3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

npeter
keret nélkül lehet jobb lenne, nem?
jah és füves nincs? 😛

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

uj hatterkep.. lesz meg par sportolasos temaban

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

npeter
talán ez a video segíthet. bár elég ratyi minõségben van, alig látszik vmi.😞

nenad: faszák azok a fák, és jó gyors is a render

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

kb 9 millya poly.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

SLG. instanced fák, 90 másodperc a rendridõ, phisichal sky-al.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Hello!

Lenne egy olyan gondom, hogy a 3ds max 2009 programban csináltam egy super spray-t, space warp menübõl egy path follow-ot amit összekötöttem a super spray-vel és egy vonalat, de nem sikerül megcsinálni, hogy a spray-bõl kijövõ részecskék a vonalat kövessék.
Pontosabban ott akadtam el amikor a Pick Shape Object gombot kell használni nem tudom, hogy kell vele összekötni. Rákattintok a gombra de a vonalra nem tudok rákattintani (másra se lehet rákattintani).

Remélem sikerült érthetõen leírnom.
A válaszokat elõre is köszönöm!

Met
arról a gyújtásról majd egy videót légyszives 😄

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

az meg ertheto is lenne de en barom magamtol.. jovore indulni kell a balatonkoruli ultramaratonon (219km) igaz csapatba de igy is egy maratoni tav lesz kb az en reszem😄 jo moka.. ugy tervezem hogy amikor majd befutok a celba gyujtok egy cigit😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

ThomasGins
Fûtõl futsz?😄

\"So always look on the bright side of death\"

futsz😊

npeter
futsz vagy fûtõl?? 😛

en futok😄
egyszeruen nincs erom leulni a gep ele a napi roboton kivul😊

npeter
vagy dübörög a gazdaság vagy pedig pepunnyadt mindenki a melegtõl 😛

banyek, több mint 2 teljes nap berás nélkül, ez sztem rekord

sss nincsen implementálva.
akkor nagyon drapéria szereplõs lenne az egész, de egyébként gondoltam rá hogy bekapcsolom a lámpát, csak még nem tudom hogyan oldjam meg a buráját, mivel azt valószínûleg SPPM el képezném le. Ez Path Tracing.

Ettõl függetlentül poénból lehet megnézem mivel mostmár telnetrõl megy a material is.

tedd meg légyszi, hogy a karfán lévõ drapéria fehér, az állólámpa világít a padló pedig valami sötét fa. fényévekkel jobb lenne. ja és a drapéria kapjon még egy subdiv-et és némi subsurface scattering-et.

ua interior függönnyel.
Kép

akkor nem, legalábbis a profil alapján nem, A komámnak is ez volt a nickneve. Egyébként a Vasfen honnan jön?

vafen,vafen,vafen.. mi nem ismerjük egymást személyesen? Külföldi ingatlanok? Mitropa?

vafeN
Köszi

[O_O] (.)(.)

ThomasGins
Csirkeláb alakú betonoszlopok és templomkupolák itt is vannak, és nem csak 3ds sziv ezzel, de ezeket kiönteni betonból...😄

en azt mondam ra hogy inkabb a masodik.. mert ha az elso akkor neha neha villantana valami mast is a kontraszt miatt..de igy...
noh mindegy ismerek olyat aki meg osszepisili magat tole😊
viszont azt hozzateszem hogy nekunk mint polygontologatoknak egy egy terve igen csak kihivas (legalabbis amit en csinaltam azzal szenvedtem egy picit mikor full maxba kellet elkesziteni) az meg azert jo tud lenni a sima kockahazak utan😊

ThomasGins
Jaja, nem tudom hogy ilyenkor ez védjegy vagy kreativtalanság, hogy minden ugyanugy néz ki.

mondjuk mit varsz attol a tervezotol (ha jol sejtem M.) 😄 kivancsi leszek a vege mi lesz gondolom lesz tobb epulet is a kornyeken😄

ThomasGins
Elég nagyképû, szerintem nem valósul meg,majd ha kész rakok ki képet.😊

npeter
jópofa építmény. ilyesmiket raknak 1 bölcsibe? 😊

ThomasGins
öööö mondjuk ha az "elem is görbül" mint pl egy kígyó mozgásánál akkor a PathDefor(WSM) kell neked

ThomasGins
Kijelölöd az ojjektumot utána animation/constrains/ path.. linera ráhuz, és utána a motion panelen hobb oldalt follow bekapcs.
Nah a napi jó cselekedetem meg is van😊

vafeN
Hellosztok, tudom hogy ez nem warez topic, de tudnak valaki segíteni? Olyat lehet csinálni hogy van egy elem és annak vmivel (line-al pl) meg adunk egy út vonalat és azon végig megy úgy hogy ha van vmi kanyar akkor az elem is úgy görbül?? És ha meg akkor hogyan? Elõre is köszönöm a segítséget.

[O_O] (.)(.)

egyébként ha valakit érdekel most 50% al olcsóbb a cdgalaxisban.

Al, megvettem az OFP2-t ha gondolod nyomhatunk alkalmanként multit.

ThomasGins
Hogy legyen valami, és ne szekrény... bolcsödei kerti lak

ThomasGins
Állat lett!

kifli
na ez már beteges 😄
Nagyon durva lett, grat hozzá 😊
Retro interior. Zaj utólag lett hozzádva. Tonemmapolva picturenauttal. Zaj, PS.
Esetleg lesz egy függönyös verziója is.

2 pontos bevilágítás direct light módban, 32 shaodw rays, 30sec render.
Valószinû érdemes lesz megpróbûlni egy nagyobb exterior jeleneten is.

Feldobtam még az GPU AO témát is, hátha.

nem azt nem, de volt róla szó.. állítólag van egy olyan mesh file format ami nagyon jól törmörítetten tárolja a geom-ot. Talány egyszer. Most éppen azzal szórakoztam,hogy át lehet kapcsolni direct light módba is a renderert és akkor egész jó kis 2 pontos megvilágítást lehet létrehozni vele. Lehet bekérek egy ambient lightot is. 😄

Aldaryn
Geometriai változásokat is tud fogadni a session? Esetleg érdemes lehet megnézned a MAXos ActiveShadehez kötõdõ api-t ascene updatek miatt.

per aspera ad astra

kifli
hát, a csontvázra illeszkedéssel nemhiszem hogy gond lesz, mivel csak az arcot alakítom és a skint, a csontváz pedig elég egyszerû 😊

SZilaJMaGGoT
Viszont ha átalakítod már akkor nem fog olyan jól illeszkedni a csontokhoz. Sztem inkább tanuld meg skinelni(vagy megkérsz valakit 😄).. :/

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

a maxos connection telnetezi az anyag és jelenet változtatásait slg-hez valós idõben..
Kool cucc lesz, csak még gályázok rajta egy ideig.

kifli
~10% 😊

kifli
na végülis úgy oldottam meg, hogy a plane lenght segs és width segs-ét 500-ra állítottam, majd a nézetnél other/lit wireframes, így látszik a kép a háttérben, és a wireframe is 😊
kifli
Abban nem vagyok biztos, hogy olyan jó lenne, meg skinezni sem tudnám az alapoktól :/
nem is hiszem hogy lesz... valahogy ez most budosnek tunik ez a contest

eddig nincsen olyan igazán nagy dobás, A nagyágyuk dobják a szokásosat de azontúl nem igazán.

SZilaJMaGGoT
Szerintem okosabb ötlet lenne csinálni egy új modellt mint egy meglévõt átalakítani. :/

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

ThomasGins
ikea bekaphatja😊

lol most olvastam egy masik indulonal hogy szolt a gyarto hogy a srac nefelejtse el a csavarok vegerol a GYEMANTOT😄😄 mert arany cavarokat hasznalnak ezzek osszeszerelesehez es az arany csavar fejebe gyemantot pakolnak😄😄😄😄

visszaterve erre erdekes beszelgetes alakult ki a gyarto es az indulo kozt
http://www.evermotion.org/vbulletin/showthread.php?t=81037