63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Sziasztok. Ragdollt probálom csinálni és mikor bekapcsolom a preview animation gombot a reactor messages olyan hibát ír ki, hogy : child Body doesn't belong to the collection of the constrain solver
alatta parent Body doesn't belong to the collection of the constrain solver
és ezt minden Bip-nél. ez mitöl van? -
nenad #48471 egyébként az óra egy létező óra, pontos modell mása, igazából, csak a fával van gondom, illetve ahogy zténóka említette a mutatókat kijebb húzom. A textúrát sajnos nem tudom rátenni róla mivel elég alacsony a felbontása sajnos. -
putyi #48470 szerintem ülj le egy kicsit meditálni, hogyha asztalos lennél hogyan készítenéd el. milyen anyag vastagságokat alkalmaznál, milyen irányba futnának a fadarabok erezetei.hogyan kopna a használat során a takarítástól, vagy ha új akkor hogyan csillogna. -
Az első verzión a fa sokkal hihetőbb volt, már ami az erezetet illeti, a másodikon olyan, mintha csak noise mapek váltakoznának összevissza. Szerintem kicsit puritán lett a számlap környéke, a doboz maga a szép, míves lábához képest. Talaj anyaga nagyon jó. :) Gondolom redqueennel renderelve. -
nenad #48468 tehát árnyék alá, az oké -
zenoka #48467 akkor is laposnak tunik..tudod vannak olyan regi tipusu fali orak ahol bo fel - egy centiket kiugranak a szamok a laptol szinten fabol..bar ott rovidebbek a mutatok:D -
nenad #48466 modellek a számok, végülis a papír síkjában kell, hogy legyen. Fogaskerek...hehe. -
zenoka #48465 :):) nah majd szolj ha updateltetek az oldalatokat:D
Nenad: a kep fasza, szamok tunnek laposnak nekem mi lenne ha ki lenne modelezve plusz belatni az ora belsejebe a fogaskerekekhez!:) -
nenad #48464 nah valaki kommentálja meg azt az órát, illetve dobhat egy két ötelet, hogyan lehet tovább húzni a feelinget.. -
Jah, de szépeket csinált nagyon. :) -
zenoka #48462 ehh akkor munka:S haat az egy kemeny dolog:S -
Hétkor, mikor beértem, még melegek voltak a gépek... -
nenad #48460 jájj te szegény,felkeltem 3 kor de akkor nem kapcsoltam be a gépet, egyébként sajnáltalak volna akkor is :D -
bencsab #48459 hát, gyerek miatt ritkán ül az ember internet elé hajnalban... :D -
zenoka #48458 munka? vagy gyerek? szegeny putyi:)) -
putyi #48457 beírok, hogy sajnáljatok. -
Kicsit madcaroztam,jó móka,majd egyszer befejezem:)
potcar (500kb|divx) -
marcee #48455 Köszi szépen! Siker! -
putyi #48454 ja és a skyportal fölfelé világít a lamelákra -
putyi #48453 1. areashadow
2. vraylight skyportal módban -
marcee #48452 Adódott két problémám ezzel a jelenettel.
1. A lámpabúrákban elhelyezett target spot-ok, illetve a búrák, szeretném ha nem vetnének ilyen éles vonalú árnyékot. Gondolom a búra anyagán kellene változtatni, hogy jobban áteressze a fényt, de nem kaptam kielégítő eredményt akkor sem, ha teljesen átlátszó volt. (a shader és a spot beállításai láthatóak részben a képen)
2. Az álmennyezeten látható foltosságot szeretném még eltüntetni. Egy darab nagy vray light plane világítja meg felülről a 27mm vastag, egymástól 7 cm távolságra lelógatott, hullámzó magasságú lamellákat. Egy korábbi fázisban vastagabbak voltak, távolabb egymástól, akkor nem voltak foltosak. A vraylight subdivison értékét megdupláztam de nem használt. IR map medium + lightcache kábé alapbeállításon. -
F*sza! -
nenad #48450 ez az ucssó változat, egy nagy texúrával próbálta megoldani, majd valami festő programban, tovább fejlesztem a dolgot
-
zenoka #48449 tudom en otletem volt de most hetvegen tuti nem megy munka van:S -
Pöpec lesz! -
nenad #48447 én idáig jutottam, a texturával nem vagyok kibékülve, azt teljesen ujra fogom rakni.
-
Lehet még megpiszkálom,csak meguntam:) -
gabcsikovo #48445 ok megvan bocsi csak a set key kapcsoló miatt nem ment
-
nenad #48444 piszok jó ötlet, kidolgoznám jobban. -
gabcsikovo #48443 sziasztok
bocsi egy számotokra biztosan könnyű ,de számomra gigászi feladattal kéne megbírkózni.. csináltam egy objektumot.. szeretnék egy olyan animációt készíteni róla ,amin körbe lehet nézni illetve rá lehet közelíteni........ kicsit előre rohantam ....... de nem tehetek róla úgy érzem megmérgezet t
-
gabcsikovo #48442 ez nagyon király 
-
ehune, jó vadak a szinek:)
-
gabcsikovo #48440 ok ok semmi gond... a horgászat mentes napokon kicsit tulreagálok mindent 
-
:)
Kaptok mindjárt jó kis órát büntetésből -
zenoka #48438 ne hulyeskedj.. mint irtam (#48435) nem iranyodba volt ez..thomast huztam...egyebkent is aki horgasz rossz ember nem lehet.. -
gabcsikovo #48437 elnézést kérek ha bárkit megbántottam a számotokra bugyuta kérdésemmel......valahol el kell kezdeni ...sajnos én még csak itt tartok az elején... nekem minden információ hatalmas érték...
elnézést meg 1 x -
gabcsikovo #48436 nagyon jó lett ezer hála és köszönet.... leborulok nagyságod elött 

-
zenoka #48435 jaja nem is azert csak thomas napok ota helpel erre fele gondoltam bekerdezem
jah ha valaki felhotlen es kikapcsolo filmre vagyik (nulla agy) erdemes megnezni a made in hungariat:D msot voltunk rajta..kifejezetten jo film!! -
putyi #48434 de legalább fel tudta tenni értelmesen a kérdést. -