3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerwoodstock!

unwrap-ban, lehet e a box mappingnel olyat, h az oldalakat a kiteritesnel egymas melle helyezze?
Gondoltam egyben meg lehet csinalni a 4 fuggoleges falat, egy pl 1200x400pixeles kepben. De kiteritesnel a box without top mapping a negy oldalt kulon-kulon teriti ki az 1200 pixel teljes szelssegeben. Innentol kezdve meg nem tudom aranyosan 'osszefuzni' oket. Neztem a flatten meapnal meg hiaba allitom 90foknal nagyobbra a turest ugy sem akarja az igazat. Van ra mod, h szepen korbejarva teritse ki (egymashoz aranyosan az oldalakat), olyat kapva, mintha papirbol dobokockat csinalnek (also es felso lapok nelkul)?
Vagy kenytelen leszek az oldalakat kulon ID-kent mappolni, h ne legyenek egyformak a kepek rajtuk....
koszonom
en inkabb ilyet adnek neki akkor😊😊😊
😛 12+ 😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Aldaryn
A betervezett 100 helyett a cancel gomb ottléte szerintem sokkal morbidabb... 😛

per aspera ad astra

ThomasGins
én terveztem neki a 100-at<#eplus2>

\"So always look on the bright side of death\"

32 éves és 100-ig tervez élni???
A marcipán shader kevéssé jön át, de az ötlet nagyon ott van.

ThomasGins
Elvileg a bal "keze"😊 A legtöbb képen jobbal hasfogás ballal láb😊 Bár tényleg hülyén néz ki igy😊

FRenkie
és mi van a lábujján?

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

ThomasGins
Rendszergazdi😊
Egy xp-s képet próbáltam ubuntusitani, csak mivel keveset látok ilyet...😊

Aldaryn
Tux meg Luna skin a zászlón? Ez hogy jön össze? 😛

per aspera ad astra

npeter
<#integet2>
tán csak nem rendszerg@zda a srác? ;-)
a zászló is ehetõ???? :-)

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

ThomasGins
csak h legyen kép ...
Egy havernak készült szülire,elvileg marcipán lenne

ThomasGins
<#bohoc>

Tökéletes gondolatmenet. Én egy +20%-ot ráhagynék, hogy a filterelés problémamentes legyen.
Az unwraphoz sajnos nem tudok hozzászólni.

hali!

Texturazasi kerdeseim folytatom, mert ma eleg sokat szivtam a temaban. Egy epulet teglafalat szeretnem texturazni, reszben sajat minatval. Vegul is arra jutottam, h ezt fogom kiprobalni, de nem tudom jo-e a gondolatmenetem. Szoval, a legnagyobb renderelni vagyott felbontasban (pl. 1024x768) a teglafalhoz legkozelebbi kameraallasban megnezem, h mekkora egy db tegla merete (pl. kb 40x25), igy a texturaban is 1 tegla meretenek min. ekkoranak kell lennie, h ne legyen pixeles. Jol gondolom-e?
Masik kerdesem, h be lehet-e allitani az unwrap-ban, a minta meretet? Tehat azt amit ismetelni fog, h ne teglalap legyen, ill h pl 525x322 pixel legyen?
koszonom
lobig
sziasztok!

volna egy kis gondom. arch&design materialnál nem mûködik a template-ek kiválasztása, csak a felsõ 3at tudom kiválasztani, a többinél hiába nyomok rá, nem tölti be.

user path-okat is megadtam, újrainstalláltam (elõtte application data könyvtárból is töröltem a max-os könyvtárt), de még most sem mûködik.

tudtok valami megoldást?

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

meg egy kerdes az elozohoz. Mekkora felbontasu kepet kell minimum csinalni? Proba-cseresznye?
koszi
hali!

unwrap kerdesem lenne. Van egy teglalap alapu haziko (1oldala nem szabalyos mert lepcso van), texturat szeretnek csinalni hozza, ezert gondoltam kimentem az oldalainak a korvonalait es 'kiszinezem'. A polyban beallitottam a megfelelo face-ek ID-jait, es raktam ra egy unwrap modositot (uvw map-ot nem) Az edit unwrapban beallitottam a kerdeses ID-ju face-eket, es osszeillesztettem a megfelelo eleket is. Igy viszont tullog a kek negyzeten az egesz. A tools>render uvw template-tel szeretnem menteni, de ha az 1024x1024-et hagyom, akkor levagja a kilogo reszt, ha novelem, de 1:1 az oldalarany pl 1500x400, akkor a faceket, teljesen szetnyujtja oldal iranyban. Ha 1:1 pl 1500x1500, akkor jo de nagy az ures terulet a kep tetejen?
Hogy lehet beallitani?
koszi
Aldaryn
Nos, thaiföldön biztosan nem kacsingatnék vissza a *lányokra* olyan nagy magabiztossággal. 😄

per aspera ad astra

FRenkie
Erre ki van felkészülve? Te? 😊

mai napig mondogatva van neki mit tett😄😄😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Aldaryn
Azért el tudom képzelni, hogy egy ilyen élmény a felkészületlen ember számára egy életre szóló anekdota marad. 😄

per aspera ad astra

hat ok a tengerpart miatt mentek meg a lanyok akik lufikat pukasztottak a barokba meg "szultek zsilettet" meg fu meg ilyenek miatt..😊

Aldaryn
Részvét, kívánom nekik, hogy szüljenek sünt, de sokat.

per aspera ad astra

Aldaryn
Hehe, én azt hittem, az embrek pont *azért* mennek thaiföldre.... 😄

per aspera ad astra

Free
ugyan azért amiért felhasogatják a buszok Üllését és beleírják a szivacsba filccel hogy szeretlek mari. nincs rá válasz.

Zénóka: igen ezért. és szombat vasárnap is minden állni fog. kell két nap a költöztetéshez

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

:SShat ezert nem ment tegnap?😞

Bazz... És ezt mivégre tették? Szórakozásból?

Free
KÖZLEMÉNY:

Akinek 3dmaxos oldala van az készítsen backupot. ez értelem szerûen mindekire igaz akinek egyéb oldala van nálam.

május 2. án ukrán és egyéb lengyel kollégáik feltörték a szervert. teleszórták base 64 kódolású vírusokkal és trojanokkal a html és php kódokat.
ez érinti az iaro képfeltöltõt is.
Szombaton kilövöm a vasat. és minden megy új helyre.
Thx a megértést

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

ThomasGins
Ilyen már én is agyaltam április elsejei térfának,csak lusta voltam😊
Mert igy kell célbalõni is,belelõsz a falba aztán odarajzolod a célkeresztet😊

Met
loál
Thaiföld a ladyboyok hazája 😄
Mondjuk az gáz, hogy némelyik ilyen szépségben felveszi a versenyt akármelyik nõvel...

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

nah igy meg egy cimboram jart thaifoldon de az 18+ os mese😄😄😄😄 2napig volt lelkibeteg😄

Met
az semmi, ha este kiderül, hogy rudi van a naciban...<#eplus2>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Aldaryn
hehe... 😄

per aspera ad astra

nem nem nekem jo szemem volt ehhez de par cimbi meselt vicceset anno😛

Aldaryn
( . Y . ) 😄

per aspera ad astra

Aldaryn
Tapasztalat? 😄

per aspera ad astra

szard le..inkabb ez mint az mikor osszeszedsz egy csajt a diszkoba ranezesre minden rendben ( O O ) aztan kicsomagolod es kiderul hogy ket lufi esik ki a cicifixbol😊)

Aldaryn
Jah, Mayer kicsit beszopatott. Bár valamilyen szinten érthetõ volt, meg el is tudtam volna képzelni róla, hogy összerak egy olyan képet (mert nem is nehéz) de marad az ilyen után kesernyés szájíz.

per aspera ad astra

FRenkie
Azóta nem, mióta valaki felrakott egy fényképet egy mobilról, mondván hogy õ renderelte. rakott mellé hamis wiret is. Aldaryn meg elkezdte kritizálni a dofot meg a zajt a képen 😊

Te sem bizol az emberekben?😊)

FRenkie
nekem kicsit gyanús ez

Aldaryn
Hehe... 😄 Meglehet. Akkor a körmére lesz csapkodva.

per aspera ad astra

ertem en azert meg kivarok nem e jatszik valami komolyabb emberke egy kicsit a lepukkant krimoban az emberkekkel😊

Aldaryn
Scepticus hungaricus graficus.

Szerintem ez történik akkor, ha valaki, aki amúgy jól rajzol, jól szobrászkodik (ami azért elõfordul...) összetalálkozik a 3D-vel, és ráérez. Kezdetben ugyebár a szoftvert nem tudja használni, de az lassan elõjön. A látásmód pedig már készen.

per aspera ad astra

sceptikus!!!:S az baz a hulye fejem lol

Te Al en vagyok tul sceptikus vagy igen tehetseges a gyerek
http://www.artistpub.hu/index.php?p=forum_topic&id=2368
marmint hogy fel ev alatt huzta fel magat ide vagy van csusztatas..nem tudom rovidnek tunik nekem az a fel ev..

vafeN
Hellosztok! Keressek egy embert aki csinálni egy rövid pár mp-s 3D-s intro-t. Akit érdekelne a dolog az légyszi dobjon egy PM-et és ott elmondom hogy mirõl van szó, hogy mi kéne és hogy mit birok felajánlani érte. Elõre is köszönöm a jelentkezõknek.

[O_O] (.)(.)

Aldaryn
Érzed te ezt.

per aspera ad astra

nem igertel neki bort😛

ThomasGins
Egy rövidebb leirással megszánsz ugy 5:26kor?😊