3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.
http://archicad-talk.graphisoft.com/viewtopic.php?t=20393
en a max to archicad varazsszavakat hasznaltam😉
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
létezik vmi olyan script vagy plugin amivel max-ból kitudok exportálni 1 tárgyat olyan formátumba, hogy az archicad tudja használni? (elvileg az 'gdl' kiterjesztést használ)
Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.
"irradiance map a lownak megfelelo"
allitsd feljebb az irmap minoseget.
Segitseget kernek teszt beallitasbol: Ezen a kepen teszt render a haz bal also falan a gerendak melletti foltosodasokat szeretnem elkerulni. Ezekkel probalom, adaptiv subd: min/max=2/2, colorthres:0.05
irradiance map a lownak megfelelo, kiveve, h a color thres-t itt levettem 0.1.
Konkret beallitas is johet. Ajelenetben csak gi van, direct feny nincs.
koszonom
http://www.tomshardware.com/reviews/render-farm-node,2340.html#xtor=RSS-182
<#hehe>#hehe>
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Az mitõl lehet hogy van egy max fájlom és bármit hozok létre benne,primitivek,fény,kamera stb az nem látszik 😊 Elvileg ott vannak,de nem látszanak.Én állítottam el esetleg valamit vagy már megint a max szórakozik? :S Bár gondolom a max,de hátha van valami amiról nem tudok 😛 Egyszer csak nem látszottak bármit akartam létrehozni,viszont amiket eddig létrehoztam benne,azokkal nincs gond<#confused>#confused>
Sajnos az am3-asokból nincsen black editition ami kint van már, viszont azok a procik is kevesebbet fogyasztanak, 95w (a 125w ellenében) Nekem sokat számít a fogyasztás, és a zaj.
amúgy jobb vásár most amd-t venni, mint pl quadot?
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
Bocs, tévedésbõl elkövetett felindulás 😄
Röhej. Nem tud valaki egy jó am3 as deszkát amibe belemészik a phenom II 940 black edition?
koszi
lg w2600hp bf ( http://www.lge.com/products/model/detail/w2600hp.jhtml )
26" S-IPS panel, nagyon jo szinek, extraminimalis inputlagg (dell 2709-et akartam eloszor, annal majdnem 0.1s, ami mar azert hetkoznapi felhasznalasban is zavaro lehet, aztan jott ez helyette)
kb. 1 honapja vettem egy ilyet, elotte volt szerencsem dell 2407-hez, 30"-os MCD-hez, idebent egy eizo s2431w-vel dolgozom, es legalabb olyan jo mint az elobbiek, sot szvsz jobb is ezeknel (habar az eizo elott is sokat ulok, de az otthoni picit akkor is jobbnak tunk, de a masik kettohoz kepest nagyon meggyozo)
Szoval aki vasarolgatni akar mostansag, nezze meg ezt is (ilyen aron ilyen minoseget tuti nem kap... 130k -ert 2-300k -s monitorok kepminoseget)
Normalis helyen jar ra a 3ev rendes gari, meg 3 nap pixelgari...
u.i.
letezik hasonlo tipusszammal TN-Film paneles valtozat is, ugyhogy erdemes odafigyelni, sips helyett nehogy olyan formedvenyt mutogassanak/probaljanak meg eladni!
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
Köszönöm! 😊
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol
per aspera ad astra
Na ezt valaki legyen szives és magyarázza már meg.
Az objektum geometriájának közepén mért nincsenek szerkeszthetõ vertexek??
Kép
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
per aspera ad astra
Másrészrõl ha tényleg olyan baromi részletes a modell akkor meg kéne azt mutatni, egy közelebbi képpel, és/vagy jobban világított környezettel. Pl legyenek árnyékok, akkor jobb a térhatása a cuccnak, egyenlõre papírból hajtogatottnak néz ki. Vagy ha ez a világítás és a méret tetszik, akkor nem kell részletes modell.
A kép mondanivalójáról: Ha a gyakorlat lényege a hangulat, az environment akkor igenis fontos hogy a képen szereplõ dolgok csak ne úgy berakva legyenek. Azt kell elérni hogy a nézõ azt érezze hogy ez egy pillanat az események sodrából, ezt pedig hétköznapi tárgyakkal leginkább csak hétköznapi jelenetben tudod megtenni. Legyen szó kamionról a szürkületben, otthagyott teáskészletrõl, vagy üres fürdõszobáról, a természetesség teszi élõvé a képedet. Lehet frankó a megvilágítás (jelen esetben nem az), lehet csúcs a modell (az sem), ha nem él a képed, akkor semmit sem ér.