3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kell neki anyag meg vilagitas aztan lehet megjobb lesz😉
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
kijavítottam a kávéfõzõt úgy ahogy.nem lett olyan jó modell mint szerettem volna de ez életem 2. modellje.az elsõ az egy váza volt😊 ez egy kicsit nagyonbb kihívás volt.Majd ha kész lesz teljesen akkor felrakom a véglegeset.
[/img]
Valaki üzenet formájában el tudná küldeni nekem a 3D max 9 hez tartozó könyvet magyarul vagy egy link is elég ahonnan letöltöm. Vagy bármilyen könyv jó aminek hasznát veszem a 3D max 9 hez.
Al:
mivan valami reklamhoz kell vagy micsoda?😄
mutass tobbet!!!😄
kezd megint kedvem lenni alkotni hogy itt toljatok a kepeket😄
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs
30 ezer liter
30ezervagy300ezer
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
Én kérek elnézést. 😄
Ja és igen, tudom: A király má megen setét 😊
Kép
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol
Free: grat hozza aze neha lecsekollak msn hogy elsz e😄
ma du. 3 kor veszem át a motoromat
egy 100 pacis Yamaha FZ6-S 600 ccm es gép.
ha sokáig nem írok az azért lesz mert motorozok, ha meg nagyon sokáig akkor meg azért mert korházban vagyok ha meg többet nem írok akkor nem jött be a dolog 😊
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
Amúgy meg itt a világvége, egy csepp alkohol nem maradt a háznál! 😞
per aspera ad astra
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Én sana már nem fértem bele a tanfolyamba.... ez van
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
per aspera ad astra
\"So always look on the bright side of death\"
arról szeretnék érdeklõdni hogy volt ezen a fórumoldalon fent olyan hirdetés hogy okj-s poligonlakatos meg satöbbi hogy nem tudjátok hogy van e még vagy hogy hogyan lehet jelentkezni? mert a telefon ami ott volt az "az ön körzetében nem elérhetõ" és nem tudom milyen "Max tanfolyam pont"okról írt...tudnátok nekem segíteni?
köszönöm szépen
Teremtettem magamnak egy sík egyszerû dologból egy érdekes helyzetet. A téma újfent fû, vraydisplace, stb. Miért van óriási különbség, ha magát a displace map-ot behúzva a Material Editorba, ott sokszorozom az U,V-k szerint, mintha a füves felület objektumának (Plane) az UVW Map módosítójában tolom feljebb az U,V értékeket. Az elõbbinél alig látszik valamit a displace, míg az utóbbinál normálisan kijön a füves tüskézése a displace map-nak.
Ez most nekem azért fontos, mert egy pl. 20m*20m-es felületre a vraydisplace textúrának egy 14*14-es U,V Tile-ing kellene, de a Diffuse textúrának csak egy sima 1*1-es U,V. Ha viszont az adott objektumon egy globális UVW Mapping módosítónál van megadva a 14*14-es U,V szorzó, akkor a Diffuse textúrát is besokszorozza, ami most nekem nem jó.
Köszi a választ.
Ki korán kel, poligont lel.
Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.
A vraydispmapmod lenne rá jó mert az tud mínuszt is, de úgy veszem észre, amikor számolja a geometriát, akkor az egyik mod felülírja a másik értékeit ezért a másik nem mûxik.
Van megoldás, vagy baromság az egész? <#wow3>#wow3>
link
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Megnyílt tudomásommal ez egyetlen magyar Utómunkás és 3D-s Oldalunk. Amit barátommal Készítettünk. Szeretettel várunk mindenkit aki az Animációval ,Effektekkel, Utómunkával és 3D modellezés, VFX kapcsolatos videókat és tutoriálokat és képeket szeretne látni. Lehetõségetek van arra is hogy saját munkátokat vagy tutoriálotokat tegyük közzé. Valamint minden olyan embert várunk aki nem a másik lehúzást nézi szemelõt hanem segítését. Az oldal még nincs teljesen kész és még valószínûleg nem ez a végleges helye.
Lehetõség van a vidókhoz és tutoriálokhoz hozzá szolni és kérdezni a készitõlyétõl. Valamint a Blogokhoz Hozzá Szólni.
Várunk mindenkit szeretettel.
Tisztelettel Az ATOMIC MEDIA TEAM Nevében
www.atomicmedia.uw.hu
Es ha pl jatekhoz keszitenek egy hazat, akkor kell-e ott h legyen alja, mert ugye az plusz megjelenitendo felulet a videokartyanak, ami raadasul nem is latszik...
Megserult a max fileom 😞 Nem tudom betolteni, mert toltes kozben lefagy... A regebbi mentes kozul, ami betoltheto, meg menteni nem tudok, vagy hasznalat kozben, ha taskot valtok, akkor nem tudok mar visszalepni maxba, mert lefagy. Nincs vm max reparalo utility?