63012
"Aki másnak felbontás...!"
-
MrGeE #21183 
hehejj már érzem hogy ma befogok inni/csak mértékkel/
/<---olyat én nem ismerek/
-
nenad #21182 :) nem azert mondtam!
-
MrGeE #21181 sok volt az időm és érdekelt hogy tényleg lehet e valahogy más hdr-eket is belerakni...8)))/ez egy ritka eset/
-
Oh, ez már érdekes. Nemrég láttam egy összeállítást koncept biciklikre, és csak ámultam mennyi elehtőség van a témában. -
nenad #21179 nem :)
a poen ebben hogy auto nem lehet :) -
Nekem sajna közbe jött más meló, ha lesz mellette időm, akkor csinálok... -
Nem autó lesz a jármű? :) -
nenad #21176 en kozben belekezdtem egy jarmupalyazatba, ugyhogy majd azt dobom be.
de lehet lesz meg idom az autot is nyomatni :D -
nenad #21175 mit akartok mar itten tesztelni :), nyissad meg hdrshopban oszt latod mi van rajta vala..
egyebkent a glare nekem is tetszik, szep. Meg a program is fasza.
-
Hol vannak az autók?! -
Ú, ügyes vagy! -
Egy régi szarom van :) Dx8 már a max 7 is rinyázott. :/ -
Úgy tudom én is ..... de reméljük egy videókártyára azért még tellik :D. -
Az is meglehet. :) De nem midnen pénzét fényképezőgépre költötte? :) -
MrGeE #21169 nekem sikerált beraknom más .hdr-t,csak eléggé macerás volt...
Vertical Cross Cube Format-ot sikerüld/mivel mind1ik abban volt 8)/
csak még módosítani kellett, ha megnézed kicsinyítve van mellette még 6 másolata a "keresztnek"...így már lehet tesztelni 8D
De mondom nem a leg1Xűbb mócccer. -
Inkább nincs fönt Dx9 szerintem :). -
Lehet nem Dx 9-es videókártyád van. -
Ezt hogy kell megnézni? kicsomagoltam és nem tudok semmit megnyitni csak a hdr képeket hdrshoppal, exe se fut nálam -
nekem minden ok ha kell valamit alakítanom a szerveren szolj megcsinálom. -
Vray-el is gyrsan lehet. :P Főleg ha kijön a legújabb build. :)
Én tényleg ezt a lencse effekt cuccot nézném meg közelebbről. Elég sok gondot levenne a lábamról. -
képfeltöltésről eleve szó sem volt. Sem galériahostolásról. Egy üzenőfal jellegű, üzeneteket csoportosító rendszerről csak. (ez az absztrakt) Vannak felhasználók (user) akik vagy nincsenek az adatbázisban, de elvetődtek az oldalra, és csak nézelődnek (ez a guest user) és vannak, akik kezelik az odlal tartalmát (ez az admin user)
Egyelőre szerintem ne legyen semmiféle reggelősdi, meg usercsinálósdi, meg sajátgaléria, meg fórum, meg webhosting, meg pizzafutárszolgálat, meg 3dmax-os bögre, meg túlélőtábor szervezés. Van magyarországon épp elég 3D-s portál, nem egy nagyon is színvonalas. És azt ne mondja nekem senki, hogy ha valaki keres, akkor nem talál módot arra, hogy hostolja a képeit valahol. Magánszemély esetén eleve ott van a netszolgáltató által adott pl. 50 vagy mennyi MB körüli tárhelye, amin ne hogy már ne férne el pár jpg kép, akár egy nagy is. -
Ja, néztem hogy esetleg hdrshoppal nem lehetne e olyan .lem kiterjesztésbe konvertálni a hdr-eket, de nem :( Pedig milyen gyorsan lehetne vele tesztelni a hdriket...
a másikra: OK -
Ezt nem értem.
Van két felhasználói szint. User, és admin. A user csak nézelődni tud, de semmi mást nem? Az admin meg mindent? És mi van azokkal, akik nem adminok, mégis szeretnének feltölteni. Írni kell egy adminnak, hogy ugyan hozz már nekem létre egy profilt, és tedd már be a képeimet. Szvsz ezek fölösleges körök lennének. A megoldás 3 felhasználói szint. Visitor, Admin, és Member. Én hasonlóképp tudnám elképzelni, mint a deviantart oldalt.
Ja, és bocs, hogy így beleszólok, mert a 3D-hez nem sokat értek, de a honlapkészítéshez azért valamennyit :) -
A fejléc kis részébe bele iframe-ezni?:) -
Hehe, lenne egy chatlog menü, ahol bele lehet olvasni az előző X KB chatbe. Nem rossz ötlet. :) Elvégtére is, nem olyan nehéz kivitelezni, kis JS hekkelés. -
Olyan lenne jó ami mentené a szöveget egy darabig h mások is tanulhassanak belőle:) -
Az nekem is van. :P A net teli van fasza open source cuccokkal, amit már sok ember, akár sok éve fejlesztget. Elvégtére is, tényleg nem nagy meló beépíteni a caht felületet. Akkor viszont Free jön, hogy socket alapú PHP connect van-e engedélyezve, meg milyen portokon a serveren, de ezeket majd ledumálom vele privátban. -
hmm,van egy rém egyszerű cset php-m kirakjam vhova? -
Ez ellen csak azzal tudok szólni, hogy nem egy site fejlesztésében voltam már benne, ami kb. hasonló léptékű volt, mint ez, és mindenhova kellett (ennél rosszabb indokok miat) chat felület, aztán meg kb havonta volt egy-egy "Hé, nincs itt senki??!" entry a logban, mert továbbra is mindengi MSN-en meg ICQ-n dumált. :D
Hmm, meg akkor szerinted kellene egy 3. user csoport, a reggelt tagok? (Adminokon kívül) Akkor viszont kell admin felület a reggelt tagok jogainak beállítására. :P Ok, még nem avgyok faxa progger ám, én csak kicsi designer, aki szar webdesignokat pottyant ki magából időnként. -
GixEr #21154 egy chat ablak jol jonne a fooldalon(regisztraltaknak), hogy a hirtelen segitseget meg lehessen oldani. Neha jol jonne egy kis online kerdes/felelet. -
Yo, akkor úgy néz ki páran rábólintottak arra, amit felvetettem, na nekem ez csak jó.
Akkor még pár dolgo itten, hogy a db-t összerakjam.
-Van 2 felhasználócsaoport, a guest és az admin. Guest mindenki, aki nem tud belépni, mert nincs jelszava. Mindent lát, feltölteni törölni szerkeszteni nem tud.
-Az üzeneteknek 4 adatmezője van, ez első a főcsoort, a második az alcsoport, a harmadik a header, a 4. a szövegtörzs. Mind a 4 mezőbe tetszőleges sztring kerülhet. A rendszer az azonos csoportazonosító sztiringekkel ellátott üzeneteket automatice csoportokba rendezi dátum szerinti listázási sorrendben.
-Fenti módszerből következik, hogy ha valaki véletlen GY.I.K. helyett GYIK-et ír a felső főcsoportba egyik post esetén, akkor azt látja majd, hogy a beloldali menüben is megjelent egy újabb főcsoport. Így könnyen lehet normális keretek közt az egész csoportosítást is hamarjában átrendezni.
-A rendszer tartalmazna egy keresőt, ami semmi más, csak egy text area, ahova tetszőleges regexpet lehet beírni. Adminok részére lenne még egy text area, amit ha nem ahgysz üresen, akkor find and replace-ként működik, azaz az összes postban megtalált sztringet lecseréli a megadott sztringre. Gyors átcsoportosításokhoz pl, vagy ha valamit soxor rosszul írtunk.
Asszem a funkciók egyelőre ennyien elegek vannanak nekvenünk. Fáradt vagyok. OK-zást kérek. Kivitelezés jövő héten, mikoris PHP továbbképzésen leszek, ezt mint munkafeladat megodom ottan, így én is jól járok. :) -
Na igen, ez büntet... engem nem is a HDR dolog érdekelne, azt a HL2 enginejében már lehetett szépen látni, hanem a camera fx, ez valami nagyon pöpec! Úgy tűnik, tényleg a HDR képkimenetet maniplálja, azon végez egyszerűen műveleteket. Nem is tudom mióta próbálok egy ilyen implementációt írni MAX alá... Vazze, ennek meg kellene szerezni a kódját. :D -
Nem gyenge. -
Köszi srácok, ismét :)
Frenkie: ez tényleg az, nagyon tetszett. Valahogy hdr kiterjesztést nem lehet átkonvertálni, hogy támogassa ez a demo? -
Az M-mel materialt lehet váltani. -
EZ BRUTÁLIS -
A kép csúnya lett, úgyhogy csak simán HBD2U! :) -
Boldog szülinpot! -
GixEr #21145 marmint nem SubSurfaceScatttering hanem random lenyomott harom billentyu... -
GixEr #21144 ezen kiakadtam: sss