63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
#53039 A turbo smoothot én is meg tudnám nyomkodni párszor ha azt szeretném hogy sok polybol áljon, de inkább ugy vagyok vele hogy csak oda kerüljön több polygon ahova máshogy nem lehet a formát kialakitani.
Csak a hogyannal vagyok egy kicsit meglöve, mivel nem ismerem ehhez a trükköket amivel sokkal egyszerübben sokkal szebb formát tudnék kialakitani, nem mint most hogy szinte minden polygon más irányba néz és igy eléggé hepehupás lesz a felület.
-
Midas #53038 Lehet gondolom ez ember fuggo en vegul is az alap format csinalom meg lowban aztan 20-30 ezer poligonig meg sem allok a vegeredmeny altalaban 70 es 200 ezer kozott mozog attol fugg mi az a dolog.
De a low politol ne varj csodat az ugy is fog kinezni :) -
#53037 jo de igy kezelheto marad a model és vannak bizonyos helyek ahol meg vannak szabva hogy menynire lehet elszálni a polygonszámmal. -
Midas #53036 most nem azert de 830 poligon nallam egy sima negyzet tobb poligont tartalmaz. -
Midas #53035 furhoz altalaban lehet ilyen color mapokat krealni sztem max is tudja es akkor kedved szerint szinezhetsz bizonyos reszeket. amugy zsir lett. -
#53034 kérdésem a következö lenne , miért nem lehet látni az oldalnézet referencia képet , már többször ujratöltöttem , de nem akarja megjelentiteni .Már a viewportot is defaultra raktam .
A másik kérdés, hogy hogyan tovább , tippeket tanácsokat kérnék , hogyan lehet részleteket hozzáadni .Láttam néhol hogy minden egyes részegységet külön objektomként készitettek, ez mennyire jo megoldás vagy jobb ha egy egységbol áll az egész ? A mozgo felületek kivételével?
Hogyan lehet simitani a felületet, hogy ne torzitsa el a modellt és le legyen kerekitve ahol kell .
Probáltam subD vel de az nagyon deformálta, legalábbis ilyen kevés poly mellett .
Csak tudnám hogy akkor külföldi forumokon hogyan csinálják subD-vel hogy kevesebb él látszik mint az enyémen és teljesen alakhü és részletgazdag a modell
saját modell -
#53033 tudom nem nagy durranás, de csinálgattam unalmamba egy medve fejet. Ez az első teljesen önálló modellem ami kész :)
Várom a kritikákat, meg tanácsokat hozzá :)
-
#53032 köszi :) -
#53031 A brute force ugyanaz. -
#53030 hátha, de annyira nem is fontos:) -
#53029 Miért nem tudom így beállítani a Vray-t?kép -
nenad #53028 nekem így jön le.-
hiba -
#53027 Milyen hiba? Itt jó. -
nenad #53026 rosszul tetted fel a képet, hibás.. -
#53025 51-es bolygó nagyok kész kis mesefilm, lessétek meg. És van benne kanna:D -
#53024 mintha eddig nem lett volna az -
nenad #53023 hwsw : Megerősítette az IE sebezhetőségét a Microsoft...
immáron sebezhetőbbé vált... :D -
Midas #53022 jah ok :) -
#53021 persze azt tudom, csak még odáig nem jutottam el :D De majd holnap egy UV mapolós segédletet keresek aztán csinálok rá valami normálisat :) addig is ez megteszi :D
-
Midas #53020 alakul de ezt a bort sztem csereld ki elege muanyag hatasa van -
#53019 -
#53018 :D
-
Midas #53017 Nekem kicsit alacsonynak tunik a poligon szam es a texturan dolgozz meg :)
En meg elkeztem top gun-ozni .
-
upsz bocsi, elirtam -
#53015 kész az első fej modellem:) tudom elég kezdetleges meg gyér a tieitekhez képest, csak gondoltam megosztom veletek, hogy hátha kapok jó tanácsokat :)
-
#53014 köszi :))
viszont nem sikerül sehogy se előcsalogatni :( -
zenoka #53013 sp2 nel ket fule van a vraynek ez a masodikon van es be kell allitani hogy az elsodleges es a masodlagos phton biszbasz mi legyen. -
#53012 Üdv!
Egy Vray tutort szerettem volna kipróbálni, de a képen jelzett részek nekem hiányoznak...
1.5 sp2-t használok. valamit be kell állítani?
kép -
#53011 Gondoltam hamár fénykép a csőr ( ami le se esett elsőre )akkor igazi,de olyan furcsa volt.
De szép mindenképp! -
#53010 1000 kösz:) levolt véve 0-ára -
zenoka #53009 fustolo fustje:D -
#53008 A symetry modifidnél a weldet kikapcsoltad szerintem.
Zénó az a kékség az miaz?PS? -
#53007 sziasztok, 3DS maxba elég új vagyok még, és hát elkezdtem C4D-s és Maya-s tudásommal egy arcot modellezni( elég kezdetleges még)
Az lenne a problémám, hogy egy ideig szépen alakult, csak aztán volt benne egy kis hiba mikor letükröztem, egy fölösleges háromszöget tette bele a tükör képbe, ezt kicsit korrigáltam a polyk mozgatásával, aztán elmentettem, és utána rendereltem, és akkor vettem észre ezt:
a letükrözött fél és az eredeti közti csík erősen előtűnik :/ Előtte jó volt, egyáltalán nem lehetett észre venni, de most meg bármit próbáltam csinálni, nem tudom visszacsinálni. Valakinek bármi ötlet? -
Midas #53006 nekem egy intuos 3 as van es megvaltoztatta az eletem mondhatni marmint az alkotas beli reszet :) mind rajzolasban es ha formazod a modelt is utolerhetetlen. -
Midas #53005 I would like to inform you that a piece of your work has been featured in my monthly newsletter 'Under Appreciated Art'
tiszta jo devianton betettek vmi listaba -
zenoka #53004 kikapcsolodtam:P -
#53003 jol néz ki ez a cucc, bár nem tudom menynire használhato modellezésre -
l0b1g #53002 jah, olyan multis -
nenad #53001 ez piszok jó! -
#53000 Csak sajnos elég sokszor a péntekkel még nincs vége a hétnek (legalábbis a munkanapok száma nem fogy el addigra)
de legalább van még meló, annak is örül az ember fia mostanság