3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha valaki ismer fegyverekrõl megbízható blueprinteket pl desert eagle, legyen kedves linkelje be. google-n a legtöbb használhatatlan minõségû, illetve találtam pár vírusos oldalt is.

It\'s good to be bad.

npeter
lego designer <#integet2>
ha netán unatkoznátok 😛

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

hehe😄 plane😄😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

az festett fal... 😄

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

talajt csereld ki😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

ja és elég sok különféle solvere van

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

nem, az másik projekt volt, a c4d beépített cloth-collider-ea elég jó, talán egy fokkal realisztikusabbat produkál mint a max reactorja. A maxét viszont lehet cibálni, az szimulációban.

...ami (részben) max-os havok-kal készült? <#rolleyes>

egy magyarázó ábra (jelenet) a c4d-s könybõl.

nem lesz rajta masik koszi
hihetetlen..gyerekek elkepzelheto hogy a wifi jelet blokkoljaa huto/micro? pert pont legvonalban uttban es az osszes wifi adapter arrol a geprol folyamatosan eldobja a jelet...

vagy ha van másik oprendszer rajta akkor fixboot a másik oprendszer cd-jérõl. (feltéve hogy nincsen rajta másik oprendszer ami nem xp, illetve ha másik oprendszer xp akkor manuálisan kell hotzzádni)

thx😄

Met
Az árnyék problémam megoldódott már csak a háttér kellene, hogy lássam mit csinálok :S

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Met
bootolsz xp cd-rõl rendszerpartíció megszüntet, majd létrehoz format, telepít

nagyon off:
hogy a pekbe tudom leirtani a szemet vistat a geprol es feltenni a jo oreg xp-t?

Met
Van 2 problémám

1. Az Environment ablakban be van pipálva, hogy mutassa a háttérben az 56-os Map-ot (VRay HDR) és nem mutatja a viewport Camera1 ablakban

2. Az autó alát tett Matte Shadows-os plane nem látszik a renderben, illetve az árnyék

Mind a két dolog idáig mûködött, van valakinek ötlete, hogy most miért nem?

bakker, egyébként elkészítettem havok 1-el. Elég jól sikerült.

Malakai
Egyszerû, tenni viszont nem tudsz ellene, Havok 3 csak rigid body, abban viszont elméletileg gyorsabb és pontosabb.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

nézte valaki maxban a havok3 reactor cloth simet? Havok1 ben megjelenik havok3 al eltünik a cloth.
Tudja valaki mi lehet az oka? Googli nem tudja..

Free
<#taps><#taps>

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

jó kis procinyúzó proggi, az instabilitás kiszûrésére, fõleg overcloknál érdemes, ritkén jelentkezõ hibákat is kimutat.
link

ThomasGins
hfer😄

\"So always look on the bright side of death\"

ThomasGins
Inkább a maxod zavarja össze😊 Elég szar a maxos nurbs

megoldottam, átinportáltam egy régebbi mentésbõl.

miért zavarna össze?

GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb

npeter
szerintem NURBS-ot felejtsd el, csak összezavar.

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

hello. van egy problémám, csinálok egy kocsik tutorial alapján, de ha a kocsi motorháztetõjére NURMS-t nyomok akkor a max kiírja hogy hiba történt ezért lefog állni, kivánja-e menteni. nemtudjátok hogy mi lehet a probléma és mi a megoldás?

GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb

Aldaryn
Atomdrága, fõleg úgy, hogy van egy VrayScatter, vagy ForestPack, amivel ugyanezt elérheted töredék áron. Nem tudom, mire gondoltak a fejlesztõk. Jó, nem kapsz preseteket, de basszus, pár óra munka, és ugyan ott vagy. Minden esetere szép eredmények.

per aspera ad astra

hunkircsi
Atomjó dolog. Két baj van vele. Az egyik, hogy MAX-al csak 2008-tól felfele kompatibilis. A másik pedig, hogy 275 dollárba kerül. Azért egy shareware verzió igazán jó lenne a honlapon. Szerintem 100 dollár feletti szoftverárnál már igazán ki lehetne próbálni a cuccot, mielõtt megvenné az ember.

Ki korán kel, poligont lel.

ThomasGins
teccetõs

Autograss plugin vray-hez.

npeter
jópofa, csak hiányzik a szívószál mert így szúros kissé 😛

Aldaryn
ez jó irány!

per aspera ad astra

ThomasGins

npeter
volt olyan megrendelõ pl. aki baszott nagy panoráma ablakot+ajtót akart a fürdõszobára, hogy kimehessen/láthasson a teraszra. mellette a háló, onnan is ajtó a teraszra, jah és a fürdõ mellett lett volna a fõbejárat. bárki aki jön belát a fürdõszobába 😊 az volt a gond, hogy behoztak vagy 10 féle újságot és innen-onnan akarta volna mindent betuszkolni a leendõ házukba, kis patak, stb .aztán az egész nem felelt meg a helyi rendezési tervnek és abbamaradt, de lehet azt a fürdõszobás dolgot megrajzolom 1x csak úgy 😛

npeter
tetszett nekik, de még nem biztos ilyen lesz a végsõ

és mit állapítottak meg a képek láttán?

npeter
a színeket, csempéket, stb mind az ismerõs találta ki, én csak vizuálisan elõhoztam nekik 😊

Free
<#taps><#taps><#worship>

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Free
ne kötekedj 😊
Virágzik a Retro
Látnád miket kérnek tõlünk tervekben . ( már nem 3d hanem lakberendezés)
néha hányni tudnék
Ez sztem meg még jól is mutat 😊

bocsáss meg, hogy ezt mondom (nem tudom kitõl a terv), de ez a csempe-padlólap-lambéri színkombináció ritka rossz választás. valamikor a 80-as években csináltak ilyen megjelenésû fürdõket

ad 1) ne kocsogozz itt nem biztos hogy igy kenne segitsget kerni
ad 2) ha segitsget kersz bemutatkozol kikvagytok mik vagytok es leirod mit szeretnel nem egy szaros linket tolsz be
ad 3) buktal innen minden segitseget szvsz.
ad 4) nem csodalkoznek ha torolve lenne az eszes megnyilvanulasod.

npeter
jah tényleg hiányzik a bekötés, de fogjuk rá, hogy hátha elfér a mosdó mögött a nem látszó résznél 😛
jah a csajokat meg oda kell gondolni. nem ismerhetem mindenki fantáziáját, hogy kinek mi tetszik: szöke-e, fekete-e, bögyös-e, telt-e, borotvál-e? , stb 😛<#pias>

helyes (fasza) lett!! de hol a meztelen no (2 darab) a furdokadbol?😊

Met
úú, tényleg, a lefolyó is biztos ott megy le 😊)

Aldaryn
Ah, nem látod, a padlóban van a kiállás. 😊)) Jó lett ez, úgy hogy nonprofit, és közben mégis munka is, valamilyen szinten.

per aspera ad astra

Met
mosdó csap nincs bekötve?<#zavart1>

npeter
1 kis nonprofit work egy ismerõsnek. csakmert rég postoltam képet 😊

ThomasGins

gyere, itthon vagyok

\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs

lol volt ugyanilyen polom😄