3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Találtam egy egész jó fa-gyûjteményt, ráadásul elég tûrhetõ áron, a gondom csak az, hogy nem tudom, hogy ezek mekkora modellek. Mert ha hasonló "állatságok", mint az újabb evermotion gyûjtemények, akkor egyenlõre ezt is hanyagolnám.
Ha valakinek megvan ez a cucc, akkor kérem jelezzen privátban. Nem értem, hogy ilyen gyûjteményeknél miért nincsen egy letölthetõ sample file. <#szomoru1>#szomoru1>
iCube R&D - Plugins - MentorPlants - 3
Amúgy ezen kívül is van pár jó cuccuk, és egész jó áron, a kérdés ugye mindig az, hogy milyen a minõsége és a használhatósága a modelleknek.
Ki korán kel, poligont lel.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Úgy értem nem bugosabb e mint a régebbi stb. esetleg jobban kihasználja a hardvert?
Régi gépen (P4 3Ghz, 2 giga ram, 9600Pro, XPSP3)kicsit belassult egy modell forgatásakor, az új gépen is (E8400, 4 giga ram, HD4830, Vista 64bit) meg megakad
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Nemtom mennyire érdekel benneteket, náhány interior és exterior modellt keresek, egy könyv megírásához. A modellek elkészítõi nevét, cégnevét természtesen feltüntetjük a konyvben, illetve a hát/elõlapon, építész nevét szintén. Ha érdekel jelezzetek vissza, evermotion.or már a támogatók listájában található.
Amúgy a másik meg, ami általában minden kijelzõnél elõ szokott jönni, az a kékes árnyalat. A melóhelyen az EIZO mellett ott van a régi SONY TFT-m. Namármost csak amikor egymás mellett ment a két kijelzõ dual-disp módban, akkor döbbentem le, hogy ami az EIZO-n atomszürke, az a SONY-n nagyon kékesnek tûnik. Kellett is pöcsölnöm jó sokat, mire hozzákonfigoltam az egyiket a másikhoz.
Szóval engem fõleg ez a kékes dolog zavar, mert még a SONY-hoz képest is sokkal intenzívebb a laptop esetében. A globális alulszaturáltságáról már nem is sírok többet.
Ajánlom ezt a kalibráziós tesztábrát:
http://www.fotovilag.hu/vegyes/kalibra/kalibra.htm
Különös tekintettel figyelj oda, hogy a jobb oldali szürkeskála mindegyik kockája kivehetõ legyen, tehát se a feket ne legyen túl sötét, se a fehér ne legyen túl világos.
per aspera ad astra
the world is mine
Amúgy az még érdekelne, hogy hogyan lehetne (ha egyáltalán lehet) a laptop kijelzõjét felhozni egy reális szintre. Kint a melóhelyen ugye egy EIZO van belõve úgy ahogy, de mellette nagyon látszik, hogy a laptop kijelzõje eléggé kékes árnyalatú, színekben pedig alulszaturált. <#szomoru1>#szomoru1>
A fényerõ setup-ot majdcsak kibogarászom a Manual-ból.
A gép amúgy egy Toshiba SATELLITE A300 - 1TM
Tenkjú.
per aspera ad astra
Lenne egy kérdésem is a képhez. A konstrukció kapott egy +20-as Brightness-et PS-ben. Mivel itthon vagyok és se a laptop, se a CRT nincsen bekonfigolva, így nemtudom, hogy nem-e vittem túlzásba.

\"So always look on the bright side of death\"
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

Narancssárga mûanyag indexlámpa materialt szeretnék készíteni. Van tippetek a beállításokra? Eddigi próbálkozásaimmal még hasonlót sem sikerült.
Mental ray renderert használok
Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
orvosolom majd ezt is.
per aspera ad astra
Ha még valaki nem ismerné: Advanced Painter 1.6
Én egyenlõre még teljes eufóriában vagyok tõle. <#crazya>#crazya>
a csap mögé sem árt a csempe...
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
gyaaaa 3 honapja nem "hallotam" es most torkent dofte at az agyam a szememen at...
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
jah a tukornel korrigalom a tukrozodest, (franya varylight tukrozodik), felhot szerintem kihagyom
egyebkent a kamera szog nekem bejon kifejezetten!
80 %-ban archmodels gyorsan összedobálva.
Akinek fent voltam msn en a partneri listában azoknak üzenem törlöm a fiókom.
új msn címem: msn{qkac}barton.hu
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
halk tápot szeretnék, a mostani 400as chieftek kurva hangos.
ötletek?
prohadveren 400as vagy 450es corsairt nézegettem.
kell e 400asnál nagyobb egyáltalán?
van 2 winyóm, egy 256 megás 7900as gforceom, 4gb ramom, meg 1 core2duom amit majd 4magosra cserélek, meg 1 dvd íróm.
köszi
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
ujrairtam a geom exporteremet. +40% speed, yeahhh
35k vertices/sec , az elõzõ 19k vertices/sc
Ha beleszámoljuk azt is, hogy az Luxrender támogatja az instancingot is (ami a geometria nagy része, akkor egész elfogadható lesz)
Az indigo renderer 3dsmax exporter irójával van egy kis challendszunk, kié lesz a gyorsabb exporter.
LOL
koszonom