3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aldaryn
Na az még nincs.

per aspera ad astra

ThomasGins
Plató bor?😊

\"So always look on the bright side of death\"

Aldaryn
van, persze.

per aspera ad astra

ThomasGins
Tégla szineivel szórakoztam kicsit.Szebb szinekben csinálni szeretnék egy hdri panorámát ebbõl,van vkinek tapasztalata hogy kellene kimenteni normális minõségben?

ok, megoldodott, kileptem es beleptem, ugy latszik behulyult a max
mozgatom a szutyok groupot, es a pivotja helyben marad 😞 mi a fene ez???
hali!

Segtseg kene. Van egy osszegroupolt elemem. Egy ablak aminek a reszei a keret, az uvegek, a mozgoresz es az alloresz. Na most, ezt a groupolt ablakot szeretnem mashova masolni, de a masolat (egyszeru copy) pivot pontja valahogy ott marad az eredeti ablakon. Probaltam a center to objecttel kozepre rakni, de akkor is ottmarad. Elforgataskor az ereti csoportnal jelzi a pivotot, de erdekes modon a masolt 'jol' forog, mintha ott lenne. A use selection centert hasznalom.
Mitol van ez?
koszi
nem nez ki rosszul😄 feny szinevel jatszottal vagy a teglafal szinevel

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

ThomasGins
Akkor egy kis szemrákkeltés
nfr

Aldaryn
Kár, kár, és mégegyszer kár... Pedig nézegettem volna még.

per aspera ad astra

Ennyi az egész, csak a szekrényrõl kellett kép. Ez szekrény projekt volt kizárólag.

Aldaryn
😊 Több képet a szobából esetleg? 😄 Én sok napja modellezgetek, már hiányzik a szememnek a szép renderelt kép.

per aspera ad astra

Ja, kerekes, balra-jobbra lehet tologatni, a lábazati rész mögött rejtett kerék van.

Aldaryn
Tényleg, apró kérdés, a kihízható fiókos rész az ott fixe, vagy lehet tologatni? Mert ha fix, akkor mögötte az akasztókt kicsit nehéz bányászni. Ha pedig lehet tologatni, akkor hol van sín hozzá? Vagy kerekes, miaszösz.

per aspera ad astra

Metwork
ez is fúbazeg kategória 😊

#49776-ra valaki?<#szomoru1>

I will use google before asking stupid questions.

boolent hagyd a picsaba mind ket proginak es rhinoz..onnan meg konnyu mashova vinni😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

hali!

tud vk atjarhatosagot a max es a maya kozott? Foleg boolean kapcsolt polygonokat szeretnek mayabol a maxba vinni? Lehet?
koszonom
best a lepedon a minta anyaga😄

npeter
csak csatlakozni tudok az elõttem szólókhoz, szép, jó a szemnek nézni. <#eljen>

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

Aldaryn
Szép lett, nagyon ígényes! 😊

per aspera ad astra

nagyon faintos, jók a fények kontraszt minden. És a szõnyeg is furos. Gratula.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Na, akkor a hétfõ reggelt én is egy szekrénnyel:
szekrény (mondjuk ez beépített, de azért remélem jó lesz)

Met
Lehetséges az, hogy renderen (V-ray)az object úgy néz ki mintha valamilyen smooth lenne rajta? Mert nincs rajta semmi és mégis úgy néz ki. És ez engem zavar 😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

repvez
Az megoldhato valahogyan hogy egy bizonyos szinhez kapcsolok egy modell megjelenitést?
Egy olyanra gondolok hogy lenne egy textura amin különbözö szinekkel jelölném hogy hol jelenjen meg az ahhoz a szinhez tartozo fatipus és a modellt csak egyszer töltené be a memoriába a többit meg onnan copyzná más más koordinátára mint gondolom a proxy esetében?Természetesen ez a textura láthatatlan maradna renderkor.Esetleg ahol nagyobb területre szeretném tenni ott meg lehessen addni hogy milyen távolságokra tegyen egyet abbol a modellböl.
Igy talán nem szállna el a scene mérete tulságosan még extrém sok objektum esetén sem.
Vagy ezt csak programozással lehetséges ha egyáltalán megoldhato?
ez nem az a v\rus amirõl beszélnek mostanában.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Free
Amúgy ha már OFF: egyre viccesebb a net , mert egyre több weblapnak a rejtett tartalmában van valami trójai cucc. nekem mind a NOD mint az Avira beriasztott rá. gondoltam túl érzékeny a cucc. de azért az túlzás hogy a system 32 be pakolászni akar a web....

a nagy testvér nagyon figyelni akar...

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Met
Az, hogy egy hirdetési oldalon trójai van egy dolog, de hogy egy céges oldalon...
surprise.hu, egérpadot gyártattunk volna velük de bent a NOD jelzett, itthon meg a KIS.

Aldaryn
Nem, hanem hogy a pitlibe lehet trójai egy weblapon?! Mármint, ki az, aki engedni odahaza, hogy egy weblap bármit is telepítsen a gépére sütiken meg sandboxban futtatott javascripten kívül? 😄

per aspera ad astra

ThomasGins
Akkor töröld Al légyszi😞

Aldaryn
Szerintetek kitörésre várakozó katonák vannak a szekrényben? Hmm... akkor érthetõ a 30K HUF.

per aspera ad astra

macleody
Avast szerint is.
Met
trójai a KIS 2009 szerint

Aldaryn
Ez haláli! 😄 30 ezerért valaki megválik két ilyen szépségtõl? Ejjj, belegondolni is rossz. Manapság szerintem a tömör faanyagért többet kérnének.

per aspera ad astra

ThomasGins
itt leltem.
Nem reklám😊

Aldaryn
Hmm, ez lényegesen bonyolultabbnak indul, mint az errefelé megszokott szekrénycsokrok. 😊

per aspera ad astra

ThomasGins
😊

Akkor egy félkész.

hehe😄

Aldaryn
vagy pap...

per aspera ad astra

ThomasGins
szekrény kell ide...

Aldaryn
New Features of Vue 7.5

Following is the list of new features available in the upcoming 7.5 release:

* Support of the V-Ray renderer for 3ds Max (xStream)

Érdekes lehet.

per aspera ad astra

ThomasGins
Aranyos kis cucc...

Aldaryn
(lehet rengetegen megfogadták szavaim, és most mindenki max helpet olvas, tanul, fejlõdik, és egy év múlva kapok egy plató bort.)

per aspera ad astra

ThomasGins
<#kuss>

ThomasGins
Ha elfogadsz egy hasznos tanácsot, Alra hallgatsz 😊
( Jöhet a bor :o)

Aldaryn
Milyen bort? Az alaklomhoz illõt! 😄

per aspera ad astra

lolol😄 maistro milyen bort szeretsz?😄

Aldaryn
Ha komolyan szeretnél foglalkozni a programmal, akkor indítsd el, nyisd meg a helpet, nyomd végig a getting started tutorokat, aztán ha meguntad, kezdj bele valami saját ötletbe. Használd, nézegesd, tapasztald úgy egy éven keresztül. És ha mindez megvolt, és valóban komolyan foglalkoztál, akkor menj el egy hivatalos sulihoz, kérdezd meg, mennyi náluk egy tanfolyam. Vesd össze azzal, hogy mennyi egy rekesz finom sör, vagy egy láda jó bor, konstatáld, hogy utóbbiak lényegesen olcsóbbak, vegyél belõle kettõt, egyikkel koccints sokszor új tudásodra, másikat pedig küld el annak, aki ilyen hasznos tanácsot adott. 😄

per aspera ad astra

RicharDD
Hello! <#help>
Bele szeretnek kezdeni a 3d modellezesbe.De nem tudom hogy kezdjem el.Van nekem egy 400 oldalas 1997-es hasznalati utmotatom(Aurum - Boca
3D Studio MAX).Ha komolyabban szeretnek a programmal foglalkozni akkor mindenkeppen mennyek el tanfolyamra?Vagy olvassam ki a konyvet + nezzek tutorialokat?Gyorsan szeretnem,es lehetoleg olcson elsajatitani a 3d modellezest.
A valaszokat elore is koszonom!

Gigabyte GA-EP35-DS4|Intel Core 2 Quad Q9300 [email protected]|Corsair Dominator 2x2Gb 1066Mhz|Gigabyte HD4850 512mb+ Ac Twin Turbo|Samsung 2333SW

repvez
Ja én voltam az akinek gondjai voltak/vannak vele, mert még most se sikerült átalakitanom és beállitani valoshoz közeli értékekre a domborzatot és átalakitani meshé.
Aldaryn
Ah, ezaz! Köszönöm!

per aspera ad astra