3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FRenkie
de látszódni fog hogy a hajszálak nem a lyukakból jönnek, hanem összevissza

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

a lyukak lehet textura. a hair mag shag hair pl. Vagy akar csinalhatod "egyenkent" advanced painterrel, vagy scattererel.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

FRenkie
jó5let. Azt hogy oldanátok meg, hogy a baba fején sok apró lyukacska van, és ezekbõl "nõnek ki" a hajszálak. Valami gazdaságos megoldás kéne.

fle go
Koszi az utbaigazitast monitor ugyben!
Frenkie: ha mar mindenki egy felelmetes babara asszocial akkor alakitsd ugy, valami frankon megtepazott haja legyen😊)csomokba hianyozzon neki😊

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

FRenkie
...calm down. Játékbaba!! ...

youth
Nem kérek, szedjük õket mint salátát a kertben...

Youth

oryon
Az azért durva lenne, ha beállítanál a szomszédhoz: "Két gyereket kérnék. De rögtön!" 😊

Oryon

oryon
A monitor kalibrálásához egy ingyenes, de nagyon jó és mindenféle tesztet tartalmazó progit, a Nokia Monitor Test-et használom. Nagyon jó és csak 0.5 mega.
Ha kell valakinek megosztom.

Oryon

youth
Ki mondta hogy saját gyerek kell?? Én a szomszédéra gondoltam. Mi mindent onnan szedünk, netet is onnan lopjuk, áramot is, mi kell még? néha kaja és jóvan minden ha kell gyerekfej csak szólj 😊

Youth

nezd meg a monitorod ajanlasat a neten, aztan ha megvan allitsd be amilyenre kell... (nyugodtan ird felul ha szukseges)

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

FRenkie
😊)
Oryon: Miért mondja ezt mindenki? Szerintem olyan aranyos, semmi félelmetes nincs benne. Lehet azért, mert kopasz 😛

Bizony Pete, az ork pajzsos képbõl készült.

oryon
Frenkie: elbûvölõ, bár a szájáról egy-két horror film is eszembe jutott 😊 (Gyilkos bábok, Kedvencek temetõje...)

Ha jól gondolom ez egy báb lesz, mert azok csinálják, hogy ha beszorúl a szemgolyójuk, akkor a kis súly nem bírja nyitva tartani 😊
Ha garancia van rá, cseréltesd e selejtes babát a CGShop & Service-ben 😊

Oryon

petesilver
Gondoltam beírom okulásképpen, hátha még valaki nem tudja:
Glossiness /Fényesség/: Értéke a csúcsfény méretét határozza meg, a sötétebb értékek kiterjesztik, míg a világosabbak összehúzzák azt, és élesítik konturjait. Többféle felülettípust hozhat létre vele a simától a fényesig, ugyanazon anyagon belül.
UFF!

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
Mekkora barom vagyok, most látom csak, hogy a kedvenc képem a logod Frenkie!

petesilver
Dehogynem! Hollywoodi rémfilmekben mindíg, King+D.R.Koontz is ilyeneket mesél szinte minden nap. Csak magyarországon vannak jófiúk, akik maxoznak inkább a valóság helyett! 😊))))

FRenkie
Jó alany, de szerintem nem sokan vágják le az újszülött gyermekük kobakját, és drótoznak rá fecskendõt meg villanykörtét 😊

FRenkie
Jó az észrevétel, de ez a fajta szemcsézettség nem a glossy, hanem a glossyness subdivs érték miatt van(alapból 50, én levettem 10-re).

Boba
Az új detonátorokban Beállítások>>>speciális>>>GFFX 5800>>>Refresh rate ovverides>>> Itt szépen beállítasz mindent ami csak jólesik. nemfogja felülbírálni semmisenem.

petesilver
Akkor szokott hülyülni, ha nincs felrakva a monitor saját drivere. Ha a monitornál a tuti típust írja, akkor mûködnie kéne, persze felbontást nem említetted. Amíg a monitor illesztõprogramja nem korrekt, addig ilyen elõfordul. Pl amíg nem rakom fel a Belineámhoz a jó drivert, 1024*768-ban nekem sem engedélyezi. Utána viszont igen, és aztán beállítom Nvidiánál az összesre, hogy hagyja figyelmen kívül a beállítást, és minden felbontásra használjon 100Mhz-et. Persze mióta max miatt 1280*960-ba kellett raknom a 19"-os monitorom, azóta 85 MHz-en folyatom a szemem 😞

fle go
Emberek, egy gyors kerdes, GeForce FX5800 videokartyam van, de nem engedelyezi a 100Hz-et😞 Pedig az letezhetetlennek tartom! Valaholmashol lehet allitani mint a display settings advenced Monitor monitor settings? A monitorom tuti birja a 100Hz vadi uj LaCie. Ha kikapcsolom a Hide modes that this monitor cannot display akkor engedelyezi a 100Hz de az ugy nem gaz???

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

Én is csak nézem ezt a fórumot hogy mit alkotnak a srácok...
De én még egy kereket se tok modellezni... :-)

fle go
Frenkie nekem ugy tunik mintha a baba anyaga szemcses lenne, ez arra emlekeztet, vagy nalam akkor fordult elo mikor egy material refractjat meg glossyneset levettem 0.5 ala.
Nem kukacoskodok az is meglehet hogy eppen ilyenre akartad

fle go
Oryon: hamarosan meglesz de ki akarom kiserletezni a tokeletes materialokat beallitasokat!

youth
"Ha jól emléxem, Frenkie az elején azt mondta, hogy "otthon is elkészíthetõre" tervezi... "

Miért nincs csecsemõ a környezetetekben??? Ráadásul ami sír bömböl és bepisil pont amikor elmennél elõtte... Hát nem jó alany?? 😊))

Youth

Hamár unwrapUVW :
http://www.chuggnut.com/scripts/unwraptools/unwraptools.htm
Ezzel egy kicsit konnyebb. Azert a tobbi scripet is erdemes megnezni.
fle go
Frenkie: nagyon baba a baba😊)))

petesilver
PL:
sima front/back és alapból fejjel lefelé van az egész, pedig az irány jó! Nem vágom, miért?

petesilver
Hja, és bár Hivatalos tutorialt is találtam unwrapra, a mai napig nem teljesen tiszta sajna 1-2 dolog.

petesilver
Poligon modellezés, texturázás. Az Ellise nagyon jó, de nem minden, és sajna hivatalos tutortól eltérõen 1 deka hangja nincs, így kezdõként néha az is idõbe telik, mire rájövök, hogyan csinálta azt, amit látok 😞

elmeletben biztos sok, de a video tutorialok soha nem elmeletrol szolnak, hanem arrol hogy gyakorlatban hogyan kell megcsinalni.
Azaz kb 0 azaz zero. A file save save as stbn kivul nemigen talalsz ket dolgot amit ugyanugy kell csinalni maxban.

Milyen tutorial az ami kellene egyebkent?

petesilver
Lenne egy kérdésem. Létezik egy fizetõs hely, ahol tonnányi video tutorial van, de sajna szinte csak Mayához. Érdemes azért leszedni okulás képpen, vagy használhatatlan Maxozók részére a tudásanyag? Tehát mennyi az átfedés kb elméletben, és mennyi gyakorlatban?

RelakS
Basszus, rakj már rendet a szobádban!

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

ebbol is latszik milyen rossz hatassal van az emberre ha nem fekszik le idoben....

😄

Aldaryn
Egy valódi, élõ baba letépett fejéhez lenne odadrótozva a cucc többi része... hmm, ...Ha jól emléxem, Frenkie az elején azt mondta, hogy "otthon is elkészíthetõre" tervezi... nos, gondolom, mindenkinél akad letépett csecsemófej.

😊

per aspera ad astra

FRenkie
Kösz emberek.

Youth: Gumi-mûanyag baba, de azért lesz rajta kosz meg... egy olyan heg is, amire emlékszem, úgy került sor, hogy kiskoromban ennek a babának a referenciáját szépen beledörzsöltem a radiátorba, és akkor ismertem meg a mûanyg azon tulajdonságát, hogy magas hõfökön olvad 😊))) ugyhogy fogok ráfesteni mappokat, köszi a toturt.

youth
Nagyon fasza!! Nem festessz szép color, reflekció, bump, specular, stb.. mapot?

Ajánlom: Kiss Balázs bõr tesztjei, nem az a Kis Balázs akit csak Ward néven ismer a tömeg 😊) Õ egy másik ilyen nevezetû...

De ha gumi babát akarsz akkor nem szóltam. Csak gondoltam ha mindegyik részét szinte photorealra megcsináltad, akkor gondolom ezt is 😊)

Na jó munkát! Csináld csak!!

Bye

Youth

FREAK
wow

grat, én ilyet soha nem leszek képes csinálni 😊

Riszpekk

FRenkie
Hi!
Készül a baba:

oryon
Ez a kavalkád nagyon tetszik. Kicsit világosabb v. szórtabb fényû lehetne...

Oryon

nemtom lattatok az omnimusha traileret, az vrayel keszult... 😊

petesilver
Izé, Artbeats.
Full screen, 720 pixel by 486 pixel, broadcast quality QuickTime movies.

petesilver
Nekem van egy 555 megás Artbets Fire cd-m, azon nagyon jó tüzek vannak, de mind anim. Lehet azzal valamit kezdeni?

fle go
Youth: piszokul igyekszem, csak keves az idom meg sok a megoldasra varo feladatom, de ebbe a lego mokaban mar eleg sok idot energiat belefeccoltam ugy hogy szeretnem igazan jol megcsinalni, ezert sokat kisergletezgetek, igy kesik kicsit a komplett kesz munka, de igerem meglesz es tuti lesz!😊
Udv

youth
Várom...
Amúgy jó látni ahogy fejlõdsz!! Komolyan, valaki marad egy szinten, de Te nem ide tartozol 😊)
Na jó elég ebbõl 😊
Gyerünk bazz dolgozz!!!! 😄

Youth

fle go
Youth😊)) lesz ez meg sokkal jobb is!!!

youth
Hûdejó!!!!

Youth

egesz igenyes tuzet lehet csinalni a bluros fire pluggal is, mozog, meg mindent csinal amkit egy langnak kell.
na meg is van az anim
itt vala

Szerintem nezd at a MAX6-Pflow tutorialjait, szerintem ki lehet belole hozni egy kis gondolkodassal es utanjarassal.
Res:
http://www.allanmckay.com/tut/
http://support.discreet.com/webboard/wbpx.dll/~3dsmax -es itt a megfelelo topic

Udv
petesilver
Megköszönném! ICQ számom:125272935

Üdv

Tud valaki vamai jó robbanás-terjedõ tûz stb tutorialt.
De nem olyan alap tutorialt,hogy rakj be egy gizmot oszt kész.Vagy egy spray-t.
Valami komolyabb kéne.
Mindenhol csak ilyen alap tutorialt talaltam.
Még nem jöttem rá,hogy hogy lehetne komolyabb tüzet csinálni,vagy robbanást.
Gondolom az alap részecskerendszerrel is elehet elég szép eredménykeet érni.
Ja,és fõleg olyan kéne,amiben nem pluginekkl(afterburn) dolgoznak.
Elõre is kösz!