63012
"Aki másnak felbontás...!"
-
Jajj, dehogyis fallikus! Inkább kalmár akkor vagy parazita :) Amúgy caustic elemzésre modelleztem anno, és most kicsit eljátszadoztam az interpolált refrakcióval. -
Terelitek a témát... :D Akkor meg úgy kell kiírni, hogy help menü-ben reference és tutorial részleg! :) -
F1-ről forma 1re asszociálnának és azt hinnék autó modellezés folyik itt:)
Hmm, Jan Becher,fincsi itóka is az:) -
nenad #20417 ez vmi pia igaz? -
Zsottybobo #20416 Az én legjobb haverom a Becherovka....de azt hiába nyomtam...... -
nenad #20415 talan ki kene tenni a bannere is a felhasznalo egyik legjobb haverja az F1, ha ugysem talalod/erted akkor utana kerdezz.
:) -
Zsottybobo #20414 Köszi! Haza megyek és olyat nyomok.......:) -
nenad #20413 tartalmaz. nyomj f1 et es keress ra.
-
Zsottybobo #20412 Egy kezdő kérdés: A Max7-es alapban nem tartalmaz csont alapú animációt? Ha mégis, akkor hol tudok benne csontvázat építeni? -
THX!
Jo ez a honlap van minden rajt ami hasznos lehet. -
GixEr #20410 Te is tudsz!! itt egy link par hozzaszolassal lejjebb Sonajk prezentalasaban: #20383. hozzaszolas. Ott keresd baloldalom a max-ot es azon belul a "character modeling" vagy az "animation" menuben.
hogy ne kelljen scrollozni -
Tud valaki egy olyan csontozásos tutort ami nagyon szájbarágosan sok képpel ilusztrálva mutat mindent.Egy kézfejet szeretnék becsontozni és animálni,de még sose csináltam ilyet.
THX! -
Zsottybobo #20408 Jól néz ki!!
Remélem nem valamelyik leletedből merítetted a témát....:) -
MrGeE #20407 Nagyon ott van :D
hehe rögtön ez ugrott be!
KalmárÚr -
Olyan mintha egy bödönből négy kígyó bújna ki a fényre :)
Érdekes, de szép :) -
NapiFeleslegesRender... :)
Szerintem erősen fallikus. Vagy csak sok zöldséget ettem ma? Na mindegy... érdekes. Kellemes gradiensek. -
nenad #20404 mijaz a NFR, egyebkent mi ez a szurrelalista-expresszionista bigyo? :)) -
Heh. Szar is az ha az ember szemüregének bellső falára rácuppan egy mini polipka :D. -
NFR lol:)
Széb bigyó!:) -
NFR:
-
putyi #20400 a srác a cgtalk-on cloth-tal hoztalétre a gyűrődést. ezt nem lehet a cloth extensionnal, vagy ne adj' isten asimcloth-tal megcsinálni? -
Kicsit értelmetlen mondat lett, de azért remélem érthető. :D -
Ha már itt tartunk, van olyan tool, ami rendes keyekre konvertálja a reactor+transform gizmo/link controller dolgokat Euler XYZ-vé? Mert ugye azzal is gond szokott lenni, hogy a transform gizmot megmozgatom, plusz reactor számoltatott key-eket, az is bezavar néha, de inkább a link controller, amit ha át lehetne konvertálni, akkor pl ezt a procedúrát erősen leegyszerüsítené. :) -
Az egymás utáni töréseket csak több box-al tudtam létrehozni (igazából 5box kellett hozzá, de biztos meg lehetne könnyebben is csinálni :D), amiből csak kettő maradt a végére, a két törés közt kicserélődnek, csak a szellembox azért pattan tovább, mert nem töröltem ki a felesleges key-eket. Amúgy az a renderben nem látszódna (csak ugye max-nek 0 visibilityt is meg kell jelenítenie valahogy :)...
És nem, nem realflow, habár ott is meg lehetne ezt csinálni, de nem igazán kísérletezgettem még realflow fill/deform emitterével. Ez itt reactor (soft<->riggid body kombózgatás). -
Kúl, mi az a "kísertetdoboz" a háttérben? -
Hehe, frankó... az egymás utáni tördelés macera a köbön. :D -
Ronin666 #20394 Ez hogy? Láttam ilyet a realflowban, mint mesh deform, de ezt nem abban csináltad gondolom. -
Napi felesleges render helyett egy napi felesleges preview.. :)
Kirenderelni nem akartam.
Amúgy a cgtalkos töréspróbálgatást próbáltam ki én is, ennyi. Mondjuk az egymás utáni töréssel szenvedtem eleget, nem is akartam már megcsinálni a padlóra. :) -
:) Na, majd legközelebb. Azért, akármit is mondasz, legalább volt benne egy kis izgalom. Boltossal meg etesd meg... :o) -
nenad #20391 szopas a kobnegyzetmeterediken:
megyek kb 1 kmt tettem meg kint a pusztaban, amikor a hatizsak egyik pantja elszakad. (anyad!) - na, ez biztos anyaghibas volt - beakasztom egy masikba, fasza, megyek tovabb, kb 1 km mulva, reccs, elszakad. ANYAD! Nezem az ep pantok szamat, es kikalkulaltam ha ilyen utemben szakad meg eppen hazaerek. Es eppen!
Holnap megyek a boltba es nagyon kegyetlen leszek. A Zsak meg csak nem is volt annyira sulyos, kb 20 kilo. 75 literes.
Vazz. Hiaba izzadtam! :) -
A search distance-on volt a hangsúly, túl nagyok voltak a pacáid. :) -
tudom igen ok :c) megkaptam a lapot köszönöm szépen üdvözlök mindnekit :c))) -
multiplier: 1
search dist: 20
max photons: 3000
max densyti: 2
ez volt -
Ronin666 #20387 marmint az értékekben mekkora volt az eltérés -
Lattad a kulombseget a kep amit beraktam -
Ronin666 #20385 Ezek szerint mákom volt :).
És mi volt a külömbség? -
Koszi, naggyabol minden hasonlokeppen volt beallitva, de megse ment atallitottam az altalad adott ertekekre es jo lett...hmmmmm -
Lehet, hogy valaki ezt az oldalt még nem ismeri. -
De ehez az objektumk méretei is kellenek. -
Melyik most a legújabb Vray?