3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aldaryn
Közben felpattintottam egy doboz sört itten! 😄 Putyi booleanja számolászik mellettem szépséges mivoltában, a végén úgyis gyõz a jó, mi meg ünnepelhetünk itt ezerrel, hogy ennyi évet megélt már a kis közösségünk! 😄

per aspera ad astra

Aldaryn
Akkor már én is. 3!

per aspera ad astra

ThomasGins
De :oD
4

\"So always look on the bright side of death\"

a nagyon azt szokták mondani, hogy boolean-t nem elegáns használni, nem?

npeter
Mondtam én, hogy eltart ez estig 😊 én már bontottam sört :-P

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

ThomasGins

ja 8

márolyan régen szoltam hozzá. kb 5 órája szopok egy bulinnal.

hunkircsi
Ja, fizetnek.
Csak az egész helyzet nem teccik, hogy anno csinált valami ovis egy látványtervet, amibõl a valóságban csak a fele valósult meg, és most azt lefotózták, és elküldték nekem, hogy módosítsam a régi látványtervet.<#szomoru1>

10

Ki korán kel, poligont lel.

csalok...11

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

eze fizetnek nem😄 meg tobb mint a semmi😄 legalabb van fenykep meg elkepzeles😊
12

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

hunkircsi
Én most éppen egy park látványtervét készítgetem, amihez egy õsrégi MAX-file-t kaptam, valamint két fényképet a parkról, meg egy régi látványtervet, és az alapján kell modelleznem ezt a nyüvet. Visszasírom azokat a régi szép idõket, amikor egyszerûen csak beimportáltam a CAD rajzot, és csókolom.
Ja, és a kész végeredményt bizony egy légofotóra kell ráfotosoppolni.

13, és nem péntek. <#buck>

Ki korán kel, poligont lel.

lelkem repdes boldog hazassagban elek😄 viszont egy testi problemamat sikerult orvosolnom: amiota cukorbeteg vagyok nem talaltam megfelelo sört (regebben a desperados volt a favorit) viszont most megtalaltam az igazit: Veltins Curuba erdekes sorkeverek tequilaval😄 aki viszont a klasszikus soroket szereti meg ne kostolja😊
es mi van a Te lelkeddel😊

Aldaryn
Én épp levendulákat készítek. És csodálkozok, hogy egyik nagy növénygíûjteményben sincs levendula. Pedig olyan alap növénynek hinném. Gyertek, öntsük ki a szívünket, és meglesz az az 50K!

per aspera ad astra

naaa ne maradjunk mar le 16 nal😄
szekreeeenyt😄

Aldaryn
Rózsaszín pitbull is kultusz dolga már... 😄

per aspera ad astra

puncirol jutt eszembe imadom magyarorszagot keressetek ra a rozsaszin pitbull egyutes cd boritoira😄 es ezt engedelyezte a hugaroton anno😊)) szegeny muter nagyitoval nezegette hogy nem csusztak el e a szinek.😛

aaaazzzz 20

Aldaryn
Ne most fagyjon be a beszélgetés... gyorsan, szekrényt, cickókat, puncit, bármit!!!

per aspera ad astra

ThomasGins
BlurScript?
21

jaja de valami tovabbfejlesztett kutyu volt..faszompaszmek hogy nem jutt eszembe a neve..
koltozik a ceg ahol dolgozom probaljuk kialakitani a kis elettereinket az uj helyen (elrendezes) de az uj hely eredendoen nem irodanak valo...khmm eloszor szabadkezet kaptunk aztan a vezetoseg kitalalta hogy csak ugy ulhetunk ha o rabolint az elrendezesre..dee gyerekek nincs az a marketinges belsoepitesz aki jobban kitudott volna baszni a neppel az tuti..kemeny harc lesz..😄
22

Aldaryn
Erre lenne a clone and align... 😄

per aspera ad astra

nem is. már csak 24.

jaj elfelejtettem irni mar cask 25😊

fuu emg volt valami script pakk anno mar nincs nem jutt eszembe a neve ahol a kijelolt objektumokat lehetett kicserelni egy masik objekt instancera...
egesz komoly scipt pakk volt..volt benne minden vele josag (random transmut..etc.) talan B betuvel kezdodott es valami nagyobb ceg csinalta filmes vagy game cinematic aztan nem fejlesztettek tovabb
dogoljek meg ha emlexem a nevere de este megnezem..

ok, koszonom
Aldaryn
Ha nem instancok, akkor átmásolgatod az unwrap modifiert egyikról a másikra. (Jbbklikk, cop,y majd paste) ha a geometria megegyezik cserepenként, akkor mennie kell (vertex sorszámok ugyan azok, és ugyanannyi van belõlük) ha nem, akkor egyen megcsinálod, és clone and align toolal szétszórod a többi helyére.

Csak azért, hogy az 50K spam értelmes legyen. 😄

per aspera ad astra

npeter
vki aki nagyon ráér speedbe nyomhatna vmi szép 50.000-es vmit. (tortát, logot, stb) 😛

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

hali!

Van egy tetom, a cserepek kulon kulon lettek elkeszitve (bar lehet hulyeseg volt). Hogy tudom mindegyikre ugyanazt az unwrapot alkalmazni, h ne kelljen minden egyes db-ra megcsinalni?
koszonom
Aldaryn
Ezzel a tempóval három percen belül.

per aspera ad astra

addig nem várok. 32

npeter
estére meg is lesz az ötvenezredik 😊

ja, 34

szerintem nem világít. bár az is igaz, hogy igyekeztem valami nagyon nyári vibráló képet alkotni, illetve egy lehellenyit vissza akartam hozni a 18.sz-i katélyábrázolások hangulatából.

de reagaljon mert mar csak 36😊

Aldaryn
Lol! 😄 Na, majd mindjárt jól elolvassa...

per aspera ad astra

neem kerdezem mert sokkal nagyobb mint en😄😄😄😄

Aldaryn
Ezt putyitól kérdezd, az az õ gyermeke. 😛 Amúgy szerintem soft focus filter.

per aspera ad astra

maa csak 40 rohadt spammerek😊

mie' vilagit a godolloi korhaz..vagy csak en nekem nagoyn nagyon vilagos a kep? fuvek fak bokrok..vagy okos volt a megrendelo?😊

Aldaryn
A megrendelõ is,... 😄 Meg felülrõl, meg oldalról, meg mûholdról,... 😛 Köszi, idõ javítva.

per aspera ad astra

npeter
jó lett. a víz felõl is megnéztem volna, hogy néz(ne) ki. Ez jó szöveg: "Rövid idõ alatt szívmelengetõ romantikával és pontos ábrázolással mutattuk meg a beruházásban rejlõ lehetõségeket."
ja az "idõ" szó el van írva. <#wow1>

és hip-hopp 44

már csak 45

már csk 46 kell

Aldaryn
Ha valakit érdekel, kitettem a galériánkba a nemrég beszúrt agyonfotoshoppolt kép eredetijét. Még mielõtt valaki azt komolyan venné.

per aspera ad astra

jaah hogy az a szoveg arra valo..azt hittem az valami kod hogy a nem az igen mint a csajoknal😊))) lehet ha kiirnank hogy warez topic akkor meg nem kerdeznenek be😄

npeter

Aldaryn
Nem értem, ki van írva a bannerben, rá van írva a szerencsétlen input boxra... miért akadnak még mindig emberek, akik csak azért írnak ide, hogy warezt lejmoljanak, amihez kb 5 perces keresés után maguk is eljutnának. Könyörgöm, MAXhoz krekket még tutorialnál is könnyebb találni neten, fõleg ilyen õskövület verzióhoz.

per aspera ad astra

Sziasztok szép napot mindenkinekTud valaki egy olyan oldalt vagy olyan linket adni,ahonnan le lehet szedni a 3d studio max 6-ot.meg van,de csak 30 napos.Köszke