63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
#52038 Istenem -
#52037 Papirtömb neki és akkor 6 oldalra is tud rajzolni:) -
#52036 Az ! :)
A vicc, hogy simán nekiálltunk volna gyártani egy egyenes bútort ha nem szól.
Nagy az isten állatkertje ....
De olyan is volt, hogy egy térben álló térelválasztó bútort úgy rajzolt, hogy a lap egyik felére elölről a másik oldalára meg hátulról volt rajzolva a bútor . Az is 3D volt, még forgatni is lehetett !!! :DDDDD -
#52035 kreativ:D -
#52034 -
#52033 Sóher főnököm sajnál pár ezer forintot látványtervre... Ez itt az ő "műve" ilyenekkel eteti a vevőit ( már akit tud ...)
Aki nem értené ez egy konyha bútor "L" alakban befordulva a sarkon....
Ezt jelzi a hajtás a papíron ! Ezt így kell nézni !!!
Ez a real 3D !!!!!!!!.
-
#52032 Természetes fénynél, a nulla nagyságu pont alig észrevehető:) -
nenad #52031 azon röühögtem itt magamban, hogy gyakorlatilag minden müvész UV texturázás használ, és vajon ki az aki a W koordinátát kézzel állítja be, hogy teljesen elkerülje a torzítást... Pl egy plane meghajlítva. Bár a textúra koordináta UVW térben van és így is ábrázolja MAX, de a W értéke valami hihetetlen módon 0. Azaz, gyakorlatialg UV csak. Gyáúúúú.
-
#52030 Szerintem tettünk róla, hogy már nem. :) -
#52029 :D Pont azért, mert egyértelmű, nenad nem is vette komolyan. :) Azt szeretem ebben a fórumban, hogy kialakult már annyi családias tisztelet itt, független attól, ki mit csinál, hogy kötekedni is lehet. :D -
bencsab #52028 Azért ez eléggé egyértelmű szerintem, hogy mit értett ezalatt... ne szivassátok! -
putyi #52027 de nenad! kérlek! ide lányok is járnak! -
#52026 -
nenad #52025 basszátok meg! :D
Az ami természetes hat. -
#52024 Ejj, azt hiszem előbb el kellene olvasnom, mit írt Thomas előttem. :) Sebaj. Már ketten érdeklődünk. :) -
#52023 Én itt elvesztem, mi a természetes fény egy virtuális világban? -
#52022 Csinik!
Mi a természetes nálad?:) -
nenad #52021 néhány természetes, és mesterséges fénnyel megvilágított kausztika experiment. Path tracingel és a progressive photon mappal.
-
#52020 igen, elképzelhető :D -
#52019 Akkor a materialoknál... environt and effectsnél az ambinet nem fekete, és valamelyik jelenetből bent maradt.
A másik passz,valamit elrontottál:P -
#52018 nem hiszem, mert egyik pillanatról a másikra lett ilyen. azt se tudom, h a gammát hol kell állítani... :)
másik bajom is van: elkezdtem ezt a tutort és a plane-ről eltűnik a blueprinthez használt kép. szintén, csak úgy magától. hogy kell ezt vissza csinálni?
előre is köszi -
nenad #52017 végül kiderült, hogy RQ-ban van valami gond az OBJ importal. Egyenlőre nem sikerült rájönnöm miért hiányoznak polygonok. Aztán sok kis objeketumra nem jó, de egy átlagos jelenetnél sokkal gyorsabban exprtál. Volt még 1 probláma, DotNet alatt néhány maxscript command egyszerűen nem hajlandó normálisan viselkedni. Pl a select node nem müködik. Ilyen alapdolog nem.. Sajnos. -
#52016 gammát? -
#52015 segítsetek!
Mit állítottam el, hogy ilyen lett?
link -
#52014 Én lemaradtam itt, azt hiszem... -
#52013 szivesen teszteljük ha van demó:) -
nenad #52012 hétvégén lazulás képp, átírtam az RQ exporterér, max beépített obj exporterét használja. kb 12 sec/1 milla poly teljesítménnyen. Nemtom a plugin tud e futni több szálon, ha igen akkor kibaszott király lesz a cucc. -
nenad #52011 imádom amikor egy félre ment mondat, így megtalálja a helyét :D -
Geccoka #52010 Hú,de beindult a topic :D -
#52009 Aktuális lesz az az alkalomhoz illő bor?
Le kéne védetni ezt a nevet:) -
#52008 Egyébként meg gratula, egyben részvét az újabb elveszett léleknek aki a házastársi (nem)lét mezejére lép... -
#52007 Hát én csak annyit tudok hogy már a sokadik olyan mail-t kapjuk látván 1-2 "bénább fejlesztésünket..." hogy nincs-e kedvünk pl 3d helikopterszimulátort tervezni -és ilyen kis apró cégek kisembekéitől mint pl a MIL-MI helikoptergyár amerikai kirendeltségének a vezérigazgatójától... meg hogy minden segítséget megkapnánk stb... -ment tovább a mail egy tervezőpárosnak, akikkel korábban tartottuk a kapcsolatot, mert részünkről egyenlőre ez nem kivitelezhető...
És ha csak 1 ilyen lenne... -de tény... ilyen ajánlat vagy jön vagy nem -de egy sima kiegészítőért is egészségesebb összegeket kérnek -amiket azért már most meg tudnánk csinálni -és amiket sokan csinálnak is -még a gyengébbekre is van kereslet... -de részemről ha valaha valamit áruba bocsájtok az nem kontármunka lesz...
De ne aggódj -még nem szakítottam az unikornisokkal sem... -
#52006 úú csak nem bekötődik Al feje ? :)
ha igen akkor gratulálok
ha nem akkor meg azért :) -
putyi #52005 megházasodsz? -
Midas #52004 lol -
nenad #52003 Basszus, nem neked akart menni, haben AL-nak. :D -
nenad #52002 na ki házasodik? ... -
#52001 Oh... -
#52000 ez nem az a helyzet :)))))) -
#51999 Már bocsánatod kérem, kedves Free, de bizonyos élethelyzetekben egyáltalán nem mindegy, hogy valaki fiú-é, avagy leányzó-é!