63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
#53239 Sajnos a viewport szerintem nem fejlődött igazán jó irányba. Rengeteg erőforrást használ és nem a videókártya készleteiből gazdálkodik, hanem vinyóra cachel, ami nem valami szupergyors megoldás. -
nenad #53238 végül is, ha megnézed, eddig egyik ujabb releasnek sem volt lasabb a viewportja...
Az dx/opengl fejlődése miatt sem lehetne, illetve a driverek miatt sem. Valami kavirnyálás a fejlődés irámyába mindig van, szerencsére, egyébként piszok gáz lenne a szitu. :D -
#53237 Majd ha láttuk, ha használtuk pár hónapig, és éles stresszhelyzetekben is működöt, akkor kap az Autodesk egy pirospontot. -
nenad #53236 ha láttad a prezentációt akkor olvashattad, hogy erre most külön hangsúlyt fektettek. Igazából csak reménykedem, hogy ebből be is válik valami. Egyébként ha a viewportok multithreadesek lesznek akkor jelentős gyorsulás lesz. Szóval naivitást félretéve ebben a releaseban talán tényleg történi fog valami a sebességet illetően is... -
#53235 Volt olyan feature list, amibe ezt nem írták volna bele? Nehogy már pont Te legyél ennyire naiv. :D -
nenad #53234 na, a lényeg ha igaz, max gyorsabban töltődik majd, kevesebb memóriát eszik és stabilabb lesz.
Ha ez benne lesz akkor minden király lesz -
#53233 hát valóban, de fölöslegesnek azért nem fölösleges szerintem :) -
#53232 Sosem az a gond, hogy ezek a feature-ök rossz koncepció köré épülnek, gond akkor van velük, ha tényleges munkára kezded használni őket. Pl. megnézném, hogy az object painter mit csinál, ha hatmillió polys alapsceneben elkezdek vele szórakozni. A textúrafestést pedig úgy, hogy van a highres modellemen 4darab 4Ks map. -
nenad #53231 a paint funkció tényleg zúzós benne. -
#53230 nagyon komoly, az object paintinges cuccot hiányoltam is belőle, C4D-be szerettem :)
No meg szinte kap egy Ps-es felületet a progi textúrázáshoz, huha:D -
Culram #53229 Már látom hogy fogják megdönteni az új dominó világrekordot. -
#53228 Autodesk. Ott mióta komoly bármi is? -
#53227 Ez komoly? -
#53226 fincsi! klassz az aljnövényzet, nekem az 1. dof verzió sokkal jobban bejön.
Még úgy érzem hiányzik a grain és a virágocskát kihangsúlyozó volume light :) -
#53225 MAX 2011 -
#53224 USB-s volt, apa és anya,csak felcseréltem véletlenül:D -
#53223 ezt már lehetne zselézni is -
zenoka #53222 azert szerencsere ilyennel nem hozott ossze az elet:D
rogton jatszottam volna ollo kezu edwardot:) -
#53221 nekem van 1 kannám, még 2005-ből :P
extra bunda -
zenoka #53220 kirenderel szörös kannat amin bemutatja a fazonokat?:)
TG?:) -
#53219 Épp ellenkezőleg, újra jön be a divatba. A kopasz barack már aaaaaanniyra 2009... -
#53218 -
#53217 -
zenoka #53216 ez a fajta gyapju ma mar nem divat:))) -
#53215 pár napja láttam egy nyílászáró katalógusban érdekes zuhanyzó ajtót, próbáltam vmi hasonlót összedobni: kép -
nenad #53214 nem is rossz, nekem is sok a dof, de az összhatás még mindig sok. -
#53213 Nem semmi!!! -
#53212 hmmm, szép lett -
#53211 A fekete pixelt elhiszem a többi gyanus kicsit:)
Hatásps mindenképp! -
zenoka #53210 jah szo nem is modeleztetek a fakat meg a novenyzetet csak generatorral..pff hat igy semmit sem er, csak kattingattatok:):):) -
#53209 Jól megmondtam a számítógépnek, hogy csináljon egy ilyen képet.
(ivygen, onyx, vérehulló és ibolya xfrog majd mindenen saját készítésű textúrák, dof az dofpro a keret pixeleből van, sokból, ne tudd meg, mire ezt a sok fekete pixelt kiválogattuk a sötétszürkék közül...) -
#53208 Mesélsz róla mit, mivel,merre, meddig? -
#53207 Így?
-
Geccoka #53206 en is ilyet akarok csinalni :D -
#53205 Durvás -
bencsab #53204 nagyon szép. nekem kicsit túlzó a dof, a 2. fatörzs még benne lehetne a fókuszban. -
zenoka #53203 meg a vegen megszeretem a termeszetet! durva! -
#53202 melléktermékkép. Lesz még szebb.
-
#53201 Elvileg akkor lehet hogy van. Nagyon nem használtam még ezt a funkciót,nem volt gyors vele PS. -
nenad #53200 vicc nélkül, PS ben is van flip normal a 3d pluginjében nemde?