63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
zenoka #52318 hajra erre csak azt tudom mondani amiket itt tolsz fel kepeket azok nagyon popecek tehat meg esely is van ra...egyebkent meg ha nagyon fiatal vagy es nem vagy meg 25 akkor BAN PLEASE:D:D:D (csak vicc)
mondjuk szerintem olyan sokan azert nem hoznak ezt a szintet tobbszor megneztem uberbrutal. tan 1-2 emberrol mondanam el azok kozul akiket en ismerek hogy tudnak egyenletesen es egyedul hozni ezt a szintet (archviz szinten), es itt az egyenletesenrol van szo mert egy egy meloval sokan alkotnak kiemelkedot az teny de ugyanazt a minoseget hozni mindig az azert nehez. es ez nem hiszem hogy farm kerdese max kitartase. -
kekpolos #52317 de még fiatal vagyok, remélem előbb-utóbb lehetőségem is lesz hogy bizonyítsam az elképzeléseimet.. -
kekpolos #52316 pont ezt írtam. erőforrás/idő kérdése az egész. Idő alatt értem azokat a 8 órákat amiket mással töltök. Ha ezzel tölteném és lenne egy farm ahol ki tudnám tolni a videókat, akkor szerintem én is, és sokan mások is hoznák ezt a szintet.. -
zenoka #52315 haat ha ezt a videot ubereled akkor nem mogyin dolgoznal es foallasba tolnad a 3d-t mint vezeto grafikus igen komoly cegnel.. mondjuk nem biztos hogy vagysz ra:) mondjuk ahogy olvastam ez a vidio is masfel ev alatt keszult el. -
kekpolos #52314 Nagyon egyet tudok érteni. És most nem nagyzolás akar lenni de tudom hogy nekem is van pár olyan ötletem, vagy már meglévő "munkám", ami stillként kirenderelve persze szép, fasza meg fotoríl, de erőforrás/idő hiányában mozgóképpé nem tudom alakítani (dolgozó ember vagyok), mert ha így lenne akkor látványban legalább a zenoka #52300-ban belinkelt videóhoz hasonlatos lenne, ha nem überelné azt. És sokan vannak ezzel így, nem sorolom mert szerintem tudják kikre gondolok.
Amúgy meg a zene, meg a blende beállításai nagyot dobnak a koncepción, jó lenne ilyenekkel szórakozni napi 8-10 órában.... -
zenoka #52313 vazz pedig tegnap mondtam Marcsinak hogy uj nod van tok orult..
-
#52312 megtörtént....
dobtam a nőt vagy ő engem teljesen mindegy ...
mostantól csak a meló :) -
#52311 Hi!
Tanácsot kérnék. Normal map készítés után, material editorban bekötve normalba, és a renderképen kis apró pöttyök, olyanok mint az esőcseppek jelennek meg a felületen (a normal mellett).
Hol és mit kell kikapcsolni, bekapcsolni, átállítani?
Előre is kösz a választ.. ha van.
M. -
nenad #52310 ilyesmire, köszi
-
GixEr #52309 ilyesmire gondolsz?
ParticleIllusion -
#52308 Régen jártam erre...
Hali ElD -szerintem ezek nem rosszak:
link
Van közöttük ingyen letölthető, de ha az egész kéne is megúszod bőven 100ropi alatt -és szerintem elég használhatóak is -sőt... nem kis előnyük, hogy magyarul vannak...
Az a fej tutorial nem rossz... -hm... honnan is származhatna... azokat a kis "kriksz-krakszokat" elnézve... -
nenad #52307 Egyszerű Lehetőleg ingyenes plasma és egyéb modern mozgós fadelős effekteket felvonultató, illetve ebből videót (akár loopolhatot) is létrehozó programot keresek. Példa a bannerben látható effekt.
http://www.jellypie.co.uk/video-loops/video-loops.htm
Második hasonló csak photó anyagból kiindulva fadelős, illetve egyéb fadeléssel kombinált transition effektet felhasználó programot. Szintén videót hozzon létre.
Valami olyasmire gondolok mint amilyet a tv hirbemondás háttereiben, vagy szunetekben, reklámok között lehet látni. A SKY news stb-n is ilyen van. -
#52306 ha érdekel vkit:
1 kis gyorstalpaló fej modellezés -
#52305 Sok alapja nincs, hogy a te munkádat egy ilyen produkcióhoz hasonlítsd. Ehhez először kellene egy többszázfős kreatív csapat, hatalmas infrastruktúra mögéd, és akkor össze lehetne hasonlítani, hogy Te, mint egy ilyen csapat vezetője, mit hozol össze velük. :) -
Midas #52304 pedig sztem jo latni masok min dolgoznak -
marcee #52303 Nekem a fórumban publikált munkáktól, sőt még az nfr-ektől is nap mint nap megy el az életkedvem! :) Tulajdonképpen egy kész mazochizmus ezt a fórumot látogatni számomra. -
zenoka #52302 hmm errol az jut eszembe hogy felesegem nagybatyja kanonok (pap) 7 nyelven beszel folyekonyan.. tehat felejtsd el a noket es par ev mulva tolhatod az ilyen demokat :D -
#52301 nah asszem beálltam hómunkásnak :(
Öreg vagyok már ahhoz hogy ilyen szintet meg tudjak tanulni.. vagy csak megközelíteni :( -
zenoka #52300 viszon viszont viszont
http://vimeo.com/8200251
00:52 nel mennyire csunya mar a model topologiaja:D:D:D:D
ejj ezt a kompozitalast meg kenne mar tanulni rendesen:) -
zenoka #52299 hja Alex Roman nah O eltudja cseszni a napomat:D -
nenad #52298 ingyenes nagyon jól összegyüjtött driver letöltős oldal. Csak üsd be a géped típusást és voila.
link -
Midas #52297 hja ezek mogott az emberek mogott sok ev tapasztalat van amugy inkabb vedd inspiralonak, pl en is mikor vegig nezegetem az expose konyveim mindig elkerekedik a szemem hogy meg milyen sokat kell tanulnom.
Amugy az en kis avataros kepem :) minosegben persze kb olyan messze mint a pandora :D
-
#52296 http://vimeo.com/7809605
Akkor ezt nézzétek meg!
Búék! -
zenoka #52295 butasagokat beszelsz... majd ha annyi ev workflow lesz mogotted mint ennek a cegnek es olyan toke es ugy nem tudsz ilyet alkotni akkor irany a komuveskedes (es most nem ezt a filmet akarom leszolni mert uberfasza) hanem inkabb azt mondani hogy ket kulonbozo dolog a ketto...egyebkent is ez maya:D:D:D:D -
bencsab #52294 Döbbenet, amikor megnézem az ilyen videókat, akkor legszívesebben sutba vágnám a gépet, és elmennék kőművesnek:
http://www.youtube.com/watch?v=7c4kNLz_4E8&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=P2_vB7zx_SQ
Amiket én alkotok CG megnevezés alatt, az csak egy kis szánalmas próbálkozás. Itt esősorban nem a látványvilágra gondolok, hanem inkább a munkafolyamat komplexitására, és az eszköztár jellegére. -
#52293 Nem is tudom. Azon túl, hogy elmondja, milyen rossz a hair and fur, nem sok infót adagol... :D -
#52292 Ügyes kis plug... -
zenoka #52291 jo film volt egyszer erdemes megnezni..en folyamatosan kapkodtam le a szemuveget..neztem hogy hol van 3dsitve de ugy vettem eszre (bar valszeg tevedek) hogy a "dof"fos teruletek lettek megcsinalva a fokuszban levo cuccok nem...ossz vissz egyszer kapta el a kozonseg a fejet hogy kiterjen egy granat elol:) -
bencsab #52290 http://www.origo.hu/filmklub/blog/interju/exkluziv/20091222-magyar-feny-csillog-az-avatarban-avatar-kiss-balazs-weta.html -
nenad #52289 megvan szerintem, de van belőle többféle is.
Megnézem neked holnap reggel (most jöttem haza) -
#52288 Köszönöm müködik
Remélem a vray is fog majd -
marcee #52287 Ja, és az SP2 ígér Vista kompatibilitást, szóval lehet, hogy ez esetben mégis inkább az kell. -
marcee #52286 Szerintem egy DirectX frissítés kellene neki. Érdekes módon Vistára és 7-re is egy csomó Dx9c frissítést húz le. -
#52285 itt van
ezzel csináltam én is -
#52284 ugyan az a helyzet XP sp3as modban is .Pedig azon tökéletes volt régebben .
nem tudom hogy még mit tudnék tenni, legalább egy hibaüzi lenne hogy miét nem jo , de csak megfagy a cucc és a feladatkezelövel lehet csak bezárni. -
#52283 volt valami chaos generátorod amivel amolyan ördög szekeret lehetett generálni. tudod mint a western filmekben amik gurulnak át az utcán az megvan még valahol ? most eljátszadoznék vele :) -
nenad #52282 a fa ágai? fasza.
Kellemes pihenést mindenkinek a hétvégére! :D -
nenad #52281 az lehet, futtasd valamillyen compatibility modeban -
nenad #52280 lol :D -
#52279 tudja valaki hogy mi lehet a probléma ha friss telepitésnél a MAx9 32bites verzioja az elsö inditáskor a welcome screen beadása után lefagy a progi?LEhet az a gondja hogy 64bites w7esre lett feltéve?
Vagy mit kéne beállitani hogy elinduljon?ugyan ezt a verziot használtam eddig minden gond nélkül csak xp-n.