3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakSfromhome
Nem rossz, de alul kicsit nyúlszájú.

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Aldaryn
Flego! ajánlom figyelmedbe a www.artistpub.hu-t, ott is felrakhatnád ezt a kalfa kis modellt! Komolyan!

😊)

per aspera ad astra

FRenkie
Dél van, dél van, megyek a mamámhoz,
S ott eszem egy nagy adag képviselõfánkot!

Bipp😊

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

oryon
Gratula. Nagyon jó lett.
A végsõ kompozícióban lehetne a járgány körül elszorva egy-egy lego-darabka, mert:
-jól nézne ki
-jól látszodna, hogy mennyire kidolgoztad azt is 😊
Csak tipp...

Oryon

Aldaryn
Este van, este van... 😊 Nem tudom, miért, ezt most ideírtam.
Valakinek nem tetszik, majd beszól szépen,
azt moderálok, és eltûnik aképpen.

Bipp-bipp... 😊

per aspera ad astra

Aldaryn
Minden esetre nagyon klafa, a szája szépen sikerült! Nagyon visszaadja a hangulatát. (mármint a képnek, amit küldtél!)

per aspera ad astra

Aldaryn
Nem editable poly? Aszittem abban tolod? 😛

per aspera ad astra

FRenkie
Hi!
Elkezdtem a babafejet:
wire

sub-d

youth
Mayahoz mikor csináljátok meg végre? 😄DDDDDDDDDD

Youth

petesilver
Gyanúsan sokat tud róla!!! Jogos a sejtés!!! 😊))

Mission Impossible 2010: PRO Class

😊 de ne mondd el senkinek mindenki konyorogni fog az internal buildokert 😉

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Aldaryn
Aaaaahammmm. 😊

Nenad, valld be, te is fejleszted a VRay-t. 😊

per aspera ad astra

ha az interpolation samplest nullara teszed akkor latni fogod az imapot interpolacio nelkul, az advancedben is tedd nullara

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Aldaryn
Ja, és még azt azért érdemes hozzétenni, hogy ez az I/O plugin alapból ingyenes. 😊)

per aspera ad astra

petesilver
Hja, mint az Adobe. Évenkénti fejlõdés egyenlõ: beépítjük alapból a jól sikerült pluginokat is! 😊

Aldaryn
Ez, ez kérlek szépen nem más, minthogy a Discreet alapból a MAX melett tartja a Splutterfish HDRI I/O pluginjét. 😊)))

A rendes Bitmap map-ba be tudsz tölteni HDRI mapokat is. Ennyi.

per aspera ad astra

Aldaryn
Hmm... végre. 😊

Még régebben, láttam ilyen "foltos" mozaik szerû rendereket VRay alól, de nem tudtam megmondani, hogy mi a fene lehet az! Akárhogy próbálkoztam (Azt hittem, irradiance map "show samples", de nem jött be....)
Valami cikk ehhez kapcsolódóan? Miért van az, hogy direkt ling a www.vrayrender.com-on semmi normális cucchoz nincs???!!! Pedig a webjükön kismillió ilyen "publikáció" megtalálható... Grrr... :|

per aspera ad astra

culram, annak ket oka van, 1 rossz beallitasaid vannak, 2 rosszul van authorizalva a cucc...
ha van egy sample scenend dobd fel valahova megnezzem

De csak akkor van ott ha egy vray materialba akarod betenni.

Valaki a problémára semmmit se tud kigondolni?

FRenkie
ott ahol a noise, stucco, spackle stb. ott van legalul.

petesilver
És hogy mi ez? :
HDRI files (High Dynamic Range Image) are supported in 3dsmax 6. They can be read as any other bitmap format and used for environment and reflection maps, but full advantage of their extensive light range is achieved when using them as Radiance Maps for skylights.

petesilver
Tessék Freak!
Using HDRI as Skylight map

És egy kis mókás 3D anim:
Az egér, és a sajt....

fle go
lámer kérdés de hol a mapoknál?😊

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

FREAK
hehe, én kb. egy éve nem vagyok képes megérteni, hogy mûködik a hdri 😊

nincs valami tutorial FR-hez?

Riszpekk

fle go
Thx

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

jo mind1ikhez, de vraynek van sajatja ami jobb.. a mapoknal tekerj alulra es vrayhdri...

fle go
Frenkie: ez egy létezö lego játék modelje😊

fle go
bakker elfelejtettem már mi kell ahhoz hogy a max lássa a hdr kiterjesztésü fileokat.
Köszi Youth!

FRenkie
Zúz.Mostmár csak azt áruld el mi ez?😊

fle go
köszi Skacok!
nenad én nem sokat értek a dologbol de valamicskét, tetszetös dolog ez.
Elárulod mi baj volt a legonal a mesh-ekkel?

youth
Flego: Hát ez eszméletlen jó!!! Nagyon belejöttél! Gratulálok!

Youth

nez es dobb.. az uj rendering method in vray, iszonyat gyors es szerintemrealisabb is. (nincsenel sotet sarkok stb)
http://www.vrayrender.com/stuff/lightmap/

Multkor vkinek volt egy olyan hogy az animációja villogott. Nos nekem ugyanez a problémám. Nem mindig ugyanolyan a gamma a képeken, ezért olyan mintha régi filmeket néznék moziban. villog. Már észre vettem képenkénti rendereken is hogy nem mindig ugyan olyan szinte minden második világosabb. Volt e rá vmi megoldás mert nem vmi szép látvány, kivéve ha vkinek ilyen effect kellene.

Szóval ha tud vki akkor segítsen.

petesilver

FASZA! 😊

fle go
Szevasztok!
Nos ime a végeredmény, remélem elnyeri a tetszéseteket. Szivasen fogadok bármilyen kritikát!
Ezen felül köszi mindenkinek a segítséget! aki hozzájárult hogy létrejöhessen ez a model!
Óriási köszönet nenadnak!
Hamarosan elkészülnek a materialok is azt is be fogom mutatni.

petesilver
Design21 újsága pdf fájlban van esetleg valakinek. A legelsõ példányt megkaptam Rylehtõl. Van esetleg több is?

FRenkie
Szeva! rég láttalak.

Quit starting my Tits!

FREAK
asszem paprika

Riszpekk

petesilver
Freak a pók után mi jön? Répa, vagy paprika?

FREAK
hi újra mindenki

kis kihagyás után helyrepofoztam a gépet meg magamat, és újra elkezdtem maxozni

finalrendert használok, valaki más is esetleg?

vannak itt új arcok is (nekem), üdv mindenkinek

mi a pálya manapság? 😊

Riszpekk

petesilver
THX!
😊)

fle go
PeteSilver, a munka folyamatban😊

petesilver
Flego, ha sikerül, rendelnék egy nagy felbontást belõle itthonra háttérképnek! Most csak ez van, ezt régebben csináltam

fle go
nenad csekkold a privit

petesilver
Privi ment!

fle go
nenad koszi szepen mindjart nezem is

Hi!
Tudok brazil-t és vray-t is!
Ha adsz helyet ahova nyomhatom adom!
amugy csak 480.000 poly. Valami nem volt jo a meshekkel.
es ami azt illeti masok millio polygonos sceneket renderelnek gond nelkul, marcsak azert is gondoltam valami nem stimmel.