3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Frenkie: ha mar mindenki egy felelmetes babara asszocial akkor alakitsd ugy, valami frankon megtepazott haja legyen😊)csomokba hianyozzon neki😊
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Ha kell valakinek megosztom.
Oryon
Youth
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Oryon: Miért mondja ezt mindenki? Szerintem olyan aranyos, semmi félelmetes nincs benne. Lehet azért, mert kopasz 😛
Bizony Pete, az ork pajzsos képbõl készült.
Ha jól gondolom ez egy báb lesz, mert azok csinálják, hogy ha beszorúl a szemgolyójuk, akkor a kis súly nem bírja nyitva tartani 😊
Ha garancia van rá, cseréltesd e selejtes babát a CGShop & Service-ben 😊
Oryon
Glossiness /Fényesség/: Értéke a csúcsfény méretét határozza meg, a sötétebb értékek kiterjesztik, míg a világosabbak összehúzzák azt, és élesítik konturjait. Többféle felülettípust hozhat létre vele a simától a fényesig, ugyanazon anyagon belül.
UFF!
Mission Impossible 2010: PRO Class
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
De én még egy kereket se tok modellezni... :-)
Nem kukacoskodok az is meglehet hogy eppen ilyenre akartad
Miért nincs csecsemõ a környezetetekben??? Ráadásul ami sír bömböl és bepisil pont amikor elmennél elõtte... Hát nem jó alany?? 😊))
Youth
http://www.chuggnut.com/scripts/unwraptools/unwraptools.htm
Ezzel egy kicsit konnyebb. Azert a tobbi scripet is erdemes megnezni.
sima front/back és alapból fejjel lefelé van az egész, pedig az irány jó! Nem vágom, miért?
Azaz kb 0 azaz zero. A file save save as stbn kivul nemigen talalsz ket dolgot amit ugyanugy kell csinalni maxban.
Milyen tutorial az ami kellene egyebkent?
😄
😊
per aspera ad astra
Youth: Gumi-mûanyag baba, de azért lesz rajta kosz meg... egy olyan heg is, amire emlékszem, úgy került sor, hogy kiskoromban ennek a babának a referenciáját szépen beledörzsöltem a radiátorba, és akkor ismertem meg a mûanyg azon tulajdonságát, hogy magas hõfökön olvad 😊))) ugyhogy fogok ráfesteni mappokat, köszi a toturt.
Ajánlom: Kiss Balázs bõr tesztjei, nem az a Kis Balázs akit csak Ward néven ismer a tömeg 😊) Õ egy másik ilyen nevezetû...
De ha gumi babát akarsz akkor nem szóltam. Csak gondoltam ha mindegyik részét szinte photorealra megcsináltad, akkor gondolom ezt is 😊)
Na jó munkát! Csináld csak!!
Bye
Youth
Full screen, 720 pixel by 486 pixel, broadcast quality QuickTime movies.
Udv
Amúgy jó látni ahogy fejlõdsz!! Komolyan, valaki marad egy szinten, de Te nem ide tartozol 😊)
Na jó elég ebbõl 😊
Gyerünk bazz dolgozz!!!! 😄
Youth
na meg is van az anim
itt vala
Res:
http://www.allanmckay.com/tut/
http://support.discreet.com/webboard/wbpx.dll/~3dsmax -es itt a megfelelo topic
Udv
Tud valaki vamai jó robbanás-terjedõ tûz stb tutorialt.
De nem olyan alap tutorialt,hogy rakj be egy gizmot oszt kész.Vagy egy spray-t.
Valami komolyabb kéne.
Mindenhol csak ilyen alap tutorialt talaltam.
Még nem jöttem rá,hogy hogy lehetne komolyabb tüzet csinálni,vagy robbanást.
Gondolom az alap részecskerendszerrel is elehet elég szép eredménykeet érni.
Ja,és fõleg olyan kéne,amiben nem pluginekkl(afterburn) dolgoznak.
Elõre is kösz!