3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Amikor a MAXet írták, nagyon divat volt a keretrendszer fejlesztés, jól példázza ezt, hogy MAXban a funkciók 90%-a MAXscripten keresztül kerül implementálásra. Akkoriban úgy vélték, hogy ez a jövõ, így lehet könnyen kiegészíthetõ, fejleszthetõ cuccot írni. Namost egy viewport kezelést nem maxscripten kerezstül fogsz megoldani... Az ilyesmit egyszerûen belebetonozták a core-ba, gondolom-én. Manampság meg az a divat, hogy van egy nagy csokor, egymástól teljesen független modul, amiknek van be és kiemenete, össze lehet õket kötözni, és ha kiveszed az egyiket, mûködik az összes többi úgyanúgy tovább. VRay is jó példa erre.
per aspera ad astra
pff már az elmentett fájlokban sem lehetünk biztosak...mert ha még néha elszáll,oszt legalább be tudok tölteni egy elõzõt,még úgy legalább tudom folytatni,de ha még azt sem...
Tényleg lehet kipróbálok majd lassan valami mást,mert ez a max mindig felidegesít...
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
2008-ban, amikor már megfordult olyan, a MAXhoz hasonló árazású szoftver, ami a mentést folyamatos SQL streamként kezelte, így nem tudok mit mondani erre, minthogy szánalmas. Az a progi olyan volt, hogyh menet közben kihúztad a tápkábelt, ugyan onnan mehettél tovább, ahol abbahagytad...
Kis vicc ide, hogy néha az autosave-et visszateszem 5perces intervallumokra, nemrég volt olyan fileunk, aminek a mentése 4~5 perc között volt. Az eredményt ki lehet találni.
per aspera ad astra
Gyûlölöm!!Gyûlölöm!!Gyûlölöm!!
Már megint rájött hogy kilép hirtelen mindenféle mentés nélkül,meg hogy betöltök egy fájlt amit korábban rendben elmentett,és szinte egybõl kilép application error-ral 😞
Hijj egyre jobban utálom...
\"So always look on the bright side of death\"
haat en meg tanultam oroszt par evig de ma mar jo ha megtudom kerdezni hogy az aktualis pacienset hogy hijjaak😊 de olvasas az mar nem megy pedig ha altalanosban jobban figyeltunk volna egy paran akkor jobb volna...pediglen mostanaba hianycikk az oroszul beszelo szakember mert "kihaltaktak".
per aspera ad astra
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
reggelni kell😉
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Na nem baj majd legközelebb :c)
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Az egyik én voltam, bár félve adtam le a szavazatot, mert írtad, hogy nem maxban lett modellezve. Lehet tudni, hogy miben?
Lazarus
Milyen fícsöröket? Mondjuk jobb Opera supportot, kicsit el vannak csúszva a fenti gombok. Jelenleg javascript hiányát írja ki, pedig be van kapcsolva. Ja és Engedélyezt -> Engedélyezd
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Jó lesz ez :c))
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
keine Signatur
berlinboy:
valami barom csinalta ez is egy modszer de jol meg lett mar mondva hogy nem az igazi mert nem tul polybarat😊
per aspera ad astra
Én is szeretnék így megtanulni modellezni, de se idõm, se türelmem. 😞
keine Signatur
ha türlüd a cachet akkor megy, esetleg használd erre a célra a internet explorert. Magam sem értem mi az, nekem két loginom van (1 a backendre) és amiatt nem engedett szavazni. Valszeg ip cim az esetedben. A tiedben ha valaki esetleg használta a gépedet ugyanerre a célra..
egyébként szavazhatsz magadra, ha éppen annyire megtetszett a munkád... 😄
Lenne egy kérdésem..Látom hogy távirányítókat csináltok..Az lenne a kérdésem,hogy érdemes megcsinálni a lyukakat a gombnak,vagy csak akolgassam be a gombokat?Esetleg van valami trükkje?Pls vmi általános dolgot mondjatok,mert mayához jobban értek,csak épp egy tutorial alapján tanulgatok szobát kreálni és gondoltam plusszban kiegészitem ezzel azzal...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
per aspera ad astra
hm most nehezebb lesz választani...😊