3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"So always look on the bright side of death\"
Segtseg kene. Van egy osszegroupolt elemem. Egy ablak aminek a reszei a keret, az uvegek, a mozgoresz es az alloresz. Na most, ezt a groupolt ablakot szeretnem mashova masolni, de a masolat (egyszeru copy) pivot pontja valahogy ott marad az eredeti ablakon. Probaltam a center to objecttel kozepre rakni, de akkor is ottmarad. Elforgataskor az ereti csoportnal jelzi a pivotot, de erdekes modon a masolt 'jol' forog, mintha ott lenne. A use selection centert hasznalom.
Mitol van ez?
koszi
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
nfr
per aspera ad astra
per aspera ad astra
#49776-ra valaki?<#szomoru1>#szomoru1>
I will use google before asking stupid questions.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
tud vk atjarhatosagot a max es a maya kozott? Foleg boolean kapcsolt polygonokat szeretnek mayabol a maxba vinni? Lehet?
koszonom
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
szekrény (mondjuk ez beépített, de azért remélem jó lesz)
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Egy olyanra gondolok hogy lenne egy textura amin különbözö szinekkel jelölném hogy hol jelenjen meg az ahhoz a szinhez tartozo fatipus és a modellt csak egyszer töltené be a memoriába a többit meg onnan copyzná más más koordinátára mint gondolom a proxy esetében?Természetesen ez a textura láthatatlan maradna renderkor.Esetleg ahol nagyobb területre szeretném tenni ott meg lehessen addni hogy milyen távolságokra tegyen egyet abbol a modellböl.
Igy talán nem szállna el a scene mérete tulságosan még extrém sok objektum esetén sem.
Vagy ezt csak programozással lehetséges ha egyáltalán megoldhato?
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
a nagy testvér nagyon figyelni akar...
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
surprise.hu, egérpadot gyártattunk volna velük de bent a NOD jelzett, itthon meg a KIS.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
per aspera ad astra
per aspera ad astra
per aspera ad astra
Nem reklám😊
per aspera ad astra
Following is the list of new features available in the upcoming 7.5 release:
* Support of the V-Ray renderer for 3ds Max (xStream)
Érdekes lehet.
per aspera ad astra
per aspera ad astra
( Jöhet a bor :o)
per aspera ad astra
Bele szeretnek kezdeni a 3d modellezesbe.De nem tudom hogy kezdjem el.Van nekem egy 400 oldalas 1997-es hasznalati utmotatom(Aurum - Boca
3D Studio MAX).Ha komolyabban szeretnek a programmal foglalkozni akkor mindenkeppen mennyek el tanfolyamra?Vagy olvassam ki a konyvet + nezzek tutorialokat?Gyorsan szeretnem,es lehetoleg olcson elsajatitani a 3d modellezest.
A valaszokat elore is koszonom!
Gigabyte GA-EP35-DS4|Intel Core 2 Quad Q9300 [email protected]|Corsair Dominator 2x2Gb 1066Mhz|Gigabyte HD4850 512mb+ Ac Twin Turbo|Samsung 2333SW