3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tapper: énis ALT+X-re emléxem, de nem mindíg használom, van amikor egy átlátszó shadert rakok a kocsira és azzal dolgozok... de ez elég egyedi megoldás
Már többször volt linkelve ez a tutor is a magyar nyelvü változatát nem találtam meg, de ha ezt lépésröl lépésre végigcsinálod akkor sok probléma megoldodik.
Vagy innen a tutorok közül a fiat 500-ast
(hunkircsi a reklámért mit fizetsz 😄 )
Amugy meg ami neked kell az a shift+Az egér gombbal arra huzod azt az élt amerre akarod.
remélem érthetõ
Azt nem tudná megmondani valaki hogy hogy kell átlátszóvá tenni 1 elemet.
pl.: csinalok 1 planet mind1 milyen színû csak átlátszó legyen ez érdekelne ha valaki tud pls help me.
és itt van mégegy
mind két linken vannak blueprintek és tutorialok is, hátha másnak is hasznos lesz 😊
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
De ez csak tanács,ami vagy jó vagy nem. Mindd ugy kezdtünk bele h nagyot akartunk alkotni,de ha nem tanulunk meg járni nem tudunk futni...
\"So always look on the bright side of death\"
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
lehet celszerubb lett volna 2 mondatban leirni..
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Segítséget szeretnék kérni.
Azt hogy mibe kellene segíteni msn-en bõvebben kifejtem.
msn: [email protected]
Nemakarom ezzel rontani a topikot azért msn-en mondom el mi lenne a probléma
Esetleg az megoldhato hogy a domborzatnak megfelelöen változzon a textura szine?pl: -2-0m-ig viz shader 0-100m mezö textura, 100-500m-ig sziklás hegyek stb.. persze egy kis véletlenszerü átfedéssel.
A domborzati heighmap megvan M.O-ra már csak texturázni kéne.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
[/img]
Egy ideje már próbálgatok MAX-ben alkotni és mivel elég régi gépem van, így elértem annak határait (bár bizonyára a modelljeim sem a leghatékonyabbak egyelõre).
Az érdekelne, hogy tudna-e valaki közületek segíteni abban, hogy milyen szgépet érdemes venni erre a célra?
Ha valaki tudna segíteni jelezze légyszi!
(A többit privátban írnám, mert nem szeretném off-fal szennyezni a topicot)
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
Mivel úgy látom nincs vastagsága, ezért ha megforgatod lathe-val, azután adj neki egy shell modifier-et is.
http://bf1942.gametrack.org/sig_3210436_omaha1_times.png
[/img]
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Valami bonyolultabbra gondoltam, mindent túl akarok bonyolítani 😊
per aspera ad astra
Próbálkozom a nuke-al de kicsit komplikált igy elsõre. Érdemes ezt after effects-ben elkészíteni vagy van valami esetleg jobb megoldás, kinek mi a véleménye, id alapján maszkolás megoldható?
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Azt hogyan kell csinálni hogy mikor renderelem a tárgyat olyan legyen a háttér mintha egy nagy fehérségbe lenne? Szóval hogy állítom be hogy a tér fehér legyen? válaszotokat elõre is köszi
(\__/) ( X.x) ( } . { )
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
http://ibor90.webs.com ¡ ǝ ʌ ı ʇ ɐ ǝ ɹ ɔ ° ǝ q :)
a fenti metodussal néha komoly idõket lehet nyerni, komoly memória árán.
Ha anim van akkor még jelentõsebb lehet.
qmcvel is érdemes prúbálkozni stillnél, animot nem készítenék qmc-vel.
per aspera ad astra