3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Dispersion>The ability to refract light based on the material's structure"
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
szép:) de értem köszi.és ezt a causticsal izzítjuk be nem?szal hogy lássuk is a visszaverõdõ sugárkákat ..?..
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
per aspera ad astra
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Bye
Youth
per aspera ad astra

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Koszi
Itt egy scene, szinte alapbeállításokkal:
Csak érdekesség képpen, diszperzió nélkül kevesebb, mint 1perc volt nálam a renderidõ. Diszperzióval majd 4... :((
(Ja, a képen elég kevés foton van, kb 500E...)
A scene (dispersion.rar)
per aspera ad astra
Egy szimpla üveges scene... összerakom, kész, renderelek, oké, 5-6 perc... Szuper. Kicsit tweakelem, dolgozgatok vele, és szépen felkúszik a renderidõ 20-30 percre!!!! Pedig szinte LÉNYEGI módosítást nem is csináltam...
Gondolom, van valami összefüggés a háttérben, de ide nem nyúlik ki az amúgy is szegényes technikai ismeretm... :(
per aspera ad astra
a plane meg a CSG servernel talalhato Ground Plane van engedelyezve erre gondoltal hogy nem mindig jo?
énsem tudom miért,de a barzil tényleg kurva lassú...
Megcsinaltam vrayben (4millio fotonnal) ott egy masfel perc. Szerintem Alardyn lehet megtalalja benne a hibat, lehet csak ujra kell epiteni a scenet.(?)

Ja meg a gepemben 2 db 450Mhz proci van csak gondolom az is sokat szamit a renderidonel
megnezem.
Jó lett tényleg, de minek 2 milla photon???? azért ilyen kis képnek 1 óra + 25 perc szerintem sok... most már vágod a témát, szerintem játszál a renderidõvel... úgy értem hogy próbálgasd a beállításokat és próbáld meg fél óra alá vinni és nézd meg milyen minõség lett...
Youth
Kivancsi lennek ezekkel a beallitasokkal a VRay mennyi ido alatt renderelne ki...gondolom hogy gyorsabban az erdekelne mennyivel gyorsabban, nenad teszel egy probat? Felteszem a scene-t is.
meg itt a scene www.freeweb.hu/flegos/caustics.max
http://www.mayang.com/textures/
Annyira megteccet hogy csinalok is majd egy kis kepet az egyik fa texturaval
vrayel keszult ott van alul a csikon. :)
ps a no pofija egy kicsit mona lisat juttatja eszembe, a szajat/orrat kiveve, csak a tekintet.
(Digital Fusion, Adobe After Effect, Shake, Maya 5.0, pixar Renderman)
Találka...én sem mostanra gondoltam, de jövõ héten lehetne...ha mindenkinek jó.
K.András: nem, õk mind a kettõt használják.
És végre itt a kép a nõi fej-rõl, amin dolgozom...
/kockából készítettem, Polygon-ban./
A 2 fél illesztése NEM VÉGLEGES.
Van is egy kis gondom vele:
Ha rárakok egy UVWMAP-módosítót, akkor a 3dsmax 5 szó nélkül kilép...
Pedig 100-ból egyszer megcsinálta...de pont nem mentettem le :(
SEGÍTSETEK!!!!
SoftFX
van egy masik modja valamilyen pickererrel de az most nem ugrik be
ams, sok sok photon ennyi...
itt van a mblur egy ujabb verzioja, meg tegnap eccaka lett kiszamolva. Majd szeretnek ra tenni egy kis posfujast vagy ilyesmit de meg nemtom hogyan. Egyszer. Viszont kivancsi vagyok az egeszre Finalrenderben, annak sokkal gyorsabb a MotionBlurje.

Letoltheto a discreettol a 6-os max 30 day trial (5-ost se tom hasznalni)

(annyit szuggesztalnek :) hogy az ora testenek a sulyat vedd nagyobbra, szerintem az lecsuszna, tehat az kerulne a vegen alulra, persze nem 100% de valoszinu)
Nagyon franko-Frenkie! :)
Szívesen segítenék, csak tudod a szokásos... A tûzfal miatt nem tudom megnézni.

Te eddig egy oran kivul egy nevetsegesen lemodellezett auton kivul aminel meg a lanyka is a ki kezdo sokkal PONTOSABBAT/szebbet csinal, nem mutattal semmit sem.
Emlekszem amikor ott voltunk hogy mutatasd meg eppen mind dolgozol az oran kivul meg a rhino tarining materialban szereplo 5 perces egeren kivul nem tudtal mutatni semmit sem.(ami szinten ketseges hogy te csinaltal e hiszen benne van a packageban) Ugy tunik ez ma is igy van.
De mondok valamit. Unom az undorito modorodat. Csinald csak, aztan nagyon meg fogsz lepodni egy szep napon.... Azt tanacsolom most hagyd abba, nehogy azt hidd hogy a net nevtelenseget, es mindent megteheteket biztosit szamodra. Ilyen ember mint te nyilvanvaloan kozveszelyes aki meg napok mulva is ezeken a dolgokon ragodik.
Nem, kerul nekem semmibe sem, hogy telefonaljak egyet, es orommel megteszem ha egy ilyen feregrol van szo.
Moderald magad vagy, viseld a kovetkezmenyeit. Gondold meg hogy mit valaszolsz erre, vagy hogy egyeltalan valaszolsz e.
Nem viccelek.
Igen valaki csinált egy modellt és lerenderelte, de nagy munka...Vagy beteszek egy csavarhuzot lerenderelem és kész a fotoreál kép,LOL...
http://druglord.buzz.hu/ ;)
http://druglord.buzz.hu/ ;)
#6223 please+!
De a Pixaros embereket idézve: "Ha van 1024db gépünk egy renderfarmon, akkor KIT ÉRDEKEL???!" :D
Amúgy eszementül flexibilis. Szinte teljesen nyitott, és a Shader leíró nyelve kb. nem kimondott szabvány. Brazil is pl. renderman kompatibilis shader leíró nyelvet használ...
per aspera ad astra
SoftFX: Kösz a tippet, de kétlem, hogy el tudok ugrani, Annyira, hogy azt sem tudom, be megyek-e egyetemre egyáltalán. Elég jól megfáztam,... pedig már azt hittem vééége. :(
per aspera ad astra
Eh ha masert nem azert jarsz meg jol vrayel mert gyorsan tudsz errol a fasza kis jarganyrol egy kis korbeforgos animot renderelni peldaul.
csinaltam egy masik helikoptereset. Csak meg mindig rendereli az arva.. :)
(ez peldaul sokkal sokkal gyorsabb lenne frben)
asszem http://free.x4.hu/quasar/skyline.jpg
most probálgatok anyagot rá, azt majd máskor felrakom. V-ray-jel fogom csinálni, de ezt még a viták elõõtt eldöntöttem, mert a videokrol tanulni könnyebb volt. Kár hogy a Brazilnak nincsenek video tutorialjai. Ja és a texturámat BP3DR2-vel egészítem majd ki.