3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
jaja kihalasos szakma az is biztos😊
Aldarynnal a pont😄
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
per aspera ad astra
A szomszédban lakik egy srác õ is sofõr.
minden olyan házmestertõl aki nem akar a kukákkal szórakozni kapnak havi 5 ropit hogy húzzák ki tolják vissza a kukákat. azt mondta hogy így pluszban úgy jön ki hogy végül is a fizetése a zsebpénz és a minden egyéb az amibõl él. ( nem rosszul hozzáteszem.)
mondjuk azt is mondta hogy csak kihalásos alapon lehet bekerülni.
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
sajnos tenyleg ez van de hidd el neha akad megrendelo akinek fontos a minoseg is😄
Hócipõm kivan. mostanában már a közepes minõségû 3 napos modellezéssel és renderelgetéssel járó munkára ami belsõ tér és az ember 1500 Ft / m2 ért akarja eladni ami már eleve egy nyomott ár. azt mondják drága. nem tudtam hogy miért. hát most megtudtam.
megtehetném hogy idézem a levelet amit kaptam de nem teszem mert nem akarom a földbe döngölni a készítõjét sem a "munkásságát" mert ebben az idõszakban mindenki boldogul ahogy tud.
ArchiCAD normál render enteriõr , beépített magyar letölthetõ szaniterekkel és bútorokkal, amit itt néhányan részegen raknak össze amikor unatkoznak szebb minõségben. nah ezek elkészítési ideje 2 nap. 1000 Ft / m2 és plussz költségért ki is nyomtatják színesben ( mert ügye ez extra) amennyiben a megrendelõ egyedi szanitert akar és az van az adatbázisban akkor 1500 Ft/m2
de könyörgöm ez ArchiCAD tõlem meg megkérdezik hogy egy komplett épület 1 komplett szintje miért kerül 1 hétbe,,,,,,,
vagy hogy egy lakópark lemodellezése és renderelése miért emészt fel 1 hetet.
és õszintén csodálkoznak rajta.
ebbe az országba tényleg gagyi kell. minek törjem magam modellezéssel meg render technikák tanulásával meg fotorealisztikus képek alkotásával ha jön egy fiatal emberke aki " bocsi nem vagyok számlaképes de 1000Ft /m2 ért megrajzolom neked mert "látványtervezõ " vagyok de 1500 ért egyedire is tudom szabni. én meg modellezek mint a gép olvasok mint állat kérdezgetek mindenkit, töröm a fejem hogyan szervezzek le work shoppot ahol tanulhatnánk és 1500 ért nem tudom eladni a munkát úgy hogy ez az 1500 már bruttóm tehát mínusz 20% és csodálkoznak hogy ha kedden megrendeli este szerda délelõtt nincs meg...
tököm kivan ezzel az egésszel ...
elmegyek inkább szemetesautót vezetni azok több kenõpénzt kapnak mint gondolnánk
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
Nekem nagyon tetszik <#worship>#worship>
\"So always look on the bright side of death\"
Készítettem egy egy sketchup file-t, amit szeretnék 3ds max-ba renderelni, ezért elmentettem 3ds fileba, azonban a maxban nem sikerül szépen renderelnem.... Mivel nem értek nagyon hozzá, és az idõ sürget, ezért megkérnék valakit h renderelje le nekem a következõ file-t, amihez mellékeltem egy képet, ami mutatja h körülbelül milyet is szeretnék renderelni. A file 3 mega, szóval aki ért hozzá annak fél perc az egészet megcsinálni...
Nagyon sokat segítene, ha valaki meg tudná nekem csinálni v elmondani h mit állítsak be, 3ds max 2010 trial-al próbálkoztam eddig...
kép
3ds file
tudtok Ti ha akartok😛😊
per aspera ad astra
per aspera ad astra
Evermotion forum - marlasinger pictures
Ki korán kel, poligont lel.
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
per aspera ad astra
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
per aspera ad astra
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
roofdesigner
per aspera ad astra
Az mitõl lehet, hogy a perspecitve nézetben nem látszik az anyagok opacity-je. pl. üvegnél csak renderelésnél látszik, hogy üveg, pers-ben sima basic a material :-(
Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.
Al: A tondachnak meg a bramacnak van ilyen tetõfedõ pluginja, megcsinálja a cserepeket, gerinc- és kúpcserepeket, hófogókat, meg 1-2 plusz elemet is tud pl. antenna kivezetés. Vápát is tesz 2 polygonból.
Illetve van egy tetõvarázsló alapból az AC-ben, ami a szarufakiosztást csinálja meg egy általad tervezett tetõ alá szelemenekkel, állószékekkel, torokgerendákkal. Az is elég hasznos.
Továbbá van egy plugin max alá, ami az importált cad fájl vertexeit weldeli össze, illetve egy kis anyagkezelõ is van hozzá amivel egybõl kicserélheted az importált materialokat sajátokra. Persze ha hozod a 3ds cserepezést, akkor annak a weldelésénél beszarik a max.
Én - hacsak nem valami Makovecz féle organikumot kéne modellezni - biztos hogy ACvel kezdeném el.
Egy kis khm, illegális csemege, aki tudja mi ez, az gondolom értékelni fogja. 😉
per aspera ad astra
A cserepeket Archicadben toltad? Régen láttam még, hogy van hozzá valami nagyon frankó parametrikus tetõfedõ plugin, szerkezettel, szigetelésekkel, parametrikus cserepezéssel, lemezfedéssel, mindennel 3D-ben, és mindig elgondolkozom rajta, hogy egyszer ki kellene próbálni, mit tud egy ilyen cucc, hátha megkönnyítené a napi munkát pl. családi házaknál, amibõl nekünk ugyebár olyan rengeteg van. 😄
per aspera ad astra
kis kötöszködés azért 😊
- a (közeli) fû nekem (sem) tetszik annyira, (tudom nehéz igazán frankó füvet létrehozni)
- kicsit sok, erõs talán a "dombocska" a talajon
- az esti kénél nálam túl világosak a falak a fényviszonyokhoz képest, de ez lehet monitor miatt is (crt-n néztem)
DE, még 1x grat a képekhez.
Nehez lehet amugy funyirozni azt a sok buckat <#vigyor2>#vigyor2>
De én még ilyet se tudok, úgyhogy <#taps>#taps>
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
ennyi volt, majd jövök legközelebb újabb projekttel!