3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahogy egy barátom mondta erre: ezekhez a módszerekhez már eggyütt kell élni a MAX-al ! 😊)))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
google, sugo😊 rtfm😊
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
vki használ vray1.5sp2õt? Láma vagyok, és bárhonnan tõtöm le, nem indul el a setup, mert nem talál egy másik exe-t, ami ott van mellette.(32bites)
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
Én nem értek a progihoz, annak ellenére, hogy összetákoltam 2 autót, tehát segíteni se nagyon tudok, nekem az Evermotion-os Car4ever video segített.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
ha visszaolvasol a topicba lathatod hogy igen sokat szoktunk segiteni barmennyire szologatunk be...
viszont egy kitetel szokott lenni olyan kerdesre amit ket perc alatt ki lehetne googlizni vagy megnezni a beepitett sugot arra igy reagalunk altaban..tudom nehez elhinni de ez csak a Te javadat szolgalna..
mivel igy hasznalod az agyad egy problema lekuzdesere ami sokkal jobban megmarad..
ha meg tanulni akarsz akkor irany a net tele van tutoriallal linkeltek is autosat is: repvez altal linkelt LionTr fele tutornal jobban nem talalsz a temaban (kibaszott reszletes minden eddigi kerdesedre valaszt kapnal csak vegig kenne olvasni)
egyebkent lasd lejjebb segitettem, elso kerdesedre a valasz a symmetry a masodikra az alap cut/quickslice tool azzokal tudsz polykbol "kivagni ujabb alakzatokat"
ha igy sem megy az cumi, ne vard azt hogy a eloragjak neked a falatot es csak le kelljen nyelni...
es....tobbi mondanivalomat lenyelem mert nagyon nincs kedvem kifejteni ezt a halado nem halado dolgot..
lehet megsertodni...
/me go back work
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
arra törekszek hogy megtanuljak vagy "box"-al vagy primitívvel autót csinálni...
kitartó vagyok de 1-2 segítség elkel ezér irok ide, hátha segít valaki.
Eddigi segítségeiteket köszönöm !
De ha nemakartok segíteni akkor nem kell.... majd szerzek máshonnan.
Dinike0009: ne ezzle foglalkozz kezdetben..regebben is igen fasza kepek szulettek amikor meg csak sima P4 es gepek rohangaltak (meg meg az elott) rendes render optimalizalassal tobbre mesz mert idot is forditasz ra es megtanulsz renderelni..
3dsmax programmal foglalkozó emberkét keresek.
én haladó vagyok a programba de most elakadtam és elkelne 1 nagyon kicsi segítség
most vagy Te vagy én értelmezem rosszul a haladó fogalmát
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
2.) edge-->quickslice/cut..etc
heti jocselekedeim vege😊
Megint lenne 1 kérdésem.
Autórol lenne szó megint..
Megcisnáltam a fél autót és az kéne nekem hogy ez tükrözõdjön a másik oldalra.
Na ezt hogyan lehetne megoldani.
Aki tud errõl valamit attól szívesen várok infókat.
MEg ha már itt vagyok még1 van pl 1 plane... és én azon kiakarok "húzni" 1 félkört azt hogytudom megcsinálni?
nemtaláltam sehol tutorialt pls help.
elõre is kösz
Lehet, h hallotatok róla, nemrég mgjelent egy elég színvonalat is album leírásokkal. Itt bele lehet lapozni:
http://shop.3dtotal.com/product_info.php?cPath=22&products_id=226
Sajnos 32 font 😞 az majdnem 10 rugó, és az sem biztos, h szállítanak kis hazánkba.
Vegyetek ugy, hogy az egy easter egg, rejtett poen 😄
marcee: en mondjuk cinemaval csinaltam, de ez ugy keszult, hogy 6 db 90 fokos negyzet kepet rendereltem, minden oldalrol egyet, majd ezt a Pano2VR progiban tettem ossze ilyen flash panoramava.
De lehet a box camerat is hasznalni, az egyben megcsinalja a rendert, de az meg nem megy fizikai kameraval.
EOV, EUREF'89, WGS'84 johet😊
kaptok helyszinrajzot hozza😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Meg meg dolgozom a megfelelo workflow-n, szal ez felfoghato egy teszt panoramanak.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Geccoka: nahj megmagyaraztad igy mar 5os ala😊
zenoka: igen, a panorama kisebb AA-val keszult, de nem azert reces mozgasban, hanem mert a visszaveszi a minoseget, hogy viszonylag keves eroforrast igenyeljen. Ha nem lenne reces akadna mint a fene 😄 A sampling meg, hat igen... en is lattam, de csoro a gepem es igy is relative lassu a render, a kepek meg hat azonnal kellenek mindig ugye...
Free: Jol latod, a gepek evermotionok, van kedve a halalnak azokat megmodellezni, igy is van eleg szo*as massal
per aspera ad astra
jol nez ki egyedul az utolso kepen az asztal alatti anyag nem tetszik😊 (marmint nem a minosege hanem maga az anyag)
es hat igen mozgas kozben van nemi AA hiba egy ket helyen es ugy tunik a mosdo tal feletti reszen is van egy kis sampling problemo szerintem😊 nahjo 2 es fele😛 😊)
Vagy minden saját modell ?
Basic: Jó dolog a prewiev animation gomb. de pl ha a nézet amiben vagy épp a padlóban van akkor azért látsz feketeséget mert nem lát semmit. figyelj a kamerabeállításokra legyn valami fényforrás stb. ha ez mind passzol akkor látnod kell
Zenoka én benne vagyok a speedben :c))) már ha lesz rá idõm.
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
Jelentem elvegeztem a kezdo es a kozepesen kezdo tanfolyamot, hasznos volt!!
Vizsgadolgozatnak a kovetkezot ganyoltam ossze <#nezze>#nezze> :
Mondom gányoltam össze...
Szoval jelentkezzetek ti is, akik meg nem tettetek meg, megeri <#vigyor5>#vigyor5>
(Fikazni er, legalabbis asszem, nezzetek el, megiscsak kezdo vagyok <#help>#help>)
thomas szerintem jo otlet jovohet vege hatarido?😄
\"So always look on the bright side of death\"
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
Ja és kifejezetten kezdõk számára tudok online képzést adni magas polygonszámú, csinos virtualgirl desktop válogatásból <#vigyor2>#vigyor2><#hehe>#hehe><#pias>#pias>
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
Aldaryn: szarkazmusbol
Thomasgins: teapotszerkezettanbol
En meg bunkosagbol😊))