63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
#52519 -
#52518 Egy nyitott pacás könyv az élet. Tavasz = **** -
zenoka #52517 tavaszrol is cask 18+ os otletek jutnak eszembe..ejj vagy oregszem vagy fiatalodom.. -
Midas #52516 es a memoria menyisege :DDD -
#52515 thomas biztos vmi kannás szívóval fog előrukkolni, lehet le is animálja működés közben:P
wolrd3d-n is indul 1 verseny: tavasz
elég tág fogalom, lehet ott is fantáziálgatni, csak a technika és a tudás szabhat határt :P -
zenoka #52514 neem vagy perverz abban tenyleg mindig pina van meg fluid simulacio:P -
#52513 ezen talán majd indulok lenne egy két ötletem :) -
nenad #52512 Yeah, végre ismét gyakesz. -
#52511 lesz majd még elefánt meg hangyász sün meg fémkereső és végül teáskanna :d de a tied mind kanna lesz :D
De ezért szeretünk :) -
#52510 -
#52509 Ó ujabb AP 3d verseny... és porszivó a téma... és én vagyok megkiabálva ha kannára hajazok:)
Mint a Rorschach paca teszt köny,amiben mindig p*na van, és én vagyok a perverz:D -
nenad #52508 egyenlőre nincs, főleg íves testeknél probléma lehet, de majd gondolkozom rajta.. -
zenoka #52507 asszem lesz itt egy mini contest ha kesz lesz nenad:D -
#52506 Van arra lehetőség, hogy teljes volumenen belül pakolja a vertexeket, vagy az bonyolultabb lenne? Vagy már most is úgy van, csak én vagyok faszláma, mint általában? -
zenoka #52505 jujujuj erre kivancsi vagyok mar nagyon!!
-
#52504 pöpec! -
nenad #52503 betettem még egy funkciót vertex randomizáció, így végképp el lehet softosítani a megejelenést.
Holnap-holnapután lesz ui.
-
#52502 Köszi a tanácsikat,Az a baj hogy nem szimpla házakat kell hanem reptéri épületeket és eszközöket ami nem éppen szabványos elrendezésüek és ember sem mindig látszik rajuk.Söt van hogy nem is találok rola képet csak a Google earthbe látom felül nézetbe de az sokat nem segit a forma és a textura elkészitésébe.
Sketchupot probáltam mert ott elég jol be lehet pozicionálni a kamerát, de nem mindig sikerül a megfelelö helyre huzni a vonalat mert a perspektivábol ugy tunik hogy jo, közbe meg teljesen más sikba kerül a vonal, föleg az átlos részeknél fordul elö amikor nincs tengelyhez valo snapelés.
Attol hogy be van állitva a perspektiva attol hogyan tudom megadni a modelnek a pontos méretét?
Egy épületre 500 polyt lehet szánni ugyhogy elég egyszerüen kell kivitelezni, ugy hogy azért felismerhetö legyen belöle az épület. -
bencsab #52501 zénóka jól írta, kell először a perspektívát kell belőni, hogy stimmeljen (kamera látószöge, pozíciója, stb). ezt úgy tudod legegyszerűbben, hogy rajzolsz egy plane-t a homlokzatra, felosztod szegmensekre, és addig állítod manuál technikával a kamera pozícióját, míg meg nem találod a megfelelő perspektívát. ha látsz viszonyítási pontokat a képen, akkor azok alapján lehet méreteket saccolni, és egyből arányos plane-t rajzolni. aztán ha megvan a perspektíva belövése, kezdheted modellezni. -
nenad #52500 azért az ivy-nek sem akármilyen a generátora, jó lett a kép fasza nyugis atmoszférája van. -
#52499 camera match tutorialokat nézz neten, és van camera material is azzal rá tudod huzni a képet.Sketchupnak is van egy ilyen ficsörje, de ne abban modellezd le,csak max egy boxr-ra huzd rá a texturát,és a kamerával mentsd el. -
zenoka #52498 eleg sok epuletet csinaltam az elmult idokben csak kepek alapjan mid poly szinten. a meretet be tudod lonni szemre amihez a legjobb tampontok:
-van e ember a kepen:)
-nyilaszarok meretei (az azert latszik hogy ujepitesu vagy regi belvarosi berhaz)
-google mapson saccperkabe letudod merni a befoglalo mereteket
-van a norc.hu nevu oldal ha pestrol kell a lowpoly epulet ott ilyen google earth viewszeruen megtudod pluszba nezni
plusz:
keres ra a neten, van par program ami perspektiva korrekciot csinal igy konyebb kiegyenesiteni a texturat majd vagy kurva sok psseles -
#52497 jo lett a kép.
Lenne egy kérdésem is ezzel kapcsolatban, kép alapján hogyan készited el a modelt ugy hogy nagyjábol méret és alakhü legyen?
Mert nekem is kéne majd valami hasonlot gyártanom csak épületekkel low polyba és nem tudom hogy egy fénykép alapján hogyan kezdjek neki hogy a mérete és formája hasonlitson az eredetire.
Arrol nem is beszélve hogy mivel lowpoly lesz igy az eredeti épület képét kéne használni texturaként hogy az ablakok és egyéb részletek látszodjanak rajta.DE ezt sem tudom felfogni hogy hogyan mentsem le texturaként föleg ha alacsony felbontásu a kép vagy nem pont meröleges a rálátás a képen az adott falrészletre.
Köszi thomasgins megjavult töle :) -
#52496 nenad: tök jók a képek, egyre érdekesebb, pofásabb.
Én meg előszedtem az ivy generatort: kis NFR :P -
#52495 Eziiiiigeeeeeen -
Jöhet tesztelésre a cucc:D -
zenoka #52493 le akalappal!:) -
nenad #52492 redqeenes aztán egy kis photoshop.
-
bencsab #52491 Fasza, nagyon profi lesz. -
#52490 Nagyon állat!
Mégmégmég -
nenad #52489 két más testel, kicsit más algoritmus, beteljesedés. Valamikor gyártok ui-t és közreadom.
-
Midas #52488 -
#52487 Jól néz ki,kicsit pókhálós kinézetű. -
nenad #52486 itt egy ujabb verzió ami már randomosabb, ez már közelít ahhoz amit szeretnék.
-
nenad #52485 valószínüleg, ő úgy tünik intersection tesztet alkalmazott. Nem néz ki rosszul, de fene se tudja mennyi tisztogatás kell neki. Én egy olyat szeretnék létrehozni, ami vertex/edge alapú, és íly módón könnyeben alkalmazkodik a felülethez. Aztán majd később még lehet kibővítem. Ez a mostani az első futás volt, a vonalak nem ennyire egyértelműen fognak az élek mentén haladni. -
zenoka #52484 jaja ezzel tolta
http://www.guruware.at/main/ -
#52483 Az övé ivyvel készült nem? -
nenad #52482 nem, ez olyan rendszerben müködik, hogy megkeresi az élhez tartozó vertexeket, majd az egyik kiválasztása után, az ahhoz tarozó élek közül random választ egyet majd ismét előről az egész, illetve eltárolja a vertexek koordinátáit, amiből majd splinet rajzol.
Ez csak az első verzó, a későbiekkben olyan lesz mint amilyet az artistpubon is látni lehet..
kep
a kép VisualHarmony munkákja. -
#52481 doc&setting-be töröld a 3dsmax.ini-t hátha... -
#52480 Lattice modifyt nem ismered?:P
Vagy egy élnél több vonal is van?