3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
wtf orokmozgo😄DD
piazasba benne vagyok😄😄😄
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
\"So always look on the bright side of death\"
Most amúgy dezsavûm van, mintha ezt már írtam volna. Sajnos seggg részeg vagyok, így nem bírok vissszakeresni. Abban sem vagyok már biztois, hogy ez válsaz valmeély felvetásedre, de valamiért kijött.
Ugye az Örökmozgó Modellt meg szabad csonkítani, ez ellen nem emeltek szabályt.
Bazzger, ezt húsz percig pötyögtem. Menjünk már el inni, úgy sokkal könnyebbb lennbe. Thomas útját megszervezzük persze....
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Átkonvertáltam elöbb pár más formátumba is(vtx, ismét 3ds, obj), de mindegyiknél ugyanezt csinálja..Minden más program megnyitja, csak ez nem...egyre jobban bosszant, mert nem kis munkám volt benne..bár igaz mûködik a játékban, de módosítanomkllene egysmást..egyébként így néz ki, amikor megnyitom a fájlt:Elõre is köszi.Link
Nem tud valaki erre megoldást, gondolok itt azokra akiknek volt már ilyen problémájuk?
Elõre is köszi.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Halló!
Particle generátoroknál megoldható valahogy a "prerun" funkció? Itt arra gondolok, hogy a 0. képkockánál a Particle lefolyása már 100%-on legyen. Tehát ne kelljen megvárnom mondjuk 200 képkockát - amíg a részecskék elérnek a kameráig, és akkor elindítanom a tényleges animációt -, hanem rögtön a 0. képkockánál az összes részecske le legyen már generálva. Thx
Kellemes hétvégét mindenkinek!
Üdv!
Egy játékhoz a 3dsmaxban szerkesztgetek,és mopstanában akadt vele egy gondom..elmentetem egy 3ds kiterjesztésû fájlt, semmi gopnd nem volt idáig..a játék rendesen megnyitja a fájlt, még az Anim8ator is, de a 3ds max-al nem tudom mûködésre bírni(annyit csinál, hogy bejön mind a négy látószögbõl egy szürke színû kép, és ennyi...biztonsági mentést nem csináltam, mert még sosem volt nekem ilyen.Érdekes hogy ezen kívül minden modellezõprogram meg tudja nyitni, csak ez nem..(én pedig csak a max-hoz értek..Tudnátok nekem segíteni, hogyan lehetne megoldani a probhlémámat?
Elõre is köszi.
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
per aspera ad astra
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
per aspera ad astra
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
Nézegettem ezt az evermotion-os kiírást. Nem igazán vagyok perfect angolos, az lenne a feladat, hogy a letoltott epület modellt kicsit ki kell csicsázni, 1-2 fa,bokor és nyomni 1 frankó rendert? Itt gondolom a kihívás az utómunka nélküli szép render elérése lesz a legnehezebb 😊
más:
nézegettem a parancssorból való render indítást. ennek voltaképp mi értelme van? memóriatakarékosság? gépigény takarékosság? render idõben nem vettem észre gyorsulást, semmit.
Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.
Mintha gyorsabb is lenne a viewport egy kicsit. Illetve van egy ujdonság ami nagyon hasznosnak tünik, a konténerek használata. Ezekbe a kontérekbe lehet helyezni azokat az objektumokat amivel nem szeretnénk már foglalkozni illetve már készen vannak. Ezeket kinyomja a memóriából, de elõtte el kell mentenünk lemezre, load/unloddal lehet betõölteni. Így kisebb gépeken is szerkeszthetünk komolyabb jeleneteket. Ez hasznos funkciónak tünik.
<#integet2>#integet2><#smile>#smile>
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
A 3d csak hobbi (jelenleg).
(\__/) ( X.x) ( } . { )
per aspera ad astra
lehet, hogy itt némelyik nick mögött tényleg 1 unatkozó milliárdos emberke ül 😊 bár ez nem valószínû ;-)
én pl. malakai-ra lennék kíváncsi. szívesen megnézném a munkáit ,de eddig még (tudtommal) nem láttam. ritkán szól hozzá, de akkor midnig okosságokat mond, látszik érti mirõl is van szó.
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
De nektek szurkolok erõsen. remélem valaki innen fog nyerni :c)
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
per aspera ad astra
Én ezen tuti elindulok. Nyilván nem lesz sok esélyem, de ennél testreszabottabb feladatot már nem is tudtak volna nekem készíteni. Én általában ilyen munkákat szoktam csinálni, az építészek megcsinálják a modell archicad-ben az esetek nagy százalékában (néha én csinálom), nekem meg fel kell díszíteni, bevilágítani, anyagozni, renderelni. (ha van rá idõ, mert többnyire nem szoktak hagyni kibontakozni, vagy nem fér bele a leadás elötti fél éjszakába, így le is szoktam tiltani a nevem a projectrõl 😄). Mondjuk ide mindenképpen kelleni fog néhány egyedi modell, amit élesben kész példányokkal szoktam megoldani, szóval mégsem olyan nagy baj, hogy van rá idõ.
kekpolos: bnp?!?! mijen szakma ahol bippegnek folyamatosan a gepek?😄😄