3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
per aspera ad astra
sorry
Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
per aspera ad astra
per aspera ad astra
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Szerintetek az alábbi képeken a vízet mivel készítették? Nagyon cool. vmi realflow féleség lehetett gondlomom. Egyedül az nem tetszik, hogy tükrözve vannak a kiegészítõ (fogkefe,stb).
Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
Ez lesz a végsõ cameraállás??
Nézegettem én is ezt a kiírást, mindössze tele kell pakolni pár saját tárggyal és nyomni 1 frankó rendert? Jól értelmezem? Ha igen, túl sokan lesznek az indulók 😊
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
de ez 80k -nál egy kicsit több volt,de szinte az egyetlen amiben a vázban van a stabilizátor igy a késobbiekben olcsobban lehet hozzá objektivet venni és a kiegészitok is olcsobbak hozzá( akksi +SD kártya)
http://www.evermotion.org/vbulletin/showthread.php?t=73392
egyébként detach
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Bár lehet egyszerû kérdés, de hogyan tudnám az alábnbi obejktumból a bekarikázottat kiválasztani?(vagy a többit törölni?)Ha rámegyek, akkor mindhárom "objektumrészre" érvényes a kijelölés..
.Link
Elõre is köszi.
Bár lehet egyszerû kérdés, de hogyan tudnám az alábnbi obejktumból a bekarikázottat kiválasztani?(vagy a többit törölni?)Ha rámegyek, akkor mindhárom "objektumrészre" érvényes a kijelölés..
Elõre is köszi.
per aspera ad astra
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
meg attol fugg mire akarod hasznalni a tukrost..tehat eloszor ezzel kenne tisztaban lenni hogy barmi okosat (nem okosat) lehessen mondani..
off:
Fényképezõgép vásárláson töröm a fejem, kb 70-80-at költenék rá. Érdemes tükörreflekszes gépet venni? Van 1-2 típus ami kijön ennyibõl ojjektívvel együtt. Valakinek tapasztalata, tanácsa? köszi
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs
Jól néz ki :c)
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs
\"So always look on the bright side of death\"
meg ugye a beepitett helpet erdemes vegig tolni meg mondjuk egy 3dsmax bibliat kiolvasni😄