63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Aldaryn
    Egész kellemes lett!
  • ThomasGins
    Még karikor készült csak lusta voltam legyártani. Nenad féle nfr izé generátor:)
    kép
  • Aldaryn
    :-]
  • nenad
    jelentés az uccsó hajomról, egy crusierről. Heavz missile zápor közeppet megközelítem ez ellenséges hajót miközben kétségbesetten ujratöltöm a pajzsot, és iomádkozom, hogy lőtávba érjen az ellenséges crusier. Nem kell elmondanom, hogy ezek közül a crusierek közül 10-et már leszedtem 1 darab destroyerrel. WOOOOOOOOWWW, :D 4 nap mulva lekár a trialom sajna.
  • repvez
    Akkor egy kis témábavágo
    Ki lehet elemezni pár videot hogy hogyan és miként.
    Én nagyon csodálkoztam azon hogy a terminátornál nem is hasunáltak olyan hu de nagy polygonu modelleket, de jo lenne tudni hogy a kompozitáláskor mikor mit csináltak a különbözö layereken.
  • Free
    ehh.... megőltem .....
    a fórumot.....
  • ThomasGins
    Elromlott a teleportod?!:P
  • Free
    nah én magam részéről teljesítettem :)

most értem haza a buliból
    most fürdés és alvás :)
    Boldog Új Évet :)
  • nenad
    BUÉK komák, sok sikert 2010-ben :-)
  • Geccoka
    BUÉK
    sok boldogsagot mindenkinek az uj evre!!
  • Midas
    BUEK jo bulizast mindenkinek :)
  • zenoka
    Buek buek jo pialast!:)
  • ThomasGins
    BÚÉK a hölgyeknek, az uraknak, és az ide beosztott dolgozóknak!
  • npeter
    BUÉK mindenkinek. Vertextologatásban gazdagabbat :P
  • Aldaryn
    De rég nem láttam a havazós bannerünket... :) tök jó... :)

Kellemes évtemetést mindenkinek!
  • ThomasGins
  • marcee
    Ma reggel mentem vért adni, behívtak, de végül nem adhattam mert 190/nem-tudom-mennyi volt a vérnyomásom. Aláíratott velem a doktornő egy papírt, hogy tájékoztatott arról, hogy még ma el kell mennem orvoshoz és azt javasolta, hogy azonnal foggyak le és ne igyak!!! Ehhh...
  • Free
    Nagyon Boldog Új esztendőt mindenkinek.
    Legyen bőség pénzben munkában örömben és bujaságban ...

És meg ne halljam hogy valaki dolgozni fog este .. inkább bulizzatok ki másol ki otthon de pohár ne maradjon szárazon :)
  • ThomasGins
  • npeter
    ja akkor nekem is az volt, egészen késő estébe nyúlóan. kötsög kültéri gyógyvizes medencét kellett csinálni. szokásos "rettentően fontos" projekt, aminek rögtön meg kell lennie. Csak az a legbórzasztóbb az egészben, hogy szinte tudom feleslegesen melóztam (megint), mert úgy sem nyer a pályázaton
    nade most inkább igyunk végre
  • Culram #52258
    Jó is azaz EVE!
  • zenoka
    27diken munka volt elbasztam elotte az idot igy 1 napom volt arra amire 3 at terveztem:D azota maxra sem birok nezni:D
  • npeter
    jah, mindenki elment gamelni :P
  • nenad
    kinyifantottam a fórumot egy kis online jákékal :D
  • nenad
    hehe, jól esik az időnként, egyébként is csak trial, és nem fogok előfizetni rá. Most készülök váltani destroyerre. Bár szívem szerint maradnék a frigatoknál. A trial-t érdemes végignyomni, akinek van kedve az szálljon be, aztán majd tolom a zsét! :D
  • npeter
    ja-ja vigyázni kell ezekkel a szemét online gamékkal. függőséghez vezethet az a vonzó benne, hogy ugyebár másik emberi lényekkel játszik az ember, nem holmi bot-okkal, mi-vel. Sajna nekem is rengeteg időt elvett már az életemből (igaz nekem főleg fps).
  • Dark Geo
    Kellemes Karácsonyt mindenkinek!

Nenad EVE Online-ra nagyon rá lehet kattanni, főleg az a játékban lévő üzleti lehetőségekre:)
    Jó pár hónapot töltöttem én is az űrben, myrmidon battlecrusier-el fejeztem be a pályafutásomat... Imádtam:)
  • zenoka
    rane kattanj az online gamera..
    Free nekem sajna nem volt ekkora zabalas:S de ettem diabetikus ludlab tortat es bejglittt:D
  • nenad
    köszi,egyébként éppen az EVE online -al játszom és geci ellenfeket próbálok a feygvereik hatótávolságin túl tartani, közben meg jól megszórni őket missileokkal. Nem mindig sikerül, most megyek vissza harmadjára. Elég jó ez a gamma, csak a skillekel örjítenek meg.
  • Mutans Zombi
    Köszi a segítséget mindenkinek, és igen, UV-znék, vagy legalábbis próbálok.
    Lehet valójában tényleg túlzás ez a fajta eljárás, de azért, hogy nenad is megnyugodjon, nem, nem cilinder az áldozat (nem is kocka, cső, stb. hasonlóan egyszerű objektumok). Az csak egy sematikus ábra.
  • ThomasGins
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    fenyőbútor :)
  • Free
    inkább éhes makkal disznókat álmodok :)
    de már nem éhes a makk.... :)

huh a kajálás:
    - halászlé
    - rántott hal majonézes krumplival
    - bejgli
    - sajtos rúd
    - vendégváró süti
    - pogácsa
    - 1 nő
    - Narancs likőr
    - Egri Borok
    - üdítő
    é ki tudja még mi minden
  • ThomasGins
    Az atomdámadás ellen is véd:)
  • zenoka
    nahbazz.. kollegam modszere de hatasos... husleves chilipaprikaval es palinka...
  • ThomasGins
    én pl bekaptam egy virust
  • zenoka
    hehehe ehes diszno makkal almodik:)
    Nah ki mi jot zabalt ossze az elmult napokban?:D
  • GixEr
    Sziasztok,
    Kellemes karacsonyt mindenkinek!
    De reg jartam erre :)
    Mutant, pobald ki ezt, kb azt csinalja amit szeretnel:
    Lscmunwrap
  • nenad

ey durva, szegény cilindert pelt mappolin,jó lesz annak a cylindrical map is nem?
  • Aldaryn
    Mármint UVzol? Darabolni magától nem fogja. Azon a seamek a pelt mappeléshez hanálatosak. Miután megrajzoltál egy seamet, akkor SubObject módban face selecttel kiválasztasz egy face-t, ami az adott seamen belülre esik, azután rányomhatsz az Extend Selection to seam edges vagy milyen gombra (bocsi, látatlanban írom), ami segít, hogy a seamen belül lévő összes face-t kiválasszad, aztán mehet a mappelés "kézzel". :) Pl. planar mapet teszel rá, vagy pelt mappeled. De hogy bunkó is legyek, mert különben nem ismernek rám, erre is van tutor a help fileban, lépésről lépésre. :P
  • Mutans Zombi
    Kellemes Karácsonyt mindenkinek!
    Nem akartam telenyomni a topic-t a nagyon kezdőnek tűnő kérdésemmel, de nem láttam, hogy válasz érkezett volna-e kérdésemre, ezért kérdezem megint.
    Képpel illusztrálva kb.:
    Pl. ha ennél a csőnél az újonnan megjelöl seam-ek mentén szeretném, hogy darabolja, mit kellene tennem?sematikus ábra.
    Mert az rendben, hogy így kijelöli, de nem annak mentén vágja.
    Vagy milyen felvételi modellt kell itt Nektek bemutatni, hogy válaszoljatok a segítségkérésemre?
    Legalább most Karácsonykor legyen már egy feltétel nélküli segítség! <óóó>