63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
#48192 Azért a pelenkázó látványterv vicces:)
( De nem kötökedésből ) -
Szeki26 #48191 Egy ismerősömnek kell pelenkázó,én még nem alapítok családot,bár azt mondják illene már lassan 30 évesen.
Na amúgy szerintem igazatok lehet,,hogy elnyomtam az a map channel izét.Ilyenkor jövök rá mennyi kis bizbaszt nem használtam még 3ds-be. -
#48190 ja-ja nálam is hotkey-nél csinálja. biztos vmi user bosszantó bug -
#48189 LOL -
zenoka #48188 talalsz hozza mindent ami kell.... -
#48187 Sztem bug a 2009-ben, akkor csinálja, amikor maximalizált nézeten váltogatsz hotkeyel másikra, legalábbis nekem ilyenkor sokszor átállítja a quad nézetben az eredetieket perspektívre. -
#48186 Nálam is csinálja,de valamiért csak top nézetnél,de passz h miért:) -
tapper #48185 Én még 1 bottal se nyúlnék a Windows 7-hez az 1 nagyrakás *os már bocs....
Béta... hagyd békén azt ilyennel szerintem... -
tapper #48184 Olyan segitséget kérnék, hogy ... :
regisztrálni kéne a 3dsmaxot segitene valaki ? adna serial numbert vagy honnan lehet azt szerezni ?...
régebben volt...
lécci segitsen valaki regelni a 3dsmaxom mer nemsoká lejár a tryál -
zenoka #48183 ne legy depi mert ongyi leszell!!
en pl meg nem talalkoztam me ezzel a problemaval.. -
tilbury #48182 Miért van az, ha én kérdezek vmit akkor szinte mindíg kihal a fórum??? Ennyire utálnak engem itt? depi leszek -
tilbury #48181 Szerintem még erősen béta oprendszert felesleges ilyenekre próbálni, úgyis bugos lesz még :-( -
ktm250 #48180 Srácok, ti próbáltátok a MAX-et Windows 7 alatt? Nekem nem akart elindulni. Valakinek van valami ötlete? -
tilbury #48179 Hali!
Lenne (megint) egy kérdésem:
Max 2009-ben sokszor használom a maximize viewport-ot és mikor "visszakicsinyítem" 4 ablakosra a top, front, left vagy bármelyik állandóan átállítódik perspectivikusra. Be lehet vhol állítani, hogy ne állítgassa el állandóan? Amúgy a kis viewcube-t kikapcsoltam ,mert csak zavart ott a sarokba, ennek lehet köze hozzá?
. -
putyi #48178 neked, vagy egy ismerősödnek lehet gratulálni a bébihez? egyébként szerintem laccco-nak lesz igaza. lehet, hogy a nagy sietségben valahol elpöttyintetted a map channel-t. -
#48177 Chanel ugyanaz amit szerkesztesz és amit renderelsz ? -
Szeki26 #48176 Hát nemtom hogy sikerült ezt csinálni,de megoldódott. A material-nál -90-re elforgattam a bitmap-at,de a bump nem volt elforgatva,hogy most ez miatt volt-e,újra csináltam a material-t,aztán jó lett.Bár ez miatt nem kéne szerintem.Érdekes :) Vagy bug,vagy az én hozzá nem értésem :) -
zenoka #48175 Cutot szeresem ha ivet vagok ketszer-haromszor tuti neki kell esni hogy ne csinaljon hulyeseget:) de jellemfejlodesnek tokeletes..ha kibirom hogy ne emelkedjen a vernyomasom akkor jo:) -
#48174 A refine, a Cut, a Slice, és megannyi hasonló művelet egész érdekesen működik néha. :D És különben is, MAXnak nincs valami szilárd kapcsolata a koordinátarendszerekkel. -
bencsab #48173 azt mondja meg valaki, hogy user grid-en dolgozva grid view nézeten miért nem megy a refine a spline-on már 4 verzió óta (legalábbis én max8-nál vettem észre, de gyanítom, hogy már előtte sem volt jó). vagy lehet, hogy nem is tudnak róla autodesk-ék? -
#48172 Ejha, no, ez egészen exkluzív bug. :D Megmutatod, hogyan készült az UVzás? Esetleg az UV-t kialakító modifierek collapsolva vannak bele a meshekbe? -
Szeki26 #48171 Az mitől van,hogy szépen uvv mapping-al megcsinálom a texturát,erre a renderbe szarik rá magasról ?
-
zenoka #48170 ez ficsor..soha nem tudhatod mikor van ra szukseg:D:D
majd 2010 be jo lesz:P:DDDDDDD -
#48169 Nálam polyboost halt meg rejtélyes módon,vagy 3 utolsó verziót kipróbáltam,minden induláskor csak installálni lehet, korrekt mert ha demót nyomom 20 napot mindig felajánlja:) Meg olyanokat csinál hogy pl loopnál 3nál arrébbi edge-t loopolja:) És egyébb nyalánkság.Csak lusta vagyok ujrhahuzni maxot -
#48168 Érdekes ez a max2009 meg az ő ablak kezelése, nemcsak material editor + vray vfb szarakodik együtt, de most pl script editor döntött úgy, hogy őt nem lehez bezárni, csak a max-al együtt. :P -
#48167 transformers revenge of the fallen teaser -
tapper #48166 Bocs figyelmetlen vagyok de nekem a blueprint minőségével van a gondom... -
tapper #48165 Hát igen :D csak sajnos aztán lejárt a 30napos tryál nemtaláltam regisztrálni hogy lehetne :S
Most új gép új remény :D Valaki esetleg tudna segiteni hogy kell regisztrálni ? :D adna vki cd-keyt vagy serial number vagy mi is a neve ? :)
Jahh és köszi ! -
tapper #48164 köszi -
#48163 tegyél oda egy sima vraylightot, invisible módban, ennyit csalni nem gáz. :P -
kekpolos #48162 igaz-igaz, felírtam a listára ezt is :) Elismerem amúgy, nem használtam referenciaképeket, szóval lehet tényleg elég gáz a környezet. Amint ráérek, felfrissítem az egész jelenetet. -
nenad #48161 buborék, ior-ját vedd vissza sztem, tényeleg túlhangsúlyos. -
kekpolos #48160 gondoltam arra is hogy olyan világítást kéne neki adni, mintha a kamera lámpája világítaná meg, a nézőponttól kicsit eltolódott árnyékokkal, de végül nemtom miért elvetettem az ötletemet. Pedig lehet realisztikusabb is lenne egy sötét vízben. Szerinted? -
kekpolos #48159 Áháá, értem! Na akkor lesz egy isteni sugallat a béka feje fölött.
Majd updatelek. -
#48158 Nem az a gond, hogy sötét, hanem az, hogy a világos, hangsúlyos rész nem a breki, hanem egy buborék. A breki fejére kellene még egy kis fényt varászolni. -
kekpolos #48157 Anim lesz é? Hát sajnos nincs az a gép (nekem) ami lerendereljen ebből nekem bármi mozgó anyagot. Amúgy motion blur, és fel van csontozva, meg kb egy másodperces az egész anyag. Többre nem volt türelmem annak fényében hogy úgysem renderelem le.
Azért ilyen sötét, mert én gyökér maxra kivilágosított notin csináltam az egészet Majd korrigálok.
-
#48156 Az általad linkelt oldalon is van egy blueprint beállitós tutor. -
#48155 link javitvanem tudom miért nem lehet az egész oldalt linkelni, nézz utánna ezeken a HSZ-ek körül is találsz pár linket -
#48154 Nem oly rég is hasonlo problémád volt, azota nem oldodott meg? :)
linkek -
bencsab #48153 customize/preferences/viewports/configure driver/download texture size/match bitmap...