3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azzal küzdök amivel Tapper.
Nekem se nagyon megy az autó modellezés vagyis eddig nem is ment.
De mivel sok linket és segítsége láttam Tapper kérdései alapján így már rendben tudok modellezni.
Persze még mindig vannak hibák de próbálom kiküszöbölni is és ha nagyon nem megy akkor írok csak ide.
A segítséget amit nem én kértem én nagyon megköszönöm sok infót találtam benne. 😊
További szép napot !
Csak annyit mondj hogy Köszi ... és én is megköszönöm.
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
Itt nem fényezünk más progikat,szal marad max😊
\"So always look on the bright side of death\"
npeter: nekem is a night verzio sokkal jobban bejon! nappalinal a novenyek szinei valahogy nem az igaziak:S de kifejezetten szep munka..😊
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Tappar,maxban az a jó hogy majdnem mindent meg lehet odani legalább 3 féle másik megoldással.Kocsit is lehet csinálni boxbol spline-bol nurbs-bõl (na jó az utóbbi csak perverzeknek ha max nurbs) Szóval a saját kreativitásodtol függ,na és a párszáz maxos hülye angol szótól😊
mibe gondolod magad haladonak 3ds max teren (meg mindig bassza a csorom) es hany eves vagyol (nagysagrandileg)
nonszensz....
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Ezen kívül kicsit gondolkodj el azon, hogy mi is az a vertex, az edge, a face, a polygon, és ezek milyen viszonyban vannak egymással.
per aspera ad astra
csak arra a bizonyos pontra :S
ááááá belekavarodtam a végére :S
nemmindenhova birok rakni ilyen vonalat. de azon a tuotrial ami angol a csávó bárhova tud én meg nem 😞
mivel németet tanultam de azt se nagyoin tudom így angolul se nagyon tudok.
esetleg adom h mit irt a csávó amikor 1 uj vonalat huzott a box-ra :
Do the same in left view.
Now we will add the first additional edges using the cut modifier:
máskor meg amikor megint csinált 1 új vonalat akkor pedig ezt :
Now we will add more edges to the model. You can use slice, quickslice or even the tesselate modifier.
a webfordító értelmetlenséget irt ki :S
Arra azért érdemes figyelni, hogy lehetõség szerint ügyelj a négyszög alapú polygonokra.<#wave>#wave>
elmondom hogy én mit találtam ha nem jó javítsatok ki.
csinltam 1 box-ot
convert to -> convert to editable poly és ott kiválasztom pl. a edget
aztán katt a box-ra jobb gomb és ott cut és ha rákattintok a box-ra elkezdi huzni 1 ujj "vonalat" amit ugyna ugy lehet mozgatni mint a tobbit.
ha ezt nem igy kelll csinálna vagy nem jó amit mondok akkor kérlek mondjátok el hogy a jó.. én ezt találtam meg unalmamban 😊
(esetleg kaptatok hírlevelet? 😄)
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Zénókával folytatott szakmai tanácskodás közben, felmerült a hiány, a vertexsrtici, polygonkurva, edgemunkás OKJ-s tanfolyamra.
Kezdõs dolgok nem érdekelnek😊
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Az a vicces,hogy pl max 9esed van,és maxtudatlan az ember neki max 2009es tutor kell,ám ha szar a gépe nem rakja fel a mex 2009-et csak max7-et,mert 20 éves mercivel 110el lehet menni az ujjal meg 280an,és ha nem akar annyival menni akkor régi merci kell,mert ujjal nem lehet lassan menni😊
Na mondtam is valamit meg nem is😊
nah ennek a hozzaszolasnak es neki megegyszer es az idegen szavakra keres ra a sugoban...
per aspera ad astra
Van egy vonalam, pl. egy ceruza hegyének az elõre megrajzolt útvonala.Hogyan tudom animálni a vonalat, hogy abban a fázisban jelenjen meg, ahol épp a cerka hegye van. Enable in viewport Enable in Render-t ismerem, csak az animálásra nem jöttem még rá, pedig biztos tök egyszerû.Globális PathDeform módosítóval is próbálkoztam, de az meg nagyon töredezetté teszi a vonalat, még akkor is, ha maximum szegmensekkel dolgozok. Ötlet?
Köszönöm!
Ehun-e ni a link
Amúgy a beépített help-ben is nagyon sok dolgot meg lehet találni. Ha meg nem megy az angol annyira akkor ezt kell használni 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
mivel kezdõ vagyok és tutorialt se találtam erre amit mso tszeretnék kérdezni igy felteszem ide.
van 1 plane például.
én abból kiszeretnék vágni valamit pl. 1 ablakot de nincs berácsozva sehol semmi.
hogy tudom körülrajzolni az én általam kitalált formát.
ha valaki tud adni ilyen él pont és stb. létrehozásáról és kivágásokról szóló tutorialt és belinkelné azt megköszönném már csak azért is mert nem akarom ezekkel a kérdésekkel szennyezni a topikot.
this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu
és nekünk sem kell mazsolázni a topic-ban, hogy írt-e valaki, valami értelmeset.
Örülök hogy valaki segít.
Tutorialokat meg nemnagyon találtam.
minden segítséget örömmel várok.
csak néha 1 ûrát baszakszok mire kitalálom hogy kéne megcsinálni és a végén kiderül hogy az egész napos munkám nemér semmit.
ezért akarom ujrakezdeni az egészet.