3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

youth
Flego: én a caustics beállítások miatt kértem el a fájlt...

Gabo: meggondolandó. milyen progiról lenne szó? 😊 amúgy szerintem amikor kezdenek áttérni a max 6-ra akkor kéne nyélbeütni...

Youth

fle go
na benazok mar...
http://www.freeweb.hu/flegos/UVEGPOHAR.rar

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

fle go
bocsesz elozo nem jo

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

Pheel! Köszi a beavatkozást!

fle go
Youth: innen leszedheted a scene file-t
http://www.freeweb.hu/flegos/UVEGPOH.rar

Lehet, hogy kellene indítani egy, a használt progiktól független CG vagy 3D topikot?
Lehet, hogy az alkalmazott programok eltérnek, de a legtöbb esetben a módszerek nem sokban különböznek.

youth
Nagyon jó Flego! a max scnenet feltöltenéd valahova? mert nekem nem jött össze a caustics annyira...
Köszi!

Youth

youth
Én már egy ideje itthagytam a fórumot 😞 ez van próbálok máshol infókat szedni... De ha migint visszatér a régi kerékvágás 😄D én is visszatérek 😊) Amúgy nemcsak emaitt nam szoktam gyakran játni ide van más ok is: suli, hajlás a maya felé :/ na most verjetek agyon hogy max fórumba megemlítem a maya nevét 😄D

Minden jót!
További szép napot!

Youth

Jol mukodik ez az oldal.

VIDEO

Csa!

Vray+Simcloth URL=http://www.blackmountain.de/projects/movies/rei.mov]video

fle go
Koszonjuk a gyors reagalast!

Pheel
Igaz. Elnézést az elírásért! Természetesen Aldaryn helyett Nenadnak szólt a dolog. 😊
fle go
a kedves moderatornak szeretnek szolni hogy nem Aldarynnal volt a baj ha figyelmesen olvasott volna...csak a felreertesek elkerulese vegett szolok

Pheel
Na nem szedem ki mindet, maradjon intõ példa az utókornak, de most szólok, hogy ha megint panasz lesz rátok (K András, Aldaryn), akkor reggelhettek új usernévvel...

Intézzétek el magánban a dolgokat! Egymást fenyegetni pedig már fõként nem itt kellene. Ez bõven túlmutat a fórum adta lehetõségeken.
Mért én mennyi modellt mutattam fel? Egyetlen eggyet sem (normálisat). Még is két honapja állandóan Maxozok.

Én Aldaryn mellé állok (+23 év). POnt úgy gondolom hogy kettõtök közül az értelmesebb már rég abba hagyta volna, sõt el sem kezdi. Nem bántásként szánom. Csak lássátok be hogy ennek nincs semmi értelme.

Pheel
Moderálok... (kérésre)
Átolvasva az éjszakai termést, komolyan gondolkodtam azon, hogy egy jó idõre itt hagyom a topikot. Elég stressz és feszültség van az életemben mostanság mind a meló helyemen, mind otthon. Nincs arra szükségem, hogy az egyik hobbimhoz kacsolódó helyen is ezt fokozzák néhányan. Az SG játékokkal foglalkozó fórum részébõl is ezért lett lényegében elegem.
Aztán eszembe jutott, hogy azért akadnak itt olyanok is, akikkel tényleg lehet értelmesen társalogni. Közös az érdeklõdésünk és az életkortól függetlenül érettebb a hozzáállásuk, mint némelyeknek.
Elõzõleg én is próbáltam az érintetteket rávezetni arra, hogy talán nem ilyen módon kellene ezeket a dolgokat intézni, de úgy látszik felesleges volt. Személyesen egyikükkel sincs bajom, csak azzal amit itt mûveltek.

fle go
nem kell ide moderator...egyszeruen az okos enged szamar sznved alapon le lehet zarni ezt az egesz ugyet.
w_tamas miert lenne mar barkinek a 18 eve gaz? itt nem az evek szamitanak!
Node velemenyeztetnem a poharam, ime:

RelakS
1: Aldaryn!
2: mér gáz? Én is voltam 18, és nem volt gáz....

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Galy

LOL
fle go
Elgondolkodtató hogy erre valóban szükség van itt a fórumon?
A nézeteltéréseiteket megbeszélhetnétek esetleg máshol! Asszem senkit nem érdekel hogy hogyan pocskondiázzátok egymást! Meg aztán tegyétek, kit érdekel de ne itt!
Köszi

RelakS
Hááá!!! Mijezafláditt?!?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Aldaryn
Ezt most úgy mindenképpen kellett?

Bocs, igazán nem akarok beleszólni, és nehogy kötekedésnek vegyétek, mindamellett, hogy végig majdnem 3D-rõl volt szó, ide baromira nem illõ hangnemben tettétek...

Ha így akartok neten vitatkozni, akkor nyisson valamelyiktek egy másik topicot, de ne a MAX-osat csesszétek el, mert az aki beír ebbe a fórumba, bizony felelõs az összes ide író fórumozó tszteletéért, úgyhogy egyáltalán nem személyes az ügy!

Baromi gyorsan meg kellene hogy beszéljétek ezt a dolgot komolyan, és nem neten!!!
Csak azt tudnám, hogy a fenébe tud két felnõtt, amúgy másokkal normális ember ennyire komolyan dedós szinten veszekedve egymás torkának ugrani...

Egyikõtöket sem akartam megbántani ezzel, ha megtettem, mélységes bocsánat, de azért el kéne gondolkodnotok azon amit írtam, annak ellenére, hogy én csak 18 vagyok...

per aspera ad astra

FRenkie
atól méghogy 3310,tõlem még Zanussi is lehet 😄

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

FRenkie
ja, de tõlem a szám miatt még Zanussi is lehet 😄

FRenkie
szép,csak a asztal textúrája nagyon silány...
milyen telefon,nokija?

FRenkie
szerintem mondhatod a magadét...

fiúk!gyertek el okt30. án ti is az expóra és ott eldöntitek a meccset!😊

LionTR
Ámen.
Mindenesetre itt egy link egy wip keprol:
3310_wip02

Abbys IM :: Death to virus writers! ::

youth
Nem azért próbáltam itt békíteni hogy megint összeugorjatok... Nenad, egy telefonodba kerül és megint mindenki örül, nézd meg nem úgy tûnik hogy olyan veszélyes lenne András. Semmi értelme, azért mert valaki visszaszólt (vagy már nem tudom ki kezdte, nem is megyek bele...) hogy per legyen...
Bazzeg 1 telefon az egész... Hát mire jó ez???

Dehát én nem lehet örökké itt és mondogatom hogy ezt vagy azt csináljátok, én csak megkérlek titeket hogy próbáljatok nyugottak lenni és nézni mindig mindennek a szép oldalát ha meg valaki rosszat mondd akkor fel se vegyétek...

Én mostmár csak reménykedem 😊
kérlek!

Youth

Aldaryn
Valami nagyon nem OK a caustics-sal... Túl kevés a foton, és... várj: Uyge nem kettõ fényforrást használsz véletlenül? Mert akkor szokott ilyen csúnya bloth effekt bejönni, ha az ember elfelejti a második fényforrást beállítani...
Amúgy az üveg szerintem nagyon designes, csak a caustics-sal kellene valamit csinálni!

per aspera ad astra

Aldaryn
Na, megnézném én azt az embert, aki az utolsó sorban ülve a lépcsõn szendvicset majszolva az enyhén recsegõ kihangosítás keltette kellemes atmoszférában, ügyelve, hogy a többi unatkozó emebr ne lépjen rá, át tudott szellemülni... 😄

Gabo: Amúgy ha látnád, mekkora giccset modelleztem most a képre, biztosan megváltozna a véleményed. 2 órát tököltem egy olyan kis papírnapernyõvel, meg hozzá az SSS shaderrel... 😊 Önmagában jól is néz ki, de bele sem gondoltam, hogy fog mutatni egy ilyen témájú képen... 😊 Viccnek biztos jó. :/

per aspera ad astra

FRenkie
hé ha eltudom intézni,én is ottleszek!és Aldarynnal is jólesne személyesen találkozni 😊

Vorpal
pesten óvatosan a kirucanásokkal elne tévedjetek 7/8 kerbe 😉 ha kellemesen töltenétek a napot budát ajánlom😊)

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Vorpal
nenad acrobat6 168 Mb a Dc++ on leszedheted akármikor

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

youth
Okés akkor már ketten vagyunk 😊) Ja boccs 3-an mert egyik osztálytársam is jön, meg ha minden igaz Aldarynnal találkozunk elsõre mert nem tudjuk mi hol van õ meg bejáratott "pesti" 😄DD

Youth

Köszönöm 😊)
Nekem megfelel a 9:55, fõkapu.

FRenkie
hi!
szervezgetem én is a okt.30-ai Pesti kiruccanást,szal majd az expón lehet találkozunk!😊

K.András:jó ötlet a csavarhúzó,de úgy látom a ez a fr sem a gyors renderek családjába tartozik...

Aldaryn!ha icq-n vagy szólj már légyszi,szeretnék kérdezni valamit.

Mint mondtam, ha ez szándékos, akkor semmi gond nincs a képpel. Nekem is tetszik.
Nekem is van egy hasonló témájú képem. Az volt az elsõ komolyabb próbálkozásom Max-ban, tehát olyan is. Ha majd elkészítem a remake-jét, akkor ide is feldobom.

Sman2
Aldaryn, akkor legalább te jösz okt. 14.-én(kedden a gellért KÚTHOZ????
LionTR
Kiralyos az ora!

LionTR
😊 //egyszerre
Nem azer, de te se nagyon szellemultel at anno a BME-s evnyiton.

LionTR
😊 Hat igen, altalaban (ha reces) akkor belulrol.
Amugy mi Aldarynnal pentekrol beszeltunk, ha jol emlekszem, bar csutortokon csak programozas meg fizikaeloadas van.

Aldaryn
Köszi! Mindjárt megnézem... Amúgy minden ennyire sötét. Olyannyira, hogy valódi létezõ tárgyakról lett formázva: Felhoztam egy poharat és hamutálat a konyhábó, megtöltöttem a poharat lötyivel, meg raktam bele jégkockákat. Ennek megfelelõen próbáltam beállítani a színeket...
Mondjuk lehet, hogy kompozíció szempontjából elõnyösebb lenne a világosabb üveg.

Youth: Ja, a kocsik lámpabúrája belülrõl recés, de azt, amit nenad csinált, kb 1mp megcsinálni, hogy belülrõl legyen recés... szal.. 😊
Ja, amúgy te a megnyitót meg sem akarod hallgatni... Ejnye! 😊

Aniko: Tök jó, hogy összeverõdnek végre az emberek. Ha csak korlátozott szám is, de akkor is. 😊

per aspera ad astra

youth
És kívülrõl sima a felszín? mert mintha a kocsi üvege kívülrõl sima lenne és belül recés, vagy tévedek?

Youth

Sound
Ahogy elnézem, úgyan olyan semmitérõ lesz, mint tavaly volt. Annyi különbséggel talán, hogy minden felvonultatott program egy verziószámot ugrott, szal most nem Comb2-rõl hanem 3-ról lesz szó, és nem Max5-rõl hanem 6ról. Tavaly elsõsorban a fR, Brazil, MR demózás miatt mentem, meg úgy szétnézni, de egy büdös szó nem esett a fent említett renderekrõl... köszi mondom

amúgy ez is pénzes lesz, mint tavaly?

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

youth
New media expora én csak csütörtökön tudok mennni másnap már suliban kell lennem, így is elég nehéz volt elkéretõznöm (tudjátok vidéki 😊)))

Szóval a csütörtök eseménye:

08:30 Regisztráció

09:30 New Media Expo 2003 megnyitó

10:00 IS-Limited
Mokey motion editing Vobornik András
Studio21 Magyar Az Imagineer Systems Limited professzionális Motion Editáló és retusáló szoftverének bemutatása.
Mokey 3
10:30 Discreet
Siggraph újdonságok Dr. Johannes Friebe, Mike Kuhn
Discreet Angol A animációs, multimédia, játékejlesztõ és utómunka piacra szánt legújabb Discreet fejlesztések bemutatkozása.
3ds max 6, Combustion 3
12:30 Studio21 Training Center
Oktatás Kaiser Péter
Studio21 Magyar A Studio21 nemzetközi filmes, animációs és utómunka képzéseket biztosító oktatásainak bemutatása

13:00 Toon Boom Tech
2d animáció a tartalomfejlesztésben
Toon Boom Tech Angol A Toon Boom Studio 2d vektorgrafikus animációs szoftver legújabb verziójának bemutatója
Toon Boom
13:30 Nucoda
Digitális film utómunka 2K felbontásban
Nucoda Angol A Nucoda forradalmi, PC alapú, a mozi és HD piacra szánt utómunka és color grading megoldásainak bemutatója
Data conform, Film master
14:30 Vitrools
3d játék és tartalomfejlesztés
Virtools Angol A Virtools interaktív 3D fejlesztokörnyezet bemutatása, játék, multimédia és webfejlesztoknek
Virtools 3
15:30 Etics
Interaktív televízió
Etics Magyar A televíziót az internettel forradalmi módon összekapcsoló interaktív televíziós rendszer és lehetõségeinek bemutatója
Media Center
16:00 Realviz
Képfeldolgozás Michael Matzak
Realviz Angol A Realviz képfeldolgozó alkalmazásainak bemutatója.
Stitcher, Scenewe@ver

Mondjuk 09:55-kor a fõkapunál vagy mi lesz ott... NA?

Youth

youth
A wireframekét megmutatnád a lámpának? mert nemtom hogy modellezted le... vagy feltöltenéd a .max fájlt?
Köszi

Youth

Aldaryn:
Küldtem neked levelet Vray-hez kapcsolódóan. (Elég nagyméretû lett, de azért remélem átmegy.)
Jó lett a poharas képed. Egyetlen apró gondot látok rajta. Az üvegjeid talán kicsit túl sötétek lettek. Ha ez nem szándékos, akkor nézz el ide:
http://www.vray.info/entry.asp?entryID=42

fle go
Aldaryn: itt a poharam ( a multkori kek nagyban)