3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaja😄 neki is kezdek ma valami vizkozeli hidmeletti kis hagyomanyos hazikonak😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Aldaryn
Pont tegnap reggel tátottuk a szánkat... 😊 Inspiráló, inspiráló!

per aspera ad astra

npeter
hát igen a modellezésben lehet kivetni valót találni, de az összkörítése jó a srácnak. itt látszik jól, hogy 1xrû modellekrõl jó fényekkel milyen frankót lehet összeeszkábálni. ahogy elénzem polygon hiányban sem szenved😊 örülnék ha a negyedét elbírná viselni gépem <#rinya>

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

ThomasGins
Durvák,de azért photoshop tudás is látszik rajtuk😊

\"So always look on the bright side of death\"

egyik kepehez talaltam egy making of-ot: itt
furi mert igazabol nem tisztak a modeljei (boolen hegyek) de amit szerintem a texturakkal es a fenyekkel muvel szamomra nagyon bejon mondjuk annyira nem mint aldarynek CET-je ott a model is baszonak tunt...(lefety, lefety)

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

npeter
jobb mint az igazi fotó 😊 <#taps><#falbav>

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

gyerekek ennek a fickonak a kepeitol ma mar 3adszorra dobom el az agyam:
http://area.autodesk.com/index.php/stories_bts/bts_detail/publications_by_alex_roman/

Aldaryn
Ezt mire válaszoltad? 😛

per aspera ad astra

Köszi a megoldást tényleg ez volt a hiba 😊 Amúgy ez miért van ?
hunkircsi
Hello!

Mondjatok egy kis okosságot, mert én már kezdem feladni. Szóval körülbelül másfél éve volt utoljára telepítve a windózom, maxostul, véréjestül. Még mindig régi (6éves) gépem van, tehát a legutóbbi MAX verzió, ami normálisan futott rajta (vagy egyáltalán feltelepült) az a 7-es volt. Persze ezzel nincsen is semmi gond, ugyanis soha nemkellett az újabb verziók nyú fícsöreit használnom. Nade ehhez a verzióhoz az 1.49-es V-Ray a legutolsó, ami mûködik. A gond az, hogy nem bírom mûködésre bírni. Másfél évvel ezelöttrõl is csak annyi emlékem van, hogy szívtam az egész véréj telepítéssel, mint az állat, mire mûködött. Most meg már megint ugyanaz van.
1.47-es felmegy, aztán egy másik 1.47-es VRLServer-ével még mûködik is, de mihelyst ennek a nyakába másolom az 1.49-es verzió fájljait (mert az ilyen másolós, és nem installálós), akkor amikor kiválasztom a MAX-ban a V-Ray-t rendermotornak, nyomban elszáll az egész MAX. Valaki plíz HELP, mégha csak privátban is. Tenksz.

Ki korán kel, poligont lel.

p.na 😛
asszem az agyamra ment hogy ninsc legkondi o_O

vazze, ennek a backgroundjára valami nagyon vágányat kellene tenni.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

kalapacs? 😛😊

Met
nem bírom kinyitni a kannát, nincs valakinek crackje hozzá?<#idiota>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Aldaryn
Megnyugodtam. 😊

per aspera ad astra

ne aggodj winfos szerver 2003 an sem latszik😊)
kivancsi vagyok mikor jon az elso warezes keres😊))

Az UVW map hiánya miatt van. Tegyél rá egy UVW módosítót.

Aldaryn
Kicsit felpimpeltem a textboxunkat. Remélem nem probléma. Azért szeretem, mert ezen a színen pont nem látszik a szövegbeviteli kurzor XP alatt. 😛

per aspera ad astra

Aldaryn
najó feladtam kép feltöltését...
Sziasztok! Most kezdtem a 3ds max-et tanulni,tudom nem egy minõsigi munka de remélem egyszer olyan is lesz 😄
haat ha lesz kedvem irni akkor igen de mostansag nincs ihlet:S

eNiX
ezen a tips oldalon nem lesz új cikk?

keine Signatur

Hali !

Meg tudnátok nekem mondani,az miért van,hogy letöltök egy modellt,és textúrázni akarom,akkor van olyan rész,ahol csak olyan színûre változik modell,de a textúra nem látszódik,pedig rá van rakva.Pl.: LINK.Edit mesh objektumról van szó.Mi a különbség az edit mesh,és az edit poly között ,hol lehet ezekrõl valami kis tanulnivalót elolvasni ?
en is maxban nyomtam😊

Free
spec nekem ez a kannás maxban sikerült elkövetni.

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Nekem is ez jutott eszembe!😛

It\'s good to be bad.

ThomasGins
Maxba is lehet rajzolni😄

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1102444416
itt nez korul😊

Nem ismer véletlen valaki egy jó instant bannerkészítõs oldalt? Már jó ideje akarok csinálni magamnak egyet, de elöbb indítom el a 3dsmaxot vagy az inventort mint ,hogy én photoshopban ilyenekkel foglalkozzak!😮

It\'s good to be bad.

Ams. Gyanítom 3dsmax design-t használsz. Sokaknál a promaterial nem mûködik egyáltalán, úgyhogy akár bug is lehet. Probálkozz egyszerübb mentalray materiálokkal!

It\'s good to be bad.

<#worship><#worship>

Aldaryn
Kellemes, minamalista kompozíció.

per aspera ad astra

megnem mondom 😊 megvoltak a meretek oszt pont😊
van ilyenbol ketszarnyasom meg harom is😊 de az a kovetkezo buntetes lesz😊

Ibor: jaja ide kell majd bepakolni😊

Aldaryn
Tudod, az acél felületén nem homogén edzés eredményezi. 😛

Amúgy szerintem van beépítve egy kis noise bump, hogy élethûbbek legyenek az anyagok. Sunyi.

per aspera ad astra

ibor90
oké akkor majd meglátjuk hogy hogy lesz idõm
most kb még vagy kb 20 tutort (teljes DVD) kell megnézzek meg még van kb 4-5 projektem félkészen vagy kezdésre várva..de lehet hogy egy-egy ilyen speed contest belefér kikapcsolódásként

és a képeket ide kell berakni?

http://ibor90.webs.com &#161; &#477; &#652; &#305; &#647; &#592; &#477; &#633; &#596; ° &#477; q :)

lac coo
Ez milyen szekrény is ...? 😄DDDD
Gondolnám éjjeli , de a fogantyú .... 😛

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

ThomasGins
Sztem nem vagyunk rasszisták,szal hajrá,gyertek ti is.

ibor90
értem...és csak maxosoknak? 😊
amúgy megnéztem a képeket és wow vannak elég szépek
pl a bögrénél: thomasgins és aldaryn wooow..szép textúrák
azán a tubusnál pauly képe tetszik nagyon...azt a kifolyt izét hogy?
a fagyikat meg hogy csináltátok olyan élethûre?

http://ibor90.webs.com &#161; &#477; &#652; &#305; &#647; &#592; &#477; &#633; &#596; ° &#477; q :)

ThomasGins
Édi😊

Ams
Sziasztok!

Készítettem egy kést, ez az elsõ modellem, és a kritikán kívül még egy tanácsot kérnék tõletek, méghozzá azt, hogy a mental ray-ben található promaterial-t használtam a kés éléhez, és valamiért ilyen hullámzó tükrözõdést ad vissza... Tudja valaki, hogy miért?

Thx

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

par hete megy speedcontest heti rendszeressegel:
http://losbellos.3dmax.hu/cms/
es az eheti egy felzsemle/kenyer volna
nah igy😊
Thomas😊 nesze:

ibor90
próbálom követni hogy mirõl van szó de nem bírom felfogni...
hogy jön ide a zsíroskenyér meg a zsemle?

ThomasGins
Kéne egy szekrény😊

ThomasGins
Én tegnap kolbászos kenyeret sütöttem,ananászos sonkasalival😊

akkor a zsemlyét senki meg nem ussza, de jõvõ hétre húzza.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Aldaryn
teszem, még egy adag spárgát pucolok, meg sajtmártást fõzök, de teszem. 😊 Szvsz is legyen még egy hét.

per aspera ad astra

<#pias> asszem en sem zsemlezem nem kicsit vagyok mas/harmadnapos meg mindig😊
gyerekek diabetesszel ne igyatok mert nem olyan a masnapossag mint anelkul ... egy kicsit tovabb tart😊 a tudomany erdekeben tettem😛

lac coo
<#worship><#worship><#hehe>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

sweep modofier😊