63012
"Aki másnak felbontás...!"
-
nenad #21063 edit modba kell kapcsolni ha jol ertelmezem amit kerdezel. -
blaholl #21062 Üdv.Ez zbrus-os kérdés de remélem tudtok segíteni.Megrajzolok valamit és ha más objektumra kattintok vagyis mondjuk újrakezdek valamit a régi objektumot már nem tudom ujból megfogni.Hogy lehet visszatérni az egyszer már elkezdett objektumhoz. -
nenad #21061 http://sdr.cgtechniques.com/cgi-bin/yabb/YaBB.cgi -
nenad #21060 nem azert mondtam..., ott folyt egy eszmecsere a temarol nemreg, egyebkent en is az unfold3dre gondoltam csak nem jutott eszembe a neve -
Kösz!
Explode volt rajta, tutort is próbáltam,de nem jöttem rá. -
akkor unfold3d-re gondoltál? ahoz meg kell egy obj exprot plugin, vagy egy maya :)
unfold3d user guide
max2obj plugin (6-os maxhoz, de elvileg heteshez is jó)
-
reggel van, úgyhogy tessék: kell hozzáadnod egy explode demont.
helpers->afterburn daemons->explode, majd ezt bevenni az afterburnbe ahol a részecskerendszered van. a beállításairól a helpben találsz bővebbet, vagy innen -
:)
Egy vulkánnal bajlódok, és szeretném ha a particle life végén füstté válnánák a tűzgombócjaim:)
(de majd reggel:) -
Mi kéne (majd reggel)? :) -
Afterburn-ban nincs otthon valaki? -
a másik meg az hogy alul van egy igen hasznos dolog a fórumban... keresőnek hívják és ha oda beírod amit keresel kiad minden hozzászólást amiben szerepel.. igen hasznos kis holni
amúgy a descreet oldaláról le lehet tölteni a 30 napos demót
de ha jól tudom magyar 3d s lapokon is fel lelhető. ki nem keres nem is talál . ráadásúl ez eléggé L terjedt progi szóval nem kell azt mondani hogy "nem találom" -
Ez nem freeware. Ha kell vedd meg. Ha nem akkor tölts le 30- napos verziót. És mielőtt írsz egy topicba nézd meg a szabájokat (banner) . NO WAREZ. -
a textportert én is használom, CLY jól mondta, nem arra gondoltam, de azért nagyon köszi, hogy próbáltatok segíteni. Alnak külön köszi a privi segítségért:)
Türelmesen várok a 8-asig:) -
Beteszed háttérbe és lemodellezed ( "nem baj ha bonyolult vagy nehéz" ez jól fedi ezt ).
Amúgy külső programok van pár ilyen. -
Kár. Azért kösz -
max lemodellezni tudod -
Hello
Lenne egy kérdésem. Azt meg lehet valahogy ( nem baj ha bonyolult vagy nehéz) csinálni 3ds max 7.0 - val hogy 4képből egy 3ds modellt készíteni? Van hozzá tutorial a neten valahol? Kell hozzá valamilyen plug-in? Légyszi valaki segítsen mert fontos lenne!
Sland -
CLY #21043 jah, és állítólag a Wings3D ben is van hasonló "supereasyUVmaker" :D -
CLY #21042 Deko sztem nem erre gondolt, tudomásom szerint nincs ilyen plugin(én is keresgélek jó ideje)a 8as max ficsőrjei között azonban "már" ez is ott figyel. -
texporter kicsi ingyenes és sztem erre teljessen jól használható. a kijelőlt faceokról kiterítewtt képfilet tudsz csinálni , és akkor azt már photosohban vagy akárhol úgy rajzolod meg ahogy akarod majd visszahúzod max ba és kész is -
köszi srácok, de mégegyszer nekirugaszkodok... nem warez plugin kell, nem baj ha fizetni kell érte. Ami nekem kellene az egy olyan kiegészítő, mint a blenderben. tehát van egy "ojjektumom" amit mikor elkezdek felUV-zni meghatározhatom hol vágom el részleteiben és a progi az alapján teríti ki, ahol megjelöltem a scenében. -
kikérem magamnak semmi közöm ahoz a pluginekhez :c))))) -
A texporter-re gondolsz? Bár gondolom nem, ez nem igazán az a tool (de ingyenes)..
Esetleg nézz körül ScriptSpot-on, vagy maxplugins.de-n (free pluginek). -
ha esetleg megint erre járna akkor boldog szülinapot Sadist -
valaki itt régebben beírt egy renderfarmot ahol még teszt időszak vol ha erre gondolsz alul rá tudsz keresni .. ha nem erre gondoltál akkor passz :c) -
sztem itt nézz szét -
ott az errort olvasva nem a Vray el vn a gond hanem a material beállításokkal. minden objektumon Vray materiál van ? de várd meg a gurukat ők biztos bővebben tudtank segíteni. -
nenad, ilyen topicot nem találtam. amúgy nekem nem warez kell...mert erre hajaz a topic cím. -
Ronin666 #21032 Frenkie hogy álsz a belsőépítészeti tervezettel? Esetleg egy VIP képet rakhatnál, kíváncsi vagyok (én abbahagytam). -
motorolanokia #21031 Kérdezd Aldarynt -
Valaki tudna segíteni net-rendering témában, ami online adná-venné az adatokat és renderelné a képeket több gép, vrayel? -
ezt bocs hogy véletlenűl külön írtam :) -
Pontosabban ilyen pontok lesznek a képen és ezt az error-t írja ki -
Van egy olyan problémám hogy amikor elkezdek renderelni vray-el akkor kiír egy error-t és a képen piros pontok jelentkeznek meg egyébb hibák. Már egyszer újból tettem a vray-t de nem használt neki. Valakinek ötlet? -
nah.. kipróbáltam a max ba beépített hair and fur -t nagyon komolyat lehet vele poénkodni. alig 15 perc alatt mindennel együtt ilyen marhaságokat lehet csinálni :c))) nekem nagyon bejön most csak szőrös dolgokat készítek :c)))szőrös golyó :c) -
Nem igazán találtam meg amit írtál.
Hol is kellene keresnem? -
nenad #21024 egybekent erdekesen elhelyezve es komponalva erdekes kepet lehet ebbol faragni -
nenad #21023 nem azert mondtam...
egyebkent en a max beepitett tutorialjaira gondoltam azok elsajatitasa jo alapot ad a szoftver hasznalatahoz. -
Köszi, megnézem!
Van pár szájt ahonnan egy tonna tutorialt töltöttem le.
Azokat csinálgatom. De ezt magamtól csináltam segítség nélkül. Azért is tetszik annyira, bár tudom, hogy gagyi! :) -
nenad #21021 a szonyeg anyagnal a texturanal a texture coorditaes menuben van olyan hogy tile. azoknak az erteket allitsd nagyobbra, pl 5/5
egyebkent ez a textura ismetlesenek a szama, adott feluleten.
ha lehetseges probalj meg vegigmenni a tutorialokon, nincs annal nagyob segitseg.