63012
"Aki másnak felbontás...!"
-
SpecularBloom, erre gondolsz? -
nenad #21102 akinek megvan a render effect diffuse glow script kuldje mar el nekem tegye fel vhova legyszi, tudjatok amit regen egy kicsit modositottam a pontosabb beallitasok miatt. Nekem jo az eredeti is -
Ráleltem közben:) -
nenad #21100 affene rosszat linkeltem :)
http://www.bee-www.com/parthenon/ -
Köszi!
Kipróbálom izibe -
Fincsi -
nenad #21097 mindeketto
http://clootie.narod.ru/delphi/DX90/Clootie_DX90_dlls.zip -
Gyors is ,vagy csak szép?:) -
nenad #21095 nekem a parthenon tetszik, gpu gyorsitasu cucc, es vegre valahara atettem a drivert mukodik is nalam :) -
GixEr #21094 Azert ez is megerdemel egy kis figyelmet: ToxicRender -
Brazil_v1.0.3_R4 /ez max4től/
br_1256 /ez max3-7ig/
brazil_RS_1.2.53. /ezt nemtom/
Melyik kell? -
Fisch #21092 wazer=warez 
-
Fisch #21091 hi all!
tudom, no wazer!
tud vki olyan Brazil-t ami normálisan müxik max5 alatt, mindenféle hibajelenség nélkül?
örülnék ha vki tudna segíteni ebben! :D -
Köszönöm szépen:) -
GixEr #21089 http://www.creativetools.se/tutorials/tutorialfiler/3dsmax/animate.se_tutorial_zbrush_3dsmax_displacement_joakim_aberg_numse.zip -
Mi a neve annak videónak? Mert van ott egy csomó tutprial. -
GixEr #21087 De megvan, a zbrushcentralban megtalalod, vagy abban az emlegetett linkben :). (vagy adsz egy ftp-t) -
Gixer nincs meg neked az a tutorila videó amit egyszer ide belinkeltél egy dínó koponyát csinált max-al és utána zbrush-al átalakította?
Így írtad le:
itt egy video tutorial Zbrush temaban: tutor
szerinet ez eddig a legjobb tutorial ilyen temaban.
Mert ez a tutor nagyon kéne nekem de nemtalálom sehol. -
Tökéletes!
Mélcím megy priviben! -
Oké kössz megvan -
GixEr #21083 az export kozben bekapcsoltad a "relativ vertex numbers"-t vagy a "compress numbers"-t vagy mindkettot :) -
Az miért van hogy csinálok max-ba egy vázat és exportálom a zbrush-ba és amikor belépek a zbrush-ba akkor ilyen össze vissza hibás vázat kapok
itt a kép:
kép -
GixEr #21081 A wing3d is kepes kiteriteni ugy az UV-t mint az unfold3D (a vagasi elek kijelolese utan teriti ki az objektumot) Wings3D -
nenad #21080 kapsz tolem egy uveggolyo scenet.
kinezheted belole amit akarsz. -
Engem még mindig érdekelne egy üveggolyó tutorial!
Előre is köszönöm a segítséget! -
blaholl #21078 kösz a válaszokért.Hol találok layerre tutort.kösz -
Én is elkezdtem a kocsi project-et és a vázat csinálom de nem túl részletes lett és az lenne a kérdésem hogy hogyan lehetne megcsinálni hogy részletesebb legyen hogy több poly-ból áljon? -
már a 7.5 ben is benne van -
Gondolom a max 8-ba alapból benne lesz a hair & fur. Vagy nem? -
:D
Ez olyan mint a vilmoskörtében a körte:) -
putyi #21073 hogycsavarombele a körtét?
-
nenad #21072 fasza, en elforgatnam egy kicsit az egeszet balra. -
Valaki tudna adne egy linket egy hagyományos üveggolyó tutorialhoz (sehol sem találtam)? -
Hali emberek, mostanság nem voltam gépközelben nagyon. Tegnap este kcisit. 10-20 perc alatt ezt raktam össze, a firkák már sok napja megvoltak, csak mivel MAX meleltt nem voltam, így nem tudtam nagyon összerakni. Ehheh. Tegnap este már oylan fáradt voltam, hogy uploadolni se volt kedvem. Nah, rohantam tovább. Cső midnenkinek. Legyetek jók.
Ha meg NO WAREZ, akkor télleg no warez. Töröltem megint egy sort... kész.... mire jó ez. MAX 7-et meg aki nem tud legálisan letölteni, hát az inkább ne netezzen. Fenn van 1000 helyen a fullos progi, mivel MAX-nak *nincs* kölün demo programja, csak időkorlát, ha nem aktiválod. -
én is innen szedtem de ezt a hsz -t törölni fogják! -
Tudom, NO WAREZ, de akinek kell, az innét leszedheti. -
GixEr #21067 Sehogy,(ha kijosz edit modbol akkor az ugy marad) illetve el kell menteni tool-nak akkor igen. Ha igy akarsz dolgozni akkor layereken kell dolgoznod akkor meg a targyak helyzetet is tudod a Z tengelyen valtoztatni utolag (kamera Z)
Lehet meg a maker-ekkel varialni (mint a bolean), de azt nem hasznaltam meg. -
nenad #21066 minden lampanak kene elmeletileg. -
A max 7.5-ben csak target spot fénnyel lehet árnyékot csinálni a szőrzetnek illetve a fűnek? Mert eddig csak azzal sikerűlt nekem. Van valami megoldás hogy pl omni-val is csináljon árnyékot a fűnek? -
Sziasztok! Egy kezdő kérdés: hogy tudok key-eket másolni animációnál? A helpben nem láttam róla semmit. Valami módja biztos van.