))
Jah és ha saját rendert írsz arra figyelj hogy lehessen úgy dolgozni vele, hogy fut a max xp alatt ott modellezel és van egy xp s render ami persze linuxos szerveren futtatott társával össze tudja magát fűzni a gyorsabb számolás érdekében :c))) -
#48108 Jobbulást bizony! -
zenoka #48107 ohh gyerekek:S inzulint mindig tudok adni ha kell hutoben tarolom:S
biztos a max az oka:S
jobbulast mindenkinek! -
kekpolos #48106 most mondjam azt hogy én meg lyme-os vagyok? üdv a klubban.. -
#48105 jobbulást mester! -
nenad #48104 bakker olyan sulyos betegséget kaptam be néhány ora alatt, hogy le a kalappal. Heveny mellhártya gyulladás. Ugyhogy antibiotikumok, ezerrel. Engem sem hagyott ki az influenza járvány.
A durva az volt, reggel 10kor még semmi, 10:05 kor heveny láz és hidegrázás, és köhögési görcs. -
#48103 kofalárma:( -
nenad #48102 ne zilálj fel. -
#48101 Csak béta lesz az. -
#48100 zaj ide vagy oda nekem is bejön! -
#48099 Fufufu kijött sp3?Accccsakide:) -
#48098 Nem veszem magamra, de neked altalaban jo meglatasaid vannak, ezert kerem, hogy fejtsd ki. :) Holnap kiprobalom, hogy progressziv foton tracelessel mukodik-e a volumetrikus shader, ha igen, akkor a foltossagnak legalabb annyi. Ha nem, akkor elpocsolok a fotonmap beallitasaival.
A kek tukornek csak annyi szepe lenne, hogy teremt egy kifuto vonalat a bal felso saroba is, de sajnatul keves addigra a feny. Na, majd holnap.
(ekezeteim nincsenek, bocsi) -
zenoka #48097 marmint hogy quest modeleznel? bedolgoznal projectbe? pank a piac:S -
#48096 Na meg azért elég sokan kérték... -
nenad #48095 a kép maga gyönyörű ötlet, nekem nem egyértelmű a kék prizma szerepe. Illetve a zajosság.
valószínüleg én is nekifutok.
Más, ha a redqueen project befullad, akkor saját renderert fogok fejleszteni.
Nagyjából megvannak az elméleti alapok. Aztán meglátjuk.
Mondjuk szívesebben guest modelleznék, de erre úgy tünik nem sokan kíváncsiak.
Szóval nem olyan rossz, csak finomítani, ha van még pár ora plusszban akkor sokkal szebb lesz.
Finalrender valószínuleg, szintén csillogatatja a tudását ebben, Talán csak presztisként tették bele ezt a lehetőséget. De az idő tényleg sokat számíthat.
No, ne vedd magadra, jó az. -
#48094 Jó, de mi a gázos? A renderidő? Mert MR parti volume shaderével elég ismerős vagyok, és nem épp arról híres, hogy gyors lenne, ha teszem azt arealightokat kell számolni dögivel. Vagy maga a kép gáz? Oké, azt tudom, nem egy nagy kompozíció, és ráadásul giccses is, ezzel tisztában vagyok. A minőség gázos? A volumetrikus shader sima, a fotonmap foltos, mert kevés a foton, és túl kicsi a search distance, ezen lehet javítani. Vagy úgy unblokk az egész? -
nenad #48093 scanline rederer, quake-t futtat macromedia flashben élvezhető sebességgel
COOL,,, -
nenad #48092 elég gázos, amin nem megy vele, azt felesleges.... -
#48091 MR-el, Fryrenderrel, Maxwellel és FinalRenderrel már csináltam ilyet. :) Itt az apropó az, hogy végre VRay-el! -
nenad #48090 próbáld meg mental rayyel, azzal sokkal egyszerűbb és szebb, megéri a fáradtságot. -
#48089 Ez jo ha lesz majd idom akkor megcsinálom a napágyut hogy hogyan müködne :) -
zenoka #48088 egy egesz ejszakas renderrel normal mennyisegu fotonnal geci nagy felbontasban spemmelhetnel meg egyet:) nagyon tetszik! -
többet nem spammelek ezzel, ígérem.
kevés volt a foton, volt, ahol meg sok, és rossz a lookup beállítás. Nade ez van, szokni kell még. :) 43 perc, q6600, szokásos. -
#48086 Az ilyen képek láttán kezd felmerülni bennem, hogy tényleg igaz a mátrix és régen csak azért volt fekete-fehér a tv mert az akkori renderek csak azzal tudtak még számolni.
Néhány képen nem lehet eldönteni hogy fénykép vagy render hihetetlen. -
zenoka #48085 koszi:) -
#48084 Rengetegmindencsudajó! És új splash screen! -
nenad #48083 vajon milyen ujítások lesznek 2010-ben? Hehe.
Free: Ne gecizz :D Egyébként youth megadta az elérést privátban tegnap. -
#48082 VRay Environment fog, a csillogás egy Nuke flow pár nodeból összerakva, hdr képeken műxik, és relative jó glareket készít. Ssajnos akad pár szarvashibája. :) -
zenoka #48081 nice..
es most mivel sikerult?:)
ezt a becsilogast mai napig nem ertem hogy sikerult kicsalogatnod, jo par kepeteken rajta van:) -
#48080 Mennyire szerettem volna ezt már egyszer VRayel lerenderelni. :D
(q6600, 15perc) -
#48079 :D lol.
Mellesleg egy ideje van VRay compile max2010-hez, utánanéztem, már megy a closed betatest. Komolyan, ez vicc. -
#48078 Nah mesterem akkor segítünk neked :c)
Megnézed Youth VR jét ott job egérgomb és ott van hogy about
akkor eljutsz ide : http://gardengnomesoftware.com/pano2vr.php
Ha ez megvan akkor mindjárt bal oldalt van egy download rész aminek a linkje ez : http://gardengnomesoftware.com/pano2vr_download.php
És ha edddig eljutottál választhatsz melyik release kell neked :
Latest Version
* Version 2.2.1, 2009-01-16
* Windows: pano2vr_install_2_2_1.exe
* Mac OS X: pano2vr_macos_2_2_1.dmg
* Linux(x86):pano2vr_linux_2_2_1.tar.gz
* Linux(64 bit):pano2vr_linux64_2_2_1.tar.gz
-
#48077 Valaki bannolja már nem bírom nézni az elkeseredett hozzászólását :))))) -
#48076 Naba..meg :D
Ha megtehetném, midegyiket megölném, kiszívnám a tudását és én lennék a legboldogabb ember :D
Sajnos kezdem azt érezni nem az én területem a modellezés, keveset fogalkozok vele, ezért nem fejlődök normálisan... Csak rigykedek, mindig csak irigykedek :S
Mondjuk az a gáz h a Max nekem nem jön be annyira. próbáltam C4D-t, de annyira nem ismerkedtem meg vele még. Maya-t régebben próbáltam, ő sem jött be annyira, meg amit láttam max, és maya képeket, mérföldnyi különbségek vannak. Valahogy maya renderek nem tesztenek, annyiras unrealisztikusak... -
nenad #48075 50 legjobb render -
nenad #48074 YOUTH: HOL LEHET LETÖLTENI A PANO LEJÁTSZÓDAT?
köszi :-) -
#48073 Tetszenek a színek :)
Jó nagy wide monitorod van :P
A sok ikon között azért megnyugtat, hogy nincs IE