3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb
Lehet ezen valahogy segíteni vagy újra kell csinálni?
[/img]
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
koszi
Akkor majd még játszadozok vele egy kicsit. 😊
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol
\"So always look on the bright side of death\"
Lenne egy gyors kérdésem, amire minél elõbb kellene a megoldás. Tudom, hogy lúzer kezdõ probléma a dolog, de mivel most folyamatosan meló van, ezért egyszerûen nem fér bele az idõmbe sem a guglizás, sem a kísérletezgetés. Ezért kérem most a segítségeteket.
Már régóta visszatérõ problémám a 2D-s mappolt emberkék a látványtervekben, de most már végképp felvitte az agyvizem. Nincsen semmi konkrét gyûjteményem, sem pluginem, csak néhány maszkolt tifem, ami nem is lenne gond, de nem tudom, hogy mi a módszer a jelenetbe való beillesztésükkor, hogy semmilyen külsõ fényhatás, GI ne módosítsa a 2D-s emberkék képeit. Biztos van erre hatásos módszeretek, amitõl a 2D-s cucc nem üt el annyira a környezettõl.
Elõre is nagyon köszönöm a segítségeteket. <#worship>#worship>
Ki korán kel, poligont lel.
most ahogy nézem az ff-nél még rendben volt a kontraszt. voltak feketék és fehérek is. a tábla anyaga szép, amap-pelést kellene változatosabbá tenni, úgy hogy elmozgatod kockánként egy picit.
a színekrõl: én a monokrómra törekednék, de úgy, hogy természetes maradjon. a sötét fa mondjuk wenge, vagy ében, míg a világos kõris, vagy éger.
a kompozíciót tekintve, annyit kellene csak mozgatni a kamerán, hogy a királynõ bekerüljön az átlóba, illetve a mellete álló gyalogot fehérre változtatnám. kellene még egy derítõlámpa jobbról, hogy kirajzolja a kontúrokat, valamint egy spot a vérnek, hogy éevényesüljön a pirossága.
És igazad van, a kompozíció sem a legjobb.
De már nem nagyon akarok ezzel a képpel foglalkozni.
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
\"So always look on the bright side of death\"
Meg tudnátok mondani, hogy miért nem aktív a Display properties mezõ?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
link
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Lesz még egy színes is, de annak még nem tetszenek a színei. 😊
http://archive3d.net/?a=download&id=18422
Valakinek hasonlo? Archmodelek kozott nem talaltam megfelelot, es sehol mashol se 😞
Nekem a Q9550 alap orajelen 12514, 3.45 ghz-re huzva 14680 (64bitessel es max prioritast adtam a cinebenchnek). Sajna többet egyelöre nem tudok huzni rajta, mert a ramok nem birjak (csak 800 mhz-esek). Megmertem ilyen dugajra csatlakoztathato teljesitmenymerovel mennyit eszik a gep: alap orajelen teljes terhelesnel 169W, tuningolva 190W. Terheles nelkul alap orajelen 120W-ot ker.
A regi procimmal (E6600) ugyanez a gep alap orajelen teljes terhelesnel evett 146W-ot
koszonom
core i7 920 - 12735
yesss
per aspera ad astra
Meg lehet oldani Max-ben, hogy egy object-en két V-Ray DisplacementMod legyen különbözõ map-okkal és paraméterekkel?
Már vagy harmadik napja próbálkozom, töröm a fejem és keresem neten a megoldást és nem találtam megoldást. Õszintén már kétlem, hogy egyáltalán van...
Az is jó lenne, ha csak az egyik displacement lenne V-Ray-s a másik meg alap Max-os, de ezt se tudtam megcsinálni, V-Ray Disp. miatt mintha nem is lenne.
Remélem tudtok mit javasolni, mert máris gazdagabb lettem pár õsz hajszállal... <#confused>#confused>
szokott óvatossággal csak 1 giga bele 1sõre,
aztán nem akart felmenni a windowz,
bele még 1 modul és megjavult. <#confused>#confused>
Hova nem pofátlankodnak ezek a deszka/mem/proc gyártok... <#hehe>#hehe>
Na mind1
egyébként faszán fut 3ghz-en a 2,5ghz es 905e, 38 fokos full terhelésen, stock feszkon. Pedig xar a hõvezetõ paszta is.
Milyen kibaszott szélvihar van itt pesten.
Na holnap benchmarkolok egyet.