3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
😊)
per aspera ad astra
S ott eszem egy nagy adag képviselõfánkot!
Bipp😊
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
A végsõ kompozícióban lehetne a járgány körül elszorva egy-egy lego-darabka, mert:
-jól nézne ki
-jól látszodna, hogy mennyire kidolgoztad azt is 😊
Csak tipp...
Oryon
Valakinek nem tetszik, majd beszól szépen,
azt moderálok, és eltûnik aképpen.
Bipp-bipp... 😊
per aspera ad astra
per aspera ad astra
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
per aspera ad astra
Mission Impossible 2010: PRO Class
A rendes Bitmap map-ba be tudsz tölteni HDRI mapokat is. Ennyi.
per aspera ad astra
Még régebben, láttam ilyen "foltos" mozaik szerû rendereket VRay alól, de nem tudtam megmondani, hogy mi a fene lehet az! Akárhogy próbálkoztam (Azt hittem, irradiance map "show samples", de nem jött be....)
Valami cikk ehhez kapcsolódóan? Miért van az, hogy direkt ling a www.vrayrender.com-on semmi normális cucchoz nincs???!!! Pedig a webjükön kismillió ilyen "publikáció" megtalálható... Grrr... :|
per aspera ad astra
ha van egy sample scenend dobd fel valahova megnezzem
Valaki a problémára semmmit se tud kigondolni?
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
HDRI files (High Dynamic Range Image) are supported in 3dsmax 6. They can be read as any other bitmap format and used for environment and reflection maps, but full advantage of their extensive light range is achieved when using them as Radiance Maps for skylights.
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
nincs valami tutorial FR-hez?
Riszpekk
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Köszi Youth!
nenad én nem sokat értek a dologbol de valamicskét, tetszetös dolog ez.
Elárulod mi baj volt a legonal a mesh-ekkel?
http://www.vrayrender.com/stuff/lightmap/
Szóval ha tud vki akkor segítsen.
Nos ime a végeredmény, remélem elnyeri a tetszéseteket. Szivasen fogadok bármilyen kritikát!
Ezen felül köszi mindenkinek a segítséget! aki hozzájárult hogy létrejöhessen ez a model!
Óriási köszönet nenadnak!
Hamarosan elkészülnek a materialok is azt is be fogom mutatni.

kis kihagyás után helyrepofoztam a gépet meg magamat, és újra elkezdtem maxozni
finalrendert használok, valaki más is esetleg?
vannak itt új arcok is (nekem), üdv mindenkinek
mi a pálya manapság? 😊
Riszpekk

Tudok brazil-t és vray-t is!
Ha adsz helyet ahova nyomhatom adom!
es ami azt illeti masok millio polygonos sceneket renderelnek gond nelkul, marcsak azert is gondoltam valami nem stimmel.