3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Csak azt nem ertem, hogy minek olyan reszt is fullra lemodelezni ami nem latszik (marmint az osszerakott autonal). Valoszinuleg a polygonok minimum 60-80%-a takarasban lesz.
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Nenad: Gondolom, talán az egyenletesebb szõrelosztás, meg a normálhoz igazítás miatt, ha nagyobb a mesh-sûrûség, kevesebbet kell dolgoznia. Ez csak tipp. De lehet benne valami. 😊
per aspera ad astra
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
http://www.gametrailers.com/gt_vault/t_onimusha3_gi.html
http://www.psoft.co.jp/visual/en/products/pencil/screen.html
Ezen a cimen maxhoz található egy (asszem) új shader demo
a munkákat ceruza rajzhoz hasonlóvá teszi ha jól hámoztam ki az angol szövegnöl.
Meg itt egy másik gondolom állati jó link:
http://www.evermotion.org/gifts.htm
Az oldal alján 52 db Vray video tutorial található, regisztráció nélkül letölthetök. Párat leszedtem de nálam Mac-en sajnos nem müködik😞( Nézze meg valaki érdemes-e letöltögetni öket. A videok .avi de szükséges hozzá XVID Codec!
A beallitasokat meg tuningolom holnap postolok adatokat.
per aspera ad astra
hat igen, szoval senki sem csinalta meg a GI bevilagitast? 😊
A fûszálak laposak? Vagy ez hengeres, csak én nem látom.
per aspera ad astra
Sawo: jól alakul a dolog, de én is azt tudom javasolni amit youth, nézegess sok képet és próbáld leutánozni az arcizmokat, szem, száj, homlok körül akkor sokkal élethübb lesz. meg javasolnám a koponya hátsó része kicsit nagyobb legyen. De ettöl függetlenül nekem teccik!
Én úgy szoktam tanulni, hogy nézegetek fej wireket... esetleg ha nincs akkor a "gyárttótól" kérek 😊) Szóval tanulmányozd és akkor tudni fogod minek hogy kéne mennie...
Elsõre ennyi jutott eszembe...
Bocs ha erõs volam 😞
Youth
De ettöl az öreg csotrogány gépemtöl már az is nagy teljesítmény hogy egyáltalán megjeleníti😊
Ehh a kerekeken meg javitanom kell nem pont igy nez ki, meg csak 6 lyuk van a felniben nem 8 ahogy en csinaltam.
Nenad köszi! Látod ezt el is felejtettem, hiába van még mit tanulnom! Csak a gépem birja majd cuflával a kész járgányt, meg az én idegeim kivárni mire kirendereli majd😊 Még kb 5 bonyolultabb elem van amit meg kell modellezni aztán rakhatom össze, má alig várom hogy kész legyen!
A system menuben be kell allitani a maximum felhasznalhato memoriat es siman kiperkalja.
csak a szokasos...
Oryon
Hat oda jutottam hogy amin eppen dolgozok abba majdnem belerokkant a gepem!! Tudjatok a legos dolog, a belinkelt kepet alig akarta kirenderelni. Nenad amit vrayt kuldtel az bele is nyekkent a renderbe😞( total szetfagyott meg mindenfele hibakat jelzett. Ugy hogy azzal nem is tudtam megcsinalni a brazil meg allati lassan csinalta meg es nem volt idom a beallitasokkal sokat szorakozni igy a render egy kicsit gazos lett😞 Nem tudom van-e a render programokban valamifele polygon limit mert ha igen akkor lehet a vrayt az fektette ki, ugyan is ( en is dobta egy hatast) ez a kis kep a par darabkaval 3191012 db polygon!! Ja jol latjatok ennyi, ez gondolom eleg sok, es meg a modell sehol sincs csak darabkak vannak. Mar a video kartyinka se nagyon birja ennyi elemnel mar elegge szaggatott😊Node itt a kep.

Fu,ujabb verzio,a komplikaciok (hoszabb/tobb szegmens) ellenere joval gyorsabban renderelve. A kovetkezore majd dobok rendertimeot is.

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Live your life like it\'s your last day...
Ulead féle gif animatorral csináltam,600 frame!
http://druglord.buzz.hu/ ;)
per aspera ad astra
De akkor már inkább kapjunk össze valami CG-s vagy VFX-es dolgon. 😊
per aspera ad astra
Ha te azt koldulásnak tartod hogy egy forum (ahova egyébként évek ota irogatsz),ilyen modon pénzt probál szerezni legyen, ez a te dolgod.Na de hadd legyen az meg az én dolgom hogy támogatom havi 80 ft-val azt a helyet ahova évek ota járok,tudod van aki idejár és azt mondja nekem ez a hely megér havi 80forintot.Az meg teljesen nevetséges ami a második részét illeti a hozzászolásodnak,hát ez nem kötelezö,ha fizetsz akkor is tudsz irni és ez igy is marad...Mind1 zárjuk le ezt a témát, sorry mindenkitöl ezért a közjátékért...
Minek fizessek azert (ha csak 80 forintot is), amit ertelmetlennek tartok, de leginkabb nem ez a problemam.
Hanem az, hogy a hozzad hasonlok altal kedvek kapnak a "szolgaltatok" es egyre tobb sms koldulas lesz a neten. Mar igy is eleg sok van. el fogunk jutni arra a szinre is sajnos, hogy 1 komment 1 sms...
Nem akartalak megbantani, de en inkabb nem buztitanam arra ezen szolgaltatasok kitalaloit, hogy jo az ami fele epp haladnak

Lehet ezt igy nézni...
Meg igy is:
Lehet neked nem ér meg 80 ft-t ez a hely,mégis évek ota irogatsz???
Itt nem a feltünési viszketegséröl van szo már bocsi,tudod miröl??A szarrágásrol!
Tiéd a pont !
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"