3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aldaryn
Persze, a vége úgyis az lesz, hogy a legjobban szétpimpelt házikó nyer. 😄 Kíváncsi vagyok, hogy vajon alkonyatos sokkékéssoknarancssárga, letisztultmindenfehér, vagy sok növényrengetegDOF, esetleg leéltlepukkant nyer-e majd. 😊 Ezek az aktuális trendek, ha jól látom.

per aspera ad astra

jelent = jelenet
sorry
jól mondod, de azért hozzátenném hogy szerintem hiába a fasza világítás meg minden, ha nem szól semmirõl akkor hiába az egész, szóval egy lényegében üres building, üres jelent nem fog ütni.
ja-ja a bathroom-osra gondoltam. lehet van benne vmi, hogy gyorsabb lemodellezni.

Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.

jaja valahol volt errol wire(evermotionon anno asszem) ott latszott hogy poly.

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Aldaryn
Egy lighting rendering versenyben nem a saját tárgyakkal telepakolásnak van szerepe.

per aspera ad astra

Aldaryn
Például a csapból kifolyó vízre gondolsz? Szerintem sima polymodellezés, nem valami bonyolult, elõbb megvan, minthogy összeraksz egy realflow scene-t, és szépen beállítod.

per aspera ad astra

otletem nekem is van erre..majd Nenad mesterhez huen utolso nap/heten neki sem😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Sziasztok!
Szerintetek az alábbi képeken a vízet mivel készítették? Nagyon cool. vmi realflow féleség lehetett gondlomom. Egyedül az nem tetszik, hogy tükrözve vannak a kiegészítõ (fogkefe,stb).

Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.

npeter
Jópofa, csak kár, hogy megdöglött, már fel is van fúvódva :-) Meg mintha hullafoltok is kezdenének elõjönni ;-)

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

npeter
Az ott 1 óriás cecelégy a kép közepén?? ;-)
Ez lesz a végsõ cameraállás??

Nézegettem én is ezt a kiírást, mindössze tele kell pakolni pár saját tárggyal és nyomni 1 frankó rendert? Jól értelmezem? Ha igen, túl sokan lesznek az indulók 😊

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

repvez
Én ma ujjitottam be egy K200D pentaxra, eddig nekem is jo tapasztalatom van a konpaktokhoz képest vele.
de ez 80k -nál egy kicsit több volt,de szinte az egyetlen amiben a vázban van a stabilizátor igy a késobbiekben olcsobban lehet hozzá objektivet venni és a kiegészitok is olcsobbak hozzá( akksi +SD kártya)
látszik késõ van. 😞

szóval _csatlakozom_, és itt pedig a jó LINK
Sziasztok. Úgy döntöttem csatlakozok az evermotionös csudához, ha valakit érdekel már van pár pre render

http://www.evermotion.org/vbulletin/showthread.php?t=73392
ha gorup, akkor ungroup
egyébként detach

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

thomasthomas
hI!

Bár lehet egyszerû kérdés, de hogyan tudnám az alábnbi obejktumból a bekarikázottat kiválasztani?(vagy a többit törölni?)Ha rámegyek, akkor mindhárom "objektumrészre" érvényes a kijelölés..
.Link

Elõre is köszi.

thomasthomas
hI!

Bár lehet egyszerû kérdés, de hogyan tudnám az alábnbi obejktumból a bekarikázottat kiválasztani?(vagy a többit törölni?)Ha rámegyek, akkor mindhárom "objektumrészre" érvényes a kijelölés..

Elõre is köszi.

FRenkie
köszi a kommenteket!

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

ThomasGins
Ha nem riggelném be husvétig😊

\"So always look on the bright side of death\"

mondjuk hasznlat dslr-t idegentol en nem vennek..soha nem tudni mikor koccolta oda..:S..Altol vennek😄

én is használt dslr-t tudnék javasolni. aldaryn leírta a többi elõnyt, csak megerõsítésképpen írtam be ezen sorokat.

Aldaryn
Mindenképpen SLR gépet vegyél. Ha egy darabig ilyet használsz, utána a kompakt és bridge gépek minden elõnye eltörpül a hasnálati élmény és képminõség mellett. Én azt javaslom, hogy vegyél egy használt belépõszintû vázat kitobival, ami épületfotózáshoz is épphogy elég széles. Azért használtat, mert újra annyi pénzt kiadni nem éri meg, valamint ezek a kütyük tapasztalataim szerint elég jó konstrukciók. (Nálam van ép egy eladósorban... 😛 ) A belépõszintû modelleket turistáskodni is nagyon jól lehet használni, megfelelõen könnyûek. Elõnye egy kompakt géppel szemben az SLR rendszerépítésnek, hogy amint pénzed engedi, vadászhatsz jobb optikákat. A gépváz elég mellékes dolog, a minõségi meghatározó tényezõ a lencse, ami a gépeden csücsül, és ha pár év alatt párszáezret beletolsz objektívekbe, akkor sem ment a levesbe, ha a technika továbbáll, mert elég csak a vázat cserélni mögötte. Ez elég komoly érv. 70-80ért meg nem kapsz olyan fiszifasza kompaktot sem, az az igazság...

per aspera ad astra

haaat lehet erdemesebb volna akkor valami jobb minosegu kompaktot..bar pont ez az a ket kategoria ami mas objektiv tipust igenyel szerintem (epuletekhez nagylato, emberekhez valami fenyeros tele) az biztos hogy ha tukorreflexest valasztasz akkor utana mindenkeppen kell venned (nagyvaloszinuseggel) plusz objektivat mert a kitobjektivok nem eppen a legjobb minoseguek (sajnos) viszont amit meg tehetsz hogy ha kinezel egy gepet akkor bujod a netet a hozza kaphato kitobjektivek tesztjeirol (belepo szinten tokmindegy szerintem hogy nikon, canon, pentax, sony/minolta...marmint a vaz) inkabb hogy melyik esik kezre fogas szempontjabol azt meg megtudod tapogatni mediamarktban pl...

realtime gi-s archviz prezentáló, meglepõen jó.

link

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

FRenkie
hobby fotózás, fõleg épületeket meg embereket fotóznék.

haat az van hogy kitobival nem leszel megelegedve ismerve a meloid minoseget..igy majd akarsz uj objektivet..aztan megint aztan megint ujatt..es rogton tobbet koltesz ra..
meg attol fugg mire akarod hasznalni a tukrost..tehat eloszor ezzel kenne tisztaban lenni hogy barmi okosat (nem okosat) lehessen mondani..

FRenkie
sziasztok,

off:
Fényképezõgép vásárláson töröm a fejem, kb 70-80-at költenék rá. Érdemes tükörreflekszes gépet venni? Van 1-2 típus ami kijön ennyibõl ojjektívvel együtt. Valakinek tapasztalata, tanácsa? köszi

ez jó hír!

jah:S de legalabb jo az ido😄

npeter
Mostanában pixelválság van? Nem pörög annyira a topik <#rinya>

mondok valami nagyot: Amióta max2010-et használom nem fagyott ki (egyszer sem), a max viewport újrairása jót tette neki.

up! :-)

FRenkie
kurvajó

féligmeddig saját

\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs

Free
Ez már saját?
Jól néz ki :c)

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

szép munka ,ez sok mindent megmagyaráz<#alien>

faszányos
ThomasGins
Köszi!
Kis ps rásegités azért elkelt.

Aldaryn
Ez o---da---ba---szós! Gratula! Szuper ötlet, szuper kivitelezés!

per aspera ad astra

nah ez most tenyleg odabaszos!!!!

npeter
<#taps><#eljen>

ThomasGins
Ha más nem, erre jó volt egyszer😊

Aldaryn
Frankó!

per aspera ad astra

\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs

Aldaryn
Jah, d most már nem lesz belõle semmi. Vagyis, nem lesz sok értelme. 😊

per aspera ad astra

ThomasGins
Na ezt még nem is láttam.

Köszi a segítséget, még alszok rá én is párat, aztán ha mégis belevágok, majd adok róla infókat.
videokat nem ismerem..de abbol nem lesz baj ha megnezel parat az tuti..egyebkent nyugodtan belevaghatsz abba max ha fura amit mondanak mutatnak akkor hagyd felbe es kezd par basic vidijoval..
meg ugye a beepitett helpet erdemes vegig tolni meg mondjuk egy 3dsmax bibliat kiolvasni😄

Aldaryn
Segg részegen tudsz értemes mondatokat írni? Grat! 😄

per aspera ad astra

Nekem nem sürgõs, ráér, csak végre kapnék valami infót a videóról. Jó mulatást a hétvégére 😄