63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
nenad #53119 2.0 mikorra várható -
#53118 aldaryn kukac gmail.com :D
Nem tudni. -
#53117 És az mikorra várható kábé?
Amúgy küldtem emailt, megkaptad? Vagy más embernek ment el ? :D -
#53116 Akkor várj 2.0-ig, mert jelnelgi tudomásom szerint az lesz a következő frissítés, és az nem lesz ingyenes upgrade. A point releasek viszont mindig azok. -
#53115 Én is elgondolkoztam rajta, lehet nem ártana shoppingolni, bár azt nem tudom, hogy később a frissítések mennyire ingyenesek. Mert gondolom az SP3 meg 4 se tökéletes, valami bug mindig lesz. RT-vel együtt lenne jó megvenni. Mondjuk most egy fityingem sincs per pill :)
Tilbury: netről szedett fotó kicsit megmókolva PS-ben, de majd ha beindul az igazi fa gyártás, akkor azért szeretnék saját fotókból készíteni textúrákat. -
#53114 igaz ami a nagy bumm előtt volt, hogy miért következett be, és miért pont akkor, már filozófia, de hát a relativitás elméletet se tudja senki bizonyítani, de cáfolni se, és mivel igaz mindenre ezért fogadják el :)
No meg a gravitáció se biztos hogy tömeg-vonzás, lehet taszítás is, de ezekről lehetne rengeteget mesélni :) a lényeg, hogy amit az elején írtam filozófia, de csak mert nem ismerjük még rá a lehetséges választ, de sok mindent nem ismerünk, még ha azt is hisszük róla :) -
#53113 én nem irtózok tőlük, de valamilyen szinten elítélem az egyházat. Nem vagyok hívő, én a tudomány embere vagyok :) mindenre létezik magyarázat, és felsőbbséges teremtmények nem léteznek az én világomba, ahol a világegyetem folyamatosan táguló egysége a "nagy bumm"(így hívják), után következett egy atomnál is kisebb egységből. Onnantól kezdve minden nyomon követhető, az anyagok kifejlődéséig... Majd a Föld-é :D Ez az én vallásom a fizika-csillagászat :D
DE nem szeretnék senkivel kötözködni, nem azért írtam le a nézeteim :) Mindenkinek saját dolga ez és nem szabad ezért elítélni magát a személyt..
Én mint írtam csak az egyházat, hisz lásd Vatikán = öregek otthona, ráadásul mennyi pénzük van a semmit tevésért. Idősebb kiadása a Magyarország és még sok más ország vezetőségének :) Kapitalisták és öncélúak, egy szerintük "nagyobb és mindenható" nevében.
Nos de ez is csak az én nézetem, ne kövezzetek meg, nem kötekedésből írtam le. -
#53112 Ironikus, hogy nagyon sokan azért állnak be valamilyen sorba, hogy megmeneküljenek a fájdalomtól és a küzdelemtől. Igaz ez vallásra, de egy munkahelyen bólogatva egértologatásra is. Holott a legtöbb vallás gyökerében azt találni, hogy az embernek küzdelem és önfeláldozás árán saját magának kell eljutnia valahová. Ah, de ne offoljunk. Már az is milyen álszent dolog, hogy legépelem mindezt, és azt mondom, hogy ne offoljunk. :D -
#53111 Ruházz be egybe, nyomsz valami bármit bárkinek, és megvan az ára.
Nagyon faszán fest az a nyírfa, hajrá, hajrá. :) Lesz ez még igazán büntető! -
nenad #53110 nfr.
-
tilbury #53109 tök jó az a nyírfa, a törzsnek a textúráját az onyx adja, vagy utólag te raktad rá? -
#53108 Én is közben utánaolvasgattam, mások is azt írják, hogy SP3ban javították ezt. Jó lenne egy SP3... :/ -
#53107 VRay sp3-ban került javításra, hogy filtering mellett már menjen.
Demó esetén lehet trükközni distance blend falloffal, ha nem is olyan kényelmes, szép megoldás... -
#53106 Nincs:( -
#53105 Most még csak próbálgatom mi merre. Nincs ötleted a zdepth miért nem használja az átlátszóságát a leveleknek? -
#53104 Elég ehhez egy fogorvosi rendelő is:)
Youth, f*sza nagyon a nyirfácska! -
#53103 Újabb hibába botlottam:
A levelek átlátszóságát a Zdepth valamiért nem akarja tudomásul venni. Amúgy még csak most próbálgatom az onyxot, szóval a levegőben lévő levelek, stb ne lepjen meg senkit....
-
#53102 miért van az hogy az emberek nagy százaléka irtózik a vallásos és hitbeli vagy megvilágosodásról beszélő társaiktól ?
de egy zuhanó repülőn mindenki tudja hogyan kell keresztet vetni :) -
nenad #53101 nem erre gondoltam, hanem a következő/volt generációra, csakhát ma már 0,1% az aki éber erre...
Ehhez kapcsolódóan a vallások stb éretlensége és értelmetlensége...
A Kiakasztó felismerés 6 éve történt meg, addig 30 éves koromig nem tudtam, hogy milyen játékban vagyok benne. Írtó nagy szopás nem tudni..
-
#53100 Nagy siker!
Akinek kéne később: exportálásnál van egy kis ikon jobbra lenn levélformát átkapcs sima lapra.
Köszi! -
#53099 Use plates bekapcs. :)
Nenad, képesek vagyunk valamit létrehozni, és képesek vagyunk pusztítani, és mindkettőt túl azon, hogy ez evolúciós kényszer lenne. Szerintem ezért nem csak az az ember, ahol végetér a bőröd. Szerintem az ember addig tart, ameddig a hatása.
-
#53098 -
bencsab #53097 Régen én is ezzel küzdöttem, és Al megadta a segítsétet: valahol a 0. pixelnél pontosan célozva meg kell húzni a szegmensszámot (vagy mit) állító piros vagy kék csúszkát, és akkor megjelenik az a lehetőség.
Lehet tök hülyeségeket írtam, mert most nincs előttem, de a lényeg, hogy pontosan célozz a csík elejére, és utána klikkelj, majd húzd el! -
#53096 hát nem voltak felvéve a cuccok egyébként, épp az hogy lejjebb szettem sok mindent. De azért még kísérletezgetek, köszi.
De ha valaki tud egy fullos(minden menüjére kiterjedő) vray beállítást, ami szép is, de gyors is, az megajándékozhatna =):$
Még nem értek a vray-hez, ma tettem fel. -
#53095 Hali!
Nem tudom rávenni az onyxot, hogy olyan levelek legyenek mint a tutorban. 2x2-es planek. A blogján azt írja, hogy állítsam be, hogy egyedi levél legyen, hát én olyat nem találtam...
Van ötleted? Nenad azt mondja állítsam be a rombuszt aztán kész, de azért a plane jobb lenne... -
Midas #53094 de amugy ahhoz hogy normalis kepet kapj kell egy jo bevilagitas hateret is lecserelhetned, szoval attol hogy render settingsben minden ultran van meg lehet rossz a vegeredmeny. -
#53093 barna szikla :DD nem volt kedvem újra renderelni szürkébe :D -
Midas #53092 ez inkabb fa :D mint szikla bocs -
zenoka #53091 reggel allok a buszmegalloba varom a buszt jon egy kocsi a belsosavban meglat, athuzodik a kulsobe elem egy pocsolyahoz lefrocskol majd visszahuzodik a belsobe..szerinted? de nem allt meg sajnos....
-
#53090 bocs dupla postér, csak nézzetek rá a render time-ra. szerintem ennyi idő alatt, sokkal meggyőzőbb eredményeket is kaphatnék. :/
nem mondom, hogy csúnya lett, de időpazarlás :D -
nem tudom, nekem ez a vray első benyomásra szívás, nem jön be. -
#53088 mivan srácok melegfront van? :P
nekem is frankón indult a nap: kb. éjfél körül kerültem ágyba, éjjel asszony megijeszetett, mert vmi rosszat álmodott. Ő bezzeg aludt tovább nyugodtan én meg számolhattam a köcsög birkákat :(, Ja és ráadásul 1 órával hamarabb szólt az ébresztő vmiéert (5:20)
Szerintem ez a nap is fekete csütörtökként fog a történelembe beíródni :) -
#53087 egyébként én ezt a vray-es rendert nem értem.... csináltam tut alapján azt a sziklás cuccot, ami abba volt render az órákig is eltarthatott volna kb :D vagy még tovább. lejjebb szedegettem pár apróságot meg Brute Force helyett mást használok, kisebb felbontásba, de így is nagyon lassú. Már látom félig a végeredményt render közbe, de nem valami meggyőző ennyi idős munka után. Amit nem értek, az az, hogy ott van pl a Crysis játék. Jóval szebbek a szikla falak mint amit én csináltam(meg a tutba ami van) mégis csak 1x tölti be az egészet. Szóval hogy is van ez? -
nenad #53086 fasza ez a nap :D -
#53085 bezártad a kocsiba a kulcsot? -
bencsab #53084 szerintetek mi van olyankor, ha az auto key nem működik? -
zenoka #53083 innom kell egy kavet:S -
nenad #53082 OFF:
néha azon gondolkodom hogy az emberek tisztában vannak e az ember definiciójával? Hehe, Az ember a bőr molekuláinak határin túl megszünik. Bármi ami rajtunk van az szemét és akadályozza az életünket. Gyakorlatilag egyfajta szar. Vagy ahogy más mondaná a holt anyag az élőn soha nem fog jót tenni. De ne felejtsük el, hogy nem egymással szórakozunk, hanem a szar szintje nő meg rajtunk. Persze ez a szar, lehet egy parazita "mellékterméke" ami nem akar máshogyan megélni, csak szimplán rászáll az emberre. Ha tudnám,hogy egy ember tette ezt rám az már börtönben ülne...
Ember ilyet soha nem tesz maximum az aki már lélekben halott.
Bocs az elmefuttatásért, csak a multkori jutott eszembe. -
#53081 Ah, inkább visszaülök a kis boxomba, megfájdul a fejem, ha gondolkodni kell. -
nenad #53080 (hmmmhmmm, sztem valaki nem fogta fel, hogy nem valakik szórakoznak, hanem te szórakozól. Azaz rajtad szórakoznak, kurvára durván illózórikus, hogy más szórakozik, szimplán rajtad, fizikailag, soha ne engedd fel őket...)
Ennyi a köze hozzá, azzal generálták a fát.