63012
"Aki másnak felbontás...!"
-
Ronin666 #20220 Tudod te azt. Amin te is pályáztál tavaj. Aztán lehet tavaj csak 1 milla volt, de 2 éve tuti 1-1 milla volt a két fődíj.
Szabadfogású Számítógép vagy valami ilyesmi a neve. NA?! -
2 millo? milyen pályázat????
-
Ronin666 #20218 hát nemtudom :). Most nagy kedvet kaptam ehhez. Viszont lesz egy pályázat novemberben is, arra meg ezt be tudom küldeni. Ott a nyeremény is nagyobb szokott lenni. Tavaj 2*1 millió forint készpénz volt. -
nenad #20217 mi lesz a palyazattal? :) -
Ronin666 #20216 NA megvan a matchmover. Elméletileg holnapra már lesz is. Ahogy elképzelem ez sem lesz egy gyerekjáték beállítani, és összehozni a maxal. NA majd meglátjuk. -
Akkor a világvégezetéig BSZ az egész univerzumnak!:)
-
Ronin666 #20214 értem.
Nem szeretnék nagyon profit. Egy kézikamerával lesz felvéve a szobámban az aszal és oda fogok készíteni egy jópofa figurát ahogyan szerencsétlenkedik. A lényeg pont azon van, hogy úgy tűnjön, hogy tényleg ott van és mintha mi amatőrök felvettük volna frankón, így az sem gáz, hogy minőségre kézikamerás lesz és a kezem is mozogni fog. Szerintem pont ez fogja megadni az életszerűségét, szóval nem stúdió minőségű kivitelű filmet szeretnék és nem is tudnék, mert nincs hozzá megfelelő kamera.
Így is csak egy viszonylag kis felbontású otthoni kamera áll rendelkezésemre, de lehet majd szerzek egy nagyobb felbontású 3 CCD-s kamerát. -
MrGeE: csalni nem ér :P
Akkor én is:
Előre is Boldog Szülinapot akinek Holnap, Holnapután illetve következő pár évben lesz :D -
MrGeE #20212 Boldog Szülinapot *.szülinaposaknak! :) -
Varió=zoomolás. :) -
Ronin666 #20210 Vagy én vagyok nagyon béna, vagy ez tényleg nagyon szar. :(
Akárhogyan csinálom, ezek a kis pontok mindig szétcsúszkálnak. -
Ronin666 #20209 milyen variót hanyagoljak? Bocsi, de most nem kapcsolok.
Egyébként a maxban lévő kamerakövetésnél nagy baj, ha elveszt mondjuk 7 ből 2-3 pontot? Valahogy nem nagyon sikeredik neki. Vagy elmaradnak a pontok, vagy elcsúszik az egész. -
JA oké ha nem a mi frenkink :) -
Ha filmezés terén is profit szeretnél akkor úgyis hagyd a francba a variót. :D
Vagy legalábbis hanyagold... -
Ronin666 #20206 Oké értem. CSinálok egy új videót és abban már több pontot jelölök. Ezek most csak tesztek, hogy ne kelljen élesben videóznom, de ha rájövök az érzékenységére, akkor tán már lesz egy normális videó. A zoom funkció is jól jött volna, de jó tudni, hogy ez nem támogatja. Na majd valahonnan megpróbálom megszerezni azt a match movert.
De megnézem ez a 2d3 boujou-t is, ha nem lesz meg a másik. Én is hallottam rólla, biztos jobban megy az is, mint a maxba épített. -
2D3 Boujou? -
Akkor megvan az új Szülinap felelősünk is :D -
nenad #20203 nah este csinalhatok uj animot! :D -
Nos, igen a MatchMover az kétségkívül ütősebb szerszám ezen a téren.
Használták is pár filmben, ha jól tudom, valamint kapcsolata is van a Max-al.
Asszem az egyik program, amelyik a Zoom-ot is le tudja követni. -
Jaja, ő nem Frenkie :)
Csodálnám is, hisz nemrég köszöntöttük fel :D
De Relaks-nak Boldog szülinapot! -
GixEr #20200 DE miert nem a sarkokat vetted fel a campointokkal (minimum 4-5 pont kell neki) az legalabb 7 pont lenne, abbol tud szamolni FOV erteket es elmozdulast is "rendesen"
-
Ő nem a mi Frenkink:) -
Boldog szülit!
Rendert nekeik!:) -
Ronin666 #20197 Hy!
Na próbálgattam az a camera matcher nevű dolgot, de enyhén szólva is egy kaki, ami a maxban be van építve. A legegyszerűbb dolgokat nem tudja követni. Anno még a D21-en csinált egy ember egy olyan videót, hogy a konyhapulton egy yoghurtosdoboz, meg egy málna integettek. Az teljesen profira sikeredett így meg is kérdeztem az emberünk, hogy mivel készítette. Az elmondása szerint RealViz MatchMovert használt hozzá. Sajnos még nem találtam meg a neten, de nagy erőkkel keresem.
Ja itt egy kép, kicsit látszik rajta, hogy össze vissza ugrált a kereső és a végén el is vesztette a vélt, pedig a kameramozgás zajtalan volt
-
Ehe 2 születésnaposunk is van :)
Boldog szülinapot RalakS & Frankie -
Megkínálsz minket is?
Nekem tetszik. Bár a pöttyökkel érdekesen néz ki a töltelék...de mindenképpen megkockáztatnám megenni :DDD
A csoki szélét be-be töröd majd? -
Koszi, kiserletezes folyamatban:)
-
nenad #20193 sztem a csoki tok jo! :)
nekem tetszik. Ehes is lettem. :) -
nenad #20192 ezt a krem akarmit felfoghatod ugy mint egy csavarmenet egy csonka kupon, a tetere meg befordul... -
nenad #20191 a paint deformer vagy mi az editable poly legalso menujeben van.
-
Nenad: probalgatom csinalni a karamellcuccot is helixbol csinalok tekercseket majd booleannal osszeolvasztom, de a helix vegeit nem sikerul lezarnom es csucsossa tenni, hogy lehet azt megoldani? Es a paint deformer modositot se talaltam, 7-es max. -
Haliho!
Hat nem nagy dolog ugy erzem, lehet meg ettol is lehetne jobb, ez a csoki vege,
velemeny?
-
Zsottybobo #20188 Helyesbítek: Nem a kurzor változik, hanem a forgáspont.... -
tilbury #20187 Sziasztok!
Az érdekelne, hogy melyik a legnagyobb verziószámú vray, ami műxik max5 alatt?
tudtok segíteni? -
Zsottybobo #20186 Sziasztok! Még csak most tanulgatom a Max-et. A könyvben a kurzor a módosítások közben átvált egy kombinált kurzorra..... nekem nem. Ezt valahol be kell állítani? Csatlakozom a köszöntőkhöz: Boldog szülit! -
Fisch #20185 LoL!
Nem tudom, azt mondjam-e neked, hogy öreg harcos, vagy még mindíg azt, hogy kölyök... :)
BUÉK!
jahhh... BSZN! :D:D:D -
Elég sokféle lehet :) -
zintan #20183 Sziasztok!
Lehet, hogy naiv a kérdésem, de láttam egyszer egy 3D-s konyhabútor tervező progit és nem tudom hol lehetne letölteni.Esetleg, ha Valaki tud benne segíteni azt nagyon megköszönném.
Üdv.
-
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek :C) ma kb 100 kívántak boldog Szülinapot de a család után (anyum nővérem) a tietek esett a legjobban.. immár a 27 évemet nyüstölöm ezen a sárgombócon :c) -
nenad #20181 a regi is uj is megy vele.
amelyik szimpa'tikus