63012

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• nenad
    edit modba kell kapcsolni ha jol ertelmezem amit kerdezel.
  • blaholl
    Üdv.Ez zbrus-os kérdés de remélem tudtok segíteni.Megrajzolok valamit és ha más objektumra kattintok vagyis mondjuk újrakezdek valamit a régi objektumot már nem tudom ujból megfogni.Hogy lehet visszatérni az egyszer már elkezdett objektumhoz.
  • nenad
    http://sdr.cgtechniques.com/cgi-bin/yabb/YaBB.cgi
  • nenad
    nem azert mondtam..., ott folyt egy eszmecsere a temarol nemreg, egyebkent en is az unfold3dre gondoltam csak nem jutott eszembe a neve
  • ThomasGins
    Kösz!
    Explode volt rajta, tutort is próbáltam,de nem jöttem rá.
  • Ackro
    akkor unfold3d-re gondoltál? ahoz meg kell egy obj exprot plugin, vagy egy maya :)
    unfold3d user guide
    max2obj plugin (6-os maxhoz, de elvileg heteshez is jó)
  • Ackro
    reggel van, úgyhogy tessék: kell hozzáadnod egy explode demont.
    helpers->afterburn daemons->explode, majd ezt bevenni az afterburnbe ahol a részecskerendszered van. a beállításairól a helpben találsz bővebbet, vagy innen
  • ThomasGins
    :)
    Egy vulkánnal bajlódok, és szeretném ha a particle life végén füstté válnánák a tűzgombócjaim:)
    (de majd reggel:)
  • Malakai
    Mi kéne (majd reggel)? :)
  • ThomasGins
    Afterburn-ban nincs otthon valaki?
  • Free
    a másik meg az hogy alul van egy igen hasznos dolog a fórumban... keresőnek hívják és ha oda beírod amit keresel kiad minden hozzászólást amiben szerepel.. igen hasznos kis holni
    amúgy a descreet oldaláról le lehet tölteni a 30 napos demót
    de ha jól tudom magyar 3d s lapokon is fel lelhető. ki nem keres nem is talál . ráadásúl ez eléggé L terjedt progi szóval nem kell azt mondani hogy "nem találom"
  • Mayer
    Ez nem freeware. Ha kell vedd meg. Ha nem akkor tölts le 30- napos verziót. És mielőtt írsz egy topicba nézd meg a szabájokat (banner) . NO WAREZ.
  • deko
    a textportert én is használom, CLY jól mondta, nem arra gondoltam, de azért nagyon köszi, hogy próbáltatok segíteni. Alnak külön köszi a privi segítségért:)
    Türelmesen várok a 8-asig:)
  • Malakai
    Beteszed háttérbe és lemodellezed ( "nem baj ha bonyolult vagy nehéz" ez jól fedi ezt ).
    Amúgy külső programok van pár ilyen.
  • Sland
    Kár. Azért kösz
  • Free
    max lemodellezni tudod
  • Sland
    Hello

Lenne egy kérdésem. Azt meg lehet valahogy ( nem baj ha bonyolult vagy nehéz) csinálni 3ds max 7.0 - val hogy 4képből egy 3ds modellt készíteni? Van hozzá tutorial a neten valahol? Kell hozzá valamilyen plug-in? Légyszi valaki segítsen mert fontos lenne!

Sland
  • CLY
    jah, és állítólag a Wings3D ben is van hasonló "supereasyUVmaker" :D
  • CLY
    Deko sztem nem erre gondolt, tudomásom szerint nincs ilyen plugin(én is keresgélek jó ideje)a 8as max ficsőrjei között azonban "már" ez is ott figyel.
  • Free
    texporter kicsi ingyenes és sztem erre teljessen jól használható. a kijelőlt faceokról kiterítewtt képfilet tudsz csinálni , és akkor azt már photosohban vagy akárhol úgy rajzolod meg ahogy akarod majd visszahúzod max ba és kész is
  • deko
    köszi srácok, de mégegyszer nekirugaszkodok... nem warez plugin kell, nem baj ha fizetni kell érte. Ami nekem kellene az egy olyan kiegészítő, mint a blenderben. tehát van egy "ojjektumom" amit mikor elkezdek felUV-zni meghatározhatom hol vágom el részleteiben és a progi az alapján teríti ki, ahol megjelöltem a scenében.
  • Free
    kikérem magamnak semmi közöm ahoz a pluginekhez :c)))))
  • Malakai
    A texporter-re gondolsz? Bár gondolom nem, ez nem igazán az a tool (de ingyenes)..
    Esetleg nézz körül ScriptSpot-on, vagy maxplugins.de-n (free pluginek).
  • Free
    ha esetleg megint erre járna akkor boldog szülinapot Sadist
  • Free
    valaki itt régebben beírt egy renderfarmot ahol még teszt időszak vol ha erre gondolsz alul rá tudsz keresni .. ha nem erre gondoltál akkor passz :c)
  • Free
    sztem itt nézz szét
  • Free
    ott az errort olvasva nem a Vray el vn a gond hanem a material beállításokkal. minden objektumon Vray materiál van ? de várd meg a gurukat ők biztos bővebben tudtank segíteni.
  • deko
    nenad, ilyen topicot nem találtam. amúgy nekem nem warez kell...mert erre hajaz a topic cím.
  • Ronin666
    Frenkie hogy álsz a belsőépítészeti tervezettel? Esetleg egy VIP képet rakhatnál, kíváncsi vagyok (én abbahagytam).
  • motorolanokia
    Kérdezd Aldarynt
  • oryon
    Valaki tudna segíteni net-rendering témában, ami online adná-venné az adatokat és renderelné a képeket több gép, vrayel?
  • Evogordon
    ezt bocs hogy véletlenűl külön írtam :)
  • Evogordon
    Pontosabban ilyen pontok lesznek a képen és ezt az error-t írja ki
  • Evogordon
    Van egy olyan problémám hogy amikor elkezdek renderelni vray-el akkor kiír egy error-t és a képen piros pontok jelentkeznek meg egyébb hibák. Már egyszer újból tettem a vray-t de nem használt neki. Valakinek ötlet?
  • Free
    nah.. kipróbáltam a max ba beépített hair and fur -t nagyon komolyat lehet vele poénkodni. alig 15 perc alatt mindennel együtt ilyen marhaságokat lehet csinálni :c))) nekem nagyon bejön most csak szőrös dolgokat készítek :c)))szőrös golyó :c)
  • Carlos
    Nem igazán találtam meg amit írtál.
    Hol is kellene keresnem?
  • nenad
    egybekent erdekesen elhelyezve es komponalva erdekes kepet lehet ebbol faragni
  • nenad
    nem azert mondtam...
    egyebkent en a max beepitett tutorialjaira gondoltam azok elsajatitasa jo alapot ad a szoftver hasznalatahoz.
  • Carlos
    Köszi, megnézem!
    Van pár szájt ahonnan egy tonna tutorialt töltöttem le.
    Azokat csinálgatom. De ezt magamtól csináltam segítség nélkül. Azért is tetszik annyira, bár tudom, hogy gagyi! :)
  • nenad
    a szonyeg anyagnal a texturanal a texture coorditaes menuben van olyan hogy tile. azoknak az erteket allitsd nagyobbra, pl 5/5
    egyebkent ez a textura ismetlesenek a szama, adott feluleten.
    ha lehetseges probalj meg vegigmenni a tutorialokon, nincs annal nagyob segitseg.