63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
#849 kész? -
K.András #848 Nincs mit. -
#847 oh, ok
THX! -
K.András #846 Igen ez a 2.0-a final, a tiedre még fel kellett volna rakni az rc1-et.. -
#845 akkor ez full?
amúgy köszönöm!!! -
#844 huh, van resume -
#843 megállt
amúgy valami geci brutál gyors most ez az ftp, CTRL+R-re egy tizedmásodperc alatt frissít..... -
K.András #842 Szerintem csak annyi fog történni ha utolérsz,hogy be fogsz lassulni arra a szintre amenyivel én töltök fel.. -
#841 50k-val jön, le szóval utol foglak érni -
#840 remélem van resume -
#839 ajaj -
K.András #838 22.9 mega az egész de már 72% van fent... -
#837 11 mega?? -
K.András #836 Nem lehet közben szedni?Fele már fentvan.. -
K.András #835 Kezd szedni mert 5-el tölt fel a rohadék, és nehogy töröljék mire felrakom, mert nagyon lassan lehet ide feltölteni és nem szeretném többször ide felrakni...Ha van gyorsabb ftp-akkor bárkinek felraknám(om) de ide mégegyszer semmit... -
#834 okés, látom, szólj, ha kész -
#833 nem tudok sajna........ -
K.András #832 De az sg-re :D
Sajna nincsen most domainem ,mert a dnsgo fizetös lett, a bali dns pedig baszaszkik nekem, hol engedi hol nem, tahát valami megoldást ki kell találnom erre nézve, ha esetleg tudsz ingyen domint akkor irhatnád hun van... -
#831 hajajj, de rég volt már az az ftp
asszed megvannak az adatok? :DDD
gondolom nem az sg ftp-re töltöd -
K.András #830 Elkezdtem feltölteni az ftp-re, a rhino tutorial mappába... -
K.András #829 Ez a mentalitás, elöbb utobb meghozza a gyümölcsét.. -
K.András #828 Nekem telepitésnél kellett beirni!!!Ha kell elküldöm a full 2-est, nem evaluation verzio.. -
#827 köszi, de ezt hova kell beírni??
egy Evaluation verzió van telepítve -
Gabo #826 A modellezés újrakezdése téma nekem sem új. Gondolom, hogy emlékeztek még arra a tökölésre, amit múltkor a logos témámnál végig csináltam.
A módszerem nekem is az, hogy több mentést csinálok menet közben. Másrészt egy-egy bonyolultabb jelentnél általában külön-külön modellezek mindent és csak a legvégén pakolom egybe a jelenet elemeit. Persze így sem lehet elkerülni, hogy néha több órai klikkelgetés eredményét dobjam félre egy későn észrevett hiba miatt.
Ami lenti leveles képet illeti. Tapasztalatom szerint a Max felhasználók többsége általában túlságosan ragaszkodik a bitmap alapú textúrákhoz. Én Povray-en kezdtem a 3D-zést. Annál a proginál szinte mindent meg lehetett oldani procedurális textúrákkal, ezért általában most is azokkal kezdem a játszadozást Max-ban. Ha az ember odafigyel, igen jó eredményeket lehet velük elérni. De azt hiszem ez a példán is látszik... -
K.András #825 RH20-0ETV-H2SQ-6H13 -
K.András #824 Egy sima noise van rajta, attol vannak a fekete pöttyök... -
#823 Erre a levélre csak annyit tudok mondani, hogy, .. hogy nem hiszem el, na jó elhiszem, de nehezen ... És a levél szélét nézzétek meg ... érdemes :) -
#822 ja, és a CGI Studio-t látta már valaki? -
#821 jaa, és kérnék szépen egy Rhino 2 krekket, köszönöm :D -
#820 de a fekete folt mitől lett rajta????
asszem én sem értem :DDDDDDDDDDDDDDDD -
Nyiri #819 Sawo: Azt jelenti hogy minden ami a levelen latsz (erek, potty, minden arnyalat) azt ugy kepzeld el hogy a maxban nem raksz semmien texturat a targyra csak a max shadereivel jatszol es total real cucc jon ki :) -
#818 Nem egészen értem ezt a shaderes piros leveles témát, de sejtem, hogy valmi nagy durranásnak kell lennie. De ha nem textura a piros levél, akkor mi?
Bocs, ha hülyeségeket kérdezek, de remélve, hogy a fórumban intelligens egyedek vanak - hisz ezt az előbb leszögeztük :))) - nem fogtok nagyon anyázni
Ja bitu, te meg töltsd már fel léci azt a piszkos cuccot, köszi, vagy ha tudod, akor mail. Köszi -
#817 érdekes, én imádom újrakezdeni, nekem ez olyan, mint amikor átrendezem a szobát
tudom, hogy HOGY NEM JÓ, és alig várom, hogy kipróbálhassam az új lehetőségeket -
#816 En is sokszor kezdtem mar ujra dolgokat, de nem igazan nagy kedvvel, mondhatni leverten. Ezen csak az segit, mikor kesz az uj, jobb valtozat. Mostanaban csak tokeletesitgetem a mar kesz cuccokat a kocsihoz. (Aldaryn: AZT nem fogom ujrakezdeni :) //Szoval fel es letoltes a te Eleonorod?
Koszt en nem probaltam meg moisezal, de van egy primitiv modszerem: fogsz egy (akarmilyen) kepet, ami nem egynemu, es elkezdesz PS-ban az image/adjust toollal hulyeskedni, meg nem emlekszem, hogy mi, de van egy filter is, amitol szemcses lesz. Lehet hogy noisezal 1szerubb?...
Nyiri: nem semmi!
-
Nyiri #815
Olvassatok el a kep alatti szoveget, vagyis a levelen nincs textura... DOBBENET :D -
Nyiri #814 emailbe kuld el es feltoltom
aztan a material fajlt is :D -
#813 Eh, próbáltam... De úgy tűnik, hogy az én informatikai nemezisem továbbra is a fel/letöltés marad... :( -
Nyiri #812 bitu: ezt a lenyugozo eredmenyt nem mutatnad meg kepen? -
#811 Sokszor van, hogy komplett elkészült stuffon kell egy delt-t nyomni valami alap hiba miatt. Ezt könynen ki lehet védeni, (vagy legalább is valamelyest) ha sokszor kül. néven mentegetsz. Pl. verziószám szerint. Én pl minden kritikus művelet előtt menetek egyet. (Ja, király, van is vagy 1G a scenes könyvtár...)
Kosz az üvegre: Kipróbáltam, egyszerű procedúrális mapokkal is meg lehet oldani. A maszkolás is procedurális, a kosz pedig szintén noise, 5-6 réteggel lenyűgöző az eredmény...
Jó modellezést, texelést...! -
#810 Olyan jóóó érzés... :D