63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Jim Morrison
    Istenem
  • ThomasGins
    Papirtömb neki és akkor 6 oldalra is tud rajzolni:)
  • lac coo
    Az ! :)
    A vicc, hogy simán nekiálltunk volna gyártani egy egyenes bútort ha nem szól.
    Nagy az isten állatkertje ....

De olyan is volt, hogy egy térben álló térelválasztó bútort úgy rajzolt, hogy a lap egyik felére elölről a másik oldalára meg hátulról volt rajzolva a bútor . Az is 3D volt, még forgatni is lehetett !!! :DDDDD
  • ThomasGins
    kreativ:D
  • Met
  • lac coo
    Sóher főnököm sajnál pár ezer forintot látványtervre... Ez itt az ő "műve" ilyenekkel eteti a vevőit ( már akit tud ...)
    Aki nem értené ez egy konyha bútor "L" alakban befordulva a sarkon....
    Ezt jelzi a hajtás a papíron ! Ezt így kell nézni !!!

Ez a real 3D !!!!!!!!.

• ThomasGins
    Természetes fénynél, a nulla nagyságu pont alig észrevehető:)
  • nenad
    azon röühögtem itt magamban, hogy gyakorlatilag minden müvész UV texturázás használ, és vajon ki az aki a W koordinátát kézzel állítja be, hogy teljesen elkerülje a torzítást... Pl egy plane meghajlítva. Bár a textúra koordináta UVW térben van és így is ábrázolja MAX, de a W értéke valami hihetetlen módon 0. Azaz, gyakorlatialg UV csak. Gyáúúúú.

• Aldaryn
    Szerintem tettünk róla, hogy már nem. :)
  • Aldaryn
    :D Pont azért, mert egyértelmű, nenad nem is vette komolyan. :) Azt szeretem ebben a fórumban, hogy kialakult már annyi családias tisztelet itt, független attól, ki mit csinál, hogy kötekedni is lehet. :D
  • bencsab
    Azért ez eléggé egyértelmű szerintem, hogy mit értett ezalatt... ne szivassátok!
  • putyi
    de nenad! kérlek! ide lányok is járnak!
  • ThomasGins
  • nenad
    basszátok meg! :D
    Az ami természetes hat.
  • Aldaryn
    Ejj, azt hiszem előbb el kellene olvasnom, mit írt Thomas előttem. :) Sebaj. Már ketten érdeklődünk. :)
  • Aldaryn
    Én itt elvesztem, mi a természetes fény egy virtuális világban?
  • ThomasGins
    Csinik!
    Mi a természetes nálad?:)
  • nenad
    néhány természetes, és mesterséges fénnyel megvilágított kausztika experiment. Path tracingel és a progressive photon mappal.

• Klon
    igen, elképzelhető :D
  • ThomasGins
    Akkor a materialoknál... environt and effectsnél az ambinet nem fekete, és valamelyik jelenetből bent maradt.
    A másik passz,valamit elrontottál:P
  • Klon
    nem hiszem, mert egyik pillanatról a másikra lett ilyen. azt se tudom, h a gammát hol kell állítani... :)
    másik bajom is van: elkezdtem ezt a tutort és a plane-ről eltűnik a blueprinthez használt kép. szintén, csak úgy magától. hogy kell ezt vissza csinálni?
    előre is köszi
  • nenad
    végül kiderült, hogy RQ-ban van valami gond az OBJ importal. Egyenlőre nem sikerült rájönnöm miért hiányoznak polygonok. Aztán sok kis objeketumra nem jó, de egy átlagos jelenetnél sokkal gyorsabban exprtál. Volt még 1 probláma, DotNet alatt néhány maxscript command egyszerűen nem hajlandó normálisan viselkedni. Pl a select node nem müködik. Ilyen alapdolog nem.. Sajnos.
  • ThomasGins
    gammát?
  • Klon
    segítsetek!
    Mit állítottam el, hogy ilyen lett?
    link
  • Aldaryn
    Én lemaradtam itt, azt hiszem...
  • ThomasGins
    szivesen teszteljük ha van demó:)
  • nenad
    hétvégén lazulás képp, átírtam az RQ exporterér, max beépített obj exporterét használja. kb 12 sec/1 milla poly teljesítménnyen. Nemtom a plugin tud e futni több szálon, ha igen akkor kibaszott király lesz a cucc.
  • nenad
    imádom amikor egy félre ment mondat, így megtalálja a helyét :D
  • Geccoka
    Hú,de beindult a topic :D
  • ThomasGins
    Aktuális lesz az az alkalomhoz illő bor?
    Le kéne védetni ezt a nevet:)
  • Sámán
    Egyébként meg gratula, egyben részvét az újabb elveszett léleknek aki a házastársi (nem)lét mezejére lép...
  • Sámán
    Hát én csak annyit tudok hogy már a sokadik olyan mail-t kapjuk látván 1-2 "bénább fejlesztésünket..." hogy nincs-e kedvünk pl 3d helikopterszimulátort tervezni -és ilyen kis apró cégek kisembekéitől mint pl a MIL-MI helikoptergyár amerikai kirendeltségének a vezérigazgatójától... meg hogy minden segítséget megkapnánk stb... -ment tovább a mail egy tervezőpárosnak, akikkel korábban tartottuk a kapcsolatot, mert részünkről egyenlőre ez nem kivitelezhető...

És ha csak 1 ilyen lenne... -de tény... ilyen ajánlat vagy jön vagy nem -de egy sima kiegészítőért is egészségesebb összegeket kérnek -amiket azért már most meg tudnánk csinálni -és amiket sokan csinálnak is -még a gyengébbekre is van kereslet... -de részemről ha valaha valamit áruba bocsájtok az nem kontármunka lesz...

De ne aggódj -még nem szakítottam az unikornisokkal sem...
  • Free
    úú csak nem bekötődik Al feje ? :)

ha igen akkor gratulálok
    ha nem akkor meg azért :)
  • putyi
    megházasodsz?
  • Midas
    lol
  • nenad
    Basszus, nem neked akart menni, haben AL-nak. :D
  • nenad
    na ki házasodik? ...
  • Aldaryn
    Oh...
  • Free
    ez nem az a helyzet :))))))
  • Aldaryn
    Már bocsánatod kérem, kedves Free, de bizonyos élethelyzetekben egyáltalán nem mindegy, hogy valaki fiú-é, avagy leányzó-é!