63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
nenad #49515 akkor szerencsém van a sima 2010-el. Lehet valami különbség ami elkerülte a kóderpápa figyelmét. :D -
#49514 Na, és akkor mondja nekem valaki, hogy pampogok az Autodesk féle fejlesztési policy ellen:
"...crashes in 3ds Max Design 2010; 3ds Max 2010 renders fine on all the machines.
Further on, it looks like a scene that is created in 3ds Max 2010, renders fine if loaded in 3ds Max Design 2010. However, scenes created in 3ds Max Design 2010 itself tend to crash.
" (Hair algoritmusokról by Vlado) -
#49513 Szép munka akkor is! :) Matte paint skillek csillogtatása! :) -
#49512 Itt az eredeti,annyira nem volt bonyi ám:) -
zenoka #49511 es akkor a nehezebb utat valaszottad?:D:D:D -
#49510 Utólag,csak egy sima barna lap volt, nem volt már kedvem texturázgatni maxba. -
#49509 Nem mondod, hogy a fa erezetét utólag festetted fel PSben? Ha igen, akkor le a kalappal, nagyon szép lett! -
#49508 Saját textura, vmi csillivillipsbrushpontkomról.
A fa mintázat nem látszik odaát?:) -
nenad #49507 fiatal vagy te még ahhoz ;-)
Én bizakodóan tekintek előre, legalább van egy jó mental ray benne, amihez tényleg már csak néhány nyalánkság kellene. -
#49506 Úgy érzem, az újabb és újabb max verziók nekem már csak érdekesség. Hátradőlök, kuncogok. Ez van. :D -
nenad #49505 nem tudom menni van átírva dotnetbe, de hat teljesen az lesz akkor sokkal gyorsabbnak kell lennie péládul a weldnek stb. -
#49504 Nem, csak sosem láttam értelmét annak, amikor egy programban valami működő dolog helyett jön valami kevésbé működő, és megpróbálják a torkomon lenyomni, hogy de bizony, nekem az kell, és nekem az a jó. Egyszerűen sajnálom, hogy a kedvelt, megszokott programomat egy idő után nem fogom majd tudni használni, és nem feltétlen azért, mert pusztulnak az agysejtjeim. -
nenad #49503 hehe, bazzeg így stimulálod magad? -
#49502 Az asztalon van minta? -
#49501 Hehe... csakhogy nem a 2009-es selection ablakhoz kell viszonyítani, hanem mondjuk a régi max 6-7-8ashoz. :D Ennyi erővel kiadnak egy iszoynatosan direkte szar fos bughalmaz verziót, hogy aztán egy kicsit ekvsébé bugos meg lassú következőnél verhessék a mellkasukat, hogy ejj, mennyit gyorsult meg stabilizálódott az előzőhöz képest.
-
nenad #49500 sztem gyorabban jön be a selection ablak, mint a 2009-ben. Nkeem bejön. -
tilbury #49499 Hi!
Grat. szép lett a kancsó. Ilyen vagy hasonló textúrákat honnan lehet beszerezni?? Vagy esetleg te csináltad azt is? ;-) -
#49498 Az lehet, de ugyanez az UI engine van AutoCADben is, és ne tudd meg, mennyit szidalom éri, pedig azt lassan fél éve használjuk. CSak összehasonlításképp, ami nálam (AutoCAD 2008) észrevehetetlenül gyors művelet (pl. kijelölés, object property, File menü (!) ) az a másik gépen, ahol 2009-es van, az új hipiszupi UIval nem, hogy nem villámgyors, de sokszor több másodperces, míg az új UI rutin kirajzolja. Nem vicc. Nagyon meg tudja fogni a munkát az ilyesmi.
Frenkie: Jól döntöttél! :) -
#49497 hm fincsi...
off: na köszi emberek, gazdagodtam egy nikon d40-nel :) -
#49496 Vray render.
A minta sima bump. Asztallal már csaltam a minta ps-be került rá:) -
nenad #49495 pl megfogod a szélénél, és lehuzod majd jobboldalt az x-el kikapcsolod.
Sztem jó a cucc, ne huzzad le nagyon. Meg fpogsz leődni menyivel stabilabb a viewport kezelés. -
#49494 min-ot ha 1-re vagy nagyobbra állítom akkor homályosítja el a feliratot, viszont máshol meg szebb lesz a kép :S -
#49493 Displace a mintának? -
#49492 Frankó. Tök jó a textúra. Kicsit talán furi a bögre belseje. -
#49491 Mivel renderelted? -
#49490 Kicsit kicsicsáztam még a kannám.
-
#49489 Rettentően zavar, idióta keretek, idióta tooltippek, idióta keretek, meg még keretek... gyááá. Hülye kontrasztválasztás, csökkenő hasznos munkaterület. És ezen kell a jövőben dolgoznom. Valaki megint jól kicseszett velem. -
#49488 nekem ps filingje van,de elég idegesitő -
#49487 Ez ocsmány bakker... O_o. Már majdnem olyan ronda, mint a maya. -
#49486 Ha a qcm rate-et leszedem 5-re akkor nem mosodik el a felirat az árnyékos részeken, de az árnyék maga meg foltos lesz :S 5ös érték felett pedig szebb az árnyék de a felirat elmosódik :S -
#49485 Na, feltettem max 2010-et. Hogy is lehet kikapcsolni ezt a ronda UI-t? :D -
nenad #49484 min1 max 2-sztem elég. -
bencsab #49483 bocs, 2009 :) -
bencsab #49482 2008:
http://www.benkodesign.hu/_data/boltozat01.zip
-
#49481 Erre gondolsz?
-
#49480 Hmm, ja, hogy így. :) Akkor ott az image samplerelésen kell állítani. Huh, hogy is hívták azt brazilban... -
#49479 Alul van a tükröződő rész, ott éles, felül viszont elmosodik, szinte nem is látni semmit a szövegből... Az a furcsa h nincs mindenhol így, általában az árnyékos helyeken...
-
#49478 Bitmp shader paraméterek köztt filteringet kapcsold ki. -
#49477 Oké nem tudtam, nem nagyon ismerem ezeket a programokat, csak photoshoppal készítettem egy autóskint és azt szeretném renderelni, most épp próbálgatom a riót h melyik beállítás mit változtat a képen. Valamiért a feliratok egy picit elmosódnak, és nem találom azt a beállítást amivel élesebbek lennének :S -
#49476 2008? 2009? dobd már fel ezt az objektumot valahova, van tippem, hogy miért, de nem tudom rendesen megfogalmazni. Mostanában teljesen rácuppantam a patch modellezésre, miután felfedeztem, hogy jéé már nem fagy egyhuzamban. (Még anno max 2-3-4-ben próbálgattam, szerettem volna, de kb minde 5. művelet után dobta be a törülközőt, ráadásul akkor még autoback sem volt így, mint most)
esetleg egy képet nem tennél fel arról, hogy állnak a tangensek? (edit patch tangent modeben)