63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Fisch #49355 -
#49352 Jah, d most már nem lesz belőle semmi. Vagyis, nem lesz sok értelme. :) -
#49351 Na ezt még nem is láttam. -
kisjack #49350 Köszi a segítséget, még alszok rá én is párat, aztán ha mégis belevágok, majd adok róla infókat. -
zenoka #49349 videokat nem ismerem..de abbol nem lesz baj ha megnezel parat az tuti..egyebkent nyugodtan belevaghatsz abba max ha fura amit mondanak mutatnak akkor hagyd felbe es kezd par basic vidijoval..
meg ugye a beepitett helpet erdemes vegig tolni meg mondjuk egy 3dsmax bibliat kiolvasni:D -
#49348 Segg részegen tudsz értemes mondatokat írni? Grat! :D -
kisjack #49347 Nekem nem sürgős, ráér, csak végre kapnék valami infót a videóról. Jó mulatást a hétvégére :D -
zenoka #49346 ehehehehehe:D
wtf orokmozgo:DDD
piazasba benne vagyok:D:D:D -
#49345 " dezsavű" hm,ezt a szót mintha már hallottam volna -
marcee #49344 Mi a cimbimmel csináltunk nyóccker felmérést pár éve. Besétáltunk önkormányhoz csütörtökön, hogy szét kellene szórni, néhány levelet, hogy jönnénk mérni, de GYORSAN. Azt a választ kaptuk, hogy "dehát csütörtök délután van" Mondtuk, hogy tudunk róla, de ez miért érdekes? Azt a választ kaptuk, hogy aznap már nem kézbesítenek, másnap már majdnem hétvége, hétfőn nem szoktak dolgozni, de _talán_ kedden kivihetik az értesítéseket.
Most amúgy dezsavűm van, mintha ezt már írtam volna. Sajnos seggg részeg vagyok, így nem bírok vissszakeresni. Abban sem vagyok már biztois, hogy ez válsaz valmeély felvetásedre, de valamiért kijött.
Ugye az Örökmozgó Modellt meg szabad csonkítani, ez ellen nem emeltek szabályt.
Bazzger, ezt húsz percig pötyögtem. Menjünk már el inni, úgy sokkal könnyebbb lennbe. Thomas útját megszervezzük persze.... -
kisjack #49343 Hello, engem a Creating Cartoon Characters in 3ds Max dvd érdekelne, hogy én mint kezdő 3d max os tudom e használni vagy inkább egy teljesen alap cd vel kezdjek. -
zenoka #49342 meg kenne nezni hogy a unit setupok hogy vannak beallitva ahol csinaltad az eredeti filet es abba max fileba ahova be akarod hivni az ojjektumot...szerintem unit setup problema magyaran... -
#49341 Hi!
Átkonvertáltam elöbb pár más formátumba is(vtx, ismét 3ds, obj), de mindegyiknél ugyanezt csinálja..Minden más program megnyitja, csak ez nem...egyre jobban bosszant, mert nem kis munkám volt benne..bár igaz működik a játékban, de módosítanomkllene egysmást..egyébként így néz ki, amikor megnyitom a fájlt:Előre is köszi.Link
Nem tud valaki erre megoldást, gondolok itt azokra akiknek volt már ilyen problémájuk?
Előre is köszi. -
Hzsolesz #49340 Hát ez a büdös életben nem jutott volna eszembe. Örök hálám! -
nenad #49339 a birth startnál ird be -200 (frame) -
Hzsolesz #49338 Hát ez szép beköszönés volt... Bocs, de valaki retinaleválásig végig robotolta a hetet, és kicsit dekoncentrált vagyok! -
Hzsolesz #49337 Sziasztok!
Halló!
Particle generátoroknál megoldható valahogy a "prerun" funkció? Itt arra gondolok, hogy a 0. képkockánál a Particle lefolyása már 100%-on legyen. Tehát ne kelljen megvárnom mondjuk 200 képkockát - amíg a részecskék elérnek a kameráig, és akkor elindítanom a tényleges animációt -, hanem rögtön a 0. képkockánál az összes részecske le legyen már generálva. Thx
Kellemes hétvégét mindenkinek!
Üdv! -
#49336 valami 3d konverter progival próbálj más tipusú fájlt csinálni belőle,hátha -
#49335 Hi!
Egy játékhoz a 3dsmaxban szerkesztgetek,és mopstanában akadt vele egy gondom..elmentetem egy 3ds kiterjesztésű fájlt, semmi gopnd nem volt idáig..a játék rendesen megnyitja a fájlt, még az Anim8ator is, de a 3ds max-al nem tudom működésre bírni(annyit csinál, hogy bejön mind a négy látószögből egy szürke színű kép, és ennyi...biztonsági mentést nem csináltam, mert még sosem volt nekem ilyen.Érdekes hogy ezen kívül minden modellezőprogram meg tudja nyitni, csak ez nem..(én pedig csak a max-hoz értek..Tudnátok nekem segíteni, hogyan lehetne megoldani a probhlémámat?
Előre is köszi. -
zenoka #49334 mifelenk a csutortokot meg kispenteknek:D tehat dolgozni csak hetfotol szerdaig dolgozunk:):) -
#49333 Haveromék kisszombatnak hivják a pénteket:) -
zenoka #49332 pentek delutan nem is dolgozunk.:D:D -
#49331 kicsit ráértem így péntek délután, nem kezdtem már bele semmi komoly melóba, majd hétfőn... :) -
#49330 Extrém béna vagyok, de a max trial downloadsban simán letölteti velem a 2009-et. Mondjuk *annyira* nem érdekel. Csak furcsálltam. :) -
nenad #49329 sztem visszatették, a 2009-et lehet a 64 bit hiánya miatt... -
#49328 Elsején nem rémlik, hogy láttam volna azt a feliratot, de nem is próbáltam leszedni, szóval lehet ott volt, sry akkor. :) -
#49327 Lol... sitejukon folyamatosan az van kiírva, hogy még csak 2009 demót lehet szedni, tessék várakozni, amíg feltöltik a 2010-et. -
#49326 Autodesktől is pl.
Április 1-én lőtték fel. :) -
zenoka #49325 fuu hany oldalt olvastal vissza:P:D hat az ilyen berhazakban talalhato jarolapok csiszolasatol fugg egyebkent..van ahol ennyire tukrozodik..de van ahol murvasabb es elnyeri..a kepen inkabb aza problem hogy nincs kornyezet:)) -
#49324 a képen valóságos az, hogy ennyire látszik a jobb oldali ablak tükröződése a padlón ilyen (nap)fényviszonyok között? nem kötözködni akarok, csak furán hat.... -
#49323 Lehet már szedni 2010-et? Honnan? -
kekpolos #49322 én nyomok majd egy sonkát, de csak nagyon majd mert el vagyok havazva szóval a spíd csak átvitt értelemben :) -
nenad #49321 a polyboostbool csak a generate topology-t találtam meg a többi maradt. Pedig azzal még én is szívesen modelleztem volna. Csak subscritonokonak? -
tilbury #49320 Sziasztok!
Nézegettem ezt az evermotion-os kiírást. Nem igazán vagyok perfect angolos, az lenne a feladat, hogy a letoltott epület modellt kicsit ki kell csicsázni, 1-2 fa,bokor és nyomni 1 frankó rendert? Itt gondolom a kihívás az utómunka nélküli szép render elérése lesz a legnehezebb :)
más:
nézegettem a parancssorból való render indítást. ennek voltaképp mi értelme van? memóriatakarékosság? gépigény takarékosság? render időben nem vettem észre gyorsulást, semmit. -
nenad #49319 annyi még, hogy jelentősen lasabban töltődik be, de ha betöltődött akkor elég jól keni. Sztem az egész ui mostmár dotnetes. Ha kisebbre veszem az ablakot és cibálom meglepően gyors. -
nenad #49318 megnéztem a max2010-et, sajnos az iterative rendering nálam nem ment, vagy nem sikerült normálisan beállítani. Mental rayben van némi váozás, a rendering nem lett gyorsabb, viiszont hasznos opciók bekerültek. A max viewportba végre jó kis funkciók bekerültek mint pl azoknak az objektumoknak a szinezése amelyeknek cooplanar facejuk, open edge stb van. Elég sok ilyen funkció van benne. Ezután nem kell használni az stl modifiert hogy lecsekkoljuk azt.
Mintha gyorsabb is lenne a viewport egy kicsit. Illetve van egy ujdonság ami nagyon hasznosnak tünik, a konténerek használata. Ezekbe a kontérekbe lehet helyezni azokat az objektumokat amivel nem szeretnénk már foglalkozni illetve már készen vannak. Ezeket kinyomja a memóriából, de előtte el kell mentenünk lemezre, load/unloddal lehet betőölteni. Így kisebb gépeken is szerkeszthetünk komolyabb jeleneteket. Ez hasznos funkciónak tünik. -
#49317 én bedobom a tavalyit: tojglik
-
#49316 Egy tojás/sonka/nyúl szpíííd, ha már husvét lassan...?:) -
#49315 A moondragon egy garázsfejlesztő csapat volt, de az se működik már nagyon régóta. :)
A 3d csak hobbi (jelenleg). -
zenoka #49314 en ugy tudom moondragon entertrainmentes vagy volt..meg fiatal:D es RPG-s:)