3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Ja, én is úgy csináltam . De tényleg 3 kattintás és kész van ....
Ahogy egy barátom mondta erre: ezekhez a módszerekhez már eggyütt kell élni a MAX-al ! 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

FRenkie
Ez télleg jó, én eddig egy oktogont vágtam bele, így sokkal egyszerûbb. up! 😊

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

lac coo
Ha már megcsináltam és feltöltöttem egy mási ktopikba , berakom neked: ( 3D Totalon találtam ,szerintem marha jó ...)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

priv😊
google, sugo😊 rtfm😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

FRenkie
CSÁ!

vki használ vray1.5sp2õt? Láma vagyok, és bárhonnan tõtöm le, nem indul el a setup, mert nem talál egy másik exe-t, ami ott van mellette.(32bites)

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

Met
Nem kell besértõdni, csak ahogy írtál a másik topicba az jött le, hogy értesz a Max-hez, erre jösz ilyen alap kérdésekkel, szóval nem értettem.
Én nem értek a progihoz, annak ellenére, hogy összetákoltam 2 autót, tehát segíteni se nagyon tudok, nekem az Evermotion-os Car4ever video segített.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

nezd:
ha visszaolvasol a topicba lathatod hogy igen sokat szoktunk segiteni barmennyire szologatunk be...
viszont egy kitetel szokott lenni olyan kerdesre amit ket perc alatt ki lehetne googlizni vagy megnezni a beepitett sugot arra igy reagalunk altaban..tudom nehez elhinni de ez csak a Te javadat szolgalna..
mivel igy hasznalod az agyad egy problema lekuzdesere ami sokkal jobban megmarad..

ha meg tanulni akarsz akkor irany a net tele van tutoriallal linkeltek is autosat is: repvez altal linkelt LionTr fele tutornal jobban nem talalsz a temaban (kibaszott reszletes minden eddigi kerdesedre valaszt kapnal csak vegig kenne olvasni)

egyebkent lasd lejjebb segitettem, elso kerdesedre a valasz a symmetry a masodikra az alap cut/quickslice tool azzokal tudsz polykbol "kivagni ujabb alakzatokat"
ha igy sem megy az cumi, ne vard azt hogy a eloragjak neked a falatot es csak le kelljen nyelni...
es....tobbi mondanivalomat lenyelem mert nagyon nincs kedvem kifejteni ezt a halado nem halado dolgot..
lehet megsertodni...
/me go back work

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

nem.... nem ebbe vagyok haladó.
arra törekszek hogy megtanuljak vagy "box"-al vagy primitívvel autót csinálni...
kitartó vagyok de 1-2 segítség elkel ezér irok ide, hátha segít valaki.
Eddigi segítségeiteket köszönöm !
De ha nemakartok segíteni akkor nem kell.... majd szerzek máshonnan.

Met
nincs msn, netem sincs, ki vagyok én?<#idiota>

Te hoztad ide tessek tanitani😄😄😄😄 msn-t elo oszt okitas..jovo heten feleles polymodelezesbol😊

Dinike0009: ne ezzle foglalkozz kezdetben..regebben is igen fasza kepek szulettek amikor meg csak sima P4 es gepek rohangaltak (meg meg az elott) rendes render optimalizalassal tobbre mesz mert idot is forditasz ra es megtanulsz renderelni..

Értem, köszi srácok, egy intel core 2 quad ra gondoltam a 2.8 ghz 12 mega cashes-re meg 4 giga ddr3 ram valami faszányos alaplapon, elég lesz e ez, ha mondjuk olyan render idõt akarok mint abban a bevilágításos tutoriálban a renderray.comon?? Valakinek van vmi tapasztalata?
Met
már bocs, de ezt írtad a másik topicba mielõtt ideirányítottalak
3dsmax programmal foglalkozó emberkét keresek.
én haladó vagyok a programba de most elakadtam és elkelne 1 nagyon kicsi segítség

most vagy Te vagy én értelmezem rosszul a haladó fogalmát

1.) symmetry
2.) edge-->quickslice/cut..etc
heti jocselekedeim vege😊

Hali.
Megint lenne 1 kérdésem.
Autórol lenne szó megint..
Megcisnáltam a fél autót és az kéne nekem hogy ez tükrözõdjön a másik oldalra.
Na ezt hogyan lehetne megoldani.
Aki tud errõl valamit attól szívesen várok infókat.
MEg ha már itt vagyok még1 van pl 1 plane... és én azon kiakarok "húzni" 1 félkört azt hogytudom megcsinálni?
nemtaláltam sehol tutorialt pls help.
elõre is kösz

Hali!

Lehet, h hallotatok róla, nemrég mgjelent egy elég színvonalat is album leírásokkal. Itt bele lehet lapozni:

http://shop.3dtotal.com/product_info.php?cPath=22&products_id=226

Sajnos 32 font 😞 az majdnem 10 rugó, és az sem biztos, h szállítanak kis hazánkba.
ÁÁ, mar irtam lejebb...
Vegyetek ugy, hogy az egy easter egg, rejtett poen 😄

marcee: en mondjuk cinemaval csinaltam, de ez ugy keszult, hogy 6 db 90 fokos negyzet kepet rendereltem, minden oldalrol egyet, majd ezt a Pano2VR progiban tettem ossze ilyen flash panoramava.
De lehet a box camerat is hasznalni, az egyben megcsinalja a rendert, de az meg nem megy fizikai kameraval.

Nekem csak az a kérdésem van, hogy hol van ez az épület? Mert 12:54-et mutat a mikró órája, és kint már bõven a naplementében vagyunk. Vagy csak 13 percre beraktad a vacsorát? 😊
eez valami kamu😄
EOV, EUREF'89, WGS'84 johet😊
kaptok helyszinrajzot hozza😊

Malakai
Magyarországon kívülre van helyezve, úgyhogy hosszúsági és szélességi fokok: 27.25463, -69.455566 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

adja mar meg valaki a bannerba levo max tanfolyam Pontok EOV koordinatajat..delutan elugranek jelentkezni😊

Max 2009-ben szerettem volna 360 fokos panorámát renderelni, a panoráma exporter végig is nyomta a pass-okat vray-jel, de aztán a viewer csak feketeséget mutat és hibaüzenetet dob, ha quicktime-ba akarom menteni. (valami qt vr-t hiányol). Ha jpg-be mentem az is csak feketeség. Mit cseszetm el?

nah jo akkor otos😊

Hat õ ezt nem latta 😄
Meg meg dolgozom a megfelelo workflow-n, szal ez felfoghato egy teszt panoramanak.

Es ha azt is mondom, hogy a szeket, meg az etkezoasztalt a tenyleg kezdo baratnom modellezte, egyedul a szek karfajaban segitettem, akkor lehet 5ös? léccilécci <#crazya>

Szasz, CSM mióta fogadja el a panoráma képeket? :-) Sztem az egyik legjobb megoldás, a belsõ tér hathatós megjlenítésére. Szép!!

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

valaki felhivta a bannerba levo szamot?😊

Geccoka: nahj megmagyaraztad igy mar 5os ala😊

Hat igen, az a franya kijelzo 😄 Eloszor nappali volt a vilagitas, es ahhoz allitottam be a mikro es suto orajat, de aztan meg kellett valtoztatni napnyugta-estire es az orakat mar nem volt kedvem atallitani 😄
zenoka: igen, a panorama kisebb AA-val keszult, de nem azert reces mozgasban, hanem mert a visszaveszi a minoseget, hogy viszonylag keves eroforrast igenyeljen. Ha nem lenne reces akadna mint a fene 😄 A sampling meg, hat igen... en is lattam, de csoro a gepem es igy is relative lassu a render, a kepek meg hat azonnal kellenek mindig ugye...
Free: Jol latod, a gepek evermotionok, van kedve a halalnak azokat megmodellezni, igy is van eleg szo*as massal

Aldaryn
Volt egy roppant hasonló munkánk. Tök jó. 😊 De ott nem volt ennyire kitökörészve minden, és ennyi hely sem akadt a konyhában. Szép lett. Mellesleg hol épül ez, ahol délben ilyen kuk sötét van odaint? 😛

per aspera ad astra

yeah, kurva jo lett😊)
jol nez ki egyedul az utolso kepen az asztal alatti anyag nem tetszik😊 (marmint nem a minosege hanem maga az anyag)
es hat igen mozgas kozben van nemi AA hiba egy ket helyen es ugy tunik a mosdo tal feletti reszen is van egy kis sampling problemo szerintem😊 nahjo 2 es fele😛 😊)

Free
Jó lett . nem rosz. jól látok benne egy két evermotion objektet?
Vagy minden saját modell ?

Basic: Jó dolog a prewiev animation gomb. de pl ha a nézet amiben vagy épp a padlóban van akkor azért látsz feketeséget mert nem lát semmit. figyelj a kamerabeállításokra legyn valami fényforrás stb. ha ez mind passzol akkor látnod kell

Zenoka én benne vagyok a speedben :c))) már ha lesz rá idõm.

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

ThomasGins
Tyû

\"So always look on the bright side of death\"

Ahoy!!
Jelentem elvegeztem a kezdo es a kozepesen kezdo tanfolyamot, hasznos volt!!
Vizsgadolgozatnak a kovetkezot ganyoltam ossze <#nezze> :
Mondom gányoltam össze...
Szoval jelentkezzetek ti is, akik meg nem tettetek meg, megeri <#vigyor5>
(Fikazni er, legalabbis asszem, nezzetek el, megiscsak kezdo vagyok <#help>)

Hecker007
legújabb 4 magos intel proci, meg annyi ram amennyit az alaplap elbír, vga-nak meg valami újabb gémerkari HD4870/GTX260/280, de jó régebbi vga is

ThomasGins
Nenad a speed fõnök😊

lerobban a fejem a helyerol muszaly levezetni:S 😊)

thomas szerintem jo otlet jovohet vege hatarido?😄

core2quad, 4gb ram

ThomasGins
speed modellezés fekete lyuk témában?😊 Kötelezõ egy óra modellezéssel😊

Ma nagyon elemedben vagy <#hehe>

ott van mister feketelyuk (Basic kollega) alairasaba😄 azon elporog meg az is ha az univerzumot rendereled ki ha jol van optimalizalva (keves csillag, sok sotet anyag)...😛😊

npeter
<#papakacsint>

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

Basic
Szóval, annyira rájöttem, hogy a reactor jól mûködik, mert ha a create animation-ra megyek, akkor elkészíti az animációt. Csak sokkal jobb lenne, ha a preview is menne....

Valaki mondjon nekem egy olyan konfigurációt amin valami nomrális render idõt elérhetek, köszi! 😄
csak az asszony meg ne tudja jeligere?😊

npeter
Ha érdekel vkit én meg realnick-képzést vállalok külnöbözõ fps játékokhoz <#awink>
Ja és kifejezetten kezdõk számára tudok online képzést adni magas polygonszámú, csinos virtualgirl desktop válogatásból <#vigyor2><#hehe><#pias>

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

haat
Aldaryn: szarkazmusbol
Thomasgins: teapotszerkezettanbol
En meg bunkosagbol😊))

eNiX
Milyen tanfolyamok? Ez komoly vagy csak poénnak szántátok? 😊)

keine Signatur

szerintem túl nagyra állítottad a gravitációt, és egy fekete lyukat idéztél elõ. :-)

Lol a banner😊) de hova tuntek a giffek?😊

Basic
Sziasztok! Kezdõ szinten vagyok a 3ds maxban, csak néha szórakozásból használom. Most hétvégén próbálkoztam elõször a reactor használatával ezen a tutorialon keresztül. Az a problémám, hogy amikor reactornál rámegyek, hogy preview animation, akkor az egész ablakban, ahol kéne látnom az animáviót csak egy nagy feketeséget látok. Vki tudja mi lehet a probléma?

hunkircsi
Majd meghívlak valamikor, valahol, valamire...<#hawaii>

Ki korán kel, poligont lel.