63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
pauly #18091 egyébként brazil materialok ha szamit valamit -
pauly #18090 Mert ha a bemergezett fajlnak uj materialt adok,akkor semmi baj,nem valtoztatja meg egy maisk bemergezett fajl,de pont ez a lenyeg,hogy csak beakarom mergezni a materialt nem bantani egyik modellnel se. -
pauly #18089 Mi lehet két modell között a kapcsolat,hogy egy bemergézett modell,megváltoztat egy másik modell materiálját?? -
pauly #18088 És hiába nevezem át ,akkor is ugyanaz lesz a texttúrájuk -
pauly #18087 Üdv
Nem tudja valaki,hogy miért van az,hogy ha bemergezek egy max fajlbol egy modellt,a materiallal egyutt(legyen ez a material1),majd bemergezek egy masik modellt is a materialllal egyutt(material2)egy másik scene-bol,es mikor bemergeztem a masodikat is,akkor az elso bemergezett modell materialja ugyanaz lesz ,mint a masodik bemergezettnek a materialja.Mert most egy uj scene-be kellene bemergeznem több régebbi scene-bol a modelleket,de van hogy ugyanaz lesz a materialja több modellnek,és igy nagyon nem jó.Ujratexezni meg nincs időm.Gondolom valami a materialbeallitasokknal,van,ugyanaz a neve vagy valami?
Nem lehetazt megcsinalni,hogy ha bemergezek egy objectet,akkor az teljesen fuggetlen legyen? tehat ne valtoztassa meg a materialjat egy masik bemergezett modell?
Mert ugy tudom akkor csinal ilyet,mikor ugyanolyan nevu modellt mergezek be két kulon scene-bol,de miert valtozik ugyanarra mindkettonek a materialja?
Remélem érthető,amit írtam.
Előre is kösz?
-

-
Darkboy #18085 exit? play?
-
nincs mit -
Free koszi a mailt -
jah hiányos az angol tudásom :c)) a mother f.. keren kívűl meg az open close még megy de itt megáll a tudás :c)) -
nenad #18081 mer nem olvasol eleget! :) -
aztat is megnézem :c)
-
és olyat lehet hogy lemodellezek egy bizonyos mouzgást és ha van 100 objektem akkor nem kell mindhez lemodelleznem, hanem csak ráteszem hogy ez a mozgás és mind megcsinálja ugyan azt csak időeltolásban ?
az a baj hogy itt nagyon keveset foglalkozunk magával az animációval a mozgással. :c( nincs miből tanúlni :c)
-
Az edit poly módosító kell neked, Animate (asszem) módban. Minden edit polyban végzett módosítást lehet animálni így. Pl. gallyak növekedése, stb... -
nekem 7 van ott nem engedi.
Gixer köszke kipróbálom :c)
-
nenad #18076 sztem lehet animalni, nemreg olvastam valahol.
lehet 7-tol vagy 75tol -
GixEr #18075 Polygon keletkezese (szerkesztes)nem animalhato! csinalj bevel-t 0.001es ertekkel alapnak es innen elagazik:
1, csinalj egy masolaton bevelt a jo ertekkel aztan MORPH
2, animalj vertexanimacioval. -
ilyet nekem is csinál néha. én rászoktam a folyamatos mentésre és egy dologból így a végén van 30 kimentésem a kezdetektől a végéig :c)
az miért van hogy nem tudok animálni egy olyat mint pl a poly bevel -ezése?
pl van egy plane 3*3 as kiosztással. és az első képkockán úgy rögzítem hogy natúrban van . a másodikon meg hogy a középső polygont kibevelezem 10 egységgel. de hiába rögzítettem az első képkockát akkor is azt mutatja ami a második. tehát hogy nem rögzíti az objektumon belüli deformációt.
Nem tudom jól fogalmaztam e vagy érthető e amit kérdezek :c(
-
nenad #18073 valaki nem tudja miert torli ki az undot max veletlenszeruen idonkent,
pl 1 goombel szorakozom, es egyszercsak hipp hopp nincsen undo. (1 lepes se visszafele) memoria van, be is van allitva az undo.
baromi idegesito tud lenni amikor kijelolok valamit elvesz a kijeloles es nincs undo. (selection setet nem akarom hasznalni mert egy alkalomra szol a dolog) -
Darkboy #18072 az lehet.. textúrázásnál csinálja ezt... -
nenad #18071 nem mindennel kompatibilis, talan az a gond. -
Kösz! :)
(ha odaírod a renderidőt is, máris hamarabb betelik a 10 char. :P) -
Darkboy #18069 nekem a mental ray valahogy nagyon szart ad ki...
-
nenad #18068 milyen marhasag ez a tiz karakteres limit :)
-
nenad #18067 egy ora valamennyi, nehany perc.
FG tart sokaig 8 bouncessel. (ami tok felesleges, 2-3 eleg sztem) csak a proba kedveert. Tiz milla photont iszonyat gyorsan leveri. Hihetetlen a foton agyuja.
Regebben azt hittem FinalRender a meno, de az elozo mental rayben is mar hihetetlen gyors volt. -
nenad #18066 nekem bejon, mindig is teccettek a cell shadinges/vonalas cuccok.
:)
-
Nincs automatice user account törlés jelenleg, szal él. :o)
Király lett, renderidőt azért megmondhatnád. :D A színek szépek, nem tudom, mennyivel volt szaturáltabb eredetileg, de ez így elég korrektnek tűnik. Meg is nézem én is az új MR-t. :) -
nenad #18064 ja es nemtom figyelitek e a color bleedinget mennyire normalis szinten van.
semmit sem allitottam... -
Fisch #18063 hát nem semmi a portfoliója a mókusnak!
-
nenad #18062 tedd mar at a ap re is, nemtom el meg e egyeltalan a loginem.
ugy ertem ezert csinaltam :) -
nenad #18061 csakis Aldaryn kedveert :)))
tom nem egy nagy dobas, de nincs idom okorkodni.
mental 3.4 10 milla photon, 500sample final regather,
bounces 8
valoszinu ha betennek barmi komolyabbat nagyon jol jonne le, mit mondjak nem nagyon kell allitgatni semmit sem. Fasza cucc ez a mr3.4
-
de miért? nem vray el csinálod? vagy ha azzal akkor miért nem a vray light materiált használod? és ha azt használod és mégse világít akkor kapcsolt be a GI t és minden jó lesz meg én adtam neki egy 30 - 35 ös multipliert. ha ezek megvanak működnie kell -
Darkboy #18059 Kezdetleges hangszóró - Illustrate rendererrel:
-
Tegyé' bele züd oltokat, és a Borg is ott van a naszkáron :) -
GixEr #18057 az egyik legismertebb: Suurland -
honnan tudok leszedni kepeket ami alapjan lehet autokat rajzolni? -
hjaaa! akkor mégis marad, hogy meg kell találnom, hogyan lehet omnival fényre bírni!!! -
szimplán rátettem egy vray light materialt -
Akkor azt is elárulod, hogyan alkottál fényt a villámobjectre? -
a digimation lightning egy nagyon jó kis progi csak nem szabad közvetlen tárgyakra pickelni inkább dump ot használj akkor jobban tudod irányítani pl. amúgy meg nem igazán lehetr sok mindent állítani rajta. nekem sikerült szép villámot csinálni márm int formáára szép volt de a tewxturázás nekem meg sosem volt erősségem :c)