63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
tilbury #49395 ja-ja a bathroom-osra gondoltam. lehet van benne vmi, hogy gyorsabb lemodellezni. -
zenoka #49394 jaja valahol volt errol wire(evermotionon anno asszem) ott latszott hogy poly. -
#49393 Egy lighting rendering versenyben nem a saját tárgyakkal telepakolásnak van szerepe. -
#49392 Például a csapból kifolyó vízre gondolsz? Szerintem sima polymodellezés, nem valami bonyolult, előbb megvan, minthogy összeraksz egy realflow scene-t, és szépen beállítod. -
zenoka #49391 otletem nekem is van erre..majd Nenad mesterhez huen utolso nap/heten neki sem:D -
tilbury #49390 Sziasztok!
Szerintetek az alábbi képeken a vízet mivel készítették? Nagyon cool. vmi realflow féleség lehetett gondlomom. Egyedül az nem tetszik, hogy tükrözve vannak a kiegészítő (fogkefe,stb). -
#49389 Jópofa, csak kár, hogy megdöglött, már fel is van fúvódva :-) Meg mintha hullafoltok is kezdenének előjönni ;-) -
#49388 Az ott 1 óriás cecelégy a kép közepén?? ;-)
Ez lesz a végső cameraállás??
Nézegettem én is ezt a kiírást, mindössze tele kell pakolni pár saját tárggyal és nyomni 1 frankó rendert? Jól értelmezem? Ha igen, túl sokan lesznek az indulók :) -
#49387 Én ma ujjitottam be egy K200D pentaxra, eddig nekem is jo tapasztalatom van a konpaktokhoz képest vele.
de ez 80k -nál egy kicsit több volt,de szinte az egyetlen amiben a vázban van a stabilizátor igy a késobbiekben olcsobban lehet hozzá objektivet venni és a kiegészitok is olcsobbak hozzá( akksi +SD kártya) -
kekpolos #49386 látszik késő van. :(
szóval _csatlakozom_, és itt pedig a jó LINK -
kekpolos #49385 Sziasztok. Úgy döntöttem csatlakozok az evermotionös csudához, ha valakit érdekel már van pár pre render
http://www.evermotion.org/vbulletin/showthread.php?t=73392 -
nenad #49384 ha gorup, akkor ungroup
egyébként detach -
#49383 hI!
Bár lehet egyszerű kérdés, de hogyan tudnám az alábnbi obejktumból a bekarikázottat kiválasztani?(vagy a többit törölni?)Ha rámegyek, akkor mindhárom "objektumrészre" érvényes a kijelölés..
.Link
Előre is köszi. -
#49382 hI!
Bár lehet egyszerű kérdés, de hogyan tudnám az alábnbi obejktumból a bekarikázottat kiválasztani?(vagy a többit törölni?)Ha rámegyek, akkor mindhárom "objektumrészre" érvényes a kijelölés..
Előre is köszi. -
#49381 köszi a kommenteket! -
#49380 Ha nem riggelném be husvétig:)
-
zenoka #49379 mondjuk hasznlat dslr-t idegentol en nem vennek..soha nem tudni mikor koccolta oda..:S..Altol vennek:D -
bencsab #49378 én is használt dslr-t tudnék javasolni. aldaryn leírta a többi előnyt, csak megerősítésképpen írtam be ezen sorokat. -
#49377 Mindenképpen SLR gépet vegyél. Ha egy darabig ilyet használsz, utána a kompakt és bridge gépek minden előnye eltörpül a hasnálati élmény és képminőség mellett. Én azt javaslom, hogy vegyél egy használt belépőszintű vázat kitobival, ami épületfotózáshoz is épphogy elég széles. Azért használtat, mert újra annyi pénzt kiadni nem éri meg, valamint ezek a kütyük tapasztalataim szerint elég jó konstrukciók. (Nálam van ép egy eladósorban... :P ) A belépőszintű modelleket turistáskodni is nagyon jól lehet használni, megfelelően könnyűek. Előnye egy kompakt géppel szemben az SLR rendszerépítésnek, hogy amint pénzed engedi, vadászhatsz jobb optikákat. A gépváz elég mellékes dolog, a minőségi meghatározó tényező a lencse, ami a gépeden csücsül, és ha pár év alatt párszáezret beletolsz objektívekbe, akkor sem ment a levesbe, ha a technika továbbáll, mert elég csak a vázat cserélni mögötte. Ez elég komoly érv. 70-80ért meg nem kapsz olyan fiszifasza kompaktot sem, az az igazság... -
zenoka #49376 haaat lehet erdemesebb volna akkor valami jobb minosegu kompaktot..bar pont ez az a ket kategoria ami mas objektiv tipust igenyel szerintem (epuletekhez nagylato, emberekhez valami fenyeros tele) az biztos hogy ha tukorreflexest valasztasz akkor utana mindenkeppen kell venned (nagyvaloszinuseggel) plusz objektivat mert a kitobjektivok nem eppen a legjobb minoseguek (sajnos) viszont amit meg tehetsz hogy ha kinezel egy gepet akkor bujod a netet a hozza kaphato kitobjektivek tesztjeirol (belepo szinten tokmindegy szerintem hogy nikon, canon, pentax, sony/minolta...marmint a vaz) inkabb hogy melyik esik kezre fogas szempontjabol azt meg megtudod tapogatni mediamarktban pl... -
nenad #49375 realtime gi-s archviz prezentáló, meglepően jó.
link -
#49374 hobby fotózás, főleg épületeket meg embereket fotóznék. -
zenoka #49373 haat az van hogy kitobival nem leszel megelegedve ismerve a meloid minoseget..igy majd akarsz uj objektivet..aztan megint aztan megint ujatt..es rogton tobbet koltesz ra..
meg attol fugg mire akarod hasznalni a tukrost..tehat eloszor ezzel kenne tisztaban lenni hogy barmi okosat (nem okosat) lehessen mondani.. -
#49372 sziasztok,
off:
Fényképezőgép vásárláson töröm a fejem, kb 70-80-at költenék rá. Érdemes tükörreflekszes gépet venni? Van 1-2 típus ami kijön ennyiből ojjektívvel együtt. Valakinek tapasztalata, tanácsa? köszi -
bencsab #49371 ez jó hír! -
zenoka #49370 jah:S de legalabb jo az ido:D
-
#49369 Mostanában pixelválság van? Nem pörög annyira a topik -
nenad #49368 mondok valami nagyot: Amióta max2010-et használom nem fagyott ki (egyszer sem), a max viewport újrairása jót tette neki. -
nenad #49367 up! :-) -
#49366 kurvajó
-
Fisch #49365 féligmeddig saját -
#49364 Ez már saját?
Jól néz ki :c) -
MrGeE #49363 szép munka ,ez sok mindent megmagyaráz -
kekpolos #49362 faszányos -
#49361 Köszi!
Kis ps rásegités azért elkelt. -
#49360 Ez o---da---ba---szós! Gratula! Szuper ötlet, szuper kivitelezés! -
zenoka #49359 nah ez most tenyleg odabaszos!!!! -
#49358 -
#49357 Ha más nem, erre jó volt egyszer:)
-
#49356 Frankó!