63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• repvez
    A turbo smoothot én is meg tudnám nyomkodni párszor ha azt szeretném hogy sok polybol áljon, de inkább ugy vagyok vele hogy csak oda kerüljön több polygon ahova máshogy nem lehet a formát kialakitani.
    Csak a hogyannal vagyok egy kicsit meglöve, mivel nem ismerem ehhez a trükköket amivel sokkal egyszerübben sokkal szebb formát tudnék kialakitani, nem mint most hogy szinte minden polygon más irányba néz és igy eléggé hepehupás lesz a felület.
  • Midas
    Lehet gondolom ez ember fuggo en vegul is az alap format csinalom meg lowban aztan 20-30 ezer poligonig meg sem allok a vegeredmeny altalaban 70 es 200 ezer kozott mozog attol fugg mi az a dolog.
    De a low politol ne varj csodat az ugy is fog kinezni :)
  • repvez
    jo de igy kezelheto marad a model és vannak bizonyos helyek ahol meg vannak szabva hogy menynire lehet elszálni a polygonszámmal.
  • Midas
    most nem azert de 830 poligon nallam egy sima negyzet tobb poligont tartalmaz.
  • Midas
    furhoz altalaban lehet ilyen color mapokat krealni sztem max is tudja es akkor kedved szerint szinezhetsz bizonyos reszeket. amugy zsir lett.
  • repvez
    kérdésem a következö lenne , miért nem lehet látni az oldalnézet referencia képet , már többször ujratöltöttem , de nem akarja megjelentiteni .Már a viewportot is defaultra raktam .

A másik kérdés, hogy hogyan tovább , tippeket tanácsokat kérnék , hogyan lehet részleteket hozzáadni .Láttam néhol hogy minden egyes részegységet külön objektomként készitettek, ez mennyire jo megoldás vagy jobb ha egy egységbol áll az egész ? A mozgo felületek kivételével?
    Hogyan lehet simitani a felületet, hogy ne torzitsa el a modellt és le legyen kerekitve ahol kell .
    Probáltam subD vel de az nagyon deformálta, legalábbis ilyen kevés poly mellett .
    Csak tudnám hogy akkor külföldi forumokon hogyan csinálják subD-vel hogy kevesebb él látszik mint az enyémen és teljesen alakhü és részletgazdag a modell
    saját modell
  • Slipknot14
    tudom nem nagy durranás, de csinálgattam unalmamba egy medve fejet. Ez az első teljesen önálló modellem ami kész :)
    Várom a kritikákat, meg tanácsokat hozzá :)

• Klon
    köszi :)
  • Aldaryn
    A brute force ugyanaz.
  • ThomasGins
    hátha, de annyira nem is fontos:)
  • Klon
    Miért nem tudom így beállítani a Vray-t?kép
  • nenad
    nekem így jön le.-

hiba
  • ThomasGins
    Milyen hiba? Itt jó.
  • nenad
    rosszul tetted fel a képet, hibás..
  • ThomasGins
    51-es bolygó nagyok kész kis mesefilm, lessétek meg. És van benne kanna:D
  • npeter
    mintha eddig nem lett volna az
  • nenad
    hwsw : Megerősítette az IE sebezhetőségét a Microsoft...
    immáron sebezhetőbbé vált... :D
  • Midas
    jah ok :)
  • Slipknot14
    persze azt tudom, csak még odáig nem jutottam el :D De majd holnap egy UV mapolós segédletet keresek aztán csinálok rá valami normálisat :) addig is ez megteszi :D
  • Midas
    alakul de ezt a bort sztem csereld ki elege muanyag hatasa van
  • Slipknot14
  • Slipknot14
    :D

• Midas
    Nekem kicsit alacsonynak tunik a poligon szam es a texturan dolgozz meg :)
    En meg elkeztem top gun-ozni .
  • Slipknot14

upsz bocsi, elirtam
  • Slipknot14
    kész az első fej modellem:) tudom elég kezdetleges meg gyér a tieitekhez képest, csak gondoltam megosztom veletek, hogy hátha kapok jó tanácsokat :)

• Klon
    köszi :))
    viszont nem sikerül sehogy se előcsalogatni :(
  • zenoka
    sp2 nel ket fule van a vraynek ez a masodikon van es be kell allitani hogy az elsodleges es a masodlagos phton biszbasz mi legyen.
  • Klon
    Üdv!
    Egy Vray tutort szerettem volna kipróbálni, de a képen jelzett részek nekem hiányoznak...
    1.5 sp2-t használok. valamit be kell állítani?
    kép
  • ThomasGins
    Gondoltam hamár fénykép a csőr ( ami le se esett elsőre )akkor igazi,de olyan furcsa volt.
    De szép mindenképp!
  • Slipknot14
    1000 kösz:) levolt véve 0-ára
  • zenoka
    fustolo fustje:D
  • ThomasGins
    A symetry modifidnél a weldet kikapcsoltad szerintem.

Zénó az a kékség az miaz?PS?
  • Slipknot14
    sziasztok, 3DS maxba elég új vagyok még, és hát elkezdtem C4D-s és Maya-s tudásommal egy arcot modellezni( elég kezdetleges még)
    Az lenne a problémám, hogy egy ideig szépen alakult, csak aztán volt benne egy kis hiba mikor letükröztem, egy fölösleges háromszöget tette bele a tükör képbe, ezt kicsit korrigáltam a polyk mozgatásával, aztán elmentettem, és utána rendereltem, és akkor vettem észre ezt:

a letükrözött fél és az eredeti közti csík erősen előtűnik :/ Előtte jó volt, egyáltalán nem lehetett észre venni, de most meg bármit próbáltam csinálni, nem tudom visszacsinálni. Valakinek bármi ötlet?
  • Midas
    nekem egy intuos 3 as van es megvaltoztatta az eletem mondhatni marmint az alkotas beli reszet :) mind rajzolasban es ha formazod a modelt is utolerhetetlen.
  • Midas
    I would like to inform you that a piece of your work has been featured in my monthly newsletter 'Under Appreciated Art'
    tiszta jo devianton betettek vmi listaba
  • zenoka
    kikapcsolodtam:P
  • repvez
    jol néz ki ez a cucc, bár nem tudom menynire használhato modellezésre
  • l0b1g
    jah, olyan multis
  • nenad
    ez piszok jó!
  • npeter
    Csak sajnos elég sokszor a péntekkel még nincs vége a hétnek (legalábbis a munkanapok száma nem fogy el addigra)
    de legalább van még meló, annak is örül az ember fia mostanság