3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Met
téged nem mert 1. vagy nincs pénzed mert piára költöd mind vagy 2. alkohollal tudsz csak fizetni

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Vorpal
"túlmutatnak a sekélyes helpfileok, és önképzés eléggé csekélyke hatékonyságán" - ez a kedvencem😉

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Doomista
Tökéj válasz <#eljen><#eljen>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Aldaryn
Leghatékonyabb és legjobb megoldás, ha jelentkezik valaki az OKJ-s MAX tanfolyamokra. Profi, segítõkész tanári brigád, arrogáns, inkompetens fórumozókkal szemben. Sok olyan ismeretet is szívesen oktatnak, amik nem feltétlen jellemzõk a megszokott tanfolyamokra. Olyan ismereteket, amik a tényleges munkavégzést, és a konkrét problémák megoldását segítik, és túlmutatnak a sekélyes helpfileok, és önképzés eléggé csekélyke hatékonyságán.

per aspera ad astra

Doomista
Haviért tanitanál ? 😄D

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Sziasztok!

Van egy arcom (a fej hatso fele nincs meg, mint egy maszk amit szembol tesz fel az ember es csak a fuleig er) pelt mappinggal szeretnem szethuzni, amikor kijelolom a korvonalat a szem es a szaj lyukaikat kihagyom, de amikor a pelt-gombra nyomok, allandoan a baloldali szemhez koti a 'drotjait, nem az egesz korvonalahoz, igy nem tudom kihuzni. Hogy birhatnam ra, h ne foglalkozzon a belso uregekkel??
koszi
kihagyhatatlan ajánlat.

Nézegettem az evermotion shop-ban a cikkeket és megakadt a szemem egy "V-ray standalone" tételen, amit mindössze 245€-ért mérnek (plusz 25€ egy dongle, ha még nincs), szemben a max-os advanced 819€-s árával! Ezt hogyan lehetne használni max-szal? Kevesebbet tud vajon? Se proxy, se vrayplane, se sun, se sky ilyenkor? Hallottam már korábban, hogy lesz standalone, de azt hittem, hogy fryrender, vagy maxwell szerû lesz, tehát külön alkalmazás, de attól még "minden" editorhoz van exportere. Ez így elsõre nem ilyennek tûnik, legalábbis az ára alapján. De akkor mi benne a pláne? Vagy ez csak renderslave-nek jó?

LoL 😄

dienesistvan: itt tuti profi mindenki, de belefáradtak az újak kezdeti nevelgetésébe. Próbálj tutorialok alapján menni, gyakorolni. Az alap dolgokat elsajátítani. Ahogy Free mondta ehhez kezdetnek tökéletes a súgó, van benne jópár oktató project.

Free
beszél F1 -el. õ profi a kezdõk segítésében.

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

sziasztok

most kezdem a 3dsmax tanulmányozását.

ha valaki eléggé jól vágja, az szóljon, felvenném vele a kapcsolatot.
ezt nagyon könnyû elkészíteni, egy cella, aztán copy pasta alsó felsõ síkon majd a széleket összekötni.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Természetesen win7 béta és unregistered 3dsmax! 😊

It\'s good to be bad.

Már van belõle végleges is, csak még nem kapható a boltokban...

npeter
minek erõlködsz/szenvedsz még1 béta oprendszerrel?? 😛

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

npeter
még mindig NEM warez topik <#integet2><#eplus2> 😊
szerintem nem olyan bonyolult lenne lemodellezni, a keresésre fordított idõ alatt már meg is lenne 😛

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

Meg van...dx10 miatt csinálta és szét is fagyott tõle.

It\'s good to be bad.

Üdv! Felraktam win7 alá 3dsmax 2010 64bit-est és mikor létrehozok egy plane-t akkor keresztbe elválasztja tehát 2 face-es plane lesz, emlékszem találkoztam már egyszer ilyennel de nem emlékszem. hogy hol kapcsoltam ki :S Help me!

It\'s good to be bad.

hunkircsi
Hi mindenki!

Ha valaki ki tudna segíteni egy felfújható (fürdõzésre alkalmas) matraccal, akkor annak nagyon örülnék. Félreértések elkerülése érdekében természetesen 3D-s modell kellene. Vagy a modell lelõhelye. Már lassan meg sem lepõdök, hogy mi mindent kérnek a megrendelõk a látványtervekre. Strandlabdát, és bikinis napozó nõnemû lényt <#ravasz1>

Elõre is kösz a helpet.

u.i.: Vagy én keresem rossz helyen, vagy egyszerûen az ilyen dolgok nem olyan sûrûn fordulnak elõ a világ 3D-s modelladatbázisában.

Ki korán kel, poligont lel.

némelyik tárgyat egy kicsit megnyomorgatnám, hogy természetesebb hatása legyen

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

😄
szekrénysor

ThomasGins
Ezt nézegette már vki? Elég sketchupos.

\"So always look on the bright side of death\"

Gyenge az AA (csak munkaközi kép).
Nemtom, szerintem így is jó, bár nem értek ehhez
Persze, hogy be lehet csukni 😄 Szerintem csak a nagy latoszog miatt nez ki igy a kepen.

ThomasGins
Klotyó nem saját ötlet sajnos😊

csunya az anyag a plafonon😛 de egyebkent beteg otlet szokasszerint😄😄D

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

ThomasGins
Vmi cornell boxnak indult izé.
izé

Met
Miért olyan pöttyös az ajtó?
A jobb oldali bútor (kanap, pamlag, rekamié, sezlony stb.)<#idiota> támlájának felsõ keskeny oldalán nem hosszába kellene futni az "erezetnek"?
Az ajtót be lehet csukni? Olyan mintha szélesebb lenne.

De amúgy állat<#nyes>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Na, ha már ennyire beharangoztad, akkor jöjjön egy <#buck>
http://gecco.3dmax.hu/archviz/Szekrenysor.jpg
Munkaközi render, szal ne éljetek vissza vele <#circling>

npeter
Érik 1 kiba nagy szekrénysor emberek 😛
mi van mindnekit sokkot kapott a hõn szeretett államfõnk által szponzorátl tüzijáték? 😛

ok köszi
A help-ben mindegyiknek ott a leírása, képekkel, példákkal illusztrálva. Ennél jobbat most egyikünk sem fog összeütni neked.

Helló
Valaki tudna nekem egy listát küldeni a modifier list-ben szereplõ módosítók mi mit tud csinálni. Na ezt jól leírtam rem értitek mit akarok és tudtok segíteni nekem 3ds max 9 van de gondolom Nagyából mindegy az alap gondolom ugyan a z mint a régiekben vagy az ujjbakban.
ThomasGins

Free
neked nem nevezgetni kéne hanem írni egy saját render engine-t.. bakker

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

lehet benevezek

Elvileg annak a tovabbfejlesztett valtozata:
http://www.thearender.com/downloads/TheaRenderEvolution.pdf

Aldaryn
Ez nem a kerkythea? Csak lecsaptak pár betût, mert marketing szempontból nem volt jó nekik? 😄

per aspera ad astra

Újabb renderer van készülõben. Várják a jelentkezõket zárt bétatesztre. Mondjuk minimális infót szolgáltatnak csupán...

Aldaryn
MLCAD Még amit érdemes.

per aspera ad astra

ThomasGins
BSZ!

thx

En ezt hasznaltam regebben legozasra:
http://www.leocad.org/
Tud OBJ-be, 3DS-be menteni, jo kis progi.
Ilyeneket csinaltam vele:
Elso
Masodik
Harmadik

gyaaaaaa, jah de gondolok arra hogy oa dxf egy nagyon egyszeru vektoros formatum meg kell nezni a szerkezetet hatha...

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

ha valamilyen xml szerûbe ment akkor azt be lehetne híni maxba. (scripten keresztül)

npeter
de, csak 1 karaktert kell kicserélni 😛
<#banplz><#eplus2>
sorry, feldobott labda volt 😊 <#integet2>

http://www.mek-schuetzen.de/Sites/Explosion.htm

GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb

lxf bol nem lehet dxf et csinalni?

npeter
van, csak lehet nem sokra való: 'lxf', 'lxfml', 'ldr' fájlokba lehet exportálni

van valamilyen exportja?

npeter