3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ThomasGins
Szép fénykép!😊

\"So always look on the bright side of death\"

teja1

2 re nem veszes😉
kell neki anyag meg vilagitas aztan lehet megjobb lesz😉

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Na hali!
kijavítottam a kávéfõzõt úgy ahogy.nem lett olyan jó modell mint szerettem volna de ez életem 2. modellje.az elsõ az egy váza volt😊 ez egy kicsit nagyonbb kihívás volt.Majd ha kész lesz teljesen akkor felrakom a véglegeset.
[/img]

Heló
Valaki üzenet formájában el tudná küldeni nekem a 3D max 9 hez tartozó könyvet magyarul vagy egy link is elég ahonnan letöltöm. Vagy bármilyen könyv jó aminek hasznát veszem a 3D max 9 hez.
lol az a vigyor😄 nagyon komoly😄 nice

Al:
mivan valami reklamhoz kell vagy micsoda?😄
mutass tobbet!!!😄

kezd megint kedvem lenni alkotni hogy itt toljatok a kepeket😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

vray?

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

<#eljen>

\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs

ThomasGins
Na ki a király?!
100 pont!

na elkúrtam. na mindegy <#nyes>
Na felraktam, nézz már rá hogy nálad is szar e. kb 45 fokos szögben egy vrayIES-el világítom meg, de amúgy akármilyen fényforrással ugyanez, szóval ojjekt függõ a kérdés.

30 ezer liter

30ezervagy300ezer
Aldaryn
😊)))) Nagyoon! 😄

Nem szekrény:

per aspera ad astra

npeter
<#taps><#eljen><#buck>

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

Mop
Remélem az ilyesmiért nem jár bünti <#idiota>
Én kérek elnézést. 😄
Ja és igen, tudom: A király má megen setét 😊

Kép

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol

ThomasGins
Frigó<#eplus2>

Aldaryn
Go go Free! 😊)))

per aspera ad astra

Atika :o)
hat nagyon sok szerencses km-t hozza

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

jajaja en is igy szorakoztattam magam😄 meg kompromitalo videokat/fotokat csinaltam a tobbiekrol😊

Free: grat hozza aze neha lecsekollak msn hogy elsz e😄

Free
nah megteszem a bejegyzésem .
ma du. 3 kor veszem át a motoromat
egy 100 pacis Yamaha FZ6-S 600 ccm es gép.

ha sokáig nem írok az azért lesz mert motorozok, ha meg nagyon sokáig akkor meg azért mert korházban vagyok ha meg többet nem írok akkor nem jött be a dolog 😊

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

npeter
én is voltam már alkohol nélkül lagziban, (sofõr voltam <#falbav> ), de csodálkoztam, hogy viszonylag jól éreztem magam ital nélkül is. Magamban csak rogohtem a tobbieknek milyen szar lesz a masnapjuk 😛 <#eplus2>

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

köszi a segggítséget srácok, megnézem mûködik e
aaazztt elhiszem!! multheten vegignyomtam egy eskuvot alkohol nelkul..megvaltoztatta a vilagnezetemet!!!

Az UVW map tile szorzót map-onként állíthatod!

Amúgy meg itt a világvége, egy csepp alkohol nem maradt a háznál! 😞

kepolos a material editorban kapcsold be a 2 sided materialt.szerintem az lesz a megoldás.ugyanez volt nekem is csak vázákkal😊

Aldaryn
Töltsd fel a modellt, hadd kuksizzam meg. Így csak azt mondhatom, varázslat és csoda. 😊

per aspera ad astra

Valaki! Lehet az hogy egy splinét latheval körbeforgatok, adok neki shellt meg turbosmoothot, van egy agyagedényem, de az árnyéka lyukas? Felül bevilágít a lámpa, és átvilágít rajta, az árnyék egy karika, hiába baszakodok a normal-al, semmitõl nem lesz jó, megnéztem a korábbi hasonló modelleimet azok is ilyenek. Én vagyok pöcs?
szerintem aldaryn van a martinp2 nik mögött és egy kicsit fel akarta pörgetni a fórumot. amúgy meg már csak 49678 van a 60000-ig

npeter
de legalabb kicsit megmozdult a forum 😊

ThomasGins
Polygonpigs<#mf1>

Hát tényleg elég szemét dolog így szivatni szegényt...És Aldaryn a legnagyobb disznó mind közül <#vigyor>

Atika :o)
Marha disznok vagytok <#nyes><#nyes>

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

Free
ne is törõdj senkivel ... tök bunkók mert nekik már megvan a papper, és aki meg érdeklõdne azt lehülyézik, meg kiröhögik......

Én sana már nem fértem bele a tanfolyamba.... ez van

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

viszont van lehetoseg autodidatka modon megszerezni a kepesitest bar az nem polygonlakatos hanem vertexkurva kepzes.. de hasonlo a vegeredmeny😛

Aldaryn
Jaj, szemetek vagytok, ne szivassátok szegényt. Sajnos, vagy inkább szerencsére elég nagy volt a túljelentkezés, így egyelõre meghatározatlan ideig nem szervezünk újabb tanfolyamokat. Sok jelentkezõt csak három vagy négy turnussal késõbbi kurzusokra tudtunk így is csak bepasszírozni. Sajnos az oktatói gárda létszáma, és a rendelkezésre álló helyszûke nem teszi lehetõvé egyelõre, hogy bõvítsük a párhuzamosan egymás mellett folyó tanfolyamok számát.

per aspera ad astra

ThomasGins
Nódracsödögén egy középkorú férfi tartotta az oktatást,de már nincs közöttünk.

npeter
EMBER!!!! megsutotte a nap a fejed??? 😊<#eplus2><#guluszem1><#fejvakaras><#hawaii>

Met
<#eplus2><#taps>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

<#hehe><#nevetes1>

Sziasztok!

arról szeretnék érdeklõdni hogy volt ezen a fórumoldalon fent olyan hirdetés hogy okj-s poligonlakatos meg satöbbi hogy nem tudjátok hogy van e még vagy hogy hogyan lehet jelentkezni? mert a telefon ami ott volt az "az ön körzetében nem elérhetõ" és nem tudom milyen "Max tanfolyam pont"okról írt...tudnátok nekem segíteni?

köszönöm szépen
hunkircsi
Hello!

Teremtettem magamnak egy sík egyszerû dologból egy érdekes helyzetet. A téma újfent fû, vraydisplace, stb. Miért van óriási különbség, ha magát a displace map-ot behúzva a Material Editorba, ott sokszorozom az U,V-k szerint, mintha a füves felület objektumának (Plane) az UVW Map módosítójában tolom feljebb az U,V értékeket. Az elõbbinél alig látszik valamit a displace, míg az utóbbinál normálisan kijön a füves tüskézése a displace map-nak.
Ez most nekem azért fontos, mert egy pl. 20m*20m-es felületre a vraydisplace textúrának egy 14*14-es U,V Tile-ing kellene, de a Diffuse textúrának csak egy sima 1*1-es U,V. Ha viszont az adott objektumon egy globális UVW Mapping módosítónál van megadva a 14*14-es U,V szorzó, akkor a Diffuse textúrát is besokszorozza, ami most nekem nem jó.

Köszi a választ.

Ki korán kel, poligont lel.

jelöld ki a polygonokat és nyomjál rá 1 auto smooth-t vagy/és próbálkozz a smoothing group-al. Hátha jó lesz

Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.

nekem is segítsen légyszi valaki!nem tudom különben bejefezni a kávéfõzõt!lejjeb van a hozzászólás képpel együtt.

shift? Hmm. No meglesem ezt a disp panelt alaposabban. Erre a szürke témára gondoltam én is, csak nem tudtam hogy van ilyen kapcsoló amivel megadhatom a "nullát" <#fejvakaras>
Nem tudom erre gondolsz-e, de ha csinalsz egy 50%-os szurke kepet, es erre feketevel irod a "3ds" feliratot, a "max"-et pedig feherrel, es ha a displacementnel mondjuk 10cm-et allitasz a nagysagra, emellett pedig a shiftet -5cm-re teszed, akkor pont a szurke reszek helyben maradnak, a tobbi meg a szintol fuggoen elore, vagy hatra fog elmozdulni.

Sziasztok, nagy bajban vagyok, valaki okosítson már ki. Adott egy ojjektum, amin van több uv. Az egyik csatornán szeretnék használni két displacementet, de úgy, hogy legyen pluszos is és mínuszos is. Azért így szeretném, mert ha a displacementet úgy tervezem hogy benne legyen az összes szintkülönbség, akkor az ojjekt eredeti geometriája olyan helyeken is módosul a renderen, ahol azt nem szeretném. Arról most nem is beszélek hogy pl a mat editoros disp nem tud elfogadni mínuszos értéket, mert ha elfogadna, jó lenne kompozit mattal. Hogy jobban érthetõ legyen, mondok egy példát, egy teapot 3ds max felirattal úgy, hogy a "3ds" kiemelkedjen, a "max" pedig süllyedjen, de a pot geometriája egyéb helyeken ne torzuljon.
A vraydispmapmod lenne rá jó mert az tud mínuszt is, de úgy veszem észre, amikor számolja a geometriát, akkor az egyik mod felülírja a másik értékeit ezért a másik nem mûxik.
Van megoldás, vagy baromság az egész? <#wow3>
Ez a Call of Juarez: Bound In Blood engine-je. A játék nem szép annyira, mint ez a techdemo. Rám valahogy a Crysis mélyebb benyomást tett, annak ellenére, hogy nagyot csalódtam benne.

uj realTime 3d engine, hasonló featurékkal mint a cryengine, egy kicsit jobb, gazdagabb tálalás.
link

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Sziasztok Mocsári Ádám vagyok!

Megnyílt tudomásommal ez egyetlen magyar Utómunkás és 3D-s Oldalunk. Amit barátommal Készítettünk. Szeretettel várunk mindenkit aki az Animációval ,Effektekkel, Utómunkával és 3D modellezés, VFX kapcsolatos videókat és tutoriálokat és képeket szeretne látni. Lehetõségetek van arra is hogy saját munkátokat vagy tutoriálotokat tegyük közzé. Valamint minden olyan embert várunk aki nem a másik lehúzást nézi szemelõt hanem segítését. Az oldal még nincs teljesen kész és még valószínûleg nem ez a végleges helye.
Lehetõség van a vidókhoz és tutoriálokhoz hozzá szolni és kérdezni a készitõlyétõl. Valamint a Blogokhoz Hozzá Szólni.
Várunk mindenkit szeretettel.
Tisztelettel Az ATOMIC MEDIA TEAM Nevében

www.atomicmedia.uw.hu
okozhat e gondot, ha egy poly nyitott? Tehat valahol latszik a belso felulete?
Es ha pl jatekhoz keszitenek egy hazat, akkor kell-e ott h legyen alja, mert ugye az plusz megjelenitendo felulet a videokartyanak, ami raadasul nem is latszik...
Hali!

Megserult a max fileom 😞 Nem tudom betolteni, mert toltes kozben lefagy... A regebbi mentes kozul, ami betoltheto, meg menteni nem tudok, vagy hasznalat kozben, ha taskot valtok, akkor nem tudok mar visszalepni maxba, mert lefagy. Nincs vm max reparalo utility?