63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
zenoka #53399 hajra maistro en drukkolok!! -
nenad #53398 ezúttal lehet sokkal hamarabb... -
#53397 Mondjuk én neki nem állnék, meg kell csinálni összetört verzióba is,az ajtókat kerekeket be kell lőni f*szán, aztán még texturázni is. Csak a baj van vel,és valaki már ugyis megcsinálta ugyanazt a kocsit:) -
zenoka #53396 hat ha van export import progi hozza es annak a kiteriumainak megfelel az altalad csinalt auto akkor ugy gondolom minden tovabbi nelkul tied a vilag.:) de ki az a toom? -
#53395 amit én csinálok 3D-be azt be toom tenni játékba?:O pl csinlok egy autót és azt betehetem Gta SA-ba? -
#53394 Egy ingyenes kis 3d library, ha valakinek épp ilyen kellene:)
link -
zenoka #53393 popec, Nenad tuti utolso nap kezd neki:) Free nagy lelkesedessel neki indul aztan 1 het utan feladja:P en meg minden 3 dik este azon gondolkodom hogy el kenne kezdeni de bele se kezdek..:)
sry hetfo van... -
peterszanyi #53392 kösz a tipet megpróbálom
-
#53391 inkább ide figyeljetek: evermotion interior pályázat :) -
zenoka #53390 nem beszelunk rola tobbet mert megjelenik...:) -
#53389 van ám egy "furcsa" felfogása annak a srácnak :) -
zenoka #53388 hmm lehet ertelmes volna az export elott atpakolni 0,0,0ba az objectet es oda rendelni a pivot pontot is. ez csak egy otlet ehez sem ertek:) -
zenoka #53387 nah ot megtalalod az APon Mason neven.. -
peterszanyi #53386 Hali abban kérnék segítséget hogy csinltam egy modelt játék alá ám amikor exportálom mindig az alapértelmezet pivot pointot veszi figyelembe nem azt amit én beálíotam ezért a játékban az animáció szétcsúszik. Az lenne a kérdésem hogy egy objekt alapértelmezet pivot pointját hogy lehet megváltoztatni. -
#53385 Én akkor még nem voltam aktiv, csak a keresésnél találtam:D -
nenad #53384 k.andrás, hehe, RIP, gondolom már nem sg tag. -
#53383 És azért mert... -
#53382 Angelina Jolie-val párhuzamban:) -
#53381 ez ilyen alap? :D mint a freestyle fociban az atw? :D -
kissgy1028 #53380 Szia!
Pont most készítem a szakdogámat, amelynek a témája a 3d hatású flashek készítése weblapokra. A lényege dolgozatomnak pont az, hogy miért is terjedtek el a 3d hatású flashek, és miért nem lehet normálisan kinéző valódi 3d flashekkel találkozni weblapokon. A legnagyobb problémát pont az interaktivitás jelenteni a 3d flasheknél. Tömérdek aritmetikai műveletet kellene elvégeznie a számítógépnek, nagyon rövid idő alatt. Csak gondolj abba bele, hogy egy rövidebb animáció kirenderelése is elég időigényes folyamat tud lenni a max-ben. Ha még megoldható is lenne, hogy folyamatos 3d képet tudjon a számítógép alkotni (valós idejű render), akkor pedig az internetes sávszélesség lenne a szűk keresztmetszet. Éppen ezen oknál fogva vannak a játékprogramok is lowpoly modellekkel tele. A jelenleg fellelhető 3d flashek éppen ezen okokból kifolyólag nem a legjobb minőségűek. Ezért használják inkább csak a 3d hatásúk flasheket a honlapokon.
A készülő szakdoga honlapom is ezen okoknál fogva lesz tele csak 3d hatású flashekkel.
Üdv.! -
#53379 Én se:D Nem vagyok nagy kocsi fan
Ja, fasza lett Youth! -
kissgy1028 #53378 A második megoldásodra volt szükségem.
Köszönöm szépen a segítségedet!
Üdv.! -
zenoka #53377 ej en nem csinaltam meg:S:) -
#53376 Ja,közbe kb leesett... szoval fénynél keresd az exclude gombot. -
#53375 Ha arra gondolsz,hogy az objektum ne vessen árnyékot,akkor obj megfog,jobb klikk obj properties, és a rendering control részen tudod kapcsolgatni az árnyékvetését. Vagy a fénynél tudod exclude-olni hogy milyen tárgyat ne vegyen figyelembe a fényed. -
kissgy1028 #53374 Sziasztok!
Azt szeretném megtudni, hogyan tudom egy konkrét materialnál azt elérni, hogy ne jelenjen meg rajta egyetlen árnyék sem. Az a lényeg hogy egy texturám árnyék nélküli legyen a többin viszont legyenek árnyékok. V-ray materialokat és v-ray rendert használok.
Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv.! -
#53373 Akkor Fiat 500. E nélkül nem is maxos a maxos ember:) -
#53372 nem úgy megunni...ez egy végtelenített program..nincs vége nem lehet megunni:D csak úgy értem h már nincs ihlet... 3 éven keresztül minden nap csináltam benne vmit szinte... és most nagyon megtetszett a 3D-s kocsi modellezés...egyszerűen hihetetlenül jó...és szeretném én is elsajátítani azt :)
Köszönöm a válaszokat amiket adtatok -
#53371 Újabb agymenés: üveg kannácska -
Midas #53370 google youtube meg rengeteg training video van hozza mint pshez. gondolom eloszor a kezdoknek valonak ess neki ami bemutatja az eszkozoket meg hogy mirol is szol az egesz tortenet. -
#53369 Ha a 3D-t is megunod akkor jön majd a 4-5-6?D
A program helpje és beépitett tutorja a legjobb anyag, ezenkivül a net tele van leirással.
És vagy 3-4 magyar oldalon is találsz pár leirást magyarul. -
#53368 csá... én is szeretném elkezdeni ezt a 3D-s ábrázolási módot meguntam már a PS-t kicsit nagyobb szintre szeretnék lépni... vmi segítséget tudtok adni hogy kezdjem el? vagy saját tapasztalat? ki hogy kezdte? akartam könyvet szerezni de a könyvtárba nem volt...majd hnap megnézem a városiba is hátha...
szal aki nem lusta és segítőkész anna várom a válaszát :D
Előre is kösz -
Sarhidai #53367 Az elöbb lemaradt a lényeg :D sorry
Érdekelne, hogy mi a véleményetek arról, hogy a mai napig tudomásom szerint nincs normális használható megoldás arra hogy a már kész 3D-s modelled, belső tered stb. közé tedd a neten de nem hagyományos módon.(kép, videó), hanem interaktívan.
Tehát körbeforgathatod , sétállhatsz benne, mindezt ugyanolyan vagy hasonló minőségben, mint azt ahogy egy rendelt kép vagy videó esetében elvárnád. Ja és a lényeg, hogy mindenki számára elérhető Flashben vagy Java-ban jelenne meg az interneten nem pedig valami utolsó "noname" pluginnal.
Lenne ilyen lehetőségre igény, vagy az embereknek elég a hagyományos kép vagy videó ?
Írjátok meg. Köszi -
Sarhidai #53366
Lenne ilyen lehetőségre igény, vagy az embereknek elég a hagyományos kép vagy videó ?
Írjátok meg. Köszi -
zenoka #53365 megvan stacked stone agyujto neve:D -
zenoka #53364 hmmm ha jol emlexem jo regen vagy youth vagy frenkie posztolt itt egy falat ilyen apro szeles kavicsokbol volt kiteve..mi annak a falnak a neve hogy keressek ra? -
nenad #53363 volt valahol egy kamrás felvétel az erdőről illetve a vizesésről. Az brutálisan szép volt. -
zenoka #53362 naaagyon durva... -
#53361 Ezzel kicsit úgy vagyok, mint a parasztember a zsiráffal... -
putyi #53360 cryengine 3
http://www.crytek.com/technology/presentations/