63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Aldaryn
    Sajnos a viewport szerintem nem fejlődött igazán jó irányba. Rengeteg erőforrást használ és nem a videókártya készleteiből gazdálkodik, hanem vinyóra cachel, ami nem valami szupergyors megoldás.
  • nenad
    végül is, ha megnézed, eddig egyik ujabb releasnek sem volt lasabb a viewportja...
    Az dx/opengl fejlődése miatt sem lehetne, illetve a driverek miatt sem. Valami kavirnyálás a fejlődés irámyába mindig van, szerencsére, egyébként piszok gáz lenne a szitu. :D
  • Aldaryn
    Majd ha láttuk, ha használtuk pár hónapig, és éles stresszhelyzetekben is működöt, akkor kap az Autodesk egy pirospontot.
  • nenad
    ha láttad a prezentációt akkor olvashattad, hogy erre most külön hangsúlyt fektettek. Igazából csak reménykedem, hogy ebből be is válik valami. Egyébként ha a viewportok multithreadesek lesznek akkor jelentős gyorsulás lesz. Szóval naivitást félretéve ebben a releaseban talán tényleg történi fog valami a sebességet illetően is...
  • Aldaryn
    Volt olyan feature list, amibe ezt nem írták volna bele? Nehogy már pont Te legyél ennyire naiv. :D
  • nenad
    na, a lényeg ha igaz, max gyorsabban töltődik majd, kevesebb memóriát eszik és stabilabb lesz.
    Ha ez benne lesz akkor minden király lesz
  • Slipknot14
    hát valóban, de fölöslegesnek azért nem fölösleges szerintem :)
  • Aldaryn
    Sosem az a gond, hogy ezek a feature-ök rossz koncepció köré épülnek, gond akkor van velük, ha tényleges munkára kezded használni őket. Pl. megnézném, hogy az object painter mit csinál, ha hatmillió polys alapsceneben elkezdek vele szórakozni. A textúrafestést pedig úgy, hogy van a highres modellemen 4darab 4Ks map.
  • nenad
    a paint funkció tényleg zúzós benne.
  • Slipknot14
    nagyon komoly, az object paintinges cuccot hiányoltam is belőle, C4D-be szerettem :)
    No meg szinte kap egy Ps-es felületet a progi textúrázáshoz, huha:D
  • Culram #53229
    Már látom hogy fogják megdönteni az új dominó világrekordot.
  • Aldaryn
    Autodesk. Ott mióta komoly bármi is?
  • ThomasGins
    Ez komoly?
  • FRenkie
    fincsi! klassz az aljnövényzet, nekem az 1. dof verzió sokkal jobban bejön.
    Még úgy érzem hiányzik a grain és a virágocskát kihangsúlyozó volume light :)
  • Aldaryn
    MAX 2011
  • ThomasGins
    USB-s volt, apa és anya,csak felcseréltem véletlenül:D
  • npeter
    ezt már lehetne zselézni is
  • zenoka
    azert szerencsere ilyennel nem hozott ossze az elet:D
    rogton jatszottam volna ollo kezu edwardot:)
  • npeter
    nekem van 1 kannám, még 2005-ből :P
    extra bunda
  • zenoka
    kirenderel szörös kannat amin bemutatja a fazonokat?:)
    TG?:)
  • Aldaryn
    Épp ellenkezőleg, újra jön be a divatba. A kopasz barack már aaaaaanniyra 2009...
  • ThomasGins
  • npeter
  • zenoka
    ez a fajta gyapju ma mar nem divat:)))
  • npeter
    pár napja láttam egy nyílászáró katalógusban érdekes zuhanyzó ajtót, próbáltam vmi hasonlót összedobni: kép
  • nenad
    nem is rossz, nekem is sok a dof, de az összhatás még mindig sok.
  • youth #53213
    Nem semmi!!!
  • npeter
    hmmm, szép lett
  • ThomasGins
    A fekete pixelt elhiszem a többi gyanus kicsit:)
    Hatásps mindenképp!
  • zenoka
    jah szo nem is modeleztetek a fakat meg a novenyzetet csak generatorral..pff hat igy semmit sem er, csak kattingattatok:):):)
  • Aldaryn
    Jól megmondtam a számítógépnek, hogy csináljon egy ilyen képet.

(ivygen, onyx, vérehulló és ibolya xfrog majd mindenen saját készítésű textúrák, dof az dofpro a keret pixeleből van, sokból, ne tudd meg, mire ezt a sok fekete pixelt kiválogattuk a sötétszürkék közül...)
  • ThomasGins
    Mesélsz róla mit, mivel,merre, meddig?
  • Aldaryn
    Így?
  • Geccoka
    en is ilyet akarok csinalni :D
  • ThomasGins
    Durvás
  • bencsab
    nagyon szép. nekem kicsit túlzó a dof, a 2. fatörzs még benne lehetne a fókuszban.
  • zenoka
    meg a vegen megszeretem a termeszetet! durva!
  • Aldaryn
    melléktermékkép. Lesz még szebb.

• ThomasGins
    Elvileg akkor lehet hogy van. Nagyon nem használtam még ezt a funkciót,nem volt gyors vele PS.
  • nenad
    vicc nélkül, PS ben is van flip normal a 3d pluginjében nemde?